BetPlay

BetPlay →BetPlay →


🔷 Општи информации за БетПлеј (BetPlay)

Обложувалницата BetPlay (БетПлеј) на пазарот за игри на среќа се појави во 2017 година, веднаш по легализирањето на установите за игри на среќа во Колумбија. Со брендот управува компанијата Corredor Empresarial S.A. која ги обединува најголемите компании за игри на среќа во Колумбија. Затоа сајтот на betplay.com.co соработува со мрежа национални пунктови за обложување преку кои може да се внесе пари на сметката.

Денес обложувалницата БетПлеј (BetPlay) прифаќа играчи исклучиво од Колумбија. Сепак, брендот толку активно се развива што наскоро може да се појави меѓународна верзија на порталот. Покрај тоа, веќе има купено домен во зоната „com“. Затоа ние решивме да ги опишеме можностите на оваа обложувалница и да ги запознаеме читателите со еден од најпопуларните портали за игри на среќа на интернет.

⭐ Лиценца во BetPlay (БетПлеј)

Како што забележавме претходно, обложувалницата BetPlay (БетПлеј) прифаќа играчи само од Колумбија. Обложувалницата ја има добиено локалната лиценца №C1444 и нуди услуги според договорот за концесија. Благодарение на ова решение, дејноста на компанијата е регулирана како на интернет, така и офлајн. Затоа многу корисници со обложувалницата комуницираат преку теренските канцеларии.

Обложувалницата БетПлеј (BetPlay) своите услуги ги нуди апсолутно легално. На тој начин личните средства и личните податоци се безбедно заштитени. Националниот регистратор постојано го следи почитувањето на превземаните обврски од страна на обложувалница според оваа лиценца. Благодарение на ова, корисниците оперативно можат да ги решат сите прашања со службата за поддршка на обложувалницата или да се обратат до локалните судови во поедини случаи.

💻 Веб-сајт на обложувалницата БетПлеј (BetPlay)

Сајтот на обложувалницата БетПлеј (BetPlay) има стилски дизајн кој сигурно ќе им се допадне на корисниците. Како прво, спојот на сината и белата боја на позадината и текстот, а исто така, сината и зелената боја во навигациските елементи лесно контрастираат меѓу себе. Затоа посетителите на порталот лесно можат да ја прочитат содржината и да преминат на саканата страница. Како второ, едноставните анимациски ефекти додаваат динамичност на сајтот, но не го преоптоваруваат.

Навигацијата на порталот се остварува преку горното мени, подменито, виџетите и филтрите. Спојот на овие елементи зависи од разделот. Сепак, каде и да премине корисникот секаде ќе може да најде спортски настан или игра. Оваа изјава важи и за различните кориснички уреди. Благодарение на оптимизацијата на кодот, сајтот уредно работи на паметните телефони, таблети и компјутери. Затоа обложувањето и играњето ќе биде едноставно и пријатно преку кој било уред. Притоа, обложувалницата BetPlay (БетПлеј) се одлучила за мобилна апликација бидејќи порталот е целосно функционален на паметните телефони.

Уште еден недостаток на обложувалницата е постоењето на една јазична верзија – шпанската. Присуството на англиски превод на сајтот значајно би помогнало да се оценат можностите на обложувалницата од страна на корисниците кои дошле во Колумбија од други држави.

BetPlay →BetPlay →

🎯 Регистрациja на BetPlay (БетПлеj)

Создавачите на обложувалницата BetPlay (БетПлей) решија да не го делат формуларот за регистрација на неколку фази. Затоа, откако ќе кликнат на копчето „Registrarse“, корисниците ќе видат „платно“ со многу полиња кои треба да се пополнат за да се добие корисничка сметка на сајтот.

Формуларот за регистрација на БетПлеј (BetPlaу) содржи полиња со податоци од документи, име, презиме, телефон, адреса на живеење, пол, датум на раѓање, электронска адреса, корисничко име и телефонски број. Исто така, корисникот треба да се согласи со обработувањето на личните податоци и правилата на обложувалницата. Откако ќе го пополни формуларот, играчот треба да приложи копии од документи за проверка на идентитетот. Откако ќе го направи овој чекор, регистрацијата на сајтот betplay.com.co може да се смета за завршена.

Предности и недостатоци
  • Повеќе од 7 илјади спортски настани
  • Голем избор на акции и бонуси
  • Поддршка преку телефон
  • Современ и удобен веб-сајт
  • Мал избор на игри на маса
  • Сајтот е достапен само на шпански јазик
  • Скромен избор на методи за плаќање

💡 Акции од БетПлеј (BetPlay)

Обложувалницата БетПлеј (BetPlay) на корисниците им нуди до 30 акции кои се однесуваат на целата понуда на сајтот. Тоа се спортски облози, покер, слотови, рулет и други игри. Дел од акциите важат постојано, а другите понуди се менуваат одвреме-навреме. Затоа треба постојано да се следи актуелноста на бонусите на страницата „Promociones“.

Обложувалницата BetPlay (БетПлеј) нема класичен бонус кој е еднаков на 100% од сумата на пополнувањето. Сепак, почетниците можат да добијат до 5000 долари* во вид на бесплатен облог, ако го пополнат својот депозит за 10 000 долари*. Ова е прилично интересна понуда, но повеќе за искусните типувачи или играчи кои имаат таков банкрол на старт.

Меѓу другите акции, достапни на сајтот на обложувалницата, може да се издвои покерскиот турнир со награден фонд од 500 000 долари*, зголемената добивка од обложување на натпревари од еврокуповите, бесплатни облози за слотови. Целосниот список на сите понуди со деталните услови за добивање и одигрување на наградите можете да го најдете на порталот на обложувалницата.

*Или аналогна сума во локална валута.

📈 Спорт и игри на BetPlay (БетПлеј)

На сајтот на обложувалницата BetPlay (БетПлеј) собран е огромен број спортски настани за обложување и игри на среќа. Притоа, понудата постојано расте, затоа корисниците постојано можат да сметаат на нови игри.

Во разделот „Deportes“ собрани се повеќе од 7 илјади спортски настани за обложување пред натпревар и во живо. Најголема понуда има за фудбалски и кошаркарски натпревари и тенис. Сепак, на сајтот можат да се најдат натпревари и од помалку популарни видови спорт, на пример од снукер. Исто така, треба да се издвојат различните варијанти на облози. Обложувалница поддржува единечни и комбинирани облози, има можност да се осигураат некои настани.

Ако корисникот сака да се обложи на виртуелни спортски натпревари, препорачуваме да ја посети страницата „Virtueles“. Тука собрани се фудбалски натпревари, коњски трки и со кучиња, кошарка, велосипедизам итн.

Игрите на среќа од БетПлеј (BetPlay) се претставени на страницата „Покер“ (има многу варијанти на оваа игра), „Сasino“ (вклучува слотови, игри со карти, рулет итн. без можности за играње против друг играч), „Casino en vivo“ (дел од игрите на среќа со можност за играње против делач или корисници на обложувалницата) и „Bingo“ (неколку формати на популарната игра). Вкупната понуда на сите игри надминува 5 илјади.

BetPlay →BetPlay →

💸 БетПлеј (BetPlay): методи за плаќање

Денес дејноста на обложувалницата БетПлеј (BetPlay) е ограничена на Колумбија. Затоа не зачудува што методите за плаќање пред сè се ориентирани на локалните играчи. Покрај вообичаените трансакции преку картичките Mastercard и Visa, играчите можат да внесуваат и повлекуваат пари од сметката преку теренските пунктови за обложување SuperGiros, Superdraft и SURED. Исто така, можат да се користат сервисите за плаќање PayU. Другите методи за плаќање засега не се достапни.

Треба да се забележи дека обложувалницата BetPlay (БетПлеј) не зема провизија за ниедна операција и ги изведува 24/7. Подетално со деталите за извршување на трансакциите и тарифите на услугите можете да се запознаете на страницата на избраниот платежен сервис. Во корисничкиот профил нема да најдете вакви информации.

📞 BetPlay (БетПлеј): корисничка поддршка

Обложувалницата BetPlay (БетПлеј) се погрижи да им понуди на корисниците навремена помош преку различните канали за поврзување. Исто така, на сајтот има раздел „Ayuda“ со одговори на најпопуларните прашања. Тие се поделени по категории, што го поедноставува пребарувањето на саканата информација.

Со корисничката поддршка можете директно да се поврзете преку сајтот. За ова можете да го искористете онлајн-чатот, формуларот за повратна врска преку е-мејл и телефонскиот број. Во последниот случај типувачот го опишува проблемот и наведува контакт за повик. По запознавањето со проблемот, претставникот на поддршката ќе се поврзе со корисникот телефонски. Поддршката на БетПлеј (BetPlay) работи 24-7 исклучиво на шпански јазик.

🚀 Заклучоци за БетПлеј (BеtPlay)

Обложувалницата БетПлеј (BetPlay) е локална компанија, која нуди услуги во Колумбија. Сепак, создавачите на брендот направија сè за порталот за игри на среќа да стане не само еден од најдобрите во својата држава, но и по бројот на посетители надминува многу светски познати конкуренти. За тоа помогна интересната понуда на спортски, сајбер-спорт настани и игри, удобниот веб-сајт, огромниот број акции и 24-часовната поддршка.

Колумбијците немаат некои посебни замерки за работата на BetPlay (БетПлеј). Сепак, ние ја оценивме обложувалницата од гледна точка на странец, кој би сакал да ги проба нејзините услуги. Како прво, тоа не може да се направи заради карактеристиките на лиценцата. Како второ, сајтот не е преведен на други јазици (барем на англиски). Како трето, понудата на обложувалницата заостанува во однос на разновидноста на игри на маса. Но доколку обложувалницата реши да излезе на меѓународен пазар, таа има огромен потенцијал.

BetPlay →BetPlay →

🔵 Популарни прашања за BetPlay (БетПлеј):

✅ На која лиценца работи веб-страницата на BetPlay?

Активностите на BC BetPlay се регулирани со Договорот за концесија бр. C1444, издаден од регистраторот од Колумбија. Така, канцеларијата може да работи и копнени обложувалници и онлајн. Сепак, страницата прифаќа само Колумбијци или граѓани од други земји со дозвола за престој во Колумбија.

💵 Каков бонус дава BetPlay за почетници?

За жал, бонусот за честитки од BetPlay не е достапен за голем број почетници. Факт е дека за да добиете почетна награда од $5.000*, треба да направите депозит од $10.000*. Ова е огромна сума за многу обложувачи од европските земји, а да не зборуваме за Колумбијците.
*Или еквивалентна сума.

📱 Дали мобилната апликација е BetPlay?

Букмејкерот BetPlay работеше на тоа дека страницата е оптимизирана за големини на екранот на мобилните телефони и таблетите. Затоа, ќе биде погодно да ставате облози или да играте од паметен телефон без апликација. Затоа компанијата сè уште нема креирано апликација за Android и iOS. Исто така, нема информации за плановите за лансирање на апликација за корисниците на обложувалниците.

💳 Колку начини на плаќање се достапни на BetPlay?

Букмејкерот BetPlay нуди мал број платежни услуги за депонирање и повлекување пари од вашата сметка. Ова вклучува надополнување преку каси за ЈПП, трансфери од Visa и Mastercard картички, како и операции преку системот за трансфер на PayU. Вкупниот број на сите платежни услуги е до 10. Можете да дознаете детални информации за нив во личната сметка на играчот.


BetPlay FR BetPlay Portugal BetPlay RU BetPlay λλαδα BetPlay AL BetPlay AM BetPlay BY BetPlay MN BetPlay RS BetPlay UA

Bet

Бесплатен облог од 5000 долари

Регистрација Регистрација