Menu

Бонус „Среќен петок“ од 1хБет (1xBet): карактеристики и услови

Во статијата за „Среќен петок“ ќе стане збор за прилично популарна и привлечна акција. Освен наградата за добредојде, играчите може да се израдуваат и на други интересни бонуси од 1xBet (1хБет), кои обложувалницата великодушно им ги нуди на своите типувачи. За една од нив ќе позборуваме денес. Во статијата ќе дознаете за карактеристиките на бонусот, правилата за играње, условите за негово добивање и други важни моменти.

„Среќен петок“ од 1xBet (1хБет): карактеристики на бонусот

Секој петок обложувалницата 1xBet (1хБет) изведува акција во која може да се заработи до 100 долари*. На неа треба да се регистрирате во текот на денот, обично, во временскиот период од 00:00 до 23:59. Во ова време треба да успеете да внесете депозит и да го одиграте бонусот. Сумата на бонусот секогаш ќе биде еднаква на внесениот депозит во петок (но не поголема од 100 долари*). Најмалата сума за добивање на бонус е еднаква на 1 долар*.

За сигурно да добиете бонус, најпрво проверете ги поставките на корисничката сметка. Пожелно би било неопходните информации за вас да бидат внесени во соодветните полиња на профилот, а сметката да биде верифицирана. Исто така, при регистрацијата не заборавајте да штиклирате дека се согласувате да учествувате во бонус понудите за спортски настани.

Препорачуваме однапред да се запознаете со правилата на акцијата, за во петок да не ги губете вашите скапоцени минути на тоа.

Бонус „Среќен петок“ од 1хБет (1xBet): услови за добивање

За да добиете бонус (подетално за бонус сметката на 1хБет (1xBet) во статијата) потребно е да бидете активен корисник и секојдневно да „работете“ на вашата сметка, т.е. да правите барем еден минимален облог, но секој ден. А исто така, во тек на еден ден (конкретно во петок) да ги поминете овие 3 чекори:

  1. Да се регистрирате за акцијата.
  2. Да внесете депозит и автоматски да добиете бонус еднаков на депозитот на бонус сметката, но не поголем од 100 долари*. Минималната сума за пополнување на сметката за добивање на бонус е еднаква на 1 долар*.
  3. Да се одигра бонусот.

Обрнете внимание дека за еден играч бонусот е достапен само 1 пат. Исто така оваа акција не може да се користи во комбинација со други понуди.

Счастливая пятница от 1хБет

„Среќен петок“ од 1xBet (1хБет): правила за одигрување

Би било премногу едноставно ако добиениот бонус би можел да се повлече. Тој треба да се одигра. Се додека не бидат исполнети сите услови за одигрување, парите од бонус сметката не може да се повлечат.

Значи, како да се одигра бонусот „Среќен петок“ од 1xBet (1хБет)?

Најважен услов е дека ова мора да се направи во петок! Т.е. резултатите од настаните за кои поставувате облози, исто така, треба да бидат објавени во петок. Во спротивно тие нема да се сметаат како одиграни и едноставно ќе исчезнат.

Значи, за да се исполнатат условите, сумата на бонусот треба да се постави 3 пати. То ест, ако добиете 50 долари* бонус, треба да направете облози во вредност од 150 долари*.

Облогот треба да биде експрес, за во текот на денот да бидат познати резултатите.

Секој експрес вклучува минимум 3 настани. Коефициентот на секој настан е минимум 1,4.

Шемата на чекорите за одигрување на бонусот „Среќен петок“ од 1хБет (1xBet) изгледа вака:

  1. Создадете тикет според сите правила.
  2. Внесете ја сумата на облогот.
  3. Изберете бонус сметка.
  4. Кликнете на „Направи облог“.

Следниот тикет може да го поставите само откако ќе бидат познати резултатите на претходниот.

Треба да забележиме дека потребно е да се искористи целата сума на бонусот пред да се повлечат парите од сметката за играње. Во спротивно сите бонуси и добивки од тие средства ќе бидат поништени.

Исто така, имајте предвид дека не се сметаат облозите, за кои е направен поврат.

Акции и бонусы 1хБет

Бонус „Црн петок“ на 1хБет (1xBet)

Многу играчи често ги збунуваат називите „Црн петок“ и „Среќен петок“ во 1хБет (1xBet) и погрешно мислат дека тоа се две различни понуди. Сепак, ајде да го појасниме тоа прашање. Тоа е една иста акција, која 1xBet (1хБет) ја изведува секој петок. Само на почетокот таа се нарекуваше „Црн петок“ од 1хБет (1xBet), а потоа (отприлика во 2018 година) обложувалницата го смени називот во „Среќен петок“. Затоа називот „Црн петок“ е застарен, меѓутоа сите измени завршуваат тука, правилата на изведувањето остануваат исти.

*Или еквивалент во локална валута.


Читај исто така