LV Bet

LV Bet →LV Bet →


🔷 Општи податоци за обложувалницата ЛВ Бет (LV Bet)

Веб-сајтот на ЛВ Бет (LV Bet) беше лансиран во 2015 година и се позиционираше како онлајн казино. Подоцна на порталот се појави понуда на спортски облози, сајбер-спорт и виртуелен спорт. Затоа нашата редакција ја определува како обложувалница, иако на многу ресурси, како и претходно, се дефинира како казино. Згора на тоа, денес порталот lvbet.com ги привлекува и типувачите и играчите на игри на среќа, иако понудата на игри на среќа е поглавна.

Во првата фаза обложувалницата LV Bet (ЛВ Бет) се ориентираше на корисниците од Европа. Сепак, подоцна ареалот на работа се прошири и во други држави во светот. Денес услугите на обложувалницата ги користат играчите од над 40 држави, а најголема популарност порталот доби во Обединетото Кралство, Ирска, Полска, Унгарија и Бразил.

⭐ Лиценца во LV Bet (ЛВ Бет)

Обложувалницата LV Bet (ЛВ Бет) располага со неколку лиценци. За прифаќање на корисниците од десетици држави во светот се користи дозвола од Управата за игри на среќа од Малта. Покрај ова, обложувалницата е регистрирана во Обединетото Кралство и Полска. Тука се добиени лиценци со чија помош може да прифаќа играчи и офлајн и онлајн.

Сајтот на обложувалницата ЛВ Бет (LV Bet) го користи сертификатот SSL, што ја гарантира безбедноста за пренесување на податоците меѓу корисничкиот уред и серверот. Исто така, на серверот се користи дополнителна заштита од сајбер напади и откривање на лични информации. Покрај ова, обложувалницата не ги предава личните податоци на играчите, освен во оние случаи кои се дадени во условите за користење на порталот.

💻 Карактеристики на обложувалницата ЛВ Бет (LV Bet)

Дизајнот на сајтот на обложувалницата ЛВ Бет (LV Bet) е изработен во црно-бели бои. Како дополнителни бои се користат жолтата и зелената боја. Со нив се издвојуваат навигациските елементи и насловите на страниците на сајтот. Како карактеристики на дизајнот на lvbet.com можат да се издвојат едноставните ефекти и малата количина на графика. Благодарение на оптимизацијата на кодот, страниците брзо се вчитуваат на сите видови кориснички уреди.

И покрај тоа што количината на сообраќајот од мобилните телефони регуларно расте, сајтот на обложувалницата, како и претходно, останува неоптимизиран за мобилни телефони и таблети. Затоа обложувањето или играњето преку телефон не е многу удобно. Како алтернатива типувачите можат да ја инсталираат мобилната апликација за Android или iOS. Инсталациониот фајл за Андроид може да се преземе од сајтот, а за Ајфон преку AppStore. Сепак, апликацијата е предвидена за спортско обложување, додека игрите за среќа не се достапни.

На сајтот LV Bet (ЛВ Бет) има едноставна и јасна навигација. Играчите можат да го користат менито за преминување кон саканиот раздел. Покрај ова, на сајтот има пребарувач и виџети за брзо преминување кон новите игри, акции и спортски настани. Затоа новите корисници не би требало да имаат потешкотии со користењето на порталот.

LV Bet →LV Bet →

🎯 LV Bet (ЛВ Бет): регистрација на сајтот

Формуларот за регистрација на сајтот LV Bet (ЛВ Бет) се состои од 2 чекори. Во првиот чекор треба да се наведе корисничкото име, лозинката и електронската адреса. Исто така треба да се прифатат правилата за користење на порталот. Во вториот чекор почетниците ги внесуваат своите лични податоци: име, презиме, датум на раѓање, адреса на живеење и телефонски број.

По регистрацијата, корисникот не може да внесе пари на депозитот додека не помине верификацијата. За да може да се помине проверката на идентитетот корисникот треба да прикачи копија од лична карта или друг документ, а исто така, извод од банкарска сметка или потврда за платени комунални услуги. По испраќањето на документите, службата за безбедност ЛВ Бет (LV Bet) ќе ги провери податоците и ќе го отвори пристапот до сите можности на порталот за игри на среќа.

Предности и недостатоци
 • Голем избор на игри на среќа
 • Виртуелни видови спортови
 • Порталот е преведен на 6 јазици
 • Има апликација за Android и iOS
 • Мала понуда на спортски натпревари
 • Сајтот не е оптимизиран за мобилни телефони

💡 Бонуси на сајтот ЛВ Бет (LV Bet)

Посетителите на порталот ЛВ Бет (LV Bet) можат да се запознаат со акциите на страницата „Promotions“, која е достапна посебно во разделите „Казино“ и „Спортски облози“. Вкупниот број на сите понуди надминува 10 и се дели на акции за љубителите на казино и спортски облози. Обложувалницата постојано ги обновува условите на акциите или додава нови награди. Затоа ќе ги издвоиме оние понуди кои се најпопуларни меѓу играчите.

Во моментот кога ја пишувавме статијата на сајтот lvbet.com беа достапни следниве акции:

 • Бонус на прв депозит. За обложување на спорт тој достигнува 50 евра*, а за казино – до 400 евра*. Во првиот случај наградата се добива за прв депозит, а во втората за две пополнување на сметката.
 • Облози на одбојкарски натпревари ќе ви донесат бонус од 5 евра*.
 • Седмичен бонус до 200 евра* за обложување на сајбер-спорт натпревари.
 • Седмичен рилоуд во казино со бонус до 100 евра*.

Детали за секој од бонусите од LV Bet (ЛВ Бет) можете да најдете на сајтот на обложувалницата.

*Или еквивалент во локална валута.

📈 Понуда на облози и игри на LV Bet (ЛВ Бет)

Обложувалницата Bet (ЛВ Бет) пред сè се ориентира на играчите на игри на среќа. Затоа на сајтот им многу игри на среќа, започнувајќи со слотови, игри со карти и завршувајќи со соби за лотарија и извлекување со делачи. Сепак, понудата за спортски облози, сајбер-спорт и виртуелен спорт е, исто така, прилично добра.

Разделот „Sports“ содржи повеќе од 10 спортски дисциплини и сајбер-спорт игри. Корисниците ќе најдат натпревари од сите популарни светски лиги и национални првенства. Најголем број игри има за фудбал, меѓутоа на сајтот има и снукер и пикадо. Во овој раздел типувачите можат да постават облог пред натпревар во различни варијанти.

На страницата „In-Play“ има натпревари на кои можат да се постават облози во живо. Посетителите ќе ги најдат истите видови спортови и сајбер-спорт натпревари. Сепак, бројот на настани за обложување е за степен помал. Треба да се забележи дека сајбер-спорт настаните, како за обложување пред натпревар, како и за во живо, се издвоени во посебен раздел „Esport“.

Во разделот „Virtual Sports“ има можност за поставување облози на фудбал, тенис, коњски трки итн. Игрите се изведуваат виртуелно и резултатот на натпреварите зависи од компјутерската програма. Затоа овој формат на обложување е се поблизок до игрите на среќа.

Игрите на среќа на LV Bet (ЛВ Бет) се претставени во два раздели: „Casino“ и „Live Casino“. Во првиот играчите ќе најдат слотови, рулет, игри со карти и игри на маса. Вкупниот број на игри надминува неколку илјади. Во вториот има соби за игри против делачи. Тука има покер, блекџек, бакарат, рулет, лотарии итн. Бројот на соби е до 100, меѓутоа нивниот број се зголемува.

LV Bet →LV Bet →

💸 Методи за плаќање на ЛВ Бет (LV Bet)

На сајтот нема посебен јавнодостапен раздел со опис на методите за плаќање. Актуелните информации можат да се најдат во корисничкиот профил. Сепак, во футерот има иконки на платежните инструменти кои се користат на сајтот. Од нив се гледа дека обложувалницата ЛВ Бет (LV Bet) ги поддржува следниве методи за внесување и повлекување пари од сметката:

 • Плаќање преку генералии (банкарски трансакции).
 • Картичките Visa и Mastercard.
 • Припејд картичките Paysafecard.
 • Електронските паричници Skrill и Neteller.
 • Платежните системи MuchBetter и ecoPayz.

Обложувалницата LV Bet (ЛВ Бет) плаќањата ги обработува 24/7 и без провизија од своја страна.

📞 Обложувалница LV Bet (ЛВ Бет): корисничка поддршка

На сајтот на обложувалницата LV Bet (ЛВ Бет) има можност самостојно да се најдат одговори на настанатите прашања. За ова корисниците можат да ја посетат страницата „FAQ“ на која има раздели со клучните правци на сајтот и одговори на основните прашања. Ако меѓу понудените информации нема да ја најдете саканата, тогаш на играчот му преостанува да се обрати во службата за поддршка на обложувалницата. За ова треба да премине на страницата „Support“. Тука има формулар за повратна врска и онлајн чат.

Сајтот на обложувалницата е преведен на 6 јазици, со исклучок на англискиот. Сепак, поддршката се дава на англиски, германски, француски и полски јазик. За другите верзии на сајтот треба да се користи еден од горенаведените јазици. Времето за одговор на операторот зависи од проблемот, но не надминува 24 часа при обраќање преку мејл.

🚀 Заклучок за обложувалницата ЛВ Бет (LV Bet)

Брендот ЛВ Бет (LV Bet) се појави во 2015 година во Велика Британија. На почетокот обложувалницата нудеше само игри на среќа, но наскоро понудата се прошири со облози на спорт, сајбер-спорт и виртуелен спорт. Ареалот на работа исто така значајно се прошири. Според податоците на сајтот на обложувалницата, тој прифаќа играчи од над 40 држави во светот.

Главни предности на обложувалницата LV Bet (ЛВ Бет) се големиот број на игри на среќа, виртуелните видови спортови и коефициенти, кои се повисоки од просечните на пазарот. Исто така, можат да се искористат акциите за новите и постојаните корисници. Сајтот на обложувалницата е преведен на 6 јазици, а поддршката работи 24/7. Заради сето ова порталот lvbet.com е интересен за типувачите и играчите.

LV Bet →LV Bet →

🔵 Често поставувани прашања за LV Bet (ЛВ Бет):

✅ Какви лиценци поседува ЛВ Бет (LV Bet)?

Во понудата на обложувалницата Бет (LV Bet) има три лиценци. Првата е од регистратор од Малта. Преку неа услугите можат да се нудат во различни држави во светот. Останатите лиценци се национални, издадени од регулирачките ограни на Велика Британија и Полска. Благодарение на локалните дозволи за работа, обложувалницата апсолутно легално работи во овие држави.

💵 Каков бонус за регистрација ги очекува играчите на LV Bet (ЛВ Бет)?

По регистрацијата на сајтот LV Bet (ЛВ Бет) корисниците можат да изберат бонус за новите корисници. Првата награда е за обложување на спорт до 50 евра* за прв депозит. Вториот бонус е предвиден за казино и може да достигне 400 евра*. Наградата се добива за два депозита.
*Или еквивалентна сума.

📱 Дали ЛВ Бет (LV Bet) има мобилна апликација?

На сајтот на обложувалницата Бет (LV Bet) можат да се најдат информации за мобилната апликација. Таа се поддржува за ОС Android и Ios. Корисниците на Андроид инсталациониот фајл можат да го преземат од порталот и рачно да ја извршат инсталацијата. Сопствениците на Ајфон инсталацијата можат да ја извршат автоматски преку официјалниот маркетплејс.

💳 Кои варијанти за плаќање се достапни на LV Bet (ЛВ Бет)?

Обложувалницата LV Bet (ЛВ Бет) ги поддржува сите популарни варијанти за плаќање. Играчите можат да користат банкарски трансакции, картичките Mastercard и Visa, електронските паричници Skrill и Neteller, припејд картичките Playsafecard, а исто така, платежните системи ecoPayz и MuchBetter. Сите информации за сервисите може да ги најдете во својот кориснички профил.


LV Bet FR LV Bet Portugal LV Bet RU LV Bet λλαδα LV Bet AL LV Bet AM LV Bet BY LV Bet KZ LV Bet MN LV Bet RS LV Bet UA

Bet

Бонус до 50 евра за обложување и до 400 евра за казино

Регистрација Регистрација