GGbet

GGBET →GGBET →


▶️ ГГбет (GGbet) – првата сајбер-спорт обложувалница

Историјата на обложувалницата ГГбет (GGbet) започна од 2016 година со лансирањето на сајтот gg.bet. На тој начин, сопствениците на компанијата успеаја да изреагираат на огромниот интерес на типувачите за сајбер-спортот и станаа пионери на пазарот. Не беше пуштен одделен раздел на сајтот, туку беше создаден гемблинг портал насочен кон сајбер-спорт натпревари. Според информациите од неофицијални извори, обложувалницата потекнува од Украина. Така, сопственикот на Natus Vincere или NaVi, најпознатата сајбер-спорт организација на постсоветскиот простор со седиште во Киев, тесно е поврзана со сопственикот на офшор компанијата која му припаѓа на GG.bet.

Како и да е, компанијата GGbet (ГГбет) активно се промовира на пазарот, соработува со големите сајбер-спорт организации и е спонзор на топ-натпреварите. Ова на обложувалницата ѝ помага брзо да го зголемува бројот на корисници. Сепак, успехот нема да биде реален ако компанијата не нудеше едни од подобрите услови на пазарот на играчите. Кои се предностите и недостатоците на обложувалницата за типувачите? За ова ќе стане збор во денешниот преглед.

☑️ Лиценца за сајтот GGbet (ГГбет)

Обложувалницата GGbet (ГГбет) за работа ја користи меѓународната лиценца 8048/JAZ (се користи на веб-сајтот gg.bet), издадена од регистратор во Курасао, и локални дозволи. Така, во Русија обложувалницата работи врз основа на лиценцата №24 од ФДС (од 26.06.2012г.) Таа овозможува компанијата да ја врши дејноста за организирање и изведување на игрите на среќа. Исто така, во таа држава работи и сајт со национален домен.

Лиценцата претставува гаранција за корисниците дека обложувалницата се придржува до стандардите на чесното обложување. Во случај доколку кај играчите се појават спорни прашања за условите на договорот, може да се обратат за помош во службата за поддршка. За тоа, како да се поврзете со претставниците на обложувалницата ГГбет (GGbet) ќе стане збор во еден од следните раздели. Во случај, ако поддршката нема да помогне, може да се обратете во холандскиот суд (ако е користена меѓународната верзија на порталот) или во локалните судови (при обложување преку сајт на локален пазар).

💻 Веб-сајт и апликации за обложување на ГГбет (GGbet)

Сајтот на обложувалницата ГГбет (Ggbet) ќе им се допадне и на почетниците и на искусните типувачи. Тој има современ дизајн направен во црно-бели бои со додавање на портокалови детали. Ваквата комбинација изгледа стилски и одговара на барањата на корисниците за користење црна тема (иако може да смени и во светла). Покрај тоа, сета информација е читлива. До потребните раздели може да стигнете преку горното и долното мени, или да ги користете страничните виџети. Дизајнот е адаптиран на сите големини на екраните и правилно се отвара на популарните пребарувачи.

Функциите на порталот на корисниците им овозможуваат да прават анализи на настаните, да се обложуваат на различни исходи, да ги гледаат игрите онлајн, да прават трансакции итн. Сајтот работи брзо и ова ,исто така, треба да го додадеме кон предностите на обложувалницата.
Покрај сајтот, обложувалницата GGbet (ГГбет) на играчите им предлага да ја користат апликацијата за уредите на Android и iOS. Линковите за преземање на фајловите се достапни во футерот: инсталациониот фајл за Android може да се вчита од самиот портал, а за iOS од официјалниот AppStore. Програмите имаат исти можности. Со нивна помош типувачите можат да извршуваат повеќе операции, достапни на сајтот: корисниците можат да се обложуваат, да управуваат со сметката, да играат и да се обратат во службата за поддршка. Покрај тоа, апликациите постојано се обновуваат, а нивните функции се зголемуваат.

GGBET →GGBET →

✍️ Регистрација на новите играчи на GGbet (ГГбет)

Првиот чекор за новите корисници е создавањето на корисничка сметка. Обложувалницата GGbet (ГГбет), за разлика од главните конкуренти, не нуди многу начини за регистрација на играчите. Сепак, процесот за создавање на профил не е тежок и се состои од неколку етапи: пополнување на формуларот на страницата „Регистрација“, внесување на податоци во профилот и приложување на копии од документите за потврдување на идентитетот.

Треба да се забележи дека обложувалницата ГГбет (GGbet) поддржува десетици валути на сметката. Ова ќе им помогне на типувачите да ја изберат оптималната варијанта и да не плаќаат провизија за време на трансакциите. Покрај тоа, проверувањето на пасошот не одзема многу време. За тоа време играчите можат да се запознаат со карактеристиките на профилот, порталот и да изберат интересни настани за обложување.

Предности и недостатоци
 • Стилски дизајн, многу функции за обложување
 • Голем избор на сајбер-спорт настани
 • Различни бонуси за играчите
 • 24 часовна поддршка на неколку национални јазици
 • Мал избор на спортски настани
 • Мал број на начини за плаќање
 • Коефициентите не се многу високи

⭐ Акции за корисниците на ГГбет (GGbet)

На страницата „Бонуси“ се собрани тековните и постарите акции од обложувалницата ГГбет (GGbet). Тука ќе најдете понуди за спортски сајбер-спорт облози и игри на среќа. Просечно, на страницата активни се до 10 акции. Благодарение на удобните филтри според видот на наградата и барањето може да се најде онаа понуда која ќе одговара на потребите на типувачот.

Бидејќи обложувалницата GGbet (ГГбет) често ги обновува своите акциски понуди, препорачуваме редовно да ги проверувате тековните бонуси на сајтот на обложувалницата. За време на пишување на оваа статија играчите можеа да добијат:

 • Бонус за регистрација до 15000 рубљи*. Се дава за прв депозит во износ од 100%, но не повеќе од посочената сума.
 • Кешбек од 15% за спортски облози. На крај на месецот типувачот ќе добие награда до 17 000 рубљи*.
 • Осигурување на сајбер-спорт облозите. Осигурување на облози до 1000* рубљи*: во случај на пораз играчот ќе добие 100% од сумата на бонус сметката.
 • Кешбек од 200% за депозити. Во текот на месецот корисниците можат да заработат до 14000 рубљи* во вид на кешбек за секое пополнување на сметката.

Подетални информации за акциите ќе најдете во разделот „Бонуси“.

*Или еквивалент на таа сума во друга валута.

📩 Спортски, сајбер-спорт облози и игри од GGbet (ГГбет)

Во воведот веќе пишувавме дека GGbet (ГГбет) пред сè е сајбер-спорт обложувалница. Затоа на сајтот може да се најдат стотици натпревари за сите популарни и останати компјутерски игри. Овие настани може да се најдат во разделот „Сајбер-спорт“. Тука се собрани сите преднатпреварски и live облози, исто така, достапна е и бесплатна транслација на игрите. Дополнителна предност претставува и деталната статистика за екипите.

Спортските облози може да ги поставувате на страниците „Спорт“ и „Live“. Вкупниот број на понуди не надминува 500, што е значително помалку од оној на конкурентите. Обложувалницата ГГбет (GGbet) најмногу е сконцентрирана на популарните видови на спорт и топ-лигите. Коефициентите, исто така, не се најдобри на пазарот. Меѓутоа, удобните инструменти за анализа, поставувањето и прегледувањето на облозите, на обложувалницата и дава фора да се натпреварува со другите обложувалници.

Игрите на среќа се достапни во разделот „Казино“. На страницата можат да се најдат неколку илјади слотови, игри со карти, рулети, бинго и други забавни активности. Исто така, обложувалницата активно го развива овој раздел, постојано додавајќи нови понуди. Затоа на корисниците ќе им се допаднат игрите на среќа и ќе можат да најдат интересна игра на сајтот.

GGBET →GGBET →

💳 Варијанти за внесување и повлекување на пари на ГГбет (GGbet)

Корисниците на обложувалницата ГГбет (GGbet) можат да ги користат стандардните платежни инструменти за внесување и повлекување на пари од сметката. За жал, информацијата за плаќањето не е достапна во одделен раздел и е достапна само во профилот. Сепак, играчите можат да не се грижат, обложувалницата ги поддржува сите популарни сервиси:

 • Платежните картички Visa и MasterCard.
 • Трансакции преку банкарски податоци (достапни во некои држави).
 • Електронски паричници Sticpay, Skrill и Giroplay.
 • Платежни системи ecoPayz, Neosurf, Sofort и Neteller.
 • Трансакции преку мобилни сметки TELE2, Билайн, Мегафон, Vodafone итн. (достапни во некои држави).

Компанијата GGbet (ГГбет) не зема провизија за трансакциите од/ на сметката, што не може да се каже и за платежните сервиси. Затоа препорачуваме да се запознаете со тие тарифи за да ги минимизирате паричните загуби.

🛟 GGbet (ГГбет): поддршка на корисниците

Обложувалницата GGbet (ГГбет) на играчите им ги нуди стандардните канали за добивање на поддршка. Ако играчите нема да ги најдат одговорите во разделот „Општи информации“, може да напишат на електронска пошта, на чат или да се јават на телефонскиот број. Специјалистите се достапни 24/7 и даваат помош на околу 10 јазици, меѓу кои и на руски. Времето за добивање на одговор од претставникот на обложувалницата зависи од избраниот канал. Преку електронска пошта одгорот пристигнува просечно за 30 минути, на жешка линија – за 5 минути, а на чат – за 3 минути.

Информацијата за телефонските броеви и електронската пошта можат да се најдат на сајтот (во футерот). Чатот е достапен по влегувањето во профилот и е поставен во десниот долен агол на страницата.

⏺️ ГГбет (GGbet): заклучок за обложувалницата

ГГбет (GGbet) е првата обложувалница (се појавила во 2016 година), која прифаќа обложување на сајбер-спорт. Затоа гејмерите, кои ги следат битките на своите омилени екипи во популарните компјутерски игри, ќе добијат удобен инструмент за поставување на облози. Покрај сајбер-спорт настаните, обложувалницата нуди и спортски облози и игри на среќа (слотови, игри со карти, рулет). Затоа обложувалницата GGbet (ГГбет) ќе им биде интересна на сите корисници.

Основните предности на обложувалницата, кои и помагаат да се промовира на европскиот пазар и постсоветските простори се: удобниот сајт и апликациите, интересната понуда на сајбер облози, 24 часовната поддршка на десетина јазици и различните прегледи. Како минус на компанијата може да се смета малиот избор на спортски настани и средните коефициенти. Покрај тоа, бројот на начини за плаќање е помал во однос на конкурентите. Сепак, овие недостатоци не се толку критични и овозможуваат ГГбет (GGbet) активно да го зголемува бројот на типувачите.

GGBET →GGBET →

*️⃣ Популарни прашања-одговори за ГГбет (GGbet):

✅ Дали GGbet (ГГбет) има лиценца?

Обложувалницата GGbet (ГГбет) работи легално. Компанијата има добиено лиценца од регистратор во Курасао, со која може да прифаќа играчи на сајтот gg.bet. Услугите на порталот можат да ги користат типувачите од целиот свет. Покрај тоа, обложувалницата се појави на пазарот во неколку држави, каде што не се прифаќа офшор лиценцата. На пример, во Русија обложувалницата добива дозвола за дејност од ФДС на РФ. Таму е достапен и локален сајт на компанијата.

💵 Каков бонус за регистрација има во ГГбет (GGbet)?

Новите корисници можат да добијат приличен почетен бонус во износ до 15 000 рубљи или еквивалент во друга валута. Тој се добива за време на внесување на парите на депозитот и е еднаков на сумата на пополнувањето (не е поголема од максималната награда). Средствата се префлаат на дополнителната сметка и треба да се одиграат во рок од 30 дена. Деталите може да ги најдете во разделот „Бонуси“.

📱 Дали постои мобилна апликација за играчите на GGbet (ГГбет)?

Играчите, кои поставуваат облози од смартфоните можат да ја инсталираат мобилната апликација од GGbet (ГГбет). Линковите за преземање на програмата може да ги најдете на сајтот – во футерот. Обрнете внимание дека инсталирањето на апликацијата на Android се прави рачно, а инсталациониот фајл се презема од сајтот на обложувалницата. Програмата за iOS е достапна на AppStore, со чија помош инсталирањето се врши автоматски

💳 Какви начини за плаќање постојат на ГГбет (GGbet)?

Корисниците можат да внесуваат и да повлекуваат пари од сметката на ГГбет (GGbet) без провизија од страна на обложувалницата. За извршување на тие операции може да се користат картичките на Visa и MasterCard, електронските паричници Skrill, Giroplay и други, платежните системи Neteller, Neosurf итн. Исто така, во одделни држави се поддржуваат трансакции со помош на банкараски податоци и користење на средствата од сметките на мобилните оператори.


ggbet FR ggbet Portugal ggbet RU ggbet ελλαδα ggbet AL ggbet AM ggbet Azerbaycan ggbet българия ggbet BY ggbet KG ggbet KZ ggbet MN ggbet RS ggbet TJ GGbet UA