Gamebookers

Gamebookers →Gamebookers →


⏹️ Општи информации за Гејмбукерс (Gamebookers)

Брендот Гејмбукерс (Gamebookers) на пазарот за обложување со појави кон крајот на 90-те, а имено во 1998 година. Компанијата започна да ги нуди своите офлајн услуги во Велика Британија, а од 2005 година, кога беше пуштен веб-сајтот, обложувалницата започна да привлекува корисници од целиот свет (иако пристапот до платформата во некои држави може да биде блокиран). Ова е овозможено благодарение на лиценцата од Комисијата за игри на среќа на Гибралтар. Денес услугите на обложувалницата ги користат повеќе од 300 000 корисници.
Обложувалницата може да биде непозната за новите корисници заради тоа што не врши агресивна маркетинг политика на пазарот, иако поседува голем број на предности кои ѝ даваат можност да конкурира со други попопуларни обложувалници. Затоа ние решивме да ги запознаеме корисниците со обложувалницата, опишувајќи ги нејзините силни и слаби страни.

🆗 Лиценца за работа на Gamebookers (Гејмбукерс)

Како што беше забележано во воведниот дел, обложувалницата Gamebookers (Гејмбукерс) својата дејност ја врши низ целиот свет. Компанијата ги поседува лиценците RGL №050 и RGL №051 во чии рамки работи порталот на обложувалницата. На него може да се изведува дејноста за прифаќање на облози на спортски и сајбер-спортски настани, а исто така, да се организираат извлекувања и да се нудат игри на среќа.

Покрај меѓународната лиценца, компанијата може да работи офлајн во Велика Британија и Франција. За ова, таа е лиценцирана од Комисијата за игри на среќа на Обединетото Кралство и комисијата на МВР за игри на среќа на Франција. На тој начин, почетниците, кои сè уште не се запознаени со обложувалницата.Гејмбукерс(Gamebookers), не мора да се грижат за нејзината сигурност. Обложувалницата е лиценцирана од авторитетни регистратори.
Главная страница Геймбукерс

🖥️ Веб-портал на Гејмбукерс (Gamebookers)

Сајтот на обложувалницата Гејмбукерс (Gamebookers) е изработен во црно-бели бои, кои секогаш се добра комбинација. Исто така, се користи и портокаловата боја за издвојување на најважните информации на порталот: насловите, копчињата и знакчињата. Дизајнот користи едноставни анимации, меѓутоа тие не го одвлекуваат вниманието од содржината на страниците. Покрај тоа, сајтот не е оптоварен со слики. Главната цел на дизајнот е содржината. Затоа посебно место во проектот заземаат фонтовите.

Изработувачите се погрижиле типувачите секогаш да ги добиваат актуелните информации за настаните. Податоците за резултите од натпреварите, коефициентите и достапните формати за обложување се обновуваат динамично. Корисниците можат да поставуваат лајв и облози пред натпревар во различни комбинации, некои игри да ги гледаат онлајн и да управуваат со облозите во текот на натпреварот.

Игрите на среќа се изработени од познати студија, кои се познати по создавање на вакви програми. Затоа тие се оптимизирани за различни уреди, работат брзо и имаат привлечно сиже. Исто така, достапни се и варијантите на игри против други играчи.

Порталот на обложувалницата Gamebookers (Гејмбукерс) е оптимизиран според големината на екраните на мобилните уреди. Покрај ова, корисниците можат да ја инсталираат апликацијата, која е поддржана на платформите Android и iOS. Повеќе информации за апликацијата може да се добие на сајтот на обложувалницата или да се инсталира директно од официјалните „маркети“.

Gamebookers →Gamebookers →

✅ Gamebookers (Гејмбукерс): регистрација на корисниците

Регистрацијата на сајтот Gamebookers (Гејмбукерс) се издвојува по својата едноставност. Корисникот треба само да ја наведе својата држава, да ја избере валутата на сметката, да наведе електронска пошта и лозинка. Ова ќе биде доволно за креирање на корисничка сметка, но не и за целосно користење на порталот.

По најавувањето на Гејмбукерс (Gamebookers) новиот корисник во формуларот треба да ги наведе личните податоци: име, презиме, адреса на живеење, телефон. Понатаму треба да испрати копија од документ, кој го потврдува идентитетот. По верификацијата на корисничката сметка, типувачот може да ги користи сите можности на обложувалницата, како и да внесува пари на сметката и да се обложува на сајтот.

Предности и недостатоци
 • Голем избор на облози за спорт
 • +20 платежни сервиси
 • Мобилна апликација за обложување
 • Сајтот е преведен на повеќе јазици
 • Нема голем избор за игри на среќа
 • Акциите се достапни само откако ќе се најавите
 • Нема поддршка преку телефон

🎁 Акции во Гејмбукерс (Gamebookers)

За да добива информации за акциите, достапни на сајтот Гејмбукерс (Gamebookers), корисникот треба да се најави на својот профил. Потребните информации можат да се најдат на страницата „Промо акции“. Ова е прилично чудно решение, кое на новите корисници не им дава можност да дознаат за понудите на обложувалницата и да решат дали да се регистрираат на сајтот.

Меѓу достапните акции, за време на пишувањето на статијата, можат да се издвојат следниве:

 • Награда за добредојде во износ до 20 евра*. Се добива при внесување пари на депозитот во износ од 100% од сумата.
 • Секојдневно добивање фрибет од 50 евра* за обложување на комбинирани облози од 2 настани со коефициент од 1,5 и повеќе.
 • Добијте подарок за спортски облог од 10 евра*. Износот на наградата се пресметува по случаен избор.
 • Бесплатни вртења за слотови во износ од 10 евра*. Износот на наградата се пресметува по случаен избор.

Со деталите за добивање и одигрување на бонусот од Gamebookers (Гејмбукерс), можете да се запознаете на страницата на обложувалницата.

*Или еквивалент на оваа сума во локална валута.

Азартные игры Геймбукерс

🔽 Облози и игри од Gamebookers (Гејмбукерс)

Обложувалницата Gamebookers (Гејмбукерс) има голема понуда на спортски настани и игри на среќа. Затоа таа привлекува и типувачи и „гемблери“. Ако зборуваме во проценти, тогаш поголемиот дел од нив се интересира за спортските дисциплини.

На сајтот на обложувалницата нема одделна почетна страница. Затоа првата страница, која се отвара при најавувањето, е разделот „Спортски облози“. Тој содржи понуди од последните спортски натпревари, интересни настани, кои наскоро ќе се изведуваат, акции за почетниците и постојаните корисници. И покрај тоа што на страничниот панел има виџет со реклама за слотовите, сепак главниот акцент е ставен на спортот.

Благодарение на подменито, корисниците можат да преминат кон облозите за пред натпревар, лајв настаните, сајбер-спортовите и виртуелниот спорт. За натпреварите кои се изведуваат во живо, исто така е создаден разделот „Live“, во кој може да се премине преку горното мени. Вкупниот број на сите настани за обложување е неколку илјади во ден, а бројот на видови спортови е поголем од 30.

Слотови, игри со карти, рулет, извлекувања против компјутер може да се играат на страницата „Казино“. Тука се претставени класичните игри, кои вкупно бројат до 500 игри. Собите со покер и рулет се претставени во разделот „Казино Live“. Тука има многу помалку игри – околу 50, меѓутоа бројот на соби за играње против други играчи и делачи постојано расте.

Gamebookers →Gamebookers →

💳 Обложувалница Гејмбукерс (Gamebookers): Методи за плаќање

Бидејќи обложувалницата Гејмбукерс (Gamebookers) своите услуги ги нуди низ целиот свет, на сајтот се поддржуваат сите клучни методи за пополнување на депозитот и повлекување на добивката. Притоа, бројот на платежни инструменти зависи од државата во која живее корисникот. На пример, во Полска се поддржува сервисот „Przelewy24“.

Со сите варијанти за плаќање можете да се запознаете на страницата „Методи за плаќање“, во центарот за помош на обложувалницата Gamebookers (Гејмбукерс). Како универзални можат да се издвојат:

 • Банкарските трансакции.
 • Припејд картичките.
 • Картичките Mastercard и Visa.
 • Електронските паричници Skrill и Neteller.
 • Платежните системи PayPal, MuchBetter, ApplePay.

За жал, обложувалницата не поддржува криптовалути. Информации за воведување на овој метод за плаќање засега нема.

Регистрация на Геймбукерс

📞 Корисничка поддршка на Gamebookers (Гејмбукерс)

Обложувалницата Gamebookers (Гејмбукерс) треба да се пофали во однос на помошта која им ја нуди на корисниците. Како прво, создаден е раздел со одговори на најпопуларните прашања, преведен на сите јазици на платформата. Благодарение на филтерот со категории, брзо ќе можете да преминете кон саканата информација и да ја проучите.

Како второ, корисниците на Гејмбукерс (Gamebookers) со операторите можат да се поврзат или преку е-мејл или преку чат. Во првиот случај играчите можат да пишуваат на сите достапни јазици на платформата, а во вториот – само на англиски и германски. Поддршката работи 24/7. Затоа корисниците ќе добијат одговор во најкраток можен рок.

✳️ Заклучок за Гејмбукерс (Gamebookers)

Обложувалницата Гејмбукерс (Gamebookers) на пазарот работи повеќе од 20 години. Таа својата работа ја започнува како офлајн обложувалница во Велика Британија, а од 2005 година прифаќа спортски облози и нуди игри на среќа и на интернет. Притоа, компанијата е насочена кон корисниците од целиот свет, иако го ограничува пристапот за некои држави, како на пример Белорусија и Украина. Ова претставува недостаток на компанијата.

Клучни предности на обложувалницата Gamebookers (Гејмбукерс) се: големата понуда на спортски облози, собите за игри во живо, удобниот веб-сајт и мобилната апликација, големиот избор на методи за плаќање и едноставната регистрација. Недостатоци на обложувалницата се: скриениот раздел со акции (достапен е само по најавувањето на профилот), малиот број на игри на среќа и средната маржа за обложување. Меѓутоа, обложувалницата го заслужува вниманието како на новите играчи, така и на искусните корисници.

Gamebookers →Gamebookers →

❓ Обложувалница Gamebookers (Гејмбукерс) – често поставувани прашања:

✅ Врз основа на каква лиценца работи Гејмбукерс (Gamebookers)?

Дејноста на обложувалницата Гејмбукерс (Gamebookers) се изведува преку теренски пункотви за обложување во Велика Британија и онлајн – во останатите држави во светот. За ова се добиени лиценци од Велика Британија, Франција и Гибралтар. Последната дозвола спаѓа во групата меѓународни лиценци.

💵 Дали има бонус за регистрација од Gamebookers (Гејмбукерс)?

Корисниците на обложувалницата Gamebookers (Гејмбукерс) добиваат добар почетен бонус во износ од 20 евра или еквивалентна сума. Тој се добива по внесување на депозит. Наградата треба да се одигра во рок од 30 дена. Со карактеристиките за добивање и одигрување на бонусот можете да се запознаете на сајтот на обложувалницата.

📱 Какви можности нуди апликацијата на Гејмбукерс (Gamebookers)?

За брзо и удобно обложување преку мобилен телефон или таблет препорачуваме да ја инсталирате апликацијата Гејмбукерс (Gamebookers). Таа е поддржана од оперативните системи Android и iOS. Благодарение на програмата, типувачите добиваат можност да ги извршуваат плаќањата, да ги анализираат настаните, да се обложуваат пред натпревар или во живо, да го контролираат облогот итн. Игрите на среќа, за жал, таму не се достапни.

💳 Кои варијанти за плаќање со достапни на Gamebookers (Гејмбукерс)?

Обложувалницата Гејмбукерс (Gamebookers) на корисниците им ги нуди следните методи за внесување и повлекување пари од сметката: банкарски трансакции, припејд картички, платежни картички, електронски паричници и платежни системи. Сите операции се изведуваат 24/7 без провизија од страната на обложувалницата. Дополнителни информации можете да добиете во својот профил.


Gamebookers FR Gamebookers Portugal Gamebookers RU Gamebookers AL Gamebookers България Gamebookers BY Gamebookers MN Gamebookers RS Gamebookers UA