Menu

Спортски облози од 20Bet (20Бет)

Oсновниот правец на работата на обложувалницата 20Бет (20Bet) е обложувањето на спортски и сајбер-спорт настани. На корисниците им се достапни повеќе од 1500 исходи за обложување, на повеќе од 150 пазари. Оваа понуда не остана незабележана од искусните типувачи. Затоа спортските облози во 20Bet (20Бет) добиваат позитивни прегледи од редовните корисници на обложувалницата. Во што се состојат нивните карактеристики и како да се поставуваат спортски облози – ќе раскажеме подолу.

Спортски облози на 20Бет (20Bet): преднатпревар и лајв

Како што беше забележано во воведниот дел, во билтенот на обложувалницата 20Бет (20Bet) се понудени повеќе од 30 спортски дисциплини, а бројот на пазари е 150. Обложувалницата нуди обложување  на традиционални и на сајбер-спорт натпревари. Во првиот случај, играчот може да се обложува на популарни дисциплини (фудбал, хокеј, тенис, кошарка, бокс итн.), а исто така на помалку застапените видови спорт (ватерполо, крикет, пикадо и бадминтон). Меѓутоа, најпопуларната игра на сајтот, со добра шанса за добивка, е фудбалот. За овој вид спорт има најмногу игри и првенства. Во вториот случај, 20Бет (20Bet) на играчите им нуди облози на сите популарни компјутерски игри. За нив подетално ќе позборуваме во последниот раздел од статијата.

На сајтот 20Бет (20Bet) може да се поставуваат сите популарни видови на спортски облози:

  • Единечни – облози на еден вид спорт и на еден исход на настанот.
  • Експреси – облог на неколку независни исходи на настанот.
  • Систем облози – облози на целосна комбинација експреси.
  • Ланци – облози, кои вклучуваат неколку ординари, на настани со независен исход итн.

Исто така, во 20Бет (20Bet) достапни се спортски облози на преднатпревари и натпревари во живо. Со понудата на настани може да се запознаете во разделите „Sports Betting“ и „Live Betting“, на порталот за играње.

Ставки в лайве 20Бет

Предност на спортското обложување во 20Bet, покрај пријатниот бонус за добредојде, се добрите коефициенти. Тие се просечни во однос на другите обложувалници, како за преднатпреварите, така и за live облозите. Ова претставува плус за читателите, кои не се запознаени со понудата на обложувалницата.

Поставување на спортски облози во 20Bet (20Бет)

Според правилата на обложувалницата, спортски облози можат да прават само регистрирани играчи на 20Bet (20Бет), кои се полнолетни. За тоа, како да создадете корисничка сметка и да ја поминете верификацијата на сајтот, пишувавме во одделна статија, која препорачуваме да ја прочитате.

Па така, првиот чекор за поставување на спортски облози во 20Bet (20Бет) е да се регистрирате и/или да влезете во својот профил. Понатаму треба да одлучите во кој режим ќе биде облогот: преднатпревар или во живо, Од тоа зависи вториот чекор – преминувањето на страницата „ Sports Betting“ и „Live Betting“ со понуда на спортски и сајбер-спорт настани.

Следните чекори на играчот се поврзани со изборот на видот спорт, првенството и конкретниот натпревар. Корисникот треба да се запознае со понудата и да го избере исходот на настанот. Понатаму треба да кликне на коефициентот и изборот да го додаде во тикетот. И како последен чекор, да го избере претходно опишаниот вид спортски облог од 20Бет (20Bet), да ја наведе сумата и да го постави.

За правилно поставување на спортски облози треба да се биде добро упатен во конкретниот вид натпревари, да се знаат слабите и силните страни на екипите или конкретните играчи, да се посветува многу време на анализа на играта за обложување на преднатпревар, а поготово во лајв. Затоа на почетниците им препорачуваме да ја поминат нашата „Школа за облози“, чиј линк може да го најдете во менито. Во неа се опфатени совети за правилно и успешно обложување.

Исто така, обрнете внимание дека минималниот облог на сајтот 20Бет (20Bet) изнесува 10 американски центи или еквивалент во друга валута. Благодарение на оваа ниска влезна граница, секој играч може да поставува единечни и комбинирани облози.

Спортивная ставка 20Бет

Сајбер-спорт облози од 20Бет (20Bet)

Во денешно време компјутерските игри станаа официјален вид спорт, а натпреварите и турнирите кои се изведуваат привлекуваат со својата гледаност и специјалните ефекти. Затоа не зачудува тоа што обложувалницата 20Бет (20Bet) му посветува многу внимание на овој правец. На сајтот на обложувалницата, во разделот „Сајбер-спорт“, деноноќно може да се обложувате на следните игри:

  • Dota 2.
  • StarCraft.
  • Counter Strike GO.
  • League of Legends.
  • King of Glory.
  • FIFA и други.

Најпопуларните сајбер-спорт турнири, кои собираат милионска публика, се Dota 2, CS:GO и League of Legends. Затоа овие настани ги има во најголем број на сајтот 20Бет (20Bet). Вкупниот број на сите игри за обложување е поголем од 100.

Спортските облози во 20Bet (20Бет) се формираат на ист начин како и спортските облози. Можат да се постават и на одделни кругови и на цел турнир; да се прават ординари или експреси; преднатпревар или во живо. Обложувалницата нуди добри коефициенти и постојано ја зголемува својата понуда. Затоа искусните играчи можат да ги најдат сите популарни турнири на компјутерски игри.

За обложување на сајбер-спорт, исто како и за обичниот спорт, најважно е внимателно да се анализира играта, да се применува обмислена тактика и ефективна стратегија. Овие знаења може да ги добиете на нашиот сајт, во разделот „Школа за облози“.


Читај исто така