Menu

Апликација на 1хБет за Ајфон: како да се преземе и инсталира?

Как скачать 1xBet на Айфон
Сопствениците на iPhone (Ајфони) можат да поставуваат облози преку сајтот 1xBet (тој е оптимизиран според големината на екраните) или да ја користат мобилната апликација. Последниот инструмент е многу популарен меѓу искусните корисници. Меѓутоа, кај почетниците се појавуваат многу прашања за преземањето на програмата на телефон, нејзиното инсталирање на Ајфон и правилното користење. Затоа ние подготвивме одговори на популарните прашања за оваа денешна тема.

Како да се преземе 1xBet на Ајфон?

Програмата 1хБет е достапна за преземање од AppStrore. Ова на играчите им овозможува да ја инсталираат програмата 1xBet на Ајфон директно од својот телефон. Доволно е да влезете во маркетплејс каде што се објавени програмите и да ја најдете потребната според називот на обложувалницата. Исто така, може да најдете директен линк за AppStore од сајтот на обложувалницата. Обрнете внимание дека на порталот на обложувалницата нема готов инсталационен фајл за преземање на 1хБет на Ајфон.

Како да се преземе 1хБет на Ајфон во Русија.

Дејноста на обложувалницата 1хБет на територијата на Русија е нелегална. Сајтот на компанијата се блокира од Роскомнадзор. Затоа типувачите треба да користат дополнителна програма или огледало на 1хБет за да го заобиколат блокирањето. Меѓу нив е и мобилната апликацијата на 1xBet за Ајфон. За нејзиното преземање не е задолжително да се посетува официјалната страница на обложувалницата. Програмата на 1хБет за Ајфон во Русија може да се преземе и од маркетплејс. Во овој случај, не треба да се појават потешкотии со инсталацијата и понатамошното користење на апликацијата.

Ако страницата со апликацијата е блокирана потребно е :

  1. Да преминете во разделот „Подесување“ – „Аpple ID ****“ (email на корисникот) – „Прегледај“ и да ја сменете гео-локацијата од Русија во Украина каде што сајтот не се блокира.
  2. Одново да влезете на страницата со апликацијата на AppStore и да ја преземете програмата.
  3. Да ја инсталирате 1xBet на Ајфонот и одново да ја смените гео-локацијата.

Вход в мобильную версию 1xBet

Каде да ја преземете 1хБет на iPhone?

Ние веќе одговоривме на ова прашање. Апликацијата на 1хБет на iPhone се наоѓа на официјалниот маркетплејс на обложувалницата. Благодарение на тоа што политиката на Apple не го забранува користењето на апликации за обложување, корисниците можат да ја преземат и инсталираат програмата од AppStore.

На порталите за типувачите може да се најде програма за обложување 1xBet за iOS. Сепак, не препорачуваме да инсталирате апликации од надворешни извори. Тоа не е безбедно и може да резултира со губење на достапот кон вашата сметка. Покрај тоа, натрапниците може да ги искористат информациите од вашиот мобилен телефон за свои злонамерни цели.

Зошто не се презема 1xBet на Ајфон?

Во случај ако играчот нема достап кон страницата со апликацијата на AppStore, може да го испроба начинот опишан во точката „Како да се преземе 1хБет на Ајфон во Русија? Ако имате достап кон страницата, но програмата не се инсталира, потребно е да ги проверете поставките на Ајфонот. Ако телефонот се обновувал скоро, можно е да не ја подржува верзијата на апликацијата на 1хБет. Со ова прашање може да се обратете кон операторите на жешката линија на обложувалницата кои работат деноноќно.


Читај исто така