Hollywoodbets

Hollywoodbets →Hollywoodbets →


📄 Општи информации за Холивудбетс (Hollywoodbets)

Историјата на обложувалницата Холивудбетс (Hollywoodbets) започнува во 2000 година во Јужноафриканската Република. Со брендот управува компанијата Horse Racing and Sports Betting SA која поседува десетина други обложувалници во регионот. Сепак, имено hollywoodbets.net стана најуспешна и најпрепознатлива обложувалница. Таа одамна излезе од границите на Африка и прифаќа корисници од две европски држави.

И покрај тоа што услугите на обложувалницата ги користат десетици илјади типувачи, таа е малку позната меѓу играчите од Југоисточна Европа. Од своја страна ние би ја препорачале оваа обложувалница за користење заради неколку причини. Како прво, на сајтот има голем избор на спортски настани за обложување. Како второ, обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) нуди добри бонуси за почетниците и постојаните корисници. За сè ова ќе стане збор во прегледот.

©️ Лиценца во Hollywoodbets (Холивудбетс)

Обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) има седиште во ЈАР и за работата користи локална лиценца. Притоа, законодавството на ЈАР гласи дека секоја провинција има право на легализација на спортските облози и игрите на среќа. Затоа во некои делови дејноста на обложувалниците е забранета, а во други е легална.

Обложувалницата Холивудбетс (Hollywoodbets) доби дозвола за работа од клучните провинции: Гаутенг, Лимпопо итн. На овие територии обложувалницата има теренски канцеларии и своите услуги ги нуди онлајн. Покрај ова, сајтот на обложувалницата го посетуваат корисници од соседните африкански држави, на пример, Мозамбик и Зимбабве. Обложувалницата, исто така, нуди услуги во Велика Британија и Ирска. Ова е возможно благодарение на лиценцата од Комисијата за игри на среќа на Велика Британија.

💻 Веб-сајт на Холивудбетс (Hollywoodbets)

Сајтот на обложувалницата Холивудбетс (Hollywoodbets) е многу популарен, за што сведочи статистиката на посетеност од порталот „Top100Bookmakers“. Сепак, на почетниците им е нејасно зошто корисниците го избираат имено овој ресурс за обложување и играње. Станува збор за тоа дека сајтот на обложувалницата не е обновен веќе десетина година, морално е застарен и работи со грешки. Покрај ова, основната и мобилната верзија се одвоени, што не е многу удобно. Мобилна апликација, како што може да се сфати, исто така нема.

Ако се набројат предностите, тоа се: интензивните бои кои прават добар контраст, малиот број анимации и јасната структура на сајтот. На секоја страница има основно и дополнително мени. Затоа, саканиот вид спорт или игра ќе можат лесно да се пронајдат. Исто така, треба да се спомене високата брзина на вчитување на страниците.

Што се однесува на останатото, обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) заостанува зад своите конкуренти и има многу недостатоци на сајтот. Порталот долго време бара обновување на дизајнот и нови функции за обложување и играње. Затоа многу такви вообичаени опции, како на пример, контролирање на облозите во текот на натпреварот или следење на игрите на ТВ не се достапни на порталот.

Hollywoodbets →Hollywoodbets →

📑 Регистрација на Hollywoodbets (Холивудбетс)

Процесот за креирање на корисничка сметка на сајтот Hollywoodbets (Холивудбетс) трае од 5 до 10 минути. Пред сè, почетникот треба да го пополни формуларот за регистрација. Тој вклучува полиња со следниве информации: начин на обраќање, име, презиме, вид на документ, број на документ, пол, телефонски број, електронска адреса, адреса на живеење, држава на живеење и лозинка за корисничката сметка. Покрај ова, типувачот треба да се согласи со правилата за користење на платформата.

Во втората фаза играчот треба да приложи копија од лична карта и извод од банка за поминување на процедурата за верификација. Таа трае до 24 часа. Само по ова корисниците ќе можат да внесуваат пари на сметката и да ги користат сите можности на сајтот Холивудбетс (Hollywoodbets).

Предности и недостатоци
 • Голем избор на облози за фудбал
 • Голем избор на акции
 • 24-часовна корисничка поддршка
 • Локални методи за плаќање
 • Мал избор на игри на среќа
 • Застарен сајт и малку функции за обложување
 • Нема мобилна апликација

🎁 Акции од Холивудбетс (Hollywoodbets)

На сајтот на обложувалницата Холивудбетс (Hollywoodbets) има посебен раздел „Promotions“, во кој се собрани информациите за актуелните бонуси и акции на сајтот. Ќе забележиме дека наградите можат да се добијат како за обложување, така и за игри. Затоа препорачуваме детално да ги проучите сите достапни понуди.

Најбараниот бонус од страна на корисниците е почетниот. По креирањето на корисничката сметка, типувачите веднаш ќе добијат награда во износ од 2 долари*. Ова е прилично мал бонус, сепак за да се заработи не треба да се внесуваат пари на депозитот.

Исто така, на сајтот има и посериозни акции:

 • Трка во слотови со награден фонд од 285 000 долари*.
 • Награда за пополнување на сметката во стационирани точки (продавници и супермаркети). Наградниот фонд изнесува 32 000 долари*.
 • Поврат на облози за фудбал. За десет добитни облози корисникот може да смета на поврат на следниот недобитен во износ од 65 долари*.

*Или еквивалентна сума во друга валута.

⚽ Спорт и игри на среќа на Hollywoodbets (Холивудбетс)

Понудата на обложувалницата ги содржи сите популарни варијанти на игри: спортски облози и игри на среќа. Сепак, вкупната понуда на обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) заостанува зад лидерите на пазарот. Ова се однесува како на бројот на игри, така и на нивната разновидност. Сумирајќи, обложувалницата според спортските облози и игри е во просечните на пазарот.

За да се премине кон саканиот раздел, треба да се користи страничното мени (лево). Притоа, спортските настани се прикажуваат на почетната страница, а при избор на игри корисникот преминува на други посебни страници.

Во понудата на Hollywoodbets (Холивудбетс) достапни се повеќе од 20 видови спорт. Понудата зависи од дисциплината, како и бројот на настани за обложување во живо. Вкупниот број на сите натпревари месечно е поголем од 2 илјади.

Игрите на среќа на сајтот се претставени со слотови, игри со карти и рулет. Притоа, тие не се многу разновидни. Вкупниот број на сите понуди, исто така, заостанува во однос на конкурентите – има повеќе од илјада парчиња. Ќе забележиме дека типувачите нема да најдат соби за играње во живо. Ова, исто така, е недостаток на обложувалницата.

Hollywoodbets →Hollywoodbets →

💰 Обложувалница Hollywoodbets (Холивудбетс): методи за плаќање

Обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) поддржува и меѓународни и локални варијанти за плаќање. За жал, јавнодостапни информации за платежните сервиси нема, ако не се земе во предвид банерот во футерот. Со методите за внесување и повлекување пари можете да се запознаете по најавувањето на сајтот. Затоа, ние ги издвоивме оние инструменти, кои беа актуелни за време на пишување на статијата:

 • Банкарски трансакции.
 • Картичките Visa и Mastercard.
 • Платежните системи PayFast Payment, PayU.
 • Терминалите за самопослужување.
 • Ваучери на касите на продавниците и супермаркетите.

Обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) не зема никаква провизија за трансакциите. Сепак, препорачуваме да се запознаете со тарифите на платежните сервиси, за да не плаќате премногу за пополнување на депозитот и повлекување на добивката.

📈 Hollywoodbets (Холивудбетс): корисничка поддршка

Кај корисниците на обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) не би требало да се јават проблеми со контактирање на поддршката. Обложувалницата обезбеди различни канали за поврзување со операторите. Покрај ова, поддршката работи во режим 24/7, на англиски јазик.

За решавање на прашањата во Холивудбетс (Hollywoodbets), можете да се обратите преку следниве канали:

 • Формулар за повратна врска или електронска пошта.
 • Телефонски број.
 • Социјални мрежи (Twitter, Instagram, Facebook).

Треба да се забележи дека корисниците можат да напишат или да заѕвонат на посебен оддел на обложувалницата. Подетални информации за контакт можете да добиете на страницата „ Contact Us“.

✔️ Заклучок за Холивудбетс (Hollywoodbets)

Обложувалницата Холивудбетс (Hollywoodbets) на пазарот работи повеќе од 20 години. Обложувалницата е ориентирана на Јужна Африка и соседните држави, иако поседува лиценци од Комисијата за игри на среќа на Велика Британија. Затоа услугите на обложувалницата ги користат британците и ирците. Сепак, засега не е предвидено ширење на други пазари. Згора на тоа не е едноставно да се издвои имајќи просечна понуда за обложување и игри на среќа, како и праисториски сајт.

Главната предност на обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) се интересните акции и големиот избор на натпревари на африканскиот континент. Исто така, корисниците можат да побараат 24-часовна поддршка преку користење различни канали за поврзување. Што се однесува на останатото, обложувалницата заостанува зад меѓународните брендови. Покрај ова, неговите услуги не можат да ги користат корисниците од Југоисточна Европа, што не е интересно за нашите типувачи и играчи.

Hollywoodbets →Hollywoodbets →

❓ Популарни прашања за Hollywoodbets (Холивудбетс):

✅ Со помош на каква лиценца работи обложувалницата Холивудбетс (Hollywoodbets)?

Седиштето на обложувалницата Холивудбетс (Hollywoodbets) се наоѓа во Јужноафриканската Република. Компанијата има локална лиценца (издадена од одделни провинции) и дозвола за дејност од регистратор од Велика Британија. Обложувалницата нема меѓународна лиценца, затоа нејзините услуги не можат да ги користат корисниците од други држави.

💵 Дали на Hollywoodbets (Холивудбетс) има бонус за регистрација?

Да, има. Сепак, почетниот бонус од Hollywoodbets (Холивудбетс) е многу скромен – 2 долари или еквивалентна сума. Притоа, корисникот не треба да внесува пари на депозитот. Доволно е да креира корисничка сметка и да ја помине процедурата за верификација на профилот. Откако ќе го направи ова, ќе може да го искористи бонусот според правилата дадени на страницата со акции.

📱 Дали сајтот на Холивудбетс (Hollywoodbets) има мобилна верзија?

Сајтот на Холивудбетс (Hollywoodbets) не е прилагоден за големините на екраните на телефоните и таблетите. Сепак, овој проблем се решава со мобилната верзија на сајтот. При влегувањето на порталот, тој автоматски не се пренасочува на мобилната страница, туку ова треба да се направи рачно. Исто така, обложувалницата на корисниците не им нуди мобилна апликација.

💳 Колку методи за плаќање се достапни на Hollywoodbets (Холивудбетс)?

Обложувалницата Hollywoodbets (Холивудбетс) не може да се пофали со голем избор на методи за плаќање. На корисниците им се достапни не повеќе од десетина инструменти. Меѓу нив може да се издвојат банкарските трансакции, картичките Visa и Mastercard, платежните системи PayFast Payment, PayU. Исто така, постои можност за пополнување на сметката преку терминалите за самопослужување и ваучерите во трговските мрежи.


Hollywoodbets FR Hollywoodbets Portugal Hollywoodbets RU Hollywoodbets λλαδα Hollywoodbets AL Hollywoodbets AM Hollywoodbets България Hollywoodbets BY Hollywoodbets MN Hollywoodbets RS Hollywoodbets UA

Bet

Бонус од 2 долари

Регистрација Регистрација