Menu

Што е тоа „20Games“ од 20Bet (20Бет)?

Обложувалницата 20Bet сè повеќе внимание обрнува на развојот на игрите на среќа на платформата. За корисниците достапни се игри со карти, слотови, џекпотови и бинго 20Бет. За некои правци ние веќе пишувавме во претходните статии. Сепак, кај корисниците се појавуваат многу прашања на темата „20Games“ од 20Bet (20Бет). Затоа во статијата кратко ќе раскажеме што е тоа и каква понуда подготви обложувалницата за своите играчи.

20Games во 20Бет (20Bet): што е тоа?

Ако се разгледат порталите на познати обложувалници, може да се видат раздели, кои носат назив кој го соединува името на брендот и зборот „Games“, на пример 1хGames, 20Games итн. Што сака да каже компанијата со овој назив? Всушност, одговорот е мошне прозаичен и се крие во маркетингот и промоцијата на својот личен бренд.
Поентата е во тоа што обложувалницата 20Бет е нова компанија на пазарот за игри на среќа. За да стане забележлива меѓу играчите, таа треба да го промовира својот личен бренд. За таа цел на сајтот беа додадени ексклузивни игри, создадени од најдобрите програмери за гемблинг програми. Сите тие се спакувани во интересно пакување „20Games“. На тој начин, обложувалницата ги поттикнува корисниците да направат споредба меѓу ексклузивните игри и платформата 20Bet. Затоа „20Games“ од 20Бет (20Bet) не е ништо друго туку сопствена интерпретација на разделот со игри на среќа.
Игры 20Games

Сакаме да забележиме дека моментално на сајтот на обложувалницата нема посебен раздел „20Games“. Компанијата реши да ги промовира своите производи преку користење на стандардниот раздел со игри на среќа. Доволно е да се премине на страницата „Casino“, за да се најдат уникатни игри од обложувалницата.

Кои игри влегуваат во 20Games од 20Bet (20Бет)?

Како што беше забележано погоре, обложувалницата се откажа од создавање на одделна страница „20Games“. Ексклузивните игри од 20Bet (20Бет) се претставени во разделот „Casino“. Може да ги најдете на главната страница (во категоријата „Популарни“). Покрај ова, корисниците можат да побараат понуди и во други поткатегории. Не е јасно зошто создавачите на платформата не ги внеле овие игри во одделен подраздел за да им го олеснат барањето на почетниците. Можеби тоа е поврзано со желбата за популаризирање на други слотови, рулет итн., кои може да се најдат на платформата.

Денес во категоријата игри „20Games“ од 20Bet (20Бет) влегуваат слотови (Blue Panther Christmas Edition, It’s a Joker, Wild Santa и други) и брзи игри (Limbo Cat, Lucky Ocean и други). Џекпотот, игрите со карти и рулетот не се вклучени во категоријата „20Games“. Вкупниот број на сите ексклузивни понуди на сајтот е поголем од 30.

Быстрые игры 20Бет

Бидејќи во разделот со игрите нема информации што се влегува во ексклузивна понуда, корисникот може да напише до службата за поддршка на 20Бет (20Bet) и да добие целосна информација за овие игри. Специјалистите на поддршката работат 24/7. Затоа играчите можат да добијат одговор на своето барање во кое било време.

Која е разликата меѓу слотовите и игрите 20Games од 20Бет (20Bet)?

Почетниците често го поставуваат прашањето: „Која е разликата меѓу игрите на среќа 20Бет (20Bet) и обичните слотови?“. Всушност, нема голема разлика. Прво, понудата „20Games“ и е ексклузивот. Со други зборови, такви слотови нема да најдете на сајтовите од конкурентите. Тие се изработени од компании кои произведуваат програми специјално по барање на обложувалницата. Второ, во овие слотови може да се добијат многу поголеми добивки, отколку во останатите игри на среќа на сајтот. Трето, ексклузивните слотови се издвојуваат заради интересното сиже и живописните анимации. На тој начин, обложувалницата 20Bet се обидува да го привлече вниманието на своите играчи кон новиот правец на сајтот.

И покрај тоа што понудата „20Games“ од 20Бет (20Bet) засега не е претставена во посебен раздел, таа претставува прилично перспективен правец на сајтот на обложувалницата. Затоа и на почетниците и на редовните корисници им препорачуваме да одиграат во ексклузивните слотови и брзите игри.


Читај исто така