1Bet

1Bet →1Bet →


📝 Воведни информации за 1Бет (1Bet)

Обложувалницата 1Бет (1Bet) беше лансирана во 2010 година и нуди услуги исклучиво преку интернет. Со порталот управува компанијата Bellona N.V. со седиште во Курасао. 1Bet не е единствен производ на компанијата. Под нејзино раководство работи брендот 18Bet, кој е ориентиран на прифаќање спортски облози и за реализирање на игри на среќа за посетителите во Европа. Сепак, веб-сајтот 1bet.com постигна големи успеси и влегува во ТОП-150 портали за игри на среќа според посетеноста (според податоците од Top100Bookmakers).

Во моментот кога го објавивме прегледот, сајтот на обложувалницата 1Bet (1Бет) беше преведен на 13 јазици. Интересната понуда на спортски настани за обложување и игри на среќа ги привлекува новите и постојаните корисници. За тоа, какви дополнителни „плусови“ поседува обложувалницата, ќе можете да дознаете од овој преглед.

📌 Лиценца на обложувалницата 1Bet (1Бет)

Обложувалницата 1Bet (1Бет) има само една лиценца – од регистраторот Antillephone N.V., кој се наоѓа во Курасао. Во рамките на дозволата 8048/JAZ обложувалницата може да прифаќа корисници низ целиот свет, нудејќи услуги за обложување и игри на среќа преку веб-сајтот. Сепак, не сите држави ја признаваат офшор лиценцата. Затоа пристапот до порталот е затворен во САД, Велика Британија и во некои други држави.

Порталот 1Бет (1Bet) го користи протоколот за безбедност SSL, дополнителни средства за заштита од пробивање на корисничката сметка. Типувачите можат да користат двофакторна проверка на автентичност, што гарантира заштита на нивните информации и средствата на сметката. Во случај на појава на какви било проблеми или потешкотии, играчите можат да побараат помош од 24-часовната поддршка. Подетално за неа ќе позборуваме подолу.

🖥️ Веб-сајт на обложувалницата 1Бет (1Bet)

И покрај тоа што сајтот 1bet.com одамна не е обновен, тој има стилски дизајн и сите потребни функции за спортско обложување и игри. Во проектот на порталот 1Bet (1Бет) се користат црната и сивата боја, кои контрастираат со белата, жолтата и зелената. Па така, дизајнот на сајтот одговара на концепцијата „темни“ теми, кои активно се користат во веб-програмирањето.

Како предности на дизајнот на 1bet.com можат да се издвојат статичноста: на страниците се користи минимален број анимации. Исто така, на сајтот има умерен број графички елементи, што дава можност вниманието да се фокусира на текстуалната содржина, иако повеќето фонтови се мали што особено се забележува на малите екрани на уредите и мониторите.
На сајтот се користи стандардна навигација преку менито во футерот и хедерот. Покрај ова, има брзо пребарување по спортските, сајбер-спортските настани и игрите на среќа. Дополнителното мени, слајдерите, банерите, виџетите – сите овие елементи, исто така, активно се вклучени во навигацијата на посетителот на порталот.

Обложувалницата на корисниците им нуди голем избор на инструменти за анализа на настаните, онлајн следење на натпреварите, поставување на различни видови облози и игри од најдобрите изработувачи. Сепак, понудата најдобро ќе ја искусите преку статичен компјутер или лаптоп. На телефоните и таблетите сајтот 1Bet (1Бет) работи лошо заради отсуството на адаптивен дизајн. Како делумно решение може да се користи апликацијата за Android и Ios. Оваа програма ги содржи функциите за обложување, а за игрите на среќа, како и претходно, останува веб-сајтот.

1Bet →1Bet →

⭐ 1Bet (1Бет): регистрација на корисниците

За регистрација на сајтот 1Bet (1Бет) новиот корисник може:

 • Да пополни формулар за регистрација. Тој содржи десетина полиња, поделени на 3 чекори. Типувачот треба да наведе име, презиме, пол, датум на раѓање, адреса на живеење, телефонски број, е-мејл и да измисли лозинка.
 • Да го искористи Google профилот. Дел од податоците ќе бидат пренесени на сајтот. Сепак, пред верификацијата на корисничката сметка, корисникот треба да ги наведе личните информации кои недостасуваат.
 • Да го искористи Facebook профилот. Податоците, исто така, ќе бидат преземени на порталот. На корисникот ќе му остане да внесе само дел од личните податоци.

По регистрацијата на 1Бет (1Bet) задолжително треба да се помине процедура за верификација. Списокот со документи за проверка на идентитетот се наоѓа во профилот. Овој процес не е тежок и трае до 24 часа.

Предности и недостатоци
 • Голема понуда на спортски облози
 • Голем избор на лајв-казино игри
 • Порталот е преведен на 15 јазици
 • Има мобилна апликација за обложување
 • Мал избор на игри на маса
 • Поддршката не улужува на многу јазици
 • Сајтот лошо е оптимизиран за мобилни телефони

💰 Акции на сајтот 1Бет (1Bet)

Обложувалницата 1Бет (1Bet) на играчите им нуди десетици акции, од кои дел регуларно се менуваат. На страницата „Промо акции“ корисниците ќе најдат понуди за правците „Спорт“ и „Казино“. Од еден во друг може да се преминува преку дополнителното мени, кое ќе го најдете разделот.
Во моментот кога ја пишувавме статијата, обложувалницата на посетителите им ги нудеше следниве акции:

 • Бонус за регистрација на 1Bet (1Бет). Почетникот може да избере награда за обложување на спорт или за казино. Во секој од случаите износот на бонусот изнесува 100% од сумата на пополнувањето, но не повеќе од 100 евра* за обложување и 500 евра* за игри.
 • Бесплатен облог во износ од 5 евра* за секој депозит од 50 евра*.
 • Месечни доделувања на фриспинови за казиното. За активно играње корисникот може да добие до 300 бесплатни вртења месечно.

Со деталите за горенаведените акции и другите понуди од 1bet.com можете да се запознаете на сајтот на обложувалницата. Препорачуваме ова да го направите пред да започнете со обложување за да не ги испуштите бонусите.

*Или еквивалентна сума во локална валута.

🎲 Спорт и игри на среќа на 1Bet (1Бет)

На сајтот на обложувалницата 1Bet (1Бет) има многу настани за спортско обложување, има сајбер-спорт, виртуелен спорт и сите популарни варијанти на игри на среќа. За да се оцени понудата на обложувалницата, треба да се премине во посебни раздели. Ова може да се направи преку главното мени, кое се наоѓа во горниот дел на сајтот.

На страницата „Спорт“ корисниците ќе најдат околу дваесетина видови спорт и сите популарни светски првенства. Понудата зависи од дисциплината, а коефициентите за некои настани се повисоки од средните. Исто така, во разделот има сајбер-спорт игри, кои дополнително се издвоени во разделот „Сајбер-спорт“.

Разделот „Live Облози“ ги вклучува оние спортски и сајбер-спорт натпревари кои се изведуваат во живо. На страницата, обично, има околу 10 дисциплини и околу сто натпревари. Исто така, типувачите можат да управуваат со облозите во текот на натпреварот и онлајн да ги следат игрите.
На страницата „Виртуелен спорт“ има фудбал, хокеј, тенис, коњски трки, авто-трки и други популарни видови игри. Добивката во натпреварите зависи не толку од силата на страните и среќата, колку од алгоритмот, кој ги одредува победниците. Затоа овој формат на обложување е поблиску до игрите на среќа отколку до класичното обложување.

Игрите на среќа од 1Бет (1Bet) се претставени во разделите „Казино“, „Лајв Казино“ и „ТВ игри“. Слотови, игри со карти, рулет и други игри, каде успехот зависи од компјутерска програма, има на страницата „Казино“. Игрите во живо (карти, рулет, извлекувања) може да се најдат на страниците „Лајв казино“ и „ТВ игри“. Разликата меѓу овие раздели е во произведувачот на услугите и видовите игри.

1Bet →1Bet →

🪙 1Бет (1Bet): методи за плаќање

Обложувалницата 1Бет (1Bet) ги поддржува сите популарни методи за плаќање. Корисниците можат да го пополнат депозитот или да ја повлечат добивката со помош на банкарски трансакции, картичките Visa и Mastercard, електронските паричници Neteller и Skrill, платежните системи ecoPayz и MiFinity. Како метод за плаќање, криптовалутите засега не се достапни, но и без нив играчите ги имаат сите потребни сервиси за извршување на паричните трансакции.

Обложувалницата 1Bet (1Бет) го утврди минималниот и максималниот праг за пополнување на депозитот и за повлекување на добивката. Исто така, има месечни лимити за трансакциите. Овие информации можат да се најдат во профилот. На сајтот 1bet.com нема посебен раздел каде што се опишани сите карактеристики за плаќање.

💡 1Bet (1Бет): служба за корисничка поддршка

На сајтот на обложувалницата 1Bet (1Бет) има раздел „Често поставувани прашања“ во кој се содржат сите информации за регистрацијата, извршувањето на плаќањата, обложувањето итн. За жал, разделот не е преведен на многу јазици, што го отежнува неговото користење. Сепак, фактот што има брз одговор го намалува бројот на обраќања до поддршката, згора на тоа може да се користи и Google за превод на содржината на страниците.

Со претставниците на службата за поддршка можете да се поврзете преку е-мејл или чат. Поддршката работи 24/7, но операторите не зборуваат на многу јазици. Затоа корисниците за комуникацијата треба да користат англиски. Ова е уште еден недостаток на службата за поддршка на 1Бет (1Bet).

🤠 Заклучок за 1Бет (1Bet)

Историјата на обложувалницата 1Бет (1Bet) започнува во 2010 година. Брендот има седиште во Курасао и користи локална лиценца за нудење на своите услуги. Ќе забележиме дека корисниците се прифаќаат исклучиво преку веб-сајтот. Благодарение на ова, играчите живеат во различни делови на светот, меѓутоа основната целна публика е во Европа.

Клучни предности на обложувалницата се големиот избор на спортски облози и игри на среќа, вклучувајќи игри од лајв-казиното. Исто така, на сајтот се поддржуваат популарните методи за плаќање, типувачите можат да добијат помош 24/7 и има мобилна апликација. Сепак, сајтот на обложувалницата 1Bet (1Бет) не е оптимизиран за мобилни телефони, а операторите на поддршката не владеат многу јазици. Покрај ова, на порталот нема доволно игри на маса. Овие недостатоци треба да се земат предвид пред да се донесе решение за регистрирање на порталот.

1Bet →1Bet →

✳️ 1Bet (1Бет) – популарни прашања:

✅ Врз основа на каква лиценца работи 1Бет (1Bet)?

Дејноста на обложувалницата 1Бет (1Bet) се изведува преку интернет. За работата обложувалницата има добиено лиценца од регистратор од Курасао. Таа спаѓа во меѓународни лиценци и на обложувалницата и дава можност да привлекува играчи од различни држави во светот, иако, на иницијатива на компанијата, сајтот на обложувалницата е затворен во неколку држави, на пример, во Велика Британија и САД.

💵 Дали има награда на 1Bet (1Бет) за новите корисници?

За почетниците обложувалницата 1Bet (1Бет) подготви бонус за добредојде. Тој изнесува 100% од сумата на пополнувањето и може да стигне до 100 евра* за спортски облози и 500 евра* за игри на среќа. Добиениот бонус треба да се одигра во рок од еден месец. Деталите за одигрување се опишани на сајтот на обложувалницата.
*Или аналогна сума во локална валута.

📱 Од каде да се преземе мобилната апликација 1Бет (1Bet)?

Корисниците на уреди со ОС Android можат да најдат инсталационен фајл од апликацијата на сајтот на обложувалницата 1Бет (1Bet). Со него одат и инструкции за инсталирање. Корисниците на Ios уреди, исто така, можат рачно да ја извршат инсталацијата, преземајќи го инсталациониот фајл 1bet.com од порталот. Покрај тоа, апликацијата за ајфони е достапна на AppStore.

💳 Како да се пополнат и извадат пари од сметката на 1Bet (1Бет)?

Обложувалницата 1Bet (1Бет) ги поддржува сите клучни варијанти за плаќање, започнувајќи од банкарските трансакции и завршувајќи со платежните системи. Целосниот список со инструменти може да се најде во корисничкиот профил. Исто така, некои од нив можат да се видат и во футерот, препознавајќи ги иконките на сервисите за плаќање. Ќе забележиме дека обложувалницата не зема провизија за ниедна парична трансакција и ги изведува 24/7.


1Bet FR 1Bet Portugal 1Bet RU 1Bet λλαδα 1Bet AL 1Bet BY 1Bet KZ 1Bet MN 1Bet RS 1Bet UA

Бонус до 100 еврa за обложување и до 500 евра за казино

Регистрација Регистрација