KTO

KTO→KTO→


⭐ Општи податоци за kto.com (KTO)

Обложувалницата kto.com (KTO) започна да прифаќа онлајн облози во 2018 година. Сопственик на брендот е компанијата Bravalla B.V., која е регистрирана во Курасао. За работата обложувалницата, исто така, користи и меѓународна лиценца, што овозможува привлекување на корисници од различни држави. Сепак, обложувалницата вниманието го акцентираше на државите од Јужна, Северна Америка и Индија. Затоа регистрацијата за играчите од други региони на светот засега е забранета.

Обложувалницата KTO (kto.com) корисниците ги привлекува заради големиот избор на спортски дисциплини и натпревари за обложување, големата понуда на игри на среќа, бонуси и акции. Сепак, обложувалницата има и неколку недостатоци кои на компанијата ѝ пречат да достигне ново ниво. За овие недостатоци, како и за предностите на компанијата ќе стане збор во нашата статија. Се надеваме дека информацијата ќе ви помогне да донесете решение во однос на регистрацијата на сајтот или користењето на друга обложувалница како алтернатива*.

*Прегледите за други обложувалници можете да ги најдете на нашиот сајт.

🎯 Дозвола за прием на облози на KTO (kto.com)

Обложувалницата KTO (kto.com) има само една лиценца – 8048/JAZ. Таа е издадена од регистратор од Курасао и на компанијата ѝ дава можност да работи со корисниците низ целиот свет. Меѓутоа не сите држави ја прифаќаат оваа лиценца. Затоа сајтот на обложувалницата може да биде блокиран од страна на локалните интернет провајдери. За решавање на овој проблем треба да се користат дополнителни програми.

На сајтот kto.com (KTO) се користи платна верзија на сертификатот SSL, што гарантира безбедно предавање на податоците преку порталот меѓу корисникот и серверот. Исто така, серверите на обложувалницата дополнително се заштитени. Затоа играчите не треба да се грижат за губење на своите лични информации или парични средства. Позитивните прегледи за решавање на проблемите преку поддршката, исто така, зборуваат за ориентираноста на обложувалницата кон клиентите.

⏺️ Сајт на обложувалницата kto.com (KTO)

Обложувалницата kto.com (KTO) има современ веб-сајт. Тој е изработен во темни бои (комбинација од црна и сива) и содржи минимален број анимации и слики. Исто така, треба да се забележи големината на фонтовите, што го прави читањето на информациите на сајтот поудобно.

Покрај успешниот дизајн, треба да се издвои и јасната структура на сајтот kto.com. Навигацијата на порталот се остварува преку „Хамбургер“ менито, кое може да се најде во левиот горен агол од екранот. Понатаму, за преминување на саканата страница можат да се користи дополнителното мени и виџети за пребарување на настаните за обложување и игрите на среќа.

Кодот на сајтот е добро оптимизиран. Порталот има адаптивен дизајн, што дозволува обложување или играње преку мобилен телефон. Содржината на страниците добро се прилагодува на големината на екраните од уредите. Затоа тимот на програмери не креираше мобилна апликација за Android и iOS. За сите операции треба да се користи веб-сајтот. Исто така, страниците брзо се вчитуваат на сите видови кориснички уреди. Ова е поврзано со оптимизацијата на скриптите и дополнителната компресија на сликите.

Порталот на обложувалницата KTO (kto.com) ги има сите потребни функции за обложување пред натпревари и во живо, анализа на настаните, следење на натпреварите во живо, пријатно играње. Затоа корисниците ќе имаат позитивни впечатоци по користење на сајтот на оваа обложувалница.

KTO→KTO→

▶️ KTO (kto.com): регистрација на корисниците

Креирањето на корисничка сметка на сајтот KTO (kto.com) не се разликува многу од аналогната процедура на порталите кај другите обложувалници. Корисникот треба да пополни формулар, кој се состои од неколку чекори. Во првата фаза новиот корисник треба да ја наведе електронската адреса и да измисли лозинка. Во втората фаза – да го напише името, презимето, датумот на раѓање и телефонскиот број. Во третата фаза треба да ја наведе адресата на живеење, да ја избере државата и валутата на сметката, а исто така, да се согласи со правилата за користење на порталот.

По најавување на профилот, играчот треба да ги потврди внесените податоци преку испраќање на скен-копија од лична карта и извод од банка за проверка. Исто така, може да се користат и алтернативни документи, кои се наведени во профилот на kto.com (KTO). Обично, проверката одзема до 24 часа, но некогаш може да треба дополнително време и информации од корисникот.

Предности и недостатоци
  • Голема понуда на спортски настани
  • Маси со вистински крупиери
  • Поддршка на сајтот на 3 јазици
  • Стилски и функционален веб-сајт
  • Работа на локален пазар
  • Нема добар бонус за регистрација
  • Поддршката работи во одредено време

🎁 kto.com (KTO): акции и бонуси

За корисниците, кои бараат можности како да добијат дополнителни награди за спортско обложување и игри на среќа, постои посебен раздел „Promotions“. Во него има до 10 акции, кои се поделени според правецот. Корисниците можат да изберат бонуси за спорт или за казино. А бидејќи тие постојано се менуваат, препорачуваме постојано да ја проверувате страницата „Promotions“.

За времето кога ја пишувавме статијата корисниците на обложувалницата KTO (kto.com) можеа да ги користат следниве награди:

  • Облози без ризик до 10 долари*. Првиот облог за корисниците се осигурува на наведената сума. При губење парите ќе пристигнат на посебна сметка и ќе треба да се одиграат.
  • Извлекување до 20 000 долари* во Super Toto 1X2. Колку повеќе комбинации ќе погоди типувачот, толку поголема ќе биде неговата добивка.
  • Кешбек во слотови до 0,5% од сумата на облогот. Износот на повратот зависи од избраната игра.

Со деталите за добивање и одигрување на наградата можете да се запознаете на сајтот kto.com.

*Или аналогна сума во локална валута.

🎳 Спортски облози и казино на KTO (kto.com)

На сајтот на обложувалницата KTO (kto.com) има спортски облози, сајбер-спорт натпревари и сајбер-спорт, што ќе им се допадне на типувачите. Од друга страна, играчите ќе најдат илјадници игри на среќа, започнувајќи со слотови и завршувајќи со лотарии. Затоа сите корисници на порталот можат удобно да го поминат времето и дополнително да заработат.

За обложување на спорт и сајбер-спорт треба да се премине во разделите „Sports“ и „Live“. Како прво има можност да се постави облог на настани кои штотуку се планирани. Тука на избор има 25 видови на спорт, а бројот на натпревари достигнува две илјади. Исто така, тука можат да се најдат игри за сите видови популарни компјутерски стрелци, RPG и други игри. Ако корисникот сакаат да постават облог во живо, треба да преминат на страницата „Live“. Во разделот има помалку дисциплини за обложување, но има можност да се изберат натпревари од најдобрите меѓународни турнири.

Виртуелниот спорт е претставен на посебната страница „Virtual Sports“. Корисниците ќе најдат фудбалски, кошаркарски натпревари, коњски трки и други топ видови спортови. Настани има многу, што на типувачите секогаш им дава можност да најдат интересни натпревари за обложување.

За љубителите на игри на среќа обложувалницата kto.com (KTO) нуди страници „Casino“ и „Live Casino“. Разликата меѓу нив, како и во случајот со обложувањето се состои во игрите кои што се изведуваат во живо. На страницата „Casino“ типувачите ќе најдат слотови, рулет, карти и други игри, во кои натпреварувањето се изведува со компјутер. Во случајот со разделот „Live Casino“, корисниците можат да играат карти, рулет и лотарии. Сите игри се водат со делачи во режим на видео-пренос.

KTO→KTO→

💵 Методи за плаќање на kto.com (KTO)

Информациите за варијантите за плаќање на сајтот kto.com (KTO) се достапни само по најавување во профилот. Затоа ќе ги издвоиме оние методи кои беа актуелни за времето на пишување на прегледот. Како прво, корисниците можеа да користат класични варијанти за плаќање: банкарски трансакции и картичките Mastercard и Visa. Како второ, достапни се електронските паричници Skrill, Neteller, а исто така, платежните системи ecoPayz и AstroPay. Треба да се забележи дека не се поддржуваат криптовалути.

Сите операции на сајтот KTO (kto.com) се изведуваат без провизија од страна на обложувалницата. Сепак, дополнителните средства можат да бидат повлечени од избраниот платежен сервис. Ова треба да се земе предвид при извршувањето на трансакциите.

☑️ KTO (kto.com): корисничка поддршка

Ако корисниците на обложувалницата KTO (kto.com) имаат прашања за работата на сајтот, исплатите итн., можат да побараат помош од специјалистите за поддршка. Тие се достапни секој ден во работно време (наведено е на страницата „FAQ“) и нудат помош на следните јазици: англиски, шпански и португалски. Со поддршката можете да се поврзете преку електронска пошта и преку чат.

Исто така, на порталот kto.com (KTO) има раздел со одговори на популарните прашања. Сепак, тој е мал и содржи минимален број информации. Затоа најчесто корисниците директно бараат помош од поддршката. Добро е што таа е прилично навремено одговара на прашањата на играчите.

📜 Заклучок за обложувалницата kto.com (KTO)

Обложувалницата kto.com (KTO) на пазарот се појави во 2018 година. За работата таа користи лиценца од регистратор од Курасао, сепак прифаќа корисници од мал број држави. Во моментот услугите на обложувалницата можат да ги користат типувачите и играчите од 7 држави. Списокот на држави можете да го дознаете за време на креирањето на корисничката сметка на сајтот.

Како клучни предности на порталот KTO (kto.com) можат да се издвојат големиот избор на настани за спортски облози и сајбер-спорт игри, неколкуте илјади игри на среќа, удобниот веб-сајт и тоа што има неколку јазични верзии на порталот. Притоа, обложувалницата KTO (kto.com) работи на локален пазар, нуди малку акции и не прифаќа криптовалути. Овие недостатоци сепак не се критични, што на обложувалницата и дава можност да го зголемува бројот на активни корисници.

KTO→KTO→

🔽 Често поставувани прашања за KTO (kto.com):

✅ Каква лиценца користи обложувалницата kto.com (KTO)?

Обложувалницата kto.com (KTO) своите услуги ги нуди исклучиво онлајн. За работата на сајтот се користи лиценцата 8048/JAZ издадена во Курасао. Оваа дозвола на компанијата и дозволува да работи со играчи од различни држави во светот. Сепак, обложувалницата своето внимание го акцентираше само на 7 држави, типувачите од други држави не можат да се регистрираат на сајтот.

💵 Каков почетен бонус има на KTO (kto.com)?

На порталот на обложувалницата KTO (kto.com) нема традиционална награда за прв депозит. Новите корисници можат да добијат само осигурување на прв облог во износ од 10 долари или еквивалентна сума. Бонусот се добива во случај на губење и треба да се искористи во рок од еден месец. Деталите за одигрување на наградата се опишани на порталот на обложувалницата.

📱 Дали има мобилна апликација од kto.com (KTO)?

Сајтот на kto.com (KTO) е прилагоден на екраните од мобилните телефони и таблети. Благодарение на ова, корисниците можат да поставуваат облози или да играат слотови, карти и други игри преку своите телефони. Ова е предност на обложувалницата. Сепак, недостаток е отсуството на мобилна апликација за Android и iOS.

💳 Како да се внесат и повлечат пари на сајтот KTO (kto.com)?

Корисниците на обложувалницата KTO (kto.com) не треба да имаат потешкотии со пополнувањето на депозитот и повлекувањето на добивката. На порталот се поддржуваат банкарски трансакции, картичките Visa и Mastercard, електронските паричници Skrill, Neteller, а исто така, платежните системи ecoPayz и AstroPay. Дополнителни информации за плаќањата можете да најдете во својот профил.


KTO FR KTO Portugal KTO RU KTO λλαδα KTO AL KTO BY KTO MN KTO RS KTO UA

Bet

Осигурување на прв облог до 10 долари

Регистрација Регистрација