Mansion88

Mansion88 →Mansion88 →


📌 Општи информации за M88 (Mansion88)

Обложувалницата Mansion88 (M88) започнала да прифаќа онлајн корисници од 2004 година. Брендот потекнува од Филипините и претставува еден од најголемите оператори за спортско обложување и игри на среќа во Југоисточна Азија. Сепак, обложувалницата работи само со типувачите од ограничен број држави, иако таа одамна го достигна нивото кога би требало да се прошири не само на пазарот на цела Азија, туку и да нуди услуги во Европа и Америка. Меѓутоа, засега за многу корисници пристапот до платформата е блокиран.

Обложувалницата Mansion88 (M88) се издвојува по удобниот сајт, широката понуда на спортски и сајбер-спорт облози и игри на среќа, акциите и коефициентите. Обложувалницата е спонзор на различни првенства и добива многу позитивни прегледи од корисниците. Подетално за предностите и недостатоците на m88.com, читајте во нашиот преглед.

📝 M88 (Mansion88): лиценца на обложувалницата

Како што забележавме во воведниот дел, обложувалницата Mansion88 (M88) своите услуги ги нуди исклучиво онлајн. Сајтот на обложувалницата е лиценциран во неколку држави од азискиот регион, Како прво, обложувалницата има дозвола за работа издадена во Кагајан, што и дава можност да работи на Филипините. Како второ, компанијата е регистрирана во тихоокеанската држава Вануату, каде што, исто така, поседува дозвола за прифаќање на онлајн облози. Исто така, оваа дозвола на обложувалницата и дава можност да ги услужува корисниците и од другите држави на Југоисточна Азија. Оваа лиценца е од типот офшор лиценци.

Корисниците од Европа не можат да ги користат услугите на обложувалницата M88 (Mansion88). Промената на IP-адресата нема да помогне бидејќи корисничката сметка треба да се верифицира со приложување на лична карта и адреса на живеење. Ова може да се додаде кон основните недостатоци на обложувалницата.

Главная страница М88

🖥️ Сајт M88 (Mansion88)

Обложувалницата M88 (Mansion88) има современ портал со источен колорит. Бидејќи играчите во азискиот регион претпочитаат аниме и впечатливи слики, при изработката на дизајнот беа користени различни елементи од источната култура. Па така, порталот има стилска црно-бела палета, интересни анимации, големи фонтови и многу впечатливи слики. Притоа, страниците на сајтот не се пренатрупани со информации и брзо се вчитуваат благодарение на добрата оптимизација на кодот.

Сајтот на обложувалницата е преведен на 7 јазици, вклучувајќи го и англискиот. Ова значително го олеснува користењето на порталот за посетителите од Филипините, Виетнам, Тајланд и другите држави. Исто така, удобното мени и пребарувачот кој е достапен на страниците помага при пребарувањето на натпреварите за обложување или играње. Едноставната и разбирлива структура на порталот е една од предностите на обложувалницата.

Обложувалницата Mansion88 (M88) има прилагодлив и крос-браузерен дизајн на сајтот. Тоа значи дека порталот добро се вчитува на мобилните телефони и таблети. Исто така има мобилна апликација за Android и iOS, која може да се користи за обложување на спорт и сајбер-спорт преку гаџетите.
Игрите на среќа се направени од популарни студија за изработка на програми за играње. Затоа тие се многу барани меѓу корисниците. Типувачите, исто така, можат да поставуваат различни формати на облози, да ги гледаат натпреварите преку TV, да ги осигурат облозите итн.

Mansion88 →Mansion88 →

🔑 Креирање корисничка сметка на Mansion88 (M88)

Обложувалницата Mansion88 (M88) не им дава можност на новите корисници брзо да креираат корисничка сметка преку поврзување на профилот со социјални мрежи или преку телефонски број. Сепак, формуларот за регистрација на сајтот е прилично едноставен. Од посетителот на почетокот не се бара да наведува премногу лични информации. Профилот треба да се пополни по најавувањето. За почеток потребни се име, корисничко име, лозинка, електронска пошта, телефонски број и валута. Останатите информации се внесуваат по најавувањето на сметката.

Откако ќе се пополни картата со лични информации, новиот корисник треба да го потврди својот идентитет. Службата за безбедност на (Mansion88) бара копија од личен документ (лична карта, возачка дозвола) и местото на живеење (извод од банка или сметка од платени комунални услуги). Овие информации најчесто се доволни за проверка на податоците. Во спротивно, корисникот ќе добие известување да испрати други документи.

Предности и недостатоци
 • Голем избор на спортски настани за обложување
 • Неколку почетни бонуси за избор
 • Поддршка на 7 јазици
 • Апликација за Android и iOS
 • Ограничен пристап до порталот
 • Нема популарни игри за маса
 • Ниски коефициенти за обложување

⭐ Акции на M88 (Mansion88)

Обложувалницата M88 (Mansion88) има богата понуда на акции и бонуси за почетниците и постојаните корисници. Сите понуди се собрани во разделот „Promotions“. Тука се собрани околу 20 награди, кои се поделени за спорт и за игри на среќа. Затоа на корисниците им препорачуваме добро да го истражат овој раздел.

Треба да забележиме дека обложувалницата има 4 варијанти почетен бонус: една награда за типувачите и 3 бонуси за гемблерите. Притоа, корисникот може да избере само еден бонус. Наградите меѓу себе се разликуваат по сумата и бројот на бесплатни облози и вртења. Максималниот износ на почетниот бонус изнесува до 180 долари или еквивалент во локална валута.

Меѓу достапните понуди треба да се издвои повратот на дел од облозите на спорт и сајбер-спорт (секој правец си има свој процент), извлекувања на награди во слотови, 20% кешбек за тенис турнири итн. Подетално со акциите од Mansion88 (M88) можете да се запознаете на страницата „Promotions“.

Акции М88

🎲 Понуда на облози и игри од Mansion88 (M88)

Обложувалницата Mansion88 (M88) има огромен избор на спортски облози и игри на среќа, кои го привлекуваат вниманието како на почетниците, така и на искусните типувачи. Понудата на обложувалницата ги вклучува овие правци:

 • Разделот „Sports“ вклучува 20 видови спорт и 10 сајбер-спорт. Секојдневниот број натпревари надминува 2 илјади. Тука можат да се постават облози пред натпревар и во живо.
 • Страницата „E-sports“ ги содржи истите сајбер-спорт натпревари. Тие се издвоени во посебен раздел за привлекување на вниманието.
 • Разделот „Casino/Fishing“ содржи слотови, игри со карти, рулет и други варијанти на забава. Во сите игри корисникот се натпреварува против компјутер. Вкупниот број на игри е поголем од 3 илјади.
 • На страницата „Live Casino“ има соби за покер, блекџек, бакарат, рулет и лотарии во живо со водители.
 • Разделот „Keno & Lotto“ ги вклучува сите популарни формати на кенот и лотарија со извлекување на големи парични награди.
 • Страницата „Exclusives“ содржи уникатна понуда на игри на среќа и облози со високи добивки.

Гореопишаните раздели на сајтот M88 (Mansion88) постојано се пополнуваат со нови натпревари и игри. Но обложувалницата уште отсега може да конкурира со лидерите на пазарот.

Mansion88 →Mansion88 →

💵 Варијанти за плаќање на M88 (Mansion88)

Обложувалницата M88 (Mansion88) е ориентирана на корисниците од Југоисточна Азија. Затоа посетителите на сајтот ќе најдат локални платежни сервиси, вклучувајќи ја можноста да внесуваат пари преку банкоматите и терминалите за самопослужување. Делумни информации за платежните сервиси можете да добиете во футерот, а подетални во својот кориснички профил.

Во моментот кога го пишувавме прегледот обложувалницата Mansion88 (M88) овозможуваше плаќање преку банкарски трансакции, картичките Visa и Mastercard, платежните системи EeziePay, VPay, NinePay итн., а исто така преку стејблкоинот Tether. Сите барања се прифаќаат 24/7 и без дополнителна провизија од страна на обложувалницата.

Регистрация на М88

🤠 Корисничка поддршка од Mansion88 (M88)

На сајтот на обложувалницата постои посебен раздел „Help Center“ во кој се собрани одговори на најпопуларните прашања, информативни материјали, правила за користење на порталот и други корисни информации. Ако по запознавањето со нив типувачите и понатаму ќе имаат прашања, препорачуваме да се обратат во службата за поддршка на Mansion88 (M88). Операторите работат 24/7 и на барањата одговараат на сите јазици кои се достапни на сајтот.

За поврзување со поддршката на M88 (Mansion88) можете да го користете онлајн-чатот, електронската пошта, телефонски број за повици преку WhatsApp. Најдобрата варијанта за поврзување е преку live-чатот и WhatsApp. Секако, преку е-мејл одговорот, исто така, пристигнува во рок од 2 до 6 часа, што е побрзо за разлика од конкурентите. За поврзување со поддршката можете да преминете на страницата „Contact Us“.

💡 Заклучок за M88 (Mansion88)

M88 (Mansion88) е една од најголемите обложувалници во Југоисточна Азија, која со брзо темпо ја зголемува својата база на клиенти. Сајтот бил основан во 2004 година на Филипините. Наскоро обложувалницата почнала да привлекува корисници од Виетнам, Тајланд и другите држави од регионот. Целосниот список на држави од кои се прифатени играчите можете да го видите во формуларот за регистрација. За жал, меѓу нив не спаѓаат и европските држави. Обложувалницата, и покрај својата популарност, не брза да се шири во други региони од светот.

Клучни предности на обложувалницата Mansion88 (M88) се удобниот веб-сајт, мобилната апликација, широката понуда на спортски облози и игри, а исто така, разновидноста од акции. Порталот е преведен на 7 јазици, а поддршката работи 24/7. Сепак, ограничената местоположба на работата, малиот избор на игри за маса, отсуството на меѓународни платежни сервиси може да се издвојат како недостатоци на обложувалницата.

Mansion88 →Mansion88 →

📜 Често поставувани прашања за Mansion88 (M88):

✅Во кои држави работи M88 (Mansion88)?

Обложувалницата M88 (Mansion88) поседува лиценца издадена на Филипините и Вануату. Притоа на порталот можат да се регистрираат и корисниците од Филипините, Индонезија, Тајланд, Виетнам. Кина, Малезија, Јужна Кореа, Јапонија и Индија.Типувачите од други држави нема да можат да креираат свој кориснички профил.

💵 Каква почетна награда подготвила обложувалницата Mansion88 (M88)?

За разлика од конкурентите, обложувалницата Mansion88 (M88) за корисниците подготви неколку почетни награди. Тоа може да биде бонус за спортски облози или награда за казино. Притоа, почетникот може да користи само една акција. Одигрувањето на паричната награда, фрибетите и фриспиновите се изведува во рок од 30 дена според шемата дадена на сајтот.

📱Дали има мобилна апликација за M88 (Mansion88)?

За корисниците на обложувалницата M88 (Mansion88) достапна е мобилната апликација за обложување. Благодарение на неа може да се анализираат спортските и сајбер-спорт настаните, да се поставуваат спортски облози, вклучувајќи ги и лајв-настаните, да се врши исплата итн. Апликацијата е достапна за оперативните системи Android и iOS. Таа може да се преземе преку сајтот на обложувалницата.

💳 Како да се внесува и повлекува пари од Mansion88 (M88)?

Обложувалницата Mansion88 (M88) на корисниците им дава можност да вршат трансакции преку банкарски генералии, картичките Visa и Mastercard, а исто така преку неколку локални платежни сервиси EeziePay, VPay, NinePay итн. Сопствениците на Tether, исто така, ќе можат да го користат стејблкоинот за пополнување на депозитот. Подетално за користење на платежните инструменти можете да дознаете во профилот.


Mansion88 FR Mansion88 Portugal Mansion88 RU Mansion88 AL Mansion88 България Mansion88 BY Mansion88 MN Mansion88 RS Mansion88 UA

Bet

Бонус до 180 евра

Регистрација Регистрација