Bettilt

BETTILT →BETTILT →


▶️ Беттилт (Bettilt) – општи информации

Обложувалницата Беттилт (Bettilt) својата дејност ја започнува во 2016 година. Нејзиниот сопственик е португалската компанија Abudantia B.V., која активно ја промовира на пазарите на Југозападна Европа, Јужна Америка, Индија и Јапонија. За жал, порталот е недостапен во државите на Централна и Источна Европа. При посетувањето на сајтот bettilt.com во таков случај на екранот се појавува грешката 451 со известување за недостапноста на обложувалницата во вашата држава.

Денес обложувалницата Bettilt (Беттилт) своите услуги ги нуди на ограничен број корисници. Затоа порталот за игри на среќа го зазема 350 место во рејтингот на Top100Bookmakers. Оценката е заснована врз основа на бројот на посетители на сајтот. Сепак, корисниците прилично добро се изјаснуваат за обложувалницата. Удобниот веб-сајт, интересната понуда на спортски облози, игрите на среќа, бонусите – ова се силните страни на обложувалницата. За нив подетално ќе стане збор во новиот преглед.

📃 Лиценца на обложувалницата Bettilt (Беттилт)

Обложувалницата Bettilt (Беттилт) на располагање ја има само лиценцата № 8048/JAZ. Таа е издадена од Комисијата за игри на среќа на Курасао. Оваа лиценца на обложувалницата ѝ дава можност да прифаќа корисници од различни држави без потреба да поминува сертификација на локален пазар. Сепак, обложувалницата, за што зборувавме погоре, работи само со ограничен број корисници. Денес нејзините услуги можат да ги користат играчите од Португалија, Шпанија, Италија, Бразил, Индија и Јапонија.

За жал, сајтот на обложувалницата Беттилт (Bettilt) е недостапен за играчите од некои држави. Дури и при промена на IP-адресата мора да се помине регистрацијата каде треба да се наведе државата на живеење. Во формуларот за избор достапни се само горенаведените држави. Па така, новиот корисник кој живее во друга држава не ќе може да ја помине верификацијата и корисничката сметка ќе биде замрзната.

💻 Веб-сајт на Беттилт (Bettilt)

Сајтот на обложувалницата Беттилт (Bettilt) изгледа стилски и современо. Неколку години наназад тој беше обновен за да одговара на барањата на играчите (за удобно обложување) и на системот за пребарување. Денес порталот bettilt.com е изработен во црна боја, која претставува прилично популарно решение во дизајнот на различни програми и веб-сајтови. Исто така, на порталот се користат едноставни анимации, кои ѝ додаваат динамика на содржината при интеракција со неа. Притоа, страниците не се преоптоварени со графика и скрипти, што дава можност брзо да се вчитуваат.

При изработувањето на сајтот беа земени предвид препораките за адаптивен дизајн. Па така, содржината на страниците добро се прикажува на сите кориснички уреди. Притоа, обложувалницата нема мобилна апликација. Затоа, за да се поставуваат облози или да се игра преку телефон, треба да се користи основниот веб-сајт.

Навигацијата на порталот се изведува преку менито во хедерот и футерот. Исто така, на страниците има дополнително мени, виџети и пребарувач по раздели. Благодарение на нив корисникот брзо ќе може да ги најде саканите натпревари и игри на среќа. Покрај ова, порталот е достапен во 5 јазични верзии.

Сајтот на обложувалницата Bettilt (Беттилт) ги поддржува сите видови популарни облози пред натпревар и во живо, а игрите се изработени од најдобрите програмери на пазарот. Играчите можат да ги анализираат настаните, да ги следат натпреварите онлајн и да управуваат со облозите во текот на натпреварот.

BETTILT →BETTILT →

✅ Регистрација на сајтот Bettilt (Беттилт)

За креирање на корисничка сметка на сајтот Bettilt (Беттилт), корисникот треба да го пополни формуларот за регистрација. Тој се состои од десетина полиња со клучни информации за играчот. Почетникот треба да измисли сигурна лозинка и корисничко име, да ја наведе електронската адреса, името, презимето, родот, датумот на раѓање, адресата на живеење, валутата на сметката и телефонскиот број. По ова ќе може да се најави на профилот.

За завршување на процедурата за регистрација на Беттилт (Bettilt) почетникот треба да прикачи копија од своите документи преку формуларот за повратна врска. Откако ќе бидат проверени од специјалистите на службата за безбедност, играчот може да го пополни депозитот и да поставува облози. А во случај на дополнителна проверка, тогаш ќе треба да се приложат и други документи за проверка на идентитетот.

Предности и недостатоци
 • Голем избор на игри на среќа
 • Широка понуда на спортски натпревари
 • 6 јазични верзии на сајтот
 • Плаќање со криптовалута
 • Работи во 6 држави
 • Нема виртуелни видови спорт
 • Нема мобилна апликација

🎁 Акции од Беттилт (Bettilt)

За да се запознаете со актуелните бонуси на сајтот Беттилт (Bettilt), треба да преминете на страницата „Bonuses“. Тука играчот ќе најде до 10 акции кои го опфаќаат и разделот со спортски облози и игрите на среќа. Изборот на понуди на обложувалницата не е многу голем, меѓутоа корисниците забележуваат дека акциите редовно се менуваат. Затоа, за да бидете во тек со последните промени препорачуваме редовно да го посетувате овој раздел.

По верификацијата на корисничката сметка почетниците на сајтот можат да најадат 3 почетни бонуси: за прв, втор и трет депозит. Износот на наградата достигнува 100%, 110% и 120% од сумата на внесените средства, но не повеќе од 100, 110 и 120 долари соодветно. Обрнете внимание дека по добивањето на бонусот, тој треба да се одигра во рок од 30 дена.

Корисниците на Bettilt (Беттилт) можат да учествуваат во акции посветени на спортски турнири. Исто така, обложувалницата изведува натпревари со популарните игри на среќа. Со целосниот список на бонуси секогаш можете да се запознаете во разделот „Bonuses“.

*Или сума во друга валута.

📈 Спортски облози и игри на среќа на Bettilt (Беттилт)

Обложувалницата Bettilt (Беттилт) ќе им биде интересна како на љубителите на спортското обложување, така и на љубителите на игри на среќа. На сајтот соодветните раздели можат да се најдат преку менито. Затоа посетителите на порталот не треба да имаат проблеми со пребарувањето на саканиот формат игри.

За типувачите достапни се два раздели „Sportsbook“ и „In-Play“. На страницата „Sportsbook“ можат да се најдат околу 20-тина спортски дисциплини и популарни сајбер-спорт натпревари. Вкупниот број игри за поставување облози пред натпревар може да достигне до 500 дневно. Притоа, коефициентите за обложување се средни на пазарот.

Корисниците кои сакаат да се обложат во живо можат да преминат на страницата „In-Play“. Тука има настани само за популарните видови спорт и се во многу помал број отколку за пред натпревар. Сепак, типувачот има можност да управува со облогот во текот на натпреварот и да ги гледа игрите преку интернет.

Игрите на среќа од Беттилт (Bettilt) се достапни во разделот „Casino“, „Live Casino“ и „Live Games“. На типувачите им се достапни слотови, игри со карти, рулет, извлекувања и бинго. Притоа има можност за играње против компјутер, на пример класични слотови или против делач во покер или рулет. Со целосниот асортиман на игри можете да се запознаете во соодветните раздели на сајтот на обложувалницата.

BETTILT →BETTILT →

💰 Варијанти за плаќање на Беттилт (Bettilt)

Обложувалницата Беттилт (Bettilt) ги поддржува класичните парични плаќања и иновациските решенија (трансакциите преку криптовалута). Сите информации на темата внесување и повлекување пари од сметката можат да се најдат во профилот и се достапни по најавувањето на сајтот.

Во моментот на корисниците на Bettilt (Беттилт) достапни им се следниве методи за плаќање:

 • Банкарски трансакции.
 • Картичките Visa и MasterCard.
 • Електронските паричници Skrill, Neteller.
 • Платежниот систем ecoPayz.
 • Криптовалутите Bitcoin, Litecoin, Ethereum итн.

Обложувалницата постојано ги шири методите за пополнување на депозитот и повлекувањето на добивката. Притоа, од страна на обложувалницата нема дополнителна провизија за трансакциите.

☎️ Bettilt (Беттилт): корисничка поддршка

Обложувалницата Bettilt (Беттилт) нуди помош секој ден од 9 наутро до 23 часот навечер. Играчите можат да се поврзат со операторите преку онлајн чат или преку е-мејл. Притоа, треба да се забележи дека поддршката се изведува на сите достапни јазици на порталот. Ова е огромна предност за корисниците на bettilt.com.

Исто така, препорачуваме да обрнете внимание на разделот „FAQ“. Тој содржи десетици популарни прашања-одговори, што овозможува брзо добивање на информации за работата на сервисот, поставувањето на облози, внесување на средствата итн. Ако тука ги нема потребните информации, тогаш препорачуваме да побарате помош од поддршката на Беттилт (Bettilt).

⏺️ Заклучок за Беттилт (Bettilt)

Обложувалницата Беттилт (Bettilt) денес не е достапна за сите играчи. Ова не е чудно. Нејзините услуги можат да ги користат само типувачите и играчите од Португалија, Шпанија, Италија, Бразил, Индија и Јапонија. За посетители од другите држави сајтот bettilt.com е блокиран. Дури и промената на IP-адресата нема да го реши прашањето со процедурата за проверка на идентитетот. Затоа клучен недостаток на обложувалницата е работата на ограничен пазар, иако тука треба да се додадат и ниските коефициенти и отсуството на мобилна апликација.

Притоа, силни страни на обложувалницата Bettilt (Беттилт) се: добриот избор на спортски настани за обложување, сајбер-спорт натпреварите и различните игри на среќа, интересните акции, поддршката на сите јазици на платформата и приемот на криптовалути. Па така, ако имате пристап до сајтот на обложувалницата, препорачуваме да ѝ обрнете внимание.

BETTILT →BETTILT →

❓ Често поставувани прашања за Bettilt (Беттилт):

✅ Со каква лиценца располага Беттилт (Bettilt)?

Обложувалницата Беттилт (Bettilt) има само една лиценца. Таа е издадена од комисијата за игри на среќа на Курасао. Па така, обложувалницата може да прифаќа корисници на сајтот без да треба да добива локални лиценци, иако законодавството на државите во однос на офшор лиценците се заострува. Затоа нема да исклучиме дека обложувалницата ќе се наврати на прашањето за сертификација на локални пазари.

💵 Каков почетен бонус нуди обложувалницата Bettilt (Беттилт)?

По верификацијата на корисничката сметка корисниците на Bettilt (Беттилт) можат да добијат 3 почетни бонуси. Тие се добиваат за внесување на средства како прв депозит и се еднакви на 100%, 110% и 120% од сумата на пополнувањето. Максималниот износ на наградата е еднаков на 100, 110 или 120 долари (или еквивалентна сума) соодветно. Деталите за добивање на наградата се опишани на сајтот на обложувалницата.

📱 Дали има мобилна апликација на Беттилт (Bettilt)?

Корисниците на Беттилт (Bettilt) на сајтот нема да најдат информации за Android или iOS апликација. Притоа, самиот портал целосно е оптимизиран за користење преку мобилни уреди. Затоа играчите можат да поставуваат облози или да играт преку телефон користејќи го основниот сајт. Треба да се забележи дека порталот брзо работи на телефоните.

💳 Кои методи за плаќање се поддржуваат на Bettilt (Беттилт)?

За внесување пари на депозитот и повлекување на средствата можат да се користат сите популарни варијанти за плаќање. Во нив спаѓаат банкарските трансакции, картичките Visa и MasterCard, електронските паричници Skrill, Neteller, платежниот систем ecoPayz, а исто така, популарните криптовалути. Лимитите за трансакциите, времето за обработка и другите информации можете да ги најдете во својот кориснички профил.


Bettilt FR Bettilt Portugal Bettilt RU Bettilt ελλαδα Bettilt AL Bettilt BY Bettilt KG Bettilt KZ Bettilt MN Bettilt RS Bettilt TJ Bettilt UA

Бонус до 100 долари за прв депозит

Регистрација Регистрација