Mozzartbet

MOZZARTBET →MOZZARTBET →


📌 Општи податоци за Mozzartbet (Моцартбет)

Обложувалницата Mozzartbet (Моцартбет) потекнува од Србија и на интернет работи од 2001 година. На почетокот компанијата работеше исклучиво со корисниците од Балканот, но со растот на бројот на играчите обложувалницата започна да ја шири својата дејност и во други региони од светот. Во 2019 година Mozzart.com доби лиценца од Управата за игри на среќа на Малта (MGA), како и локални лиценци во многу држави во светот. Според состојбата од денот на објавување на статијата, нејзините услуги ги користат типувачи од над 60 држави. Во Северна Македонија обложувалницата Mozzartbet (Моцартбет) работи од 2008 година. На почетокот таа стартуваше со 9 уплатни места, а денес нивниот број е поголем од 149.

И покрај тоа што компанијата Mozzartbet (Моцартбет) прерасна во меѓународна обложувалница, таа можеби не им е доволно позната на дел од корисниците. Обложувалницата има многу предности, меѓу кои широката понуда на спортски облози и уникатната понуда на игри на среќа. Подетално за нив и другите карактеристики на обложувалницата ќе стане збор во статијата.

📝 Дозвола за работа на Моцартбет (Mozzartbet)

Обложувалницата Моцартбет (Mozzartbet) за работата користи неколку лиценци. Како прво, офшор лиценца од Управата за игри на среќа на Малта. Благодарение на овој документ обложувалницата може да привлекува корисници од различни држави во светот и да нуди услуги преку меѓународниот портал mozzartbet.com. Како второ, компанијата е присутна и на локални пазари, што не само што ѝдава можност  да работи онлајн, туку и да отвара уплатни места. Во Северна Македонија таа е сертифицирана со меѓународните стандарди ISO 9001 и ISO 27001. Добиените сертификатите ISO 9001 и ISO 27001 го потврдуваат квалитетот на работата на компанијата и ја демонстрираат нејзината деловна способност.
Од друга страна, обложувалницата Моцартбет (Mozzartbet) се придржува до законските регулативи на државата за заштита на личните податоци. За таа цел таа има воспоставено организациска структура за заштита на истите чии надлежни лица се задолжени да им помогнат на играчите при остварување на своите права. Повеќе информации може да се добијат на адресата help@mozzartbet.com.

Обложувалницата Mozzartbet (Моцартбет) се придржува до политиката за одговорна игра. Само полнолетните играчи можат да се обложуваат и играат и тоа откако ќе ја поминат процедурата за верификација. За тоа, како да се проверат личните податоци, ќе стане збор во разделот „Регистрација на сајтот“.

🖥️ Сајт на обложувалницата Mozzartbet (Моцартбет)

Дизајнот на веб-сајтот mozzartbet.com е застарен, иако функциите ги извршуваат сите потребни операции за обложување и играње. Строгите линии, темно-сината и црна позадина, белите и жолти бои – ова се основните црти на проектот на порталот. Исто така, можат да се издвојат статичноста на елементите и малиот број на слики. На тој начин, предноста на дизајнот на Mozzartbet (Моцартбет) се состои во текстот.

И покрај тоа што сајтот не изгледа стилски, тој има јасна структура. Кон саканиот раздел може да се премине преку горното и долното мени. На секоја страница има дополнителни навигациски елементи: подмени и виџети. Уште една предност на обложувалницата е брзината на вчитување на страниците. Сајтот не е оптоварен со скрипти и графика и брзо работи на сите видови уреди.

За корисниците на Моцартбет (Mozzartbet) достапна е мобилната апликација за Android и iOS. Таа може да се преземе од сајтот/официјалните маркети и да се инсталира според инструкциите опишани на сајтот. Покрај ова, порталот на обложувалницата е оптимизиран за телефони и таблети. Затоа обложувањето и играњето може да се прави и без користење на апликацијата.

MOZZARTBET →MOZZARTBET →

🔑 Креирање на корисничка сметка на Моцартбет (Mozzartbet)

Процесот на регистрација на сајтот Моцартбет (Mozzartbet) не се разликува многу од другите обложувалници. Играчите треба да пополнат формулар, кој се состои од следниве полиња: корисничко име, електронска адреса, лозинка, име, презиме, датум на раѓање и копче за согласување со правилата на обложувалницата. По внесувањето на потребните информации ќе биде креирана корисничка сметка, која треба да се потврди со кликнување на активацискиот линк.

За да се комплетира регистрацијата, играчот треба да кликне на копчето „Започни обложување“. За таа цел играчот треба да го пополни верификацискиот налог со следните лични податоци: банкарска сметка, ЕМБГ, број на лична карта, телефонски број, место на раѓање и живеалиште.

Предности и недостатоци
  • Високи коефициенти
  • Голем избор на видео-слотови
  • Повеќе од 30 промоции
  • Брза и стручна корисничка поддршка
  • Мал број на игри во лајв казиното
  • Нема поддршка преку телефон
  • Дизајнот на сајтот е застарен

⭐ Mozzartbet (Моцартбет): акции на сајтот

Обложувалницата Mozzartbet (Моцартбет) нуди широка понуда од акции и бонуси за своите корисници. На страницата „Промоции“ собрани се повеќе од 30 понуди за различни правци: спортски облози, казино, апарати итн. Благодарение на филтерот, корисниците можат да ги класифицираат акциите според саканиот правец. Меѓу нив е и бонусот за добредојде кој изнесува 100% од сумата на внесениот депозит, односно до 400 евра и дополнителни 100 бесплатни вртења за казино.

Бидејќи на сајтот има многу награди, ќе издвоиме само неколку акции:

  • Паричен бонус „Промаши, а наплати!“. Може да се добие бонус и кога има еден промашен пар на тикетот на кој треба да има најмалку четири пара, а погодениот коефициент да е поголем од 29, 59, 99, 499 или 999.
  • Бонус тикет – зголемени квоти! Обложувалницата со зголемени квоти ги наградува своите играчи кои се подготвени да одиграат на издвоените парови од понудата.
  • Специјали за спортско обложување. Ирачите имаат можност да прогнозираат различни исходи на натпреварите од европските и светските натпреварувања.

Обрнете внимание дека акциите одвреме-навреме се менуваат. Затоа горенаведените информации можат да не бидат актуелни. Повеќе информации можете да најдете на страницата „Промоции“.

🎲 Моцартбет (Mozzartbet): спортски облози и игри на среќа

На сајтот Моцартбет (Mozzartbet) достапни се сите популарни варијанти на игри: натпревари за обложување пред натпревар и live, слотови, рулет, игри со карти, лотарии итн. Понудата на обложувалницата е претставена во различни раздели. На тој начин, корисниците многу побрзо ќе можат да ги најдат саканите игри и натпревари.

Во разделот „Обложување“ претставени се настаните за обложување пред натпревар. Тука има повеќе од 20 видови спортови, а вкупната дневна понуда на настани е поголема од 200. Понудата на обложувалницата зависи од спортската дисциплина. Така, за фудбал може да има 100 и повеќе игри, а за рагби – неколку. Ако типувачите сакаат да се обложат во живо, таква понуда ќе најдат на страницата „Во живо“. Тука достапни се од 20 до 50 натпревари.

Во разделот „Казино“ корисниците ќе најдат повеќе од 2 илјади игри на среќа. Повеќето од нив се видео слотови. Исто така, има избор за покер, рулет, игри со карти и извлекувања. Исто така, во посебниот раздел „Казино во живо“ може да се игра рулет, бакарат, блеџек итн. со вистински делачи што ја доловува атмосферата на вистинско казино.

MOZZARTBET →MOZZARTBET →

💵 Методи за плаќање на Mozzartbet (Моцартбет)

Обложувалницата Mozzartbet (Моцартбет) не се издвојува со голем избор на методи за плаќање. Во Северна Македонија корисниците можат да ги користат стандардните варијанти кои вклучуваат банкарски трансакции, плаќање преку картичките Visa, Mastercard и Maestro. На локалните пазари можат да се сретнат и методи за плаќање кои се поддржуваат само во тие држави.

Обложувалницата Моцартбет (Mozzartbet) не зема провизија за операциите. Сепак, провизија може да има од страна на избраниот платежен сервис. Затоа препорачуваме да се запознаете со нивните тарифи и да ја изберете онаа варијанта која најмногу ќе ви одговара.

🤠 Моцартбет (Mozzartbet): корисничка поддршка

Во случај на прашања за работата на сервисот Моцартбет (Mozzartbet) или проблеми со профилот, плаќањето итн., можете да се обратите до бесплатната служба за поддршка. Таа работи во одредено работно време: од 8:00 – 22:00 часот. Обложувалницата се погрижи да обезбеди колку што е можно повеќе канали за поврзување со операторите.

За добивање на помош може да се искористи базата на одговори на најпопуларните прашања на страницата „Помош“. Исто така, има поддршка преку е-мејл и чат. Најоперативен канал за решавање на прашањата е чатот. При поврзување преку е-мејл, одговор ќе добиете до 24 часа.

Имајте предвид дека операторите зборуваат ограничен број јазици, вклучувајќи го и рускиот. Затоа, пишете за поддршка на англиски јазик.

💡 Заклучок за Mozzartbet (Моцартбет)

Обложувалницата Mozzartbet (Моцартбет) своите услуги на интернет ги нуди повеќе од 20 години. Компанијата работи со малтешка лиценца, која високо котира на пазарот. Во Северна Македонија таа работи повеќе од 15 години. Покрај ова, обложувалницата се придржува до политиката за одговорна игра и се бори против зависноста од коцкање. Што се однесува до „професионалните“ предности тоа се: јасниот интерфејс на веб-сајтот, добриот избор на спортски облози со најдобрите коефициенти на пазарот, големиот избор на видео-слотови, брзата и стручна корисничка поддршка.

Недостатоци на обложувалницата Моцартбет (Mozzartbet) се застарениот дизајн на веб-сајтот и малиот избор на live-облози. И покрај ова, обложувалницата е прилично интересна и перспективна.

MOZZARTBET →MOZZARTBET →

📜 Чести прашања за Моцартбет (Mozzartbet):

✅ Каква лиценца користи Mozzartbet (Моцартбет)?

Обложувалницата Mozzartbet (Моцартбет) користи неколку лиценци. Првата е меѓународна од регистратор од Малта. Благодарение на неа обложувалницата може да нуди услуги низ целиот свет, користејќи го сајтот mozzartbet.com. Исто така, има и национални лиценци во Северна Македонија, Србија, Романија, Кенија и Нигерија. Тука работат националните сајтови и можат да се отвараат уплатни места.

💵 Дали има бонус за регистрација на Моцартбет (Mozzartbet)?

Обложувалницата нуди неколку бонуси наменети за нејзините редовни корисници. Меѓу нив е и бонусот за добредојде кој изнесува 100% од сумата на внесениот депозит или до 400 евра, плус 100 бесплатни вртења. Подетално со условите за добивање и користење на бонусите можете да се запознаете на сајтот на обложувалницата.
*Или аналогна сума во локална валута.

📱 Како да се преземе мобилната апликација на Mozzartbet (Моцартбет)?

На сајтот Mozzartbet (Моцартбет) има линкови за мобилната апликација за Android и iOS. Притоа, инсталирањето на програмата за телефоните на Андроид треба да се направи рачно, преку преземање на инсталациониот фајл на сајтот на обложувалницата, а апликацијата за Ајфон може да се преземе директно од App Store, т.е. на стандарден начин.

💳 Колку методи за плаќање се достапни на Моцартбет (Mozzartbet)?

За внесување и повлекување на пари од сметката, Моцартбет (Mozzartbet) ги нуди само основните методи за плаќање: банкарски трансакции, платежните картички и платежните системи. Нивниот вкупен број едвај достигнува до 10. Ова е многу малку во споредба со другите обложувалници, иако не претставува критичен недостаток.


Mozzartbet FR Mozzartbet Portugal Mozzartbet RU Mozzartbet AL Mozzartbet България Mozzartbet BY Mozzartbet KZ Mozzartbet MN Mozzartbet UA

Бонус до 400 евра и 100 бесплатни вртења за казино

Регистрација Регистрација