Bet9ja

Bet9ja →Bet9ja →


📝 Општи информации за Бет9џа (Bet9ja)

Обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) потекнува од Нигерија и според податоците на сервисот Alexa го зазема третото место по бројот на посетители во оваа африканска држава. Сепак, бројот на посетители од други држави, исто така, расте. Компанијата започна да ги нуди своите услуги во 2013 година и од мала локална обложувалница брзо стана забележителен играч на пазарот за обложување. За ова придонесува англо-јазичната верзија на сајтот и поддршката на корисниците преку различни канали.

Посетителите на БК Bet9ja (Бет9џа) ќе најдат достапен современ веб-сајт со голем избор на функции. Понудата на обложувалницата вклучува илјада настани за обложување и голем избор на игри. Имено заради тоа обложувалницата добива сè поголема популарност меѓу корисниците од другите држави во светот. За другите предности, како и недостатоци на обложувалницата ќе стане збор во прегледот.

📌 Лиценца на Bet9ja (Бет9џа)

Обложувалницата Bet9ja (Бет9џа) своите услуги ги нуди исклучиво онлајн. За работата сајтот користи лиценца од Државниот совет за лотарии на Лагос и државата Осун (Нигерија). И покрај тоа што регистратор на обложувалницата е Нигерија, на сајтот можат да се регистрираат корисници од повеќето држави во светот. Обложувалницата го ограничува пристапот само за некои држави.

Дејноста на обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) одговора на меѓународните стандарди за спречување на ширење на зависноста од игри на среќа. Исто така, сите податоци на играчите се заштитени и не се предаваат на трети лица. Затоа корисниците не треба да се грижат за нивно незаконско користење. Покрај ова, сите исплати на играчите се изведуваат навремено. Во спротивно можете да побарате помош од корисничката поддршка.

🖥️ Сајт на обложувалницата Бет9џа (Bet9ja)

И покрај тоа што сајтот на обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) не е многу сменет од моментот на неговото отварање, тој изгледа прилично добро во споредба со другите топ конкуренти. Едноставниот дизајн, јасната структура на порталот и удобната навигација, правилниот спој на боите – ова се основните предности на порталот за игри на среќа bet9ja.com.

Почетната страна на сајтот претставува визит карта на порталот. На неа има банер со реклама за бонусот за добредојде и маркетинг информации. На тој начин корисниците можат да се регистрираат или да преминат кон понудата на обложувалницата. Притоа, спортските облози, сајбер-спорт натпреварите и игрите на среќа се претставени на посебни страници на сајтот. На нив може да се премине преку горното мени.

Во разделот со спортски облози постои можност бесплатно да се гледаат видеа од натпреварите. Покрај ова, корисниците ќе најдат многу аналитички информации, кои ќе им помогнат да го направат вистинскиот облог на спортски или сајбер-спорт натпревар.

Сепак, веб-сајтот на Bet9ja (Бет9џа) има еден суштински недостаток. Кодот не е оптимизиран за телефони и таблети. Затоа тимот на програмери создаде посебна мобилната апликација за обложување на спорт и играње казино. Тие можат да се преземат од страницата „Mobile Apps“, достапна на порталот на обложувалницата.

Bet9ja →Bet9ja →

⭐ Креирање профил на Bet9ja (Бет9џа)

За регистрација на сајтот Bet9ja (Бет9џа) новиот корисник треба да пополни формулар, со најважните лични информации. Формуларот се состои од два дела и ги содржи следниве полиња:

 • Во првата фаза треба да се наведе е-мејл, име, презиме, датум на раѓање и промо код (доколку има) за добивање на дополнителен почетен бонус.
 • Во втората фаза треба да се измисли име за корисничката сметка, лозинка, да се избере државата на живеење и телефонскиот број.

По креирање на корисничката сметка на Бет9џа (Bet9ja), корисникот треба да влезе во својот профил и уште еднаш да ги провери личните податоци. Откако ќе го направи ова треба да прикачи копија од пасош и извод од банка. Овие информации се потребни за верификацијата. Обично, овој процес на сајтот на обложувалницата не трае повеќе од 24 часа.

Предности и недостатоци
 • Разновиден избор на спортски облози
 • Висок бонус за почетниците
 • Удобен веб-сајт
 • Мобилна апликација за обложување и игри
 • Мал избор на сајбер-спорт натпревари
 • Сајтот не е оптимизиран за мобилни телефони
 • Една јазична верзија на сајтот

💰 Обложувалница Бет9џа (Bet9ja): бонуси и акции

Обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) на корисниците им нуди мал избор на акции. Сепак, тие овозможуваат добивање дополнителен почетен бонус и зголемување на добивката во текот на користењето на платформата. Со актуелните понуди можете да се запознаете на страницата „ Promotions“. Од своја страна ќе ги издвоиме интересните бонуси кои беа достапни на сајтот за време на пишувањето на прегледот:

 • Награда за добредојде до 250 долари* за облози и до 125 долари* за казино. Наградата легнува на специјална сметка и треба да се одигра во рок од 30 дена.
 • Зголемена награда за експрес облози до 170% од сумата. Секои 5% се даваат за добитен натпревар започнувајќи од 5-тиот.
 • Поени за обложување и играње. Активните корисници добиваат дополнителни поени кои можат да се претворат во бесплатни облози и вртења.

Пред да учествувате во акциите препорачуваме внимателно да ги проучите условите за да бидете сигурни во одигрувањето на бонусот.

*Или еквивалентна сума во локална валута.

🎲 Избор на облози и игри на Bet9ja (Бет9џа)

Во воведниот дел пишувавме дека популарноста на Bet9ja (Бет9џа) е поврзана меѓу другото благодарение на интересната понуда на спортски облози и игри. Бидејќи канцеларијата на обложувалницата се наоѓа во Африка, не зачудува тоа што нејзината понуда е богата со локални лиги. Некои првенства нема да ги најдете во понудите на другите обложувалници, иако обложувалницата заостанува во однос на разновидноста на сајбер-спорт лигите од останатите обложувалници и по игрите на среќа од класичните онлајн казина.

Спортските облози можат да се постават на страниците „Sport“ и „Live“. Во првиот случај станува збор за обложување пред натпревар на повеќе од 20 видови спорт. Во вториот – за обложување во живо за десетици спортски дисциплини. Исто така, во овие раздели достапни се и некои сајбер-спорт натпревари во популарните игри, како на пример Dota 2. Посебно треба да се спомнат и виртуелните видови спорт во разделот „Virtual“. Корисниците ќе најдат натпревари од непостоечки лиги и реални и прилично високи добивки.
Слотовите, рулетот, игрите со карти итн. се претставени на страниците „Casino“ и „Сasino Live“. Притоа, разделот „Casino“ нуди игри против компјутерска програма, а „Casino Live“ – со други играчи и делачи. Изборот на соби за лајв игри е мал. Сепак, овој правец активно се развива и се повеќе се бара од страна на корисниците.

Bet9ja →Bet9ja →

🪙 Пополнување и повлекување средства на Бет9џа (Bet9ja)

Обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) не може да се пофали со голем избор на методи за плаќање. Сепак, корисниците не треба да имаат потешкотии со внесувањето и повлекувањето на парите од сметката. За ова тие можат да ги користат банкарските трансакции ( се поддржуваат Stanbic IBTC, Unity Bank In-branch), картичките Visa и Mastercard и електронските системи Interswitch, Quickteller и други. Со сите варијанти за плаќање можете да се запознаете на страницата „Payment Methods“.

Меѓу погоре понудениот список нема многу популарни електронски паричници и платежни системи. Сепак, можат да се користат обичните трансакции преку картичка. Исто така, обложувалницата Bet9ja (Бет9џа) засега не работи со криптовалути. Ова е момент што типувачите го издвојуваат како недостаток на обложувалницата.

💡 Поддршка на Bet9ja (Бет9џа)

Корисниците на обложувалницата Bet9ja (Бет9џа) можат да ги најдат сите актуелни варијанти за поврзување со поддршката на страницата „Contact Us“. Тука ќе најдете информации за времето на одговорот и работата на операторите како и линкови за секој од каналите. За жал, поддршката не работи 24/7. Затоа корисникот треба да го одбере најдобриот метод за поврзување со поддршката. Ова може да биде:

 • Онлајн чат. Одговорот ќе го добиете во рок од 5 минути во работно време.
 • Телефонски број. Повиците за граѓаните надвор од Нигерија се наплаќаат.
 • Твитер. Можете да напишете порака на соодветната страница на оваа социјална мрежа.

Исто така, на сајтот можат да се најдат информации за работата на обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) и достапните сервиси. Обрнете внимание дека поддршката се нуди само на англиски јазик.

🤠 Заклучок за Бет9џа (Bet9ja)

Обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) на пазарот работи од 2013 година и за неполни 10 години од национална обложувалница успеа да прерасне во меѓународен играч. Обложувалницата го привлече вниманието на типувачите и играчите благодарение на удобниот веб-сајт, добрата понуда на спортски облози, игри на среќа и мобилната апликација за сите видови игри кои се понудени на сајтот. Како предност, исто така, може да се издвои добриот почетен бонус и интересните постојани награди.

Слаби страни на обложувалницата Bet9ja (Бет9џа) претставуваат неоптимизираниот веб-сајт за мобилни уреди, присуството на само една јазична верзија на сајтот, поддршката која не работи 24/7. Покај ова, пари можат да се внесуваат и повлекуваат преку мал број на меѓународни методи за плаќање. Сепак, статистиката сведочи за тоа дека овие недостатоци не им пречат на корисниците активно да се регистрираат на сајтот на обложувалницата.

Bet9ja →Bet9ja →

✳️ Популарни прашања за Bet9ja (Бет9џа):

✅ Каква лиценца поседува обложувалницата Бет9џа (Bet9ja)?

Обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) своите услуги на корисниците им ги нуди исклучиво преку веб-сајтот. За работата порталот користи лиценца од Државниот совет за лотарии на Лагос и државата Осун (Нигерија). Документот е признаен од меѓународната гемблинг заедница, што на обложувалницата и дава можност да услужува граѓани од различни држави во светот.

💵 На каков почетен бонус можете да сметате во Bet9ja (Бет9џа)?

Преку внесување на бонус како прв депозит, почетниците добиваат 100% од сумата на пополнувањето. Притоа обложувалницата Bet9ja (Бет9џа) нуди до 250 долари (или аналогна сума во локална валута) за спорт и до 125 долари (или еквивалентна сума) за игри во казино. Подетално за шемата за одигрување на бонусите можете да прочитате на сајтот на обложувалницата.

📱 Какви можности нуди мобилната апликација на Бет9џа (Bet9ja)?

Обложувалницата Бет9џа (Bet9ja) на корисниците им дава можност да преземат две мобилни апликации за Android и Ios: програма за обложување на спорт и сајбер-спорт и апликација за игри на среќа. Преку нив може да се креира корисничка сметка, да се внесат и повлечат пари, да се поставуваат облози, да се гледаат онлајн натпревари и да се игра.

💳 Какви методи за плаќање се достапни на Bet9ja (Бет9џа)?

За пополнување на депозитот и повлекување на добивката од сајтот на Bet9ja (Бет9џа) на корисниците им се нудат стандардните варијанти за плаќање и локалните сервиси. Во првиот случај станува збор за банкарски трансакции и картичките Visa и Mastercard. Во вториот – електронските системи Interswitch, Quickteller и други. Подетални информации ќе најдете на сајтот на обложувалницата.


Bet9ja FR Bet9ja Portugal Bet9ja RU Bet9ja λλαδα Bet9ja AL Bet9ja AM Bet9ja България Bet9ja BY Bet9ja MN Bet9ja RS Bet9ja UA

Bet

Бонус од 250 долари

Регистрација Регистрација