SBOBET

SBOBET →SBOBET →


ℹ️ Општи податоци за СБОБЕТ (SBOBET)

Обложувалницата СБОБЕТ (SBOBET) е една од најголемите оператори за спортско обложување и игри на среќа во Азија. Брендот се појави во 2003 година и со него управува компанијата Celton Manx Ltd., која троши многу ресурси за промовирање на порталот за играње на пазарот. Затоа не зачудува тоа што сајтот sbobet.com секојдневно го посетуваат илјадници корисници низ целиот свет. Сепак, најголемиот дел од типувачите се од Индонезија, Камбоџа, Малезија, Тајланд и САД.

Обложувалницата SBOBET (СБОБЕТ) прифаќа играчи од различни држави во светот и своите услуги ги нуди на околу десет популарни јазици. Изборот на спортски настани за обложување и игри на среќа е прилично голем, а коефициентите се средни на пазарот. Овие и неколку други предности се она што ја прават оваа обложувалница интересна за корисниците. Со „плусовите„ и „минусите“ на компанијата можете да се запознаете во нашиот преглед подолу.

©️ SBOBET (СБОБЕТ): лиценца

Обложувалницата SBOBET (СБОБЕТ) поседува две лиценци за нудење на своите услуги на интернет. Првата лиценца е од Комисијата за игри на среќа на островот Мен. Благодарение на оваа дозвола, обложувалницата може да ги нуди своите услуги во целиот свет. Од друга страна, лиценцата од филипинскиот регулатор The First Cagayan Leisure & Resort Corporation ѝ дава можност легално да работи на неколку азиски пазари.

СБОБЕТ (SBOBET) се утврди како обложувалница која е безбедна и ориентирана кон своите клиенти. Благодарение на позитивните оценки, обложувалницата влегува во 5-те најдобри, според верзијата на Top100Bookmakers. Исто така, треба да се спомне користењето на најнапредна технологија за заштита на личните податоци. Затоа корисниците не треба да се грижат за информациите, внесени во профилот. Паричните трансакции, исто така, поминуваат навремено и се исплаќаат во целост.

Главная страница СБОБЕТ

🖥️ Сајт на обложувалницата СБОБЕТ (SBOBET)

Во овој момент СБОБЕТ (SBOBET) влегува во 20-те најпопуларни обложувалници во светот. Притоа, сајтот на обложувалницата е застарен како од гледна точка на дизајнот, така и во однос на функционалноста. Бидејќи нема информации за создавање на нов портал, ова може да се смета како еден од недостатоците на обложувалницата.

Сајтот на обложувалницата има дизајн, кој е типичен за почетокот на 2010-те. Предноста на таквиот проект може да се пронајде во неговата едноставност: отсуството на голем број графички елементи и анимации. Успешно избраните бои, јасната структура на страниците, постоењето на неколку менија, дополнителните елементи на навигацијата – ова се силните страни на веб-сајтот SBOBET (СБОБЕТ). Исто така, може да се издвои опцијата за анализа на облозите, онлајн следењето на настаните и управувањето со облозите во живо. Тука завршуваат „плусовите“ на порталот.

Основниот сајт на обложувалницата SBOBET (СБОБЕТ) не е прилагоден за екраните на мобилните телефони, меѓутоа создадена е мобилна верзија на порталот, на која можете да преминете преку менито. Таа ги поседува сите функции за обложување и играње. Ако играчите се обидуваат да најдат мобилна апликација за Android и iOS, ќе ги разочараме. Ова, исто така, е недостаток на обложувалницата.

SBOBET →SBOBET →

🧑 SBOBET (СБОБЕТ): регистрација на сајтот

Формуларот за регистрација на сајтот SBOBET (СБОБЕТ) се состои од два екрани. На првиот корисникот треба да ја избере државата, да измисли корисничко име и лозинка за влез на сајтот. На втората етапа треба да го напише името, презимето, да избере пол, да го наведе датумот на раѓање и електронската адреса, телефонскиот број, одговор на тајно прашање и да се согласи со правилата за користење на сервисот. Ако типувачот има промо код за регистрација, може да добие дополнителна награда на самиот почеток.

По креирањето на профилот треба да се помине проверката на идентитетот. За ова, корисниците треба да ѝ испратат документи на службата за безбедност на СБОБЕТ (SBOBET). Најчесто доволно е да се испрати фотографија од лична карта и извод од банка. Ако се потребни дополнителни документи, обложувалницата ќе испрати известување на е-мејл.

Предности и недостатоци
 • Голем избор на спортски настани и игри на среќа
 • Висок бонус за регистрација
 • Различни канали за поддршка на играчите
 • Повеќе јазични верзии на сајтот
 • Застарен веб-сајт
 • Нема бонуси за постојаните корисници
 • Нема мобилна апликација

🎁 Акции од СБОБЕТ (SBOBET)

Обложувалницата СБОБЕТ (SBOBET) на корисниците им нуди само бонус за регистрација. Други награди на платформата засега нема. Ова е поврзано, пред се, со големата популарност на компанијата во Азија. Заради ова не и се потребни итри маркетинг трикови за привлекување на нови корисници.

Бонусот за регистрација на сајтот SBOBET (СБОБЕТ) е поголем, отколку кај другите топ конкуренти. Корисникот ќе добие до 200 евра* за прв депозит. А ако има специјален промо код, оваа сума може да се зголеми за дополнителни 20%. Па така, максималниот износ на наградата за почетникот може да достигне 240 евра*. Бонусот се појавува на посебна сметка на типувачот и треба да биде одигран во рок од 30 дена по добивањето.

*Или еквивалентна сума во локална валута.

Способы оплаты СБОБЕТ

🎰 Понуда на SBOBET (СБОБЕТ): облози и игри

Обложувалницата SBOBET (СБОБЕТ) на корисниците им ги нуди сите популарни варијанти за обложување и играње за убаво поминување на времето. На сајтот има раздел за преднатпреварски и лајв облози, слотови и игри во живо, кенот. Бројот на натпревари за обложување и игри на среќа е огромен и е достоен на нивото за една топ обложувалница на пазарот.

Со понудата спортски натпревари можете да се запознаете на страниците „Спорт“ и „Virtual Sports“. Во првиот раздел корисниците ќе најдат вистински настани и секакви варијанти на облози за нив. Обложувалницата дава можност за правење на преднатпреварски и лајв облози, онлајн следење на спортските игри и управување со облозите во текот на натпреварот. Бројот на видови спорт е поголем од 30, а вкупниот број на настани е поголем од 6 илјади во месец. Во вториот раздел достапни се само виртуелни видови спорт. Ова се симулатори на натпревари за популарни видови спортови. Затоа овие облози се доближуваат до форматот на игри на среќа, каде значајна улога игра случајноста.

Слотовите, рулетот, игрите со карти, кенотот и игрите на маса се претставени во разделите „Казино Live“, „Игри“, „Кенот“ и „Класични игри“. Притоа страниците „Игри“ и „Класични игри“ имаат слична понуда. Затоа почетниците треба да преминат во секој од разделите и да ги проверат варијантите на игрите. Во моментот на пишувањето на статијата вкупниот број на игри беше поголем од 5 илјади.

SBOBET →SBOBET →

💳 СБОБЕТ (SBOBET): достапни методи за плаќање

Обложувалницата СБОБЕТ (SBOBET) своите услуги ги нуди во повеќе од 130 држави во светот. Затоа не зачудува тоа што обложувалницата соработува со популарните меѓународни сервиси за плаќање. Сепак, изборот на платежни инструменти зависи од валутата, која ја избрал корисникот. Со оваа информација можете да се запознаете на страницата „Опции за плаќање“. Откако корисникот ќе ја избере валутата, пред него ќе се отвори актуелниот список на сервиси за плаќање.

Ако ги обединиме сите методи за плаќање на SBOBET (СБОБЕТ), корисниците можат да користат: банкарски трансакции, картичките Mastercard и Visa, електронските паричници Skrill и Neletter, платежниот систем ecoPayz. Засега криптовалутите не се поддржани, иако тие се многу популарни меѓу азиските корисници. Ќе забележиме дека обложувалницата не зема провизија за ниедна операција, меѓутоа може да има од страната на избраниот сервис за плаќање, за коешто можете да дознаете во тарифите.

Регистрация СБОБЕТ

📞 Корисничка поддршка на SBOBET (СБОБЕТ)

Обложувалницата SBOBET (СБОБЕТ) на корисниците им нуди различни варијанти за поддршка во режим 24/7. Сите потребни информации за работата на корисничката поддршка можете да дознаете на страницата „Помош“. Тука посетителите можат да се послужат со одговорите на популарните прашања за обложување и сервисите на обложувалницата. А доколку нема да успеете да го решите проблемот, со претставниците на обложувалницата ќе можете да се поврзете преку различни канали:

 • Live-чат.
 • Електронска пошта или формулар за контакт.
 • Телефонски број.
 • Месенџери: WhatsApp, SKYPE, Viber итн.

Поддршката дава помош на англиски, шпански, тајландски, индонезиски и други популарни јазици на платформата.

⭐ Заклучок за обложувалницата СБОБЕТ (SBOBET)

СБОБЕТ (SBOBET) е позната меѓународна обложувалница, која е многу популарна во државите на Азија. Сепак, услугите на обложувалницата можат да ги користат играчите од различни делови во светот, вклучувајќи ја Европа. Сајтот sbobet.com е преведен на десетици јазици, меѓутоа, дизајнот и функционалноста на порталот се застарени. Исто така, обложувалницата нема мобилна апликација, туку само верзија на сајтот која е адаптирана за мобилни телефони и таблети.

Најважната предност на обложувалницата SBOBET (СБОБЕТ) е големата понуда на спортски настани за обложување и игрите на среќа. Покрај ова, корисниците можат да добијат висока почетна награда. Што се однесува до останатото, обложувалницата има просечни показатели. Доколку станува збор за акциите и изборот на начини за плаќање тогаш таа заостанува зад конкурентите. Затоа пред да креирате корисничка сметка на нејзиниот сајт, треба да обрнете внимание на сите карактеристики на обложувалницата.

SBOBET →SBOBET →

⁉️ Често поставувани прашања за SBOBET (СБОБЕТ):

✅ Каква лиценца користи СБОБЕТ (SBOBET)?

Обложувалницата СБОБЕТ (SBOBET) има лиценца од Комисијата за игри на среќа на островот Мен и од филипински регулаторен орган. Првиот документ на обложувалницата ѝ овозможува да прифаќа облози од корисниците низ речиси целиот свет. Втората лиценца е ориентирана на Источна Азија. Засега нема информации за постоење на национални лиценци.

💵 Каков бонус добиваат почетниците на SBOBET (СБОБЕТ)?

При внесувањето на првиот депозит во SBOBET (СБОБЕТ) можете да добиете бонус до 200 евра или еквивалентна сума. Наградата може да се зголеми за сметка на промо кодот, внесен за време на регистрацијата. Овој код можете да го добиете преку еден од партнерите на обложувалницата. Максималниот додаток на бонусот изнесува 20%.

📱 Дали има мобилна апликација од СБОБЕТ (SBOBET)?

За жал, за корисниците на СБОБЕТ (SBOBET) нема апликација за Android и iOS. Обложувалницата на посетителите на сајтот им ја нуди мобилната верзија. Таа ги има истите функции како и основниот портал, меѓутоа мобилната апликација би можела да покрие многу повеќе потреби на корисниците, отколку сајтот. Затоа неговото отсуство претставува маана на обложувалницата.

💳 Колку методи на плаќање се достапни на SBOBET (СБОБЕТ)?

Бројот на методи за плаќање зависи од валутата на сметката. Сепак, просечно обложувалницата SBOBET (СБОБЕТ) на корисниците им нуди до 10 платежни сервиси. Тоа се платежните картички, електронските паричници и платежните системи. Исто така, пари може да се префрлуваат и преку банки. Подетални информации за имињата на сервисите можете да најдете на страницата „Платежни решенија“ на веб-сајтот.


SBOBET FR SBOBET Portugal SBOBET RU SBOBET AL SBOBET AM SBOBET България SBOBET BY SBOBET MN SBOBET RS SBOBET UA