Liga Stavok

Liga Stavok →Liga Stavok →


▶️ Воведни информации за Лига Ставок (Liga Stavok)

Liga Stavok (Лига Ставок) е голема обложувалница која во Русија работи од 2008 година. Операторот нуди услуги исклучиво на територијата на РФ, почитувајќи го федералното законодавство. Па така, во понудата на обложувалницата нема игри на среќа, со исклучок на џекпотот. Сепак, лотариите и извлекувањата се легализирани на територијата на Русија. Притоа, русите можат да се обложуваат во уплатните места и онлајн – преку сајтот ligastavok.ru.

Компанијата PMBK LLC, која го поседува брендот Лига Ставок (Liga Stavok) вложи многу средства за обложувалницата да стане една од најдобрите на пазарот. Таа систематски откупуваше дел од онлајн обложувалниците (беа откупени некои конкуренти и отворени стотици уплатни места во различни градови на РФ) и започна да ги нуди најдобрите услови за љубителите на онлајн облозите. Подетално за предностите и недостатоците на обложувалницата, можете да дознаете од нашиот преглед.

📃 Лиценца на обложувалницата Liga Stavok (Лига Ставок)

Обложувалницата Liga Stavok (Лига Ставок) своите услуги ги нуди исклучиво на пазарот во Русија. За работата обложувалницата има лиценца од Федералната даночна служба на РФ. Па така, обложувалницата легално прифаќа корисници преку мрежата на уплатни места (една од најголемите во државата) и ги привлекува играчите преку својот веб-сајт.

Порталот на обложувалницата е достапен за најавување преку други држави. Сепак, регистрацијата на сајтот не е дозволена ако посетителот не поседува документи кои го потврдуваат државјанството или дозволата за престој на територијата на РФ. Процесот за регистрација на сајтот е поврзан со ЦУПИС. Ние одговоривме на прашањето „Како да се помине идентификацијата во ЦУПИС?“ опишувајќи ја обложувалницата 1хСтавка. Процесот е сличен и за обложувалницата Liga Stavok (Лига Ставок).

💻 Веб-сајт на Лига Ставок (Liga Stavok)

Обложувалницата Liga Stavok (Лига Ставок) има прилично едноставен дизајн на сајтот. Тој е изработен во зелено-бели бои, што, според психологијата на боите, го карактеризира порталот како место каде што можат да се добијат пари. Исто така, треба да ги издвоиме големите фонтови, кои се користат и во насловите и во останатиот текст на страниците. Благодарение на големината на фонтовите, читањето на информациите на сајтот е удобно и преку лаптоп и преку телефон.

Сајтот ligastavok.ru има јасна навигација. Менито, кое се наоѓа во хедерот дава можност брзо да се преминува од еден во друг раздел. За да се избере саканиот вид спорт, сајбер-спорт натпревари, вид лотарии и сл., може да се користи дополнителното мени. Тоа се наоѓа најдолу, под рекламните банери. Исто така, на страниците име дополнителни виџети за брзо преминување кон популарените натпревари или акции.

Сајтот на обложувалницата Лига Ставок (Liga Stavok) не е оптимизиран за мобилни уреди. Сепак, за удобно обложување преку мобилните телефони корисниците можат да инсталираат апликација за Android и iOS. Обрнете внимание дека инсталацијата за Андроид се изведува рачно. Инструкциите за извршување на оваа операција е опишана на порталот ligastavok.ru.

Liga Stavok →Liga Stavok →

✅ Liga Stavok (Лига Ставок): регистрација на сајтот

На сајтот на обложувалницата Liga Stavok (Лига Ставок) има прилично едноставен формулар за регистрација. Посетителот треба да го наведе телефонскиот број (треба да биде регистриран во РФ), датумот на раѓање и да измисли сигурна лозинка. Исто така, новиот корисник треба да се согласи со правилата за користење на порталот. Ова ќе биде доволно за добивање на пристап до профилот.

По најавувањето во профилот, типувачот треба да ја помине ЦУПИС регистрацијата преку пополнување на картицата со своите лични информации и да ја помине верификацијата на корисничката сметка. По извршување на овој чекор, податоците ќе бидат пренесени на сајтот на обложувалницата Лига Ставок (Liga Stavok), а корисничката сметка ќе се смета за активирана. Само тогаш играчите ќе можат да внесат пари на депозитот.

Предности и недостатоци
 • Голем избор на спортски натпревари за обложување
 • Разновидни награди за добредојде
 • 24-часовна корисничка поддршка
 • Мобилна апликација
 • Обложувалницата не прифаќа странци
 • Нема виртуелни видови спортови и игри на среќа
 • Ниски коефициенти за обложување

🎁 Акции од обложувалницата Лига Ставок (Liga Stavok)

На сајтот на обложувалницата Лига Ставок (Liga Stavok) има посебен раздел „Акции“ каде се претставени сите понуди на обложувалницата за новите и редовните корисници. Треба да се забележи дека понудите редовно се менуваат. Затоа пред да решите да се регистрирате на порталот ligastavok.ru, препорачуваме да ја проверувате актуелноста на акциите.

Ќе издвоиме неколку специјални понуди, достапни за време на пишувањето на статијата:

 • Бонус за регистрација до 10 илјади рубљи. По верификацијата на корисничката сметка, корисникот добива можност да си ја испроба среќата преку користење на тркалото на среќата. Меѓу наградите има бесплатни вртења, VIP-статус и парична награда до 10 илјади рубљи.
 • Поврат на облог при резултат „0:0“. Ако фудбалските екипи ќе изиграат нерешено, тогаш обложувалницата на играчот му ја враќа сумата во целост.
 • Дневни парични турнири на различни видови спортови. Корисниците можат да добијат дополнителни награди за својата активност на сајтот.

Условите на акциите се опишани на сајтот Liga Stavok (Лига Ставок).

⭐ Облози на спорт и сајбер-спорт од Liga Stavok (Лига Ставок)

Како што беше забележано претходно, обложувалницата Liga Stavok (Лига Ставок) работи врз основа на руските закони, а во РФ игрите на среќа, освен лотариите и извлекувањата се забранети. Затоа голем дел од понудата претставува спортски настани, а помал дел – сајбер-спорт и лотарии.

За да се постават облози пред натпревар на повеќе од 20 дисциплини треба да се премине на страницата „Спорт“. Тука има стотици достапни настани, започнувајќи со фудбал, тенис и завршувајќи со снукер и шах. Понудата вклучува многу локални првенства и сите популарни меѓународни турнири. Покрај ова, коефициентите за обложување се средни на пазарот, а изборот на облози ќе ги задоволи типувачите. Покрај спорт, на страницата има и сајбер-спорт настани кои можат да се најдат во подразделот „ Сајбер-спорт“.

Љубителите на обложување во живо ќе најдат интересни натпревари на страницата „Live“. Бројот на дисциплини, како и изборот на натпревари овде е за степен помал. Сепак, корисниците во кој било момент ќе најдат до стотина настани за обложување во живо. Тоа се однесува и на сајбер-спорт натпреварите.
На страницата „Џекпот“ корисниците ќе најдат неколку лотарии и услови за извлекувањата кои се достапни за играчите. Извлекувањата се изведуваат дневно, неделно и месечно. Наградните фондови се многу големи, што ги мотивира играчите да учествуваат во нив.

Liga Stavok →Liga Stavok →

💵 Методи за плаќање на Лига Ставок (Liga Stavok)

Обложувалницата Liga Stavok (Лига Ставок) ги поддржува сите популарни варијанти на плаќање. За внесување и повлекување пари од сметката, играчите можат да користат:

 • Банкарски трансакции преку генералии.
 • Картичките Mastercard, Visa и МИР.
 • Електронските паричници QIWI, Цупис Паричник.
 • Платежните системи Юmoney и Webmoney.
 • Трансакции преку мобилните сметки на Билајн, МТС, Мегафон и Tele2.

Информации за лимитите на секој сервис и времето за обработка на трансакциите можете да најдете на јавнодостапната страница „Платежни системи“. Исто така, актуелниот список на сервиси за плаќање можете да го најдете во својот кориснички профил. Треба да се забележи дека обложувалницата Лига Ставок (Liga Stavok) не зема дополнителна провизија за трансакциите.

☎️ Корисничка поддршка на Liga Stavok (Лига Ставок)

На сајтот Liga Stavok (Лига Ставок) има раздел со основните податоци за обложувалницата. Во него се собрани околу 50-тина прашања-одговори кои се однесуваат на регистрацијата, личните податоци, обложувањето, исплатите и акциите. Типувачите можат да ги класифицираат информациите по групи или да го искористат пребарувачот. Ако нема да успеете да го најдете саканиот одговор, тогаш препорачуваме да се поврзете со операторите на обложувалницата.

Поддршката на обложувалницата Лига Ставок (Liga Stavok) се нуди по телефонска линија, преку е-мејл или преку социјалните мрежи. Корисниците можат да се поврзат со операторите во секое време, бидејќи тие работат 24/7, на руски и на англиски јазик. Брзината на одговорот зависи од зафатеноста на операторите и комплексноста на барањето.

⏺️ Заклучок за Лига Ставок (Liga Stavok)

Обложувалницата Лига Ставок (Liga Stavok) на пазарот во Русија работи скоро 15 години (основана е во 2008) година. Благодарение на активната маркетинг политика, операторот ги зацврсти своите позиции за прифаќање на облози преку уплатните места и преку веб-сајтот. Денес обложувалницата влегува во бројот најдобри на пазарот во државата. Порталот секојдневно го посетуваат повеќе од 180 илјади корисници. Притоа, обложувалницата работи исклучиво со русите и граѓаните кои имаат дозвола за престој во РФ. Инаку таа цифра би била уште поголема.

Популарноста на обложувалницата Liga Stavok (Лига Ставок) е поврзана со големиот избор на спортски настани за обложување, лотариите, интересните акции и удобниот веб-сајт. Исто така, треба да се издвои мобилната апликација за Android и iOS и 24-часовната поддршка за играчите. Што се однесува на недостатоците, тоа се: работи исклучиво во РФ, отсуството на виртуелни видови спортови и игри на среќа, средни коефициенти и лимити за трансакциите. Па така, обложувалницата има повеќе плусови отколку минуси.

Liga Stavok →Liga Stavok →

❓ Чести прашања за Liga Stavok (Лига Ставок):


Liga Stavok FR Liga Stavok Portugal Liga Stavok RU Liga Stavok AL Liga Stavok AM Liga Stavok BY Liga Stavok KZ Liga Stavok MN Liga Stavok RS Liga Stavok UA

Bet

Бонус до 10 000 рубљи за обложување

Регистрација Регистрација