Pixbet

Pixbet →Pixbet →


⭐ Општи информации за Пиксбет (Pixbet)

Обложувалницата Пиксбет (Pixbet) започна да прифаќа корисници во 2022 година и веднаш стана еден од најпосетуваните сајтови за игри на среќа во Бразил. Според податоците од сервисот Top100Bookmakers, на порталот pixbet.com секојдневно влегуваат околу милион луѓе. Ова е прилично значаен број, што на обложувалницата ѝ дава можност да влезе во ТОП-15 рејтингот на top100bookmakers.com.

Денес обложувалницата Pixbet (Пиксбет) своите услуги ги нуди онлајн исклучиво за граѓаните на Бразил или странците кои имаат официјални документи за живеење во оваа држава. Покрај ова, влезот на сајтот е забранет за многу IP адреси, на пример, од Украина или Русија. Сепак, доколку сајтот е достапен во вашата држава, регистрацијата нема да може да се изврши без исполнување на горенаведениот услов. Но треба да се забележи дека обложувалницата има лиценца од регистратор од Курасао. Затоа не е исклучено дека географијата на нејзината работа ќе се прошири.

🎯 Лиценца во Pixbet (Пиксбет)

И покрај тоа што обложувалницата Pixbet (Пиксбет) прифаќа корисници само од Бразил, работата на обложувалницата не се регулира со локални дозволи, туку со офшор лиценца. Компанијата Pix Star Brasilian N.V. е регистрирана во Курасао и добива лиценца од Комисијата за игри на среќа на оваа островска држава. Па така, обложувалницата може да прифаќа играчи од целиот свет и се надеваме дека ќе излезе и на нови пазари.

Ако живеете во Бразил, тогаш најверојатно вреди да ѝ обрнете внимание на обложувалницата Пиксбет (Pixbet). Компанијата своите услуги ги нуди соодветно политиката за одговорна игра (не услужува лица помали од 18 години), а нејзината работа се регулира со меѓународна лиценца. Затоа личните информации и средствата на корисниците безбедно ќе бидат заштитени.

⏺️Сајт на обложувалницата Пиксбет (Pixbet)

Сајтот на обложувалницата Пиксбет (Pixbet) е лансиран во 2022 година. Сепак, неговиот надворешен изглед, проблемите со респонсивноста и отсуството на некои важни функции за обложување, кажуваат дека компанијата утнала со програмерскиот тим на порталот. Ќе ги издвоиме клучните карактеристики на веб-сајтот:

 • Класичен дизајн на сајтот. Порталот pixbet.com е изработен во пријатни сино-бели бои без голем број слики и едноставни анимации. Покрај ова, целокупниот дизајн на страниците (стиловите и елементите) не ја издвојуваат обложувалницата од конкуренцијата. Сепак, создадениот портал е едноставен и јасен за користење.
 • Отсуство на адаптивен дизајн. Содржината на страниците не се прилагодува на големината на екраните на паметните телефони и таблети. Затоа играњето или обложувањето не е удобно. Ова прашање делумно може да го реши мобилната апликација Pixbet (Пиксбет). Таа е достапна за Android, но не и за iOS.
 • Нема можност за онлајн следење на натпреварите. Обложувалницата прифаќа облози „во живо“, меѓутоа корисникот не може да ја анализира играта преку користење на функциите на сајтот.
 • Покрај португалскиот, порталот на обложувалницата е преведен на англиски јазик. Поддршката, исто така, се нуди на два јазици.

И покрај едноставноста на сајтот, корисниците на Pixbet (Пиксбет) во прегледите забележуваат дека тој ги задоволува нивните барања. Затоа обложувалницата активно ја зголемува својата база на клиенти.

Pixbet →Pixbet →

▶️ Pixbet (Пиксбет) – регистрација на играчите

Регистрацијата на сајтот Pixbet (Пиксбет) се состои од три чекори:

 • Внесување на својот персонален број (аналогно на нашиот матичен број).
 • Внесување на личните информации на играчот: име, презиме, пол, датум на раѓање, адреса на живеење и телефонски број.
 • Наведување на електронска адреса, корисничко име и лозинка. Исто така, треба да се даде согласност за правилата за користење на порталот.

По креирањето на корисничката сметка на Пиксбет (Pixbet), играчот ќе треба да ја помине процедурата за верификација. Сепак, при правилно наведување на персоналниот број и личните информации, а исто така, при потврдувањето на профилот преку телефонски број, ваква проверка не би требало да има.

Предности и недостатоци
 • Има виртуелни видови спортови
 • Голем избор на лајв казино игри
 • Има мобилна апликација за Андроид
 • 24-часовна корисничка поддршка
 • Обложувалницата работи само во Бразил
 • Ниски коефициенти за обложување
 • Мал број акции за корисниците

🎁 Акции на сајтот Пиксбет (Pixbet)

Обложувалницата Пиксбет (Pixbet) има посебен раздел „Promotions“, меѓутоа во него има само една акција која ќе им се допадне на љубителите на спортските облози. Корисниците можат да го предвидат точниот резултат на натпреварите и да добијат дополнителни награди во износ од 12 реали за секој погоден облог. Добивката се добива на специјална сметка и треба да се одигра во 100% износ.

Покрај ова, корисниците на обложувалницата Pixbet (Пиксбет) можат да учествуваат во партнерската програма и да добијат до 10% приход од секој донесен корисник. Ова е добра можност за добивање на пасивен доход, згора на тоа обложувалницата станува се попопуларна во Бразил и можеби наскоро ќе почне да привлекува играчи и од други држави во светот.

🎳 Облози и игри на среќа на Pixbet (Пиксбет)

Понудата на обложувалницата Pixbet (Пиксбет) вклучува облози на спорт, сајбер-спорт, виртуелен спорт како и игри на среќа. Сите видови игри се претставени во посебни раздели во кои може да се влезе преку главното мени. Накратко ќе ја опишеме понудата на обложувалницата.

 • На страницата „Sports“ има 16 видови спорт и 3 популарни сајбер-спорт игри. Понудата на обложувалницата вклучува и меѓународни турнири и национални првенства. Сепак, бројот на дисциплини и спортски натпревари (до 500 дневно) е многу помал за разлика од конкурентите.
 • Разделот „Live“ на типувачите им нуди фудбал, тенис, кошарка, пинг-понг и крикет за обложување. Просечно на страницата достапни се околу 70 игри. Во ова обложувалницата, исто така, отстапува во однос на лидерите на пазарот.
 • Страницата „Virtual“ располага со спортски игри од 3 студија. Бројот на видови спортови и натпревари е ист како и кај просечните обложувалници.
 • Разделот „E-Sport“ вклучува повеќе сајбер-спорт игри, отколку страницата „Sports“. Тука има околу 10 игри, а бројот на натпревари достигнува 200 дневно.
 • На страницата „Casino“ играчите можат да најдат слотови, игри со карти, рулет, извлекувања и други игри. Типувачите се натпреваруваат против компјутерска програма, а не со други играчи.
 • За играње со други делачи или играчи треба да се премине во разделот „Live Casino“. Тука има игри со карти и игри на маса, а исто така, и лотарии. Вкупниот број на игри е 100 дневно.

Обложувалницата Пиксбет (Pixbet) постојано ја шири својата понуда. Затоа не е исклучено дека бројот на видови спортови, натпревари и игри на среќа ќе се зголемува.

Pixbet →Pixbet →

💵 Методи за плаќање на Пиксбет (Pixbet)

Обложувалницата Пиксбет (Pixbet) е ориентирана на корисниците од Бразил. Затоа на сајтот се поддржуваат сите локални методи за плаќање и популарните меѓународни сервиси. Актуелни информации за трансакциите може да најдете во корисничкиот профил. Од своја страна ќе ги издвоиме актуелните инструменти за плаќање за време на пишувањето на статијата:

 • Картичките на платежните системи Mastercard и Visa.
 • Банкарски трансакции преку генералии.
 • Плаќање на касите од трговските мрежи.
 • Платежните системи EcoPayz и AstroPay.
 • Електронските паричници Skrill

Обложувалницата Pixbet (Пиксбет) сите трансакции ги изведува 24/7. Обложувалницата не зема провизија за трансакциите, сепак треба да се земе предвид дека може да има дополнителна наплата од страна на избраниот платежен инструмент.

☑️ Pixbet (Пиксбет) – служба за поддршка

Обложувалницата Pixbet (Пиксбет) уште на почетокот реши на играчите да им понуди првокласна корисничка поддршка. При појава на прашања за работата на сајтот или проблеми со користењето на сервисот, можете да се обратете за помош кај операторите. Тие се достапни 24/7 и нудат помош преку е-мејл или чат. Времето за одговор зависи од комплексноста на ситуацијата, но не надминува 12 часа (преку е-мејл).

Помошта на сајтот Пиксбет (Pixbet) се нуди на англиски или португалски јазик. Покрај ова, корисниците можат да најдат раздел со одговори на популарните прашања, иако тој повеќе потсетува на блокови со забелешки за важните информации за работата на порталот. И покрај тоа, овие податоци ќе им помогнат на дел од играчите да ги решат своите прашања без да мора да се обратат до поддршката.

📜 Пиксбет (Pixbet) – заклучок за обложувалницата

Обложувалницата Пиксбет (Pixbet) стана откровение на бразилскиот пазар во 2022 година.Веднаш по отварањето таа започна да ја зголемува базата на клиенти и по дневните посети влегува во најдобрите обложувалници на пазарот. Својот успех го поврзува со удобниот веб-сајт, добрата понуда (облозите за спорт, сајбер-спорт, виртуелен спорт и игри на среќа), мобилната апликација, 24-часовната поддршка итн.

Сепак, обложувалницата Pixbet (Пиксбет) нуди мал избор на дисциплини и натпревари за обложување, коефициентите се ниски, а акции воопшто и да нема (не сметајќи ја едната). Исто така, апликацијата не е поддржана за iOS и отстапува во однос на функциите од производите на лидерите на пазарот. И најважното: обложувалницата работи само во Бразил. На граѓаните од други држави во светот регистрацијата на сајтот pixbet.com им е недостапна.

Pixbet →Pixbet →

🔽 Често поставувани прашања за Pixbet (Пиксбет):

✅ Каква лиценца има обложувалницата Пиксбет (Pixbet)?

Обложувалницата Пиксбет (Pixbet) располага за лиценца од Комисијата за игри на среќа на Курасао. Благодарение на оваа дозвола може да прифаќа корисници од различни држави во светот. Сепак, компанијата засега реши да работи исклучиво во Бразил. Интересно е дека обложувалницата нема дозвола за работа од локален регистратор.

💵 Дали на сајтот Pixbet (Пиксбет) има бонус за добредојде?

Обложувалницата Pixbet (Пиксбет) доста активно ја зголемува својата база на клиенти во Бразил. Притоа, компанијата нема почетна награда. Треба да се забележи дека освен една нема ни други акции на сајтот. И покрај тоа, обложувалницата привлекува нови корисници и поискусни типувачи и играчи.

📱 Дали обложувалницата Пиксбет (Pixbet) нуди мобилна апликација?

За корисниците на Android уредите Пиксбет (Pixbet) има мобилна апликација. Таа може да се преземе од сајтот на обложувалницата и да се инсталира рачно. Што се однесува на корисниците на Ајфон, засега нема програма за iOS. Сепак, играчите можат да го користат веб-сајтот кој е оптимизиран за различни големи на екрани. На тој начин овој недостаток на обложувалницата се компензира.

💳 Како да се внесуваат и повлекуваат пари од Pixbet (Пиксбет)?

Обложувалницата Pixbet (Пиксбет) на корисниците им ги нуди следниве варијанти за внесување пари на сметката: банкарски трансакции, картичките Visa и Mastercard, електронските паричници Neteller и Skrill, платежните системи EcoPayz и AstroPay и касите на трговските мрежи. Средствата можат да се повлечат преку истите варијанти, со исклучок на касите. Повеќе детали за плаќањето можете да добиете во својот кориснички профил.


Pixbet RU Pixbet BY Pixbet KZ Pixbet MN Pixbet RS Pixbet UA