NairaBet

NairaBet →NairaBet →


📄 Општи информации за НаираБет (NairaBet)

Обложувалницата НаираБет (NairaBet) започна да ги нуди своите услуги на интернет од 2009 година. Компанијата е ориентирана на корисниците од Нигерија, каде што има дозвола за работа. Покрај ова, нејзините клиенти се типувачи од соседните африкански држави. Сепак, рано е да се зборува за излез на целиот африкански пазар. Обложувалницата е регионален играч, но притоа активно се развива и расте.

Бидејќи сајтот на обложувалницата NairaBet (НаираБет) е преведен на англиски јазик, порталот е посетуван од типувачи од различни држави во светот. Притоа, обложувалницата не ја ограничува регистрацијата за корисниците од странство. Сепак, без дополнителна реклама многу малку посетители од други региони на светот ги користат нејзините услуги. Затоа ние решивме да раскажеме нешто повеќе за оваа егзотична обложувалница која може да ве заинтересира.

©️ Лиценца за работа на NairaBet (НаираБет)

Обложувалницата NairaBet (НаираБет) своите услуги ги нуди исклучиво онлајн. Обложувалницата доби лиценца од Државниот совет за лотарии на државата Лагос. Оваа дозвола ѝ дава можност да нуди онлајн и офлајн услуги. Сепак, дејноста на интернет привлекува поголем број играчи, меѓу кои и од други држави.

Бидејќи работата на обложувалницата НаираБет (NairaBet) се регулира со законите на Нигерија, своите права странците можат да ги заштитат исклучиво во националните судови. Сепак судскиот систем на оваа африканска држава не укажува многу доверба за типувачите. Ова се одразува на активноста на користењето на сајтот од странците. Можеби во иднина обложувалницата ќе ја преиспита својата политика и ќе добие една од офшор лиценците за поголем опфат на играчи ширум светот.

💻 Портал на обложувалницата НаираБет (NairaBet)

Сајтот на обложувалницата НаираБет (NairaBet) има неколку предности и недостатоци. Ако ги опишуваме позитивните страни, треба да се издвои дизајнот. Пријатните бои, акцентот на големите фонтови и малиот број слики ја издвојуваат текстуалната содржина. Едноставните ефекти не го одвлекуваат вниманието од запознавањето со понудата и не го преоптоваруваат порталот.

Веб-сајтот на обложувалницата има добра оптимизација на скриптите и сликите. Страниците работат брзо преку компјутер, меѓутоа користењето на порталот преку мобилните уреди е отежнето. Сајтот има нереспонсивен (неадаптивен) дизајн. Затоа содржината на страниците не се вчитува правилно на телефоните и таблетите.

Уште една предност на сајтот NairaBet (НаираБет) е едноставната навигација. Кон саканиот раздел може да се премине преку горното мени. Страничните панели (лево и десно) овозможуваат преминување меѓу подразделите преку користење на подменито и навигациските виџети. Исто така, на сајтот има пребарувач и за спортски облози и за игри на среќа.

Функциите на порталот даваат можност да се анализираат настаните, да се постават облози пред натпревар и во живо, онлајн да се следат натпреварите, да се прават различни комбинации, да се играат сите популарни видови игри на среќа со различни сижеа. Затоа можностите на сајтот на обложувалницата ќе им се допаднат како на новите, така и на искусните корисници.

NairaBet →NairaBet →

📑 Регистрација на NairaBet (НаираБет)

Обложувалницата NairaBet (НаираБет) нуди прилично едноставен формулар за регистрација. Во првата фаза новиот корисник треба да внесе корисничко име, лозинка и да го потврди креирањето на профилот преку е-мејл или SMS. Ова е доволно за да се добие пристап до корисничкиот профил.

По најавувањето на сајтот треба да се исполни втората фаза – да се потврди идентитетот. Секако, службата за безбедност на НаираБет (NairaBet) не е до толку пребирлива како меѓународните обложувалници, меѓутоа ќе мора да испратите лична карта. По проверката на документот типувачот ќе може да внесува пари на сметката и да ги користи сите нејзини можности. Во случај на дополнителна проверка, корисникот ќе добие известување на е-мејл или на својот телефонски број (зависи од начинот на регистрација, избран во првата фаза).

Предности и недостатоци
  • Голем избор на настани во африканските лиги
  • Коефициентите за обложување се повисоки од средните
  • Има виртуелни видови спортови
  • Поддршка преку телефонски број
  • Нема игри на среќа во живо
  • Мал број методи за плаќање
  • Поддршката не е достапна преку чат

🎁 Акции од НаираБет (NairaBet)

На сајтот на обложувалницата НаираБет (NairaBet) има раздел „Promotions“ во кој има само неколку награди за редовните корисници. Веднаш ќе забележиме дека тука нема многу акции. Ова е поврзано со добрата препознатливост на брендот во Нигерија и постојаниот приток на нови корисници. Заради таа причина, на сајтот нема бонус за регистрација, што според нас претставува недостаток на обложувалницата.

Обложувалницата НаираБет (NairaBet) на корисниците им ги нуди следниве награди:

  • Поврат на облог до 10 долари*, ако екипите изиграат нерешено.
  • При 10 неуспешни облози, обложувалницата на играчите ќе им понуди билет за извлекување на парични награди. Ова може да биде сума од 1 до 500 долари*.
  • Конструктор на облози со бонус до 10 долари*.

Со деталите за добивање на горенаведените награди можете да се запознаете во разделот „Promotions“.

*Или еквивалент во национална валута.

⚽ Облози и игри од NairaBet (НаираБет)

На сајтот на обложувалницата NairaBet (НаираБет) претставени се основите видови спортови за обложување. Исто така, тука може да се најдат сите популарни варијанти на игри на среќа, сепак без можност за играње против други играчи или крупиери. Вкупниот број на натпревари за обложување изнесува до 1,5 илјади месечно, а за игри – до 300. Според овие показатели обложувалницата заостанува зад локалните, а да не зборуваме за меѓународните брендови. Сепак, за корисниците од Нигерија понудените услуги ќе бидат доволни.

Спортските облози се собрани на страниците „Sports“ и „In Play“. Во првиот случај станува збор за натпревари кои ќе се изведуваат во иднина. Типувачите ќе најдат повеќе од 15 видови спорт, многу натпревари од африканските лиги и добра аналитика за анализа на настаните. Обложувалницата дава можност за поставување на различни видови облози. Исто така, има добри коефициенти за обложување. Во разделот „In Play“ има многу помалку настани, но сепак има можност за обложување во живо и управување со нив во текот на натпреварот.

На порталот на обложувалницата има можност за обложување на виртуелен спорт: фудбал и кошарка. Иако изборот на натпревари е мал, разделот „Virtuals“ е прилично баран од корисниците.

Слотови, игри со карти или рулет против компјутер може да се одигра на страницата „Casino“. Најголемиот број игри се однесува на автоматите за играње. Сепак, во останатите раздели, исто така, има добар избор на игри. Благодарение на удобното мени и пребарувањето типувачите брзо ќе можат да го најдат саканиот формат на игри на сајтот НаираБет (NairaBet).

NairaBet →NairaBet →

💰 Методи за плаќање на НаираБет (NairaBet)

Обложувалницата НаираБет (NairaBet) пред сè е ориентирана на граѓаните од Нигерија. Затоа обложувалницата ги нуди само оние методи за плаќање кои се барани од локалните типувачи и играчи. Тоа се банкарските трансакции и операциите со картичките Visa и Mastercard. Исто така, можат да се користат и припејд картичките. Други варијанти за внесување и повлекување пари од сметката засега не се прифаќаат.

И покрај тоа што обложувалницата NairaBet (НаираБет) не зема провизија за трансакциите, на порталот има суштински ограничувања за внесување пари на депозитот. Максималниот износ на трансакциите изнесува 1400 долари или еквивалентна сума. Ова ги ограничува искусните типувачи кои се навикнале да се обложуваат со многу поголем банкрол.

📈 Корисничка поддршка на NairaBet (НаираБет)

На сајтот на обложувалницата има линк за разделот „FAQs“, меѓутоа тој не содржи никакви корисни информации. Најверојатно страницата била создадена со цел за понатамошно дополнување. Сепак, во моментот кога го пишувавме прегледот таа сè уште беше во процес на разработка. Затоа единствениот начин да се реши настанатиот проблем е да се обратите до службата за поддршка.

Операторите на обложувалницата НаираБет (NairaBet) работат само во одредено време. Со нив можете да се поврзете преку телефонски број или преку е-мејл. Овие информации ќе ги најдете во футерот на сајтот. Сакаме да напомениме дека поддршката работи на англиски јазик, што е особено добро за корисниците надвор од државата. Сепак, на сајтот нема онлајн чат за брзо поврзување.

✔️ Заклучок за НаираБет (NairaBet)

Обложувалницата НаираБет (NairaBet) во Нигерија работи од 2009 година. Своите онлајн услуги таа ги нуди користејќи ја лиценцата од Државниот совет за лотарии на државата Лагос. Предноста на оваа дозвола е во тоа што порталот може да прифаќа корисници надвор од границите, што активно и го прави. Сепак, оваа обложувалница е прилично барана од типувачите од Африка. Европејците и американците прилично скептично гледаат на лиценците кои се издаваат во африканските држави.

Сајтот на обложувалницата NairaBet (НаираБет) има прилично добар дизајн, иако не е прилагоден за мобилни телефони. Мобилна апликација, исто така, нема. Што се однесува до понудата на облози и игри, таа не е многу голема. Обложувалницата може да понуди повеќе од 15 видови спорт и само основите видови игри на среќа, без можност за играње против делачи и други играчи. Методите за плаќање, исто така, не се во голем број. Сето ова претставува минус за обложувалницата. Затоа, типувачите треба да ги земат предвид сите недостатоци пред да се регистрираат на сајтот.

NairaBet →NairaBet →

❓ Често поставувани прашања за NairaBet (НаираБет):

✅ Со помош на каква лиценца работи НаираБет (NairaBet)?

Обложувалницата НаираБет (NairaBet) корисниците на интернет ги прифаќа користејќи лиценца издадена во Нигерија. Притоа, таа го привлекува вниманието на типувачите и играчите од соседните држави и од други делови на светот Сепак, поголем дел од корисниците е население од африканските држави. Затоа можеби во блиска иднина обложувалницата ќе премине во меѓународен формат.

💵 Дали има почетна награда за корисниците на NairaBet (НаираБет)?

За жал, обложувалницата NairaBet (НаираБет) не нуди ништо за новите корисници. Обложувалницата прилично успешно ја зголемува својата база на клиенти како резултат на интересната понуда на облози и игри и коефициентите кои се повисоки од просечните. Затоа типувачите можат да сметаат само на постојаните акции кои се достапни на страницата „Promotions“.

📱Дали обложувалницата НаираБет (NairaBet) нуди мобилна апликација?

Компанијата НаираБет (NairaBet) на корисниците не им нуди апликација за Android и iOS. Ова е суштински недостаток, ако се земе предвид дека сајтот на обложувалницата не е оптимизиран за користење на паметните телефони и таблети. Затоа најудобен начин за обложување или играње е десктоп верзијата на сајтот.

💳 Кои методи за плаќање се достапни на NairaBet (НаираБет)?

Обложувалницата NairaBet (НаираБет) на корисниците им ги нуди само основите варијанти за внесување и повлекување пари од сметката. Типувачите можат да ги користат трансакциите преку банкарски генералии, картичките Mastercard и Visa, како и припејд картичките. Обложувалницата работи на додавање на мрежата на терминали во Нигерија. Сепак, засега нема други инструменти за плаќање.


NairaBet FR NairaBet Portugal NairaBet RU NairaBet λλαδα NairaBet BY NairaBet MN NairaBet RS NairaBet UA