Menu

Што е двојна шанса во 1xBet (1хБет)?

Искусните типувачи ја претпочитаат обложувалницата 1xBet во однос на другите компании меѓу другото и заради големиот број на избори. Ако преку страниците „Билтен“ или „Live“, каде што се прикажани настаните и основните варијанти за обложување, се премине на конкретен натпревар, може да се најдат многу дополнителни облози. Меѓу останатото, играчите ќе ја видат и двојната шанса во 1xBet (1хБет). Што претставува овој облог на исход во натпревар? Кои се неговите карактеристики и кога треба да се користат ваквите облози – ќе раскажеме во новата статија.

Двојна шанса во 1хБет (1xBet): каков облог е ова?

Во статијата „Видови облози на 1хБет (1xBet)“ ги разгледавме основните варијанти на облози кои играчите можат да ги користат на сајтот. Сепак, ние не ги земавме предвид облозите кои произлегуваат од исходите на натпреварот. Па така, на пример, типувачите кои избираат единечни облози можат да се обложуваат на единечен или двоен исход (двојна шанса), фора, тотал и варијантата „и двете ќе дадат гол“. Ова значително ги проширува можностите на играчот за избор на таква прогноза за натпреварот, од која може да се очекува максимална добивка или минимизирање на потенцијалните порази.

Почетниците често се интересираат за облогот „двојна шанса“ во 1хБет (1xBet). Тој не е ништо друго, туку облог во кој типувачот се обложува одеднаш на 2 исходи од можни 3. Доколку при единечниот исход корисникот ја избира 1 екипа (П1), 2 екипа(П2) или нерешено, тогаш во случај со двојниот исход во 1xBet (1хБет) облогот може да биде на победа на првата екипа и нерешено(1Х), победа на втората екипа (2Х), или нерешено, или победа на која било од екипите, но да не е нерешено (12). Во загадите се напишани ознаките за овие облози на сајтот на обложувалницата.

Выбор ставки двойной шанс 1хБет

Како да се постави на двојна шанса во 1xBet (1хБет)?

Облозите на двоен исход во 1xBet (1хБет) се прилично популарни. Затоа обложувалницата ги става на почетниот екран со список на спортски настани. Облози за двојна шанса, исто така, може да се најдат при преминување на страницата со натпреварот. Тука ќе бидат прикажани сите можни избори за обложување, вклучувајќи го и двојниот исход.

На тој начин, за да се направи облог на двојна шанса во 1хБет (1xBet) играчот треба:

  1. Да премине кон страницата „Билтен“ или „Live“. Тука треба да се запознае со видовите спорт каде може да се одигра нерешено, на пример, фудбал.
  2. Да го додаде облогот на двоен исход преку страницата со преглед на натпреварите или преминувајќи „внатре“ кон саканиот настан.
  3. Да ја наведе сумата за обложување.
  4. Да го заврши поставувањето на облогот, со кликање на копчето „Постави облог“.

Треба да се забележи дека од облозите „двојна шанса“ може да се составуваат експреси во 1xBet (1хБет) и други комбинирани облози. Со нив може да се запознаете во одделни статии на нашиот сајт.

Ставка двойной итог 1хБет

Кои се карактеристиките на облогот двојна шанса во 1хБет (1xBet)?

Откако ќе се запознаат со разновидноста на облозите и исходите за натпреварите, почетниците често се губат во големиот број на информации. Ова се однесува и на двојната шанса од 1хБет (1xBet). Всушност, оваа варијанта за обложување има прилично едноставна шема за пресметување. Покрај тоа, го препорачуваме и за почетниците заради повисоката шанса дека облогот ќе биде добитен. Сепак, корисниците треба да обрнат внимание на неколку карактеристики на двојниот исход во 1xBet (1хБет), кои ги издвоивме подолу:

  1. Пониски коефициенти на облозите. Коефициентите за секој од изборите за облогот „двојна шанса“ се помали (најчесто за 2 пати) отколку за единечната шанса. Ова е поврзано со големата веројатност за добивка.
  2. Повисока шанса за добивање на облогот. Играчот се обложува одеднаш на 2 исходи од 3.
  3. Двојната шанса во 1xBet (1хБет) е достапна за тие видови спорт, во кои може да се одигра нерешено. На пример, овој облог ќе биде погоден за фудбал, но не и за одбојка.
  4. Облозите од видот „двојна шанса“ ги имаат овие скратеници: 1Х(победа на првата екипа или нерешено), 2Х (победа на втората екипа или нерешено) и 12 (победа на правата или втората екипа).
  5. Од изборите, кои содржат двоен исход во 1хБет (1xBet) може да се составуваат комбинирани облози.

Се појавува логично прашање: „Дали вреди да се поставуваат облози од типот „двојна шанса„ во 1хБет?“ Ова зависи од вештините и способностите на корисникот правилно да го предвиди исходот на натпреварот. Меѓутоа, самиот формат на облогот е прилично интересен и е погоден и за почетници и за професионалци.


Читај исто така