Expekt

Expekt →Expekt →


▶️ Општи информации за Eкспект (Expekt)

Обложувалницата Eкспект (Expekt) започна да прифаќа спортски облози во 1999 година. Тогаш беше пуштен веб-сајтот за корисниците од скандинавските држави. Меѓутоа, наскоро обложувалницата ја прошири својата дејност и во Северна и Западна Европа, стекнувајќи одреден успех на пазарот. Брзо растечкиот бренд го привлече вниманието на холдингот Betclic Everest Group. Во 2007 година обложувалницата стана дел од таа компанија и активно се развива паралелно со другите поврзани брендови – „Betclic“ и „Bet-at-Home“.
Денес обложувалницата Expekt (Eкспект) спаѓа во просечните обложувалници на пазарот. Таа ќе им биде интересна на корисниците, кои бараат едноставен и јасен сајт, облози за популарни видови спортови, игри на среќа, интересни акции и професионална поддршка. Подетално за карактеристиките на обложувалницата, ќе стане збор во нашиот преглед.

📃 Лиценца на Expekt (Eкспект)

Брендот Expekt (Eкспект) е долго време на пазарот и своите услуги ги нуди легално. Притоа, компанијата користи неколку лиценци, што и дава можност услугите да ги нуди и локално глобално. Кога го пишувавме овој преглед обложувалницата поседуваше дозволи за работа од:

 • Комисијата за лотарии и игри на среќа на Малта (меѓународна лиценца).
 • Комисијата за игри на среќа на Гибралтар (меѓународна лиценца).
 • Комисијата за игри на среќа на Обединетото кралство (локална лиценца).
 • Комисијата за контрола на игрите на среќа на Олдерни (локална лиценца).

Благодарение на дозволите за работа, обложувалницата Eкспект (Expekt) привлекува корисници од различни агли на светот. Од своја страна, типувачите можат да ги бранат своите права во локалните и меѓународните судови, иако, обично, корисничката поддршка на обложувалницата се труди да ги реши сите прашања и да ги среди без прибегнување кон суд.

Главная страница Экспект

💻 Сајт на обложувалницата Eкспект (Expekt)

Порталот на обложувалницата Eкспект (Expekt) изгледа стилски и одговара на последните трендови за веб-дизајн. Сивата и белата боја, црниот текст и портокаловите елементи на навигацијата му даваат леснотија на сајтот. Текстот добро се чита, сликите не го одвлекуваат вниманието од содржината. Исто така, треба да се издвојат едноставните ефекти, кои додаваат динамичност, но не го оптоваруваат порталот. Затоа тој брзо се отвара на сите видови уреди.

Кон клучните раздели на сајтот може да се премине преку менито во хедерот. Лево и горе на страниците се наоѓаат елементите за навигација по категории: видови спортови, игри на среќа итн. Треба да се забележи банерот, кој го привлекува вниманието кон важните настани и акции во разделите.

Порталот на обложувалницата ги има сите потребни функции за анализа на спортските настани и обложување, вклучувајќи и live-облози. Има можност и за гледање на натпреварите во живо. Игрите се изработени од најдобрите студија, затоа тие, исто така, ги задоволуваат сите барања на корисниците.

Уште една карактеристика на сајтот е оптимизацијата на содржината на страниците според големините на екраните на мобилните уреди. Благодарение на ова, порталот на обложувалницата Expekt (Eкспект) може да се користи на компјутери, паметни телефони и таблети. Во сите случаеви функционалноста на сајтот се зачувува, што дава можност за обложување на спорт и играње слотови, карти итн. Исто така, обложувалницата нуди мобилна апликација за Android и iOS, преку која може да се поставуваат облози на спорт и сајбер-спорт.

Expekt →Expekt →

✅ Регистрација на сајтот Expekt (Eкспект)

Сајтот на обложувалницата Expekt (Eкспект) има необичен процес за регистрација. Во хедерот нема копче за креирање на корисничка сметка. Нејзиното создавање се предлага за време на формирањето на облогот. Тогаш корисникот може да се регистрира. За ова, треба да ги наведе следниве лични податоци: име, презиме, пол, адреса на живеење, телефонски број. Покрај ова, треба да се избере валутата на сметката, да се наведе корисничкото име, електронската адреса и лозинката.
По регистрацијата на Eкспект (Expekt), типувачот треба да помине процедура за проверка на идентитетот (KYC). Службата за безбедност бара копија од лична карта, пасош или возачка дозвола. При потреба, операторот може да побара извод од банкарска сметка за потврда на адресата на живеење. Во овој случај ќе добие известување на е-мејл.

Предности и недостатоци
 • Повеќе од 30 илјади спортски настани за обложување
 • Висок почетен бонус за казино
 • Удобен сајт, мобилна апликација
 • Поддршка на неколку јазици
 • Нема игри на маса во понудата
 • Мал избор на акции
 • Сајтот не е преведен на многу јазици

🎁 Акции за корисниците на Eкспект (Expekt)

На сајтот на обложувалницата Eкспект (Expekt) постои разделот „Promotions“ кој содржи акциски понуди за љубителите на спортските облози и казиното. Вкупниот број на понуди е околу 10. Притоа, дел од акциите се менуваат одвреме-навреме. Затоа препорачуваме да ја проверувате тековноста на наградите директно пред обложувањето.

Првиот бонус, кој ги очекува корисниците, е за регистрација. Обложувалницата на почетниците им нуди награда до 300 евра* за обложување во казино. За жал, нема бонус за спортски облози.

Други интересни награди се: секојдневен слот-турнир со награден фонд од 5000 евра*, зголемување на наградата дури до 15 пати во облози за фудбал, кошарка, хокеј и други популарни спортски дисциплини.

Подетални информации за овие и за други акции од Expekt (Eкспект) можете да добиете на страницата „Promotions“.

*Или еквивалент на оваа сума во друга валута.

Акции Экспект

⭐ Понуда на облози и игри од Expekt (Eкспект)

Обложувалницата Expekt (Eкспект) работи повеќе од 20 години, затоа успеа да создаде интересна понуда за љубителите на спортските облози и игрите на среќа. Вкупниот број на сите настани за обложување е поголем од 30 илјади за 24 часа, а за игрите на среќа е до 3 илјади.

Спортските и сајбер-спортските натпревари можат да се најдат на страницата „Sports“. Откако ќе премине во овој раздел, корисникот ќе ги види сите спортски дисциплини и компјутерски игри (во левото странично мени), популарните видови спортови (во горното подмени), првенствата и натпреварите во вид на банери. Благодарение на филтрите, корисникот ќе може да се префрла меѓу настаните за пред натпревар и live и да го најде саканиот формат за обложување.

Игрите на среќа се достапни на страниците „Casino“ и „Live Casino“. Во првиот случај станува збор за слотови, игри со карти и рулет, во кои „гемблерот“ се натпреварува против програма. Ако играчот има желба да се натпреварува во карти или рулет против други корисници или делачи, тогаш треба да премине на страницата „Live Сasino“. Тука има околу 100 соби. Затоа корисниците ќе можат да најдат интересни формати за обложување за пријатно поминување на времето.

Expekt →Expekt →

💵 Методи за плаќање на Eкспект (Expekt)

Корисниците на Eкспект (Expekt) не треба да имаат проблеми со внесувањето и повлекувањето на пари од сметката. Обложувалницата на типувачите им ги нуди сите клучни варијанти за плаќање, а имено:

 • Банкарските трансакции.
 • Картичките Visa и
 • Електронските паричници Neteller и Skrill.
 • Платежниот систем EntroPay.

Обложувалницата ги прифаќа плаќањата 24/7 и ги изведува според прописите на платежните сервиси. Поретко исплатите се проверуваат од службата за безбедност на Expekt (Eкспект).
Од страна на обложувалницата сите операции се извршуваат бесплатно, меѓутоа треба да се запознаете со тарифите на платежните сериси, за да не се изненадите од добиената сума.

Казино Экспект

☎️ Корисничка поддршка на Expekt (Eкспект)

Ако кај корисникот на Expekt (Eкспект) се појавил проблем или прашање, тој може да најде решение на страницата „Support“. Тука типувачот може да премине на страницата „Help Center“, каде што се дадени одговорите на најпопуларните прашања, или да се обрати директно до корисничката поддршка. Со операторите можете да се поврзете преку чат или преку е-мејл. Во првиот случај одговорот ќе го добиете за 10 минути, а во вториот, од 2 до 24 часа.
Службата за поддршка на Eкспект (Expekt) работи во одредено време, на кое треба да се обрне внимание. Притоа, операторите владеат неколку јазици, што ќе им помогне на корисниците брзо да го решат своето прашање.

⏺️ Заклучок за обложувалницата Eкспект (Expekt)

Обложувалницата Eкспект (Expekt) својот пат го започнува во Скандинавија. Брендот се појави на пазарот во 1999 година, а од 2007 година активно почна да работи во Европа. Денес обложувалницата влегува во рамките на групацијата Betclic Everest Group и е особено популарна во државите од Северна и Западна Европа. Меѓутоа, нејзините услуги можат да ги користат и играчите од други држави во светот, иако таа го ограничува пристапот до платформата, на пример за некои држави од Источна Европа.

Предностите на обложувалницата Expekt (Eкспект) се: огромниот избор на спортски облози со голем избор на првенства, интересни игри на среќа, удобниот и функционален веб-сајт. На сајтот се поддржуваат основните начини за плаќање и има акции и за постојаните и за новите корисници. Меѓутоа има и неколку недостатоци. Покрај ограничениот пристап до платформата, треба да се издвојат и ниските коефициенти, отсуството на виртуелни видови спорт, поддршка преку телефон.

Expekt →Expekt →

❓ Популарни прашања за Expekt (Eкспект):

✅ Какви лиценци користи обложувалницата Eкспект (Expekt)?

За нудење на своите услуги обложувалницата Eкспект (Expekt) користи дозволи за работи добиени од 4 регистратори. Станува збор за Малта, Велика Британија, Олдердни и Гибралтар. Целта на овие лиценци е различна (за работа на локален и на меѓународен пазар), меѓутоа сите тие на компанијата и даваат можност за прифаќање на десетици илјади корисници низ целиот свет.

💵 Каков почетен бонус нуди Expekt (Eкспект)?

На сајтот на обложувалницата Expekt (Eкспект) има награда до 300 евра (или еквивалентна сума) за обложување во казино. За спортското обложување бонус нема. За да се добие ваква награда, корисникот треба да направи облози според шемата, опишана на страницата „Promotions“

📱 Каде да се преземе мобилната апликација од Eкспект (Expekt)?

За спортско обложување преку мобилен телефон препорачуваме да ја инсталирате мобилната апликација. Обложувалницата ги поддржува верзиите на програмите за Android и iOS. Нив можете да ги преземете преку официјалните „продавници“ на оперативните системи. Линковите за инсталационите фајлови (за рачна инсталација) се достапни на сајтот на обложувалницата Eкспект (Expekt).

💳 Колку методи за плаќање се достапни на Expekt (Eкспект)?

Обложувалницата Eкспект (Expekt) ги нуди основните методи за внесување депозит и за исплата на добивката. Корисниците можат да користат 4 методи и околу 10 сервиси. Станува збор за банкарските трансакции, плаќањата со картичка, електронските паричници и платежните системи. За жал, криптовалутите засега не се поддржани на порталот.


Expekt FR Expekt Portugal Expekt RU Expekt AL Expekt България Expekt BY Expekt MN Expekt RS Expekt UA

Bet

Бонус од 300 евра за казино

Регистрација Регистрација