Rokubet

ROKUBET →ROKUBET →


📄 Воведни информации за Рокубет (Rokubet)

Rokubet (Рокубет) е нов оператор на пазарот за спортско обложување и игри на среќа кој своите услуги на интернет започна да ги нуди од 2011 година. Брендот е управуван од компанијата Striking Stingray Cyprus Ltd., која поседува меѓународна лиценца издадена во Кипар и Курасао. Ова ѝ дава можност да прифаќа играчи од некои европски држави и од Индија. Областа каде што работи обложувалницата не е толку голема како кај конкурентите, меѓутоа не треба да се исклучи можноста дека бројот на држави може да се зголемува како што ќе се развива обложувалницата.

За неколку години работа обложувалницата Rokubet (Рокубет) доби многу позитивни прегледи од страна на корисниците. На порталот за игри на среќа има спортски настани, сајбер-спорт и популарни игри на среќа. Интересниот и удобен веб-сајт, бонусот за почетниците и постојаните корисници е она што ги привлекува типувачите на сајтот. За другите предности и недостатоци на обложувалницата ќе стане збор во нашиот преглед.

©️ Лиценца во Rokubet (Рокубет)

Во моментот обложувалницата Rokubet (Рокубет) поседува две лиценци. Првата е издадена во Кипар и ѝ дава можност да работи со корисниците од Европа. Втората лиценца е издадена во Курасао. Оваа лиценца ѝ дава можност да прифаќа корисници од различни држави, иако обложувалницата ја смени стратегијата за развој. Како што покажува историјата на доменот, најпрво сајтот бил достапен за голем број држави. Сепак, раководството на компанијата донесе решение постепено да излегува на поединечни пазари. Затоа денес порталот работи само во Кипар, Турција, Португалија и Индија. Во останатите држави на сајтот не може да се влезе.

Новите корисници не треба да се грижат за сигурноста на обложувалницата. И покрај тоа што Рокубет (Rokubet) работи само неколку години, таа има официјални лиценци кои високо се ценат на пазарот за обложување и игри на среќа. Исто така, треба да се издвојат позитивните коментари за навременото исплаќање на парите и неблокирањето на сметката без добра причина.

💻 Веб-сајт на обложувалницата Рокубет (Rokubet)

Сајтот на обложувалницата Рокубет (Rokubet) има прилично необичен дизајн. Во воведниот дел забележавме дека обложувалницата својот пат го започнува со нудење на игри на среќа. Подоцна на порталот се појавија спортските облози и сајбер-спортот. Затоа стилот на сајтот го задржа акцентот на игрите на среќа. Сепак, ова на љубителите на спортот не им пречи брзо да поставуваат облози на порталот. Разделот „Sports“ ги има сите неопходни функции за удобно обложување.

Ќе ги издвоиме клучните карактеристики на веб-сајтот rokubet.com:

 • Од боите на проектот преовладуваат темните тонови: сината и црната боја. Тие контрастираат со белиот и зелениот текст, а исто така, со жолтите наслови и навигациски елементи.
 • На страницата има главно мени (горе), дупло мени (долу) и дополнително (под хедерот). Исто така, на страниците има виџети и други елементи кои даваат можност да се премине кон саканиот раздел на порталот.
 • Обложувалницата дава можност за следење на натпреварите преку шематско видео. Благодарение на ова, типувачите можат да носат поточни решенија при обложувањето во живо.
 • Игрите на среќа се обезбедени од популарни софтвер девелопери. Од нив можат да се издвојат студијата Evolution Gaming, Endorphina, Play’n Go, Novomatic, NetEnt или Quickspin.
 • Порталот Rokubet (Рокубет) е оптимизиран за обложување преку мобилни телефони. Благодарение на ова, корисниците можат да ги прегледуваат настаните, да се обложуваат на натпревари и игри преку своите телефони. Покрај ова, на сајтот има апликации за Android и iOS.

Порталот на обложувалницата работи брзо, не е пренатрупан со анимации и е лесен за користење. Со неговите карактеристики можете да се запознаете на адресата rokubet.com.

ROKUBET →ROKUBET →

📑 Регистрација на сајтот Rokubet (Рокубет)

Процесот за креирање на корисничка сметка на порталот Rokubet (Рокубет) не се разликува од конкурентите. Новиот корисник треба да го пополни формуларот со своите лични податоци: да наведе име, презиме, адреса на живеење, пол, датум на раѓање, телефонски број, електронска пошта и да измисли сигурна лозинка. Исто така, треба да се согласи со правилата за користење на порталот.

По активирањето на корисничката сметка на порталот Рокубет (Rokubet), корисникот може да внесе пари на сметката, дури и да постави облог. Верификацијата на корисничката сметка се извршува за време на повлекувањето пари од сметката. Сепак, службата за поддршка може и порано да ја изврши проверката на идентитетот. Тоа зависи од алгоритмите наменети за детектирање на измами на сајтот.

Предности и недостатоци
 • Стилски и функционален веб-сајт
 • Голем избор на натпревари и игри
 • Висок почетен бонус
 • Мобилна апликација за Android и iOS
 • Не прифаќа играчи од сите држави
 • Мал избор за игри на маса
 • Мал број на јазични верзии на сајтот

🎁 Акции и бонуси од Рокубет (Rokubet)

И покрај тоа што на пазарот работи повеќе од 10 години, обложувалницата Рокубет (Rokubet) на новите и постојаните корисници им нуди многу добри награди. Со нив можете да се запознаете во разделот „Promotions“. Корисниците ќе најдат акции како за љубителите на спортски облози, така и за игрите на среќа. Понудите на страницата се поделени благодарение на филтерот.

Ќе ги издвоиме најинтересните акции од обложувалницата:

 • Бонус за регистрација. Наградата се добива по внесување на пари како прв депозит во износ од 10% од сумата на пополнувањето. Максималниот износ на бонусот изнесува до 500 евра*.
 • Награда за втор и трет депозит. Корисниците можат да заработат бонус до 110% за втор и 120% за трет депозит. Во пари тоа би изнесувало 300 и 200 евра соодветно.
 • Фриспинови и нови игри на среќа. По пуштањето на нови слотови, обложувалницата нуди награди за играње.

Со актуелните бонуси од Rokubet (Рокубет) можете да се запознаете на сајтот на обложувалницата.

*Или друга сума во локална валута.

⚽ Обложување на спорт и игри на среќа од Rokubet (Рокубет)

Обложувалницата Rokubet (Рокубет) нуди вистинска понуда за љубителите на игри на среќа. Корисниците на порталот ќе најдат раздел со спортски и сајбер-спорт настани за обложување и казино. Во првиот и вториот случај има можност за играње во живо: поставување на live-облози на спорт или играње игри на среќа со вистински делачи.

Спортските настани и сајбер-спорт игрите се достапни во разделот „Sports“. Тука се понудени 35 дисциплини, од фудбал, па до пикадо. Понудата на натпревари е прилично голема и ги вклучува сите популарни светски лиги и многу помали првенства. Исто така, има можност за обложување на екипи во популарните сајбер-спорт игри Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Overwatch, StarCraft II итн. Корисниците имаат можност да се обложуваат и пред натпревар и во живо. Треба да се забележи дека бројот на настани за live-обложување постојано се зголемува.

Игри на среќа од Рокубет (Rokubet) можат да се најдат во разделот „Casino“ и „Live Casino“. Во првиот раздел посетителите ќе најдат слотови, карти, рулет, извлекувања и други игри зад кои стои компјутер. Ако играчот сака да поигра со други корисници или делачи, тогаш препорачуваме да ја посети страницата „Live Casino“. Таму ќе најдат маси за популарните игри со карти и рулет со претставниците на обложувалницата (вистински крупиери). Овој формат на игри на среќа го доближува корисникот до вистинско казино.

Бројот на спортски натпревари и игри на порталот на обложувалницата постојано расте. Затоа секој корисник ќе најде нешто интересно за себе.

ROKUBET →ROKUBET →

💰 Методи за плаќање на Рокубет (Rokubet)

На порталот Рокубет (Rokubet) има посебен раздел „Payments“ во кој може да се најдат основни информации за методите за плаќање. Повеќе податоци, вклучувајќи ги лимитите за трансакциите се дадени во самиот кориснички профил. Обложувалницата работи на зголемување на бројот на платежни сервиси, затоа информациите можат да се менуваат постојано.

За време на пишувањето на прегледот, на порталот Rokubet (Рокубет) беа застапени следниве варијанти за плаќање:

 • Банкарски трансакции.
 • Картичките Mastercard и Visa.
 • Припејд картичките Paysafecard.
 • Електронските паричници Skrill и Neteller.
 • Платежните системи ecoPayz, AstroPay итн.
 • Криптовалутите (Bitcoin, Ethereum, Tether и Ripple).

Плаќањето со криптовалути е една од предностите на обложувалницата. Исто така, треба да се издвои отсуството на провизија за трансакциите и обработката на барањата која се изведува 24/7.

📈 Корисничка поддршка на Rokubet (Рокубет)

При појава на прашања и проблеми корсиниците самостојно можат да побараат одговори во разделот „FAQ“ или да побараат помош од службата за поддршка. Во првиот случај треба да премнат на страницата со популарни прашања-одговори. Тука нема многу информации, меѓутоа се опишани основните проблеми кои се појавуваат кај корисниците.

За комуницирање со поддршката на Рокубет (Rokubet) играчот може да користи е-мејл или лајв чат. Времето за одговор зависи од зафатеноста на операторите и изнесува до 24 часа преку е-мејл и 10 минути преку чат. Освен на англиски, порталот на обложувалницата е преведен на португалски јазик. Поддршката, исто така, се изведува на овој јазик.

✔️ Заклучок за Рокубет (Rokubet)

Брендот Рокубет (Rokubet) на пазарот се појави во 2011 година. Сепак, обложувалницата неколку години го менуваше правецот на својот развој: од игри на среќа на мал пазар до нудење на своите услуги во сите држави со враќање на поединечни пазари. Денес новата маркетинг стратегија на обложувалницата и дава можност да привлекува се повеќе корисници. Сепак, пристапот до порталот од некои држави сè уште е затворен. Ова е можеби еден од основните недостатоци на обложувалницата.

Што се однесува на предностите на Rokubet (Рокубет), може да се издвои необичниот дизајнуна сајтот прилагоден за мобилни уреди. Во понудата достапни се илјадници спортски настани и игри на среќа, а исто така, има голем избор на игри во „живо“. Обложувалницата поддржува плаќање со криптовалута и нуди 24-часовна поддршка за своите играчи. Затоа таа ќе им биде интересна како на новите, така и на редовните корисници.

ROKUBET →ROKUBET →

❓ Часто поставувани прашања за Rokubet (Рокубет):

✅ Какви лиценци поседува Рокубет (Rokubet)?

Обложувалницата Рокубет (Rokubet) за работата користи две лиценци. И двете спаѓаат во офшор лиценци и овозможуваат нудење на услугите низ целиот свет. Станува збор за дозволите од регистратори од Малта и Курасао. Притоа обложувалницата прифаќа корисници од ограничен број држави. Ова е поврзано со карактеристиките за развој на брендот.

💵 Дали има бонус за добредојде на Rokubet (Рокубет)?

По регистрацијата на сајтот Rokubet (Рокубет), новите играчи можат да добијат бонус до 100% за прв депозит. Максималниот износ на наградата изнесува до 500 евра или аналогна сума во друга валута. Ова е прилично голем бонус кој треба да се одигра во рок од еден месец Условите за одигрување на наградата се дадени на сајтот на обложувалницата.

📱 Каде да се најде мобилната апликација на Рокубет (Rokubet)?

На сајтот на обложувалницата има раздел во кој е опишана мобилната апликација за обложување. Програмата е достапна и за Android и за iOS. Инсталациониот фајл може да се преземе од сајтот на обложувалницата Rokubet (Рокубет) и да се инсталира рачно. Покрај ова, корисниците на ајфони ќе ја најдат апликацијата на официјалната страница.

💳 Како да се внесат и преземат пари од Rokubet (Рокубет)?

Корисниците на обложувалницата Rokubet (Рокубет) можат да внесуваат пари на депозитот и да ги полекуваат на својата лична сметка преку сите популарни методи за плаќање. Во нив спаѓаат банкарските трансакции, картичките Mastercard и Visa, припејд картичките Paysafecard, електронските паричници Skrill и Neteller, платежните системи ecoPayz, AstroPay, а исто така, криптовалутите. Целосниот список со платежни сервиси е даден во корисничкиот профил.


Rokubet FR Rokubet Portugal Rokubet AR Rokubet RU Rokubet ελλαδα Rokubet AM Rokubet българия Rokubet BY Rokubet KG Rokubet KZ Rokubet MN Rokubet TJ Rokubet UA

Бонус до 500 евра

Регистрација Регистрација