Betano

Betano →Betano →


📝 Општи податоци за компанијата Betano (Бетано)

Во 2016 година обложувалницата Betano (Бетано) започна да нуди услуги за поставување на спортски облози и игри на среќа за романците. На почетокот обложувалницата се ориентираше само на локалниот пазар – Романија. Меѓутоа, успешниот раст и големиот број на типувачи на обложувалницата и помогна да добие инвестиции од германска компанија и да започне да се придвижува кон запад. Денес обложувалницата Бетано (Betano) ги услужува играчите од Германија, Австрија, Португалија и Бразил. Притоа пазарот на Латинска Америка стана приоритет за обложувалницата.

Обложувалницата Betano (Бетано) има прилично интересна понуда на облози и игри, како и привлечен бонус за добредојде. Затоа решивме да ги опишеме клучните карактеристики на обложувалницата, за да го привлечеме вниманието на корисниците кон можностите на овој портал.

📌 Лиценца на Бетано (Betano)

Обложувалницата Бетано (Betano) поседува неколку лиценци. За работата во државите на ЕУ користи дозвола издадена од Управата за игри на среќа во Малта. Оваа лиценца се прифаќа во ЕУ и ја потврдува сигурноста и интегритетот на компанијата. Не зачудува тоа што обложувалницата претставува спонзор на многу европски клубови, на пример на „Бенфики“, „Порто“, „Атлетико“ итн. Сепак, освен пазарот на ЕУ обложувалницата услужува играчи и од други држави. Затоа компанијата добива и локални лиценци, на пример во Бразил. На тој начин таа прифаќа облози и од бразилците преку субдоменот br.betano.com.

Треба да се забележи дека обложувалницата Betano (Бетано) не ги прифаќа корисниците од сите држави на светот. Ако се влезе на сајтот од Украина ќе се појави известување за ограничен пристап. Во тој случај играчот треба да ја промени својата IP-адреса за регистрација на сајтот. Во прегледите за обложувалницата нема информации за блокирањето на сметката, ако податоците во документите не се разликуваат со IP-адресата на државата од која корисникот го креирал својот профил. Сепак, најдобро е да се проверат сите детали во службата за поддршка на обложувалницата.

Букмекерская контора Betano

🖥️ Сајт и апликација за обложување Betano (Бетано)

До облозите и игрите може да се пристапи преку сајтот и мобилната апликација. Порталот на обложувалницата е достапен на адресата betano.com, каде играчот бира дали да премине на локалните сајтови или се изведува пренасочување на соодветниот сајт (зависно од IP-адресата на посетителот). За разлика од конкурентите, секој одделен сајт прифаќа корисници само од локални IP-адреси. Овен по јазикот, локалните верзии не се разликуваат меѓу себе.

Главната карактеристика на дизајнот на сајтот Бетано (Betano) е објавувањето на информации за важни игри. Клучните спортски настани или игри се прикажани во горниот дел на екранот во вид на виџети. Левата област на екранот е наменета за навигација, а десната за влез на сајтот, за обложување и рекламни банери. Информациите за облозите и игрите се појавуваат во централната област на екранот.

Порталот е прилагоден за користење преку мобилните уреди и работи брзо. Сепак обложувањето преку мобилните телефони е поудобно во апликацијата Betano (Бетано). Програмата за обложување Бетано (Betano) можете да ја инсталирате преку официјалните продавници Google и Apple – Play Market и AppStore соодветно. Директните линкови за апликациите може да ги најдете во футерот на сајтот. Преку мобилната програма може да се креира корисничка сметка, да се внесуваат и повлекуваат пари од сметката, да се анализираат и да се поставуваат облози. Исто така има и неколку слотови за играње. Сепак, функциите на сајтот ги надминуваат можностите на апликацијата.

Betano →Betano →

⭐ Креирање на корисничка сметка во Бетано (Betano)

Посетителите на обложувалницата Бетано (Betano) имаат 2 клучни методи за регистрација на располагање: со помош на електронска пошта и преку социјалните мрежи или сервиси. Во првиот случај играчот треба да ја наведе својата електронска пошта и да премине кон формуларот со лични податоци: име, презиме, пол, датум на раѓање, адреса на живеење, телефонски број. Исто така треба да измисли корисничко име и лозинка за влез. Потврдувањето на регистрацијата се изведува преку е-поштата.

Во вториот случај, корисникот влегува на сајтот преку Facebook, Google, Yahoo или Linkedin профил. Обично дел од податоците ќе бидат преземани од профилот на надворешниот извор, останатите треба да се внесат во профилот. Пред пополнувањето на депозитот треба да се помине верификацијата на профилот. Треба да се приложи фотографија заедно со пасошот и да се потврди местото на живеење соодветно посочената адреса (сметка за плаќање на комуналии или извод од банка).

Предности и недостатоци
  • Повеќе од 30 видови спорт
  • Мобилната апликација е достапна на интернет
  • Поддршка преку телефонски број
  • Висок бонус за регистрација
  • Отсуство на сајбер-спорт настани
  • Нема популарни казино игри
  • Мал избор на методи за плаќање

💰 Бонуси и акции од Betano (Бетано)

Во последните години бројот на акциски понуди на сајтот Betano (Бетано) значително се зголемува. Во разделот „Offers“ корисниците можат да изберат интересни бонуси за спортски облози и слотови. Тие можат удобно да се сортираат благодарение на филтерот на страницата. Исто така, сакаме да забележиме дека постојат постојани и повремени акции кои го прават поинтересно планирањето на играта на сајтот.

Меѓу достапните акциски понуди од Бетано (Betano) сакаме да ги издвоиме:

  • Бонус за добредојде до 100евра* и 20евра* во вид на бесплатен облог. Наградата треба да се одигра во рок од 30 дена преку поставување на единечни или комбинирани облози со коефициент 1,4 или повеќе.
  • Бонус кој изнесува 20 промо поени за победа на екипа во кошаркарка лига. Секоја победа му носи поени на играчот, кои можат да се искористат за добивање на фриспинови и фрибети.
  • Поврат на облогот за нерешено. Ако половина или целиот натпревар завршил нерешено, играчот ќе добие поврат на облогот, кој бил направен за победа на екипа.

Со сите услови на овие и на другите акции можете да се запознаете на сајтот на обложувалницата (страница „Offers“).

*Или еквивалент на оваа сума во друга валута.
Бетано - регистрация

🎲 Спортски облози и игри на среќа на Бетано (Betano)

Обложувалницата Бетано (Betano) на корисниците им ги нуди клучните правци за обложување: спортски натпревари во преднатпревар и лајв, а исто така, и слотови. За жал, на типувачите не им се достапни облозите на сајбер-спорт и популарните казино игри: карти, рулет и лотарии. На ова треба да се обрне внимание пред регистрацијата на сајтот Betano (Бетано).

Понудата на обложувалницата вклучува 34 спортски дисциплини. Освен популарните правци, како што се фудбалот, кошарката, тенисот, има облози и за шах, бадминтон, пливање итн. Со списокот на игрите можете да се запознаете на страницата „Sports“ и „Live Betting“. Во првиот раздел играчот треба да постави облог пред натпревар, а во вториот во живо. Во зависност од функциите на разделот се разликуваат и инструментите за управување со натпреварите. Вкупниот број на сите спортски игри за обложување изнесува повеќе од 500.

Игрите на среќа на сајтот Бетано (Betano) се застапени со слотовите и се достапни во истоимениот раздел „Slots“. Сите игри се поделени по правци и нивниот вкупен број изнесува 1 илјада. Понудените слотови се изработени од познати и нови студија, кои нудат класични и иновативни сижеа. Затоа секој играч ќе најде нешто интересно за себе.

Betano →Betano →

🪙 Внесување и повлекување на пари од Betano (Бетано)

Обложувалницата ги поддржува клучните начини за пополнување на депозитот и повлекувањето на добивката. Играчите можат да користат банкарски трансакции, платежни картички (Visa и Mastercard), електронскиот паричник Skrill и платежните системи (Klarna, GiroPay, Trustly и PayPal). За жал, обложувалницата Betano (Бетано) не работи со криптовалути.

Минималната и максималната сума на трансакцијата, како и времето на обработката на барањето зависат од избраниот метод за плаќање. Информации за ова може да најдете во вашиот профил. Што се однесува на провизијата за трансакциите, таа е еднаква на нула.

Мобильное приложение Бетано

💡 Служба за поддршка на клиентите на Бетано (Betano)

На сајтот на обложувалницата има раздел „FAQ“ каде што се собрани сите популарни прашања и одговори за работата на порталот. Ако играчот не успеал да ја најде потребната информација во овој раздел или во правилата за работа на обложувалницата, може да се обрати во службата за поддршка на Бетано (Betano).

Со претставниците на обложувалницата можете да се поврзете преку онлајн-чат, електронска пошта, по телефон и преку Facebook Messenger. Тимот на поддршката работи во одредено време и на барањата одговара во рок од 24 часа. За секој од начините за поврзување со Betano (Бетано) повеќе информации ќе најдете на страницата „Contact“.

🤠 Заклучок за обложувалницата Betano (Бетано)

Betano (Бетано) е прилично интересна обложувалница, која се фокусира на работењето во некои држави во Европа и Латинска Америка. Меѓутоа, нејзините услуги можат да ги користат и жителите од други држави. Обложувалницата е интересна заради големиот бонус за добредојде, акциите за спортското обложување и казиното. Исто така силна страна на обложувалницата Бетано (Betano) претставува интересната понуда на спортски настани и слотови.

За жал обложувалницата не прифаќа облози на сајбер-спорт. Исто така во казиното нема игри со карти и рулет. Освен тоа, меѓу начините за плаќање играчите нема да најдат криптовалути. И покрај ова обложувалницата добива прилично добри прегледи од корисниците. Затоа ние ја препорачуваме и за почетниците и за искусните играчи.

Betano →Betano →

✳️ Популарни прашања и одговори за Бетано (Betano):

✅Каква лиценца има обложувалницата Betano (Бетано)?

За работата на пазарот во ЕУ обложувалницата ја користи лиценцата MGA/CRP/152/2007, која била издадена во 2019 од регистратор во Малта. Во Чиле и Бразил обложувалницата Betano (Бетано) поминала сертификација и добила локална дозвола за работа. Во сите случаи облозите се прифаќаат преку сајтот. Сепак, отсуството на офшор лиценца сведочи за тоа дека обложувалницата не прифаќа корисници од многу држави во светот.

💵Каков бонус за регистрација нуди Бетано (Betano)?

По креирањето на корисничката сметка и внесувањето на пари на сметката на Бетано (Betano), играчот ќе добие бонус до 100 евра или 20 евра (или еквивалент во друга валута), во вид на фрибет. Износот на наградата е еднаков на сумата на пополнувањето, но не повеќе од претходно наведената сума. Бонусот и средствата од фрибетот треба да се одиграат во рок од 30 дена по нивното добиње на сметката.

📱Дали постои мобилна апликација од Betano (Бетано)?

Обложувалницата Betano (Бетано) на играчите им нуди мобилна апликација за Android и iOS. Таа може да се преземе и инсталира преку официјалните маркети на Google и Apple. На тој начин корисниците не треба да чачкаат во поставките за безбедност на телефонот за рачно да ја изведат инсталацијата. Таа се изведува брзо и по стандардна шема.

💳Колку методи за плаќање поддржува Бетано (Betano)?

На корисниците им се достапни десетици сервиси за пополнување и повлекување на парите од сметката. Играчите можат да користат банкарски трансакции, плаќање преку картички, електронски паричници и платежни системи. Во понудата на Бетано (Betano) нема криптовалути и плаќањата не се прифаќаат преку терминали. Со списокот на сервиси можете да се запознаете во профилот.


Betano FR Betano Portugal Betano RU Betano AL Betano AM Betano България Betano BY Betano KZ Betano RS Betano TJ Betano UA

Bet

Добијте бонус до 100€ и 20€ во вид на фрибет

Регистрација Регистрација