Betamo

BETAMO →BETAMO →


🔽 Воведни информации за Бетамо (Betamo)

Во 2019 година на европскиот пазар започна да работи новото казино Бетамо (Betamo). Со брендот управува млада компанија N1 Interactive Ltd, која има отворено околу десетина платформи за игри на среќа. Затоа, корисниците, кои веќе биле во контакт со некое од овие онлајн казина, ќе ги оценат предностите на betamo.com. А доколку порано не сте имало искуство со казината управувани од оваа компанија, повеќе за Бетамо (Betamo) ќе можете да дознаете во нашиот преглед.

Во статијата кратко ќе бидат опишани сите важни аспекти од работата на казиното. Ќе забележиме дека сајтот е преведен на повеќе јазици и прифаќа играчи од повеќе држави. Затоа играчите треба да го земат во предвид ова онлајн казино. За неговите предности и недостатоци, ќе прочитате подолу.

⏱️ Лиценца за работа на Betamo (Бетамо)

За работата, порталот за игри на среќа Betamo (Бетамо) има добиено офшор лиценца, издадена од Управата за игри на среќа на Малта. Таа се признава во неколку европски држави. Затоа казиното може да работи онлајн без да поседува национални лиценци. А доколку неговиот сајт е блокиран, може да се користи VPN-сервис за заобиколување на ограничувањата.

Што се однесува на безбедноста на обложувалницата, почетниците не треба да се грижат за тоа. Сите лични податоци на играчите безбедно се чуваат на серверите на Бетамо (Betamo). Покрај ова, онлајн казиното добива многу позитивни прегледи за брзината на трансакциите на средствата. Затоа добиените парични награди навремено пристигнуваат на личните сметки на играчите.

🛠️ Сајт на казиното Бетамо (Betamo)

Порталот за игри на среќа Бетамо (Betamo) има стилски дизајн, кој одговара на последните трендови за веб-дизајн. Клучните бои на порталот се црната и белата. Дополнително за издвојување на важните навигациски елементи се користат портoкаловата и светло-зелената боја. Исто така, треба да се издвојат упадливите слики, кои прават добар контраст со содржината. Притоа, сајтот не е преоптоварен со скрипти и анимации и брзо се вчитува на различни уреди.

Силна страна на сајтот Betamo (Бетамо) е удобната навигација. Кон саканите раздели на сајтот може да се премине преку страничното мени (левиот дел од екранот). На страниците има дополнителни елементи за навигација: филтри со избор на игри според правецот, произведувачот, банери со популарни понуди.

Веб-сајтот на казиното е оптимизиран за мобилни уреди, што на играчите им дава можност удобно да го користат преку телефоните и таблетите. Сите игри на среќа, исто така, исправно ќе работат на телефоните и таблетите. Ќе забележиме дека онлајн казиното нема одделна мобилна апликација. Ова може да се наброи во недостатоците на Betamo (Бетамо).

BETAMO →BETAMO →

♟️ Регистрација на Betamo (Бетамо)

За креирање на корисничка сметка, корисникот треба да пополни формулар за регистрација. На почетната фаза казиното Betamo (Бетамо) од играчот бара да ги внесе сите лични информации, започнувајќи од името и презимето, завршувајќи со телефонскиот број и адресата на живеење. Обрнете внимание дека информациите внесени за време на регистрацијата, треба да бидат вистинити. Во спротивно, за време на проверката на идентитетот, службата за безбедност на обложувалницата може да не го одобри профилот.

Откако ќе се регистрира, играчот треба да приложи копија од пасош/фотографија со пасош за верификација на корисничката сметка. Понекогаш казиното може да побара и други документи, на пример, извод од банкарска сметка. По проверката на документите, играчите можат да внесуваат пари на сметката на Бетамо (Betamo). Обично, потврдувањето на профилот се изведува во рок од 24 часа.

Предности и недостатоци
 • Повеќе од 3 илјади игри на среќа
 • Висок бонус за регистрација
 • Сајтот е преведен на повеќе јазици
 • Сајтот е оптимизиран за мобилни уреди
 • Во понудата нема одредени игри
 • Нема мобилна апликација
 • Не се поддржуваат криптовалути

🎯 Акции од Бетамо (Betamo)

Играчите, кои се интересираат за бонуси и акции, на сајтот на Бетамо (Betamo). ќе најдат специјални понуди. Тие се собрани во разделот „Акции“ и се наменети како за почетниците, така и за постојаните корисници. Бидејќи понудите одвреме-навреме се менуваат, по регистрацијата на сајтот препорачуваме да ги проверувате актуелните информации.

Во моментот кога ја пишувавме статијата, за корисниците беа достапни 6 награди: Еве некои од нив:

 • Бонус за прв депозит. Онлајн казиното нуди до 150 евра* (100% од сумата на пополнувањето) и 100 фриспинови за новите корисници). Бесплатните вртења се добиваат во 4 фази по 20 на ден.
 • Бонус за втор депозит. Износот на наградата е ист – до 150 евра* и 100 бесплатни вртења.
 • Петочен рилоуд. Бонус за депозит во петоци во износ од 50% евра од сумата, но не повеќе од 50 евра. Исто така, се добиваат и 100 бесплатни вртења.

Подетални информации за условите за добивање и одигрување на бонусот можете да добиете во разделот со акции на сајтот Бетамо (Betamo).

*Или аналогна сума во локална валута.

🎳 Понуда на игри од Betamo (Бетамо)

На сајтот Betamo (Бетамо) ги има сите популарни варијанти на игри на среќа. Тие се поделени во разделите „Сите игри“ и „Live Casino“. Корисниците, исто така, ќе најдат различни формати на натпревари на страницата „Турнири“. Вкупниот број на игри надминува 3 илјади и постојано расте. Сепак, најголем број игри претставуваат слотовите, иако изборот на игри со карти и рулет е, исто така, голем.
На страницата „Сите игри“ се собрани сите класични игри. Благодарение на филтерот, корисниците можат да изберат карти, рулет, слотови, бинго и извлекувања или произведувачот на игрите. Во сите игри корисникот се натпреварува против програма, создадена од популарни студија за игри на среќа.
Во разделот „Live Casino“ се претставени игри со карти и рулет во живо. Играчите се натпреваруваат против други корисници и крупиери. Благодарение на камерите, процесот на играта секогаш може да се контролира од страна на корисниците. Ова гарантира дека извлекувањата се чесни. Затоа овој формат на игри е популарен меѓу играчите.
На страницата „Турнири“ корисниците ќе можат да најдат интересни формати од најдобрите игри. Најдобрите играчи во турнир-табелата ќе добијат парични награди или бесплатни вртења. Затоа овој раздел им го препорачуваме на играчите, кои поминуваат многу време играјќи.

BETAMO →BETAMO →

💳 Бетамо (Betamo): внесување и повлекување парични средства

Онлајн казиното Бетамо (Betamo) на корисниците им нуди добар избор на сервиси за пополнување на депозитите и повлекување на добивката. Бројот на методи за плаќање постојано се менува. Сепак, за време на составување на прегледот тој изнесуваше повеќе од 15 инструменти, а имено:

  • Стандардни банкарски трансакции.
  • Плаќање преку картичките Visa и Mastercard.
  • Електронски паричници Skrill, Neteller и други.
  • Платежни системи Trustly, ecoPayz итн.

И покрај тоа што изборот на методи за плаќање е разновиден, криптовалутите не се поддржуваат. На сајтот Betamo (Бетамо) нема информации за планови за плаќање преку популарните криптовалути.

🛟 Корисничка поддршка на Betamo (Бетамо)

Онлајн казиното Betamo (Бетамо) на корисниците им нуди првокласна корисничка поддршка, која работи 24/7. Помош можете да побарате преку live-чат и електронска пошта. Во првиот случај одговор ќе добиете за 10 минути, а во вториот во рок од неколку часа. Сепак, потешките прашања можат да се разгледуваат и до еден ден. Ќе забележиме дека помош може да добиете исклучиво на англиски јазик, и покрај тоа што сајтот е преведен на други јазици.
Сепак, пред да се обратите до корисничката поддршка на Бетамо (Betamo), препорачуваме да се запознаете со правилата и условите на платформата. На страницата се опишани карактеристиките на работата на порталот. Благодарение на овие информации, ќе можете да го решите своето прашање и да не трошите време на формулирање барање и очекување одговор.

⚙️ Бетамо (Betamo): заклучок за казиното

Во денешниот преглед беше разгледано интересното онлајн казино Бетамо (Betamo). Компанијата започна да ги нуди своите услуги од 2019 години и е фокусирана на Европа, иако од неодамна брендот активно се шири и во Нов Зеланд и Канада. Покрај ова, благодарение на преводот на сајтот на повеќе јазици, има и повеќе регистрации од други држави.

Меѓу основните предности на Betamo (Бетамо) можат да се издвојат големиот и разновиден избор на игри, бонуси и методи за плаќање. Исто така, треба да се забележи удобниот веб-сајт и повеќето јазични верзии на порталот. Што се однесува на недостатоците, тоа се отсуството на мобилна апликација и поддршка на руски јазик. Плаќањата со криптовалута, исто така, не се поддржуваат. Сепак, издвоените минуси се за степен помалубројни во однос на предностите, што е особено важно. Затоа сајтот за игри на среќа е особено популарен меѓу играчите и го зголемува своето присуство на пазарот.

BETAMO →BETAMO →

💡 Чести прашања за работата на Betamo (Бетамо):

✅ Дали Бетамо (Betamo) работи легално?

Онлајн казиното Бетамо (Betamo) легално ја изведува својата дејност. За работата порталот за игри на среќа има добиено лиценца од Управата за игри на среќа на Малта. Па така, сите спорни прашања треба да се решаваат во малтешките или меѓународните судови. Сепак, казиното не е заинтересирано за завлекување на споровите и нивно предавање во судовите. Затоа повеќето прашања се решаваат во полза на корисниците.

💵 Дали Betamo (Бетамо) има бонус за новите корисници?

Откако ќе се регистрираат на сајтот, играчите добиваат два почетни бонуси: за прв и втор депозит. И во двата случаи износот на наградата изнесува 150 евра или еквивалентна сума. Покрај ова, новите корисници добиваат и 100 бесплатни вртења. Со карактеристиките за добивање и одигрување на бонусите, можете да се запознаете во разделот „Акции“.

📱 Дали има мобилна апликација од Бетамо (Betamo)?

Казиното Бетамо (Betamo) нема изработено мобилна апликација за корисниците. Сепак, тимот на казиното се погрижи сајтот да биде оптимизиран за екраните на мобилните уреди. Па така, сите достапни игри на среќа можат да се играат и преку телефон и таблет. Порталот работи брзо и без пречки.

💳 Какви варијанти за плаќање поддржува Betamo (Бетамо)?

На сајтот Betamo (Бетамо) достапни се повеќе од 15 сервиси за внесување и повлекување пари од сметката. Играчите можат да користат банкарски трансакции, плаќање преку картички, електронски паричници и платежни системи. Притоа, криптовалутите засега не се поддржани на платформата. Актуелниот список со методи за плаќање можете да го најдете на страницата „Плаќање“.


Betamo RU Betamo GR Betamo AL Betamo България Betamo BY Betamo KZ Betamo MN Betamo RS Betamo UA

Bet

Бонус од 150 евра и 100 фриспинови

Регистрација Регистрација