Ivibet

IVIBET →IVIBET →


▶️ Општи информации за Ивибет (Ivibet)

Ivibet (Ивибет) е прилично млад бренд кој се појави во 2022 година. Обложувалницата е управувана од компанијата TechOptions Group B.V., која има позитивно искуство со отварањето на платформи за игри на среќа. И покрај тоа што обложувалницата е кратко време на пазарот, таа веќе успеа да привлече илјадници корисници на сајтот, а нивните коментари се прилично позитивни, што кажува за добриот старт на порталот.

Во моментот услугите на обложувалницата Ivibet (Ивибет) можат да ги користат играчите од +70 држави во светот, вклучувајќи ги повеќето држави од Европа, Канада, Бразил и Нов Зеланд. Притоа, пристапот до веб-сајтот за корисниците од некои држави е затворен. Ова е голем недостаток. Згора на тоа, компанијата динамично се развива и можеби наскоро ќе излезе и на други пазари.

📃 Лиценца на обложувалницата Ivibet (Ивибет)

Обложувалницата Ivibet (Ивибет) своите услуги ги нуди исклучиво преку интернет. Компанијата е лиценцирана од регистратор во Курасао (Curacao Gaming Authority). Благодарение на добиената дозвола, компанијата има право да прифаќа спортски облози и да изведува извлекувања на веб-сајтот. Покрај ова, сервисот можат да го користат корисниците од различни држави во светот.

Порталот на обложувалницата Ивибет (Ivibet) е заштитен со SSL-сертификат. Профилот може да има дополнителна заштита за корисничката сметка, а авторизацијата се потврдува преку телефон (двофакторна автентификација). Покрај ова, повлекувањето на средствата се изведува по потврдувањето на операциите преку SMS или код испратен преку е-мејл. Затоа обложувалницата е сигурна, а средствата на играчите се заштитени.

💻 Портал на обложувалницата Ивибет (Ivibet)

Сајтот на обложувалницата Ивибет (Ivibet) изгледа стилски и одговара на сите современи трендови за веб-дизајн. Во проектот преовладуваат сивата, црната и белата боја. Навигациските елементи, насловите и важните информации се изработени во тиркизна, портокалова и црвена боја. Оваа комбинација на бои изгледа хармонично и не го одвлекува вниманието. Исто така, треба да се издвои отсуството на анимации и графика. Благодарение на ова, акцентот на корисниците се задржува на содржината.

На порталот ivibet.com нема бонус за добредојде. Главната страница на сајтот е раздел со спортски облози. Во други раздели може да се премине преку менито кое се наоѓа во хедерот и се дуплира и во футерот. Исто така, на секоја страница има странично мени кое помага за да се најдат саканите настани за обложување или игри на среќа. Дополнително на сајтот има пребарувач за пребарување на содржината на разделот.

Сајтот на обложувалницата е преведен на 13 јазици. Благодарение на ова, неговите услуги полесно можат да се користат низ целиот свет.

Уште една предност на обложувалницата Ivibet (Ивибет) е адаптивниот дизајн на сајтот. Содржината на страниците добро се вчитува на сите типови уреди. Покрај ова, има и мобилна апликација за обложување. Програмата за Android и iOS може да се преземе преку веб-сајтот на обложувалницата. Во прилог има и инструкции за инсталирање.

IVIBET →IVIBET →

✅ Регистрација на корисниците на Ivibet (Ивибет)

Формуларот за регистрација на сајтот Ivibet (Ивибет) се состои од 3 чекори. Во првиот чекор новиот корисник треба да избере држава на живеење, да ја наведе електронската адреса и лозинката. Во вториот чекор да избере валута, да наведе име, презиме, пол и датум на раѓање. Во третиот чекор играчот треба да приложи податоци за адресата на живеење и телефонскиот број. Исто така, треба да се согласи со правилата за користење на обложувалницата.

По активирањето на корисничката сметка, профилот треба да се верифицира. Преку него може да се прикачи копија од лична карта и документ кој ја потврдува адресата. Откако службата за безбедност ќе ги провери податоците, регистрацијата на Ивибет (Ivibet) се смета за завршена. Обично, процесот за верификација не одзема повеќе од 24 часа. Ако се потребни дополнителни документи, корисникот ќе добие известување на својот е-мејл.

Предности и недостатоци
 • Стилски и функционален веб-сајт
 • Голем избор на спортски настани за обложување
 • 24/7 корисничка поддршка
 • Сајтот е преведен на 13 јазици
 • Влезот за домашните играчи е затворен
 • Нема игри на табла
 • Руската верзија на страницата не е достапна

🎁 Акции од Ивибет (Ivibet)

Со актуелните акции од Ивибет (Ivibet) корисниците можат да се запознаат во разделот „Promotions“. Тука собрани се околу 10 акции од кои дел регуларно се менуваат. Посетителот на страницата понудите може да ги класифицира според правецот: спорт и казино. Покрај ова, има специјални бонуси за оние кои поседуваат VIP-пакет.

Ќе ги издвоиме најинтересните акции од Ivibet (Ивибет):

 • Бонус за прв депозит. Се добива во износ од 100% од сумата на пополнувањето: не повеќе од 150 евра* за обложување на спорт или 100 евра за казино. Дополнително се нудат до 120 фриспинови за избраните казино игри.
 • Петочен рулоуд. За пополнување на сметката во петок корисниците ќе добијат 50% од сумата на депозитот (до 150 евра*). Покрај ова, се добиваат и 50 бесплатни вртења за одделени игри.
 • Секојдневна трка за слотови. Играчите можат да учествуваат во секојдневни извлекувања за автомати. Наградниот фонд изнесува 500 евра* и 500 фриспинови. Најдобрите играчи добиваат дел од оваа сума.

Деталните услови за секоја акција се дадени на сајтот на обложувалницата.

*Или сума во друга валута.

📈 Спорт и игри на среќа од Ivibet (Ивибет)

На сајтот на обложувалницата се понудени и спортски и сајбер-спорт настани за обложување, како и сите популарни варијанти на игри на среќа. Достапните игри се објавени во различни раздели во кои може да се влезе преку горното мени. Во моментот на сајтот Ivibet (Ивибет) се понудени следниве раздели:

 • „Sports Betting“ – страница со облози пред натпревар. Тука има неколку десетици дисциплини и популарни сајбер-спорт игри. Типувачите ќе ги најдат сите популарни првенства и многу локални лиги. Коефициентите за обложување се повисоки од средните, а маржата на обложувалницата не е многу висока. Во разделот се понудени повеќе од илјада игри.
 • „Live Betting“ – раздел за обложување во живо. Страницата содржи десетици видови спорт и некои сајбер-спорт настани. Бројот на настани е мал, меѓутоа корисниците имаат што да изберат.
 • Страницата „Casino“ ги содржи класичните игри на среќа. Во нив спаѓаат слотовите, игрите со карти, извлекувањата итн. Во сите случаеви корисникот се натпреварува против компјутер. Ќе забележиме дека игрите се обезбедени од најдобрите произведувачи и нивниот избор надминува неколку илјади.
 • „Live casino“ е страница за корисниците кои сакаат да играат игри на среќа против делачи. Во разделот има соби со маси за игри со карти, како и за рулет и извлекувања. Сите игри се изведуваат во живо и можат да се гледаат преку камера.

Понудата на обложувалницата Ивибет (Ivibet) постојано расте. Затоа секој корисник најверојатно ќе најде интересни спортски настани или игри за обложување.

IVIBET →IVIBET →

💰 Варијанти за плаќање на Ивибет (Ivibet)

Информации за методите за плаќање кои се достапни на Ивибет (Ivibet) можат да се најдат во корисничкиот профил. За жал, на порталот нема посебен раздел кој е отворен без потреба од најавување. Затоа ние решивме да ги опишеме методите за внесување и повлекување пари од сметката, достапни за време на пишувањето на прегледот. Во нив спаѓаат стандардните банкарски трансакции, картичките Visa и Mastercard, електронските паричници Neteller и Skrill, платежниот систем ecoPayz итн.

Варијантите за плаќање на сајтот Ivibet (Ивибет) можат да се менуваат. Затоа препорачуваме да ја проверувате тековноста на информациите пред извршувањето на трансакциите. Исто така, препорачуваме да изберете сервис со минимална провизија за плаќање (обложувалницата не зема провизија за трансакциите). Сите детали може да се најдат во корисничкиот профил.

☎️ Корисничка поддршка на Ivibet (Ивибет)

За добивање одговор на саканите прашања или за решавање на настанатите проблеми, корисниците можат да се обратат во службата за поддршка Ivibet (Ивибет). Операторите се достапни 24/7 и прилично брзо обезбедуваат информации. Со нив можете да се поврзете преку е-мејл или преку чат. Контактите се достапни на страницата „Contact Us“ а чатот е сместен во десниот долен агол на страницата. Операторите знаат англиски, германски, француски и шпански јазик.

Одговори, исто така, можат да се најдат на страницата „FAQ“. Тука нема многу информации, меѓутоа се дадени сите клучни проблеми и барања од страна на корисниците. Пред да побарате помош од поддршката препорачуваме да се запознаете со одговорите на оваа страница. Можеби информација која ја барате е веќе опишана.

⏺️ Заклучок за Ивибет (Ivibet)

Обложувалницата Ивибет (Ivibet) се појави во 2022 година. И покрај тоа што компанијата нема големо искуство во нудење на услуги на интернет, таа веќе им се допадна на илјади корисници од повеќе од 70 држави во светот. Притоа, веб-сајтот на обложувалницата не е достапен за корисниците од сите држави. Ова решение е резултат на политиката на компанијата за развој на брендот.

Меѓу клучните предности на обложувалницата Ivibet (Ивибет) можат да се издвојат современиот и функционален веб-сајт, оптимизиран за мобилни уреди. Исто така, за типувачите достапна е мобилната апликација, која може да се инсталира рачно на Android и iOS. Големата понуда на спортски настани, коефициентите кои се повисоки од средните, сајбер-спорт натпреварите и сите популарни игри на среќа – ова се силните страни на обложувалницата.

IVIBET →IVIBET →

❓ Популарни прашања за Ivibet (Ивибет):

✅ Врз основа на каква лиценца работи Ивибет (Ivibet)?

Дејноста на обложувалницата Ивибет (Ivibet) е регулирана со меѓународна лиценца, издадена од Комисијата за игри на среќа на Курасао. Благодарение на оваа дозвола, услугите на обложувалницата можат да ги користат играчите од 70+ држави во светот. Притоа, ограничувањето на посетата на порталот и регистрацијата на него ја воспоставува самата обложувалница со избирањето на приоритетни пазари.

💵 Каков бонус добиваат почетниците на Ivibet (Ивибет)?

Новите играчи можат да добијат почетна награда од Ivibet (Ивибет). Бонусот изнесува 100% од сумата на пополнувањето и може да достигне 150 евра* за спортско обложување или 100 евра* за казино. Покрај ова, почетниците во казино ќе добијат 120 бесплатни вртења кои можат да се искористат за одделни игри. Сите детали за добивање, користење и одигрување на бонусите се дадени на страницата „Promotions“.
*Или еквивалентна сума.

📱 Дали има мобилна апликација од Ивибет (Ivibet)?

Тимот на програмери на обложувалницата Ивибет (Ivibet) препорачува да се инсталира мобилната апликација. Информации за програмата ќе најдете во одделен раздел на сајтот. Тука се дадени сите инструкции за инсталирање на апликацијата и фајлови за преземање и инсталација. Програмата е поддржана за оперативните системи Android и iOS, а. исто така, регуларно се обновува. Благодарение на неа корисниците можат да поставуваат спортски облози и да управуваат со нив во текот на натпреварот.

💳 Кои методи за плаќање се поддржуваат на (Ивибет)?

Обложувалницата Ivibet (Ивибет) прифаќа играчи од повеќе од 70 држави во светот. Затоа не зачудува тоа што на порталот се поддржуваат сите популарни варијанти за плаќање. Од нив може да ги издвоиме банкарските трансакции, картичките Mastercard и Visa, електронските паричници Skrill и Neteller, платежниот систем ecoPayz. Актуелни информации за платежните системи можете да најдете на својот кориснички профил.


Ivibet FR Ivibet Portugal Ivibet AR Ivibet RU Ivibet ελλαδα Ivibet AM Ivibet българия Ivibet BY Ivibet KG Ivibet KZ Ivibet MN Ivibet TJ Ivibet UA

Bet

Бонус до 100 евра во облози и до 150 евра во казиното

Регистрација Регистрација