STSbet

STSbet →STSbet →


📝 Воведни информации за СТСбет (STSbet)

Обложувалницата СТСбет (STSbet) започна со онлајн обложување во 2013 година. Со брендот управува компанијата Vivaro Ltd., која поседува и други популарни портали за игри на среќа, на пример Dafabet. Затоа, при креирањето на новата онлајн-обложувалница беше користено веќе постоечкото искуство во привлекувањето на голем број типувачи и играчи. Покрај ова, обложувалницата е ориентирана, пред сè, на полскиот, германскиот и британскиот пазар каде има најголем број поклоници и знае што да им понуди на посетителите.
Во моментот кога ја пишувавме статијата обложувалницата STSbet (СТСбет) не прифаќаше играчи од државите во ЗНД. Затоа можеби брендот нема да им биде познат на дел од корисниците. Сепак, доколку се преселувате во Европа вреди да ѝ обрнете внимание на оваа обложувалница. Таа има многу предности кои ќе ги заинтересираат и новите корисници и искусните играчи на игри на среќа. Подетално за предностите и недостатоците на обложувалницата, читајте во статијата подолу.

📌 Лиценца за работа на STSbet (СТСбет)

Како што беше забележано во воведниот дел, обложувалницата STSbet (СТСбет) ги услужува корисниците од Европа, со исклучок на ЗНД државите. Ова решение на обложувалницата е диктирано од желбата да заработува повеќе и да нема проблеми со законодавството. За жал, во многу постсоветски држави игрите на среќа не се регулирани или се нелегални. Затоа по менувањето на ситуацијата на пазарот, обложувалницата може да ја ревидира својата политика.

Обложувалницата СТСбет (STSbet) поседува неколку лиценци: од Комисијата за игри на среќа на Велика Британија и Управата за игри на среќа на Малта. Благодарение на ова обложувалницата без проблеми може да работи во ЕУ државите. Компанијата доби многу позитивни прегледи од играчите благодарение на брзото решавање на настанатите прашања. Покрај ова, обложувалницата сигурно ги чува корисничките податоци. Затоа новите корисници не треба да се грижат за тоа дека нивните лични податоци ќе бидат предадени на трети лица.

🖥️ Карактеристики на сајтот СТСбет (STSbet)

Обложувалницата СТСбет (STSbet) има прилично интересен дизајн на сајтот, кој се разликува од конкурентите. Почетната страница е изработена како визит карта. На неа се објавени информациите за акциите и популарните категории на порталот. Исто така, играчите можат да се запознаат со интересните спортски натпревари и игри на среќа од понудата на обложувалницата.

За подетално „навлегување“ во понудата на обложувалницата треба да се премине во одделни раздели. Тие можат да се најдат преку менито во хедерот. Разделите на сајтот делумно се дуплираат и во футерот, што ја олеснува навигацијата. Исто така, секоја страница си има свое подмени и виџети за брзо пребарување на саканиот настан за обложување или игри на среќа.

На корисниците на сајтот stsbet.com ќе им се допадне големиот избор на удобни инструменти за обложување. На порталот има можност за анализирање на настаните, онлајн следење на натпреварите, правење единечни и комбинирани облози, осигурување на облозите итн. Игрите на среќа, исто така, ќе ги израдуваат типувачите. На сајтот има игри од познати студија за игри на среќа како Microgaming, Playtech, NetEnt, BetSoft и Evolution Gaming. Исто така, има игри и од помалку познати програмери, меѓутоа и тие не се лоши по својата содржина.

Порталот STSbet (СТСбет) не е прилагоден за мобилни телефони. Затоа користењето на сајтот на паметните телефони и таблети ќе биде отежнато. Делумно овој проблем може да ја реши мобилната апликација за Android и iOS. Сепак, овие функции одговараат само за обложување, додека игрите на среќа не се поддржани.

STSbet →STSbet →

⭐ Креирање корисничка сметка на STSbet (СТСбет)

Процесот на регистрација на сајтот STSbet (СТСбет) изгледа вака:

 • Треба да се избере почетен бонус за спортско обложување или казино игри. Исто така, постои можност за одбивање на наградата за добредојде.
 • Пополнување на полињата со лични информации. Почетникот треба да наведе име, презиме, детална адреса на живеење, телефонски број, пол, корисничко име, лозинка и електронска адреса.
 • Прифаќање на правилата за користење на платформата.

По најавувањето во профилот на сајтот СТСбет (STSbet) корисниците треба да испратат копија од документите за проверка на идентитетот. Сите детали за верификацијата можете да ги најдете по најавувањето на порталот.

Предности и недостатоци
 • Голем избор на спортски настани
 • За избор се достапни два почетни бонуси
 • Мобилна апликација за обложување
 • 24-часовна поддршка
 • Сајтот не прифаќа играчи од ЗНД
 • Ниски коефициенти за обложување
 • Порталот не е оптимизиран за мобилни уреди

💰 Достапни акции на СТСбет (STSbet)

Обложувалницата СТСбет (STSbet) на корисниците им нуди повеќе од 10 акции кои се објавени на страницата „Promotions“. Дел од нив важат постојано, а другите се менуваат одвреме-навреме. Затоа пред користењето на платформата препорачуваме да ја проверувате актуелноста на содржината.

Ќе ги издвоиме најинтересните акции од STSbet (СТСбет):

 • Бонус за регистрација. Ова може да биде награда за типувачите во износ од 10 евра* и играчите на игри на среќа – до 100 евра*. Почетникот може да избере само еден бонус.
 • Секојдневни бонуси за обложување на коњски трки до 10 евра* во вид на фрибет.
 • Награда за новите слотови до 50 евра* и бесплатни вртења.
 • Делумен поврат за обложување на повеќе од 5 настани во комбинација во вид на фрибет.

Со деталите за добивање на наградите можете да се запознаете на сајтот на обложувалницата.
*Или еквивалент во локална валута.

🎲 STSbet (СТСбет): Спортски облози и игри

Обложувалницата STSbet (СТСбет) на корисниците им нуди голем избор на спортски облози и игри на среќа од познати студија. Натпреварите и игрите можете да ги најдете на посебни страници на порталот. Накратко ќе ги опишеме карактеристиките на секој од разделите.

На страницата „Sports“ се претставени спортските натпревари, сајбер-спорт игрите и политичките шоуа. Вкупниот број на настани е поголем од 1000 дневно. Вкупно достапни се повеќе од 30 видови спортови за обложување и голем број национални првенства.

Разделот „In-play“ вклучува видови спортови кои се изведуваат во живо. Тука корисниците ќе најдат популарни дисциплини и сајбер-спорт. Вкупниот број настани е поголем од 200 дневно.

Страницата „Casino“ содржи слотови, рулет, карти и игри на маса. По преминувањето во разделот играчот може да се префрлува меѓу правците или да го користи пребарувачот за брзо наоѓање на саканата игра на среќа. Вкупниот број на сите игри достигнува 2000 парчиња.

Во разделот „Live Casino“ има околу 100 маси за игри со карти и рулет. Посетителот може да избере игра користејќи ги истите инструменти како и на страницата „Casino“.

Обложувалницата СТСбет (STSbet) постојано ја шири својата понуда. Затоа таа ќе им биде интересна како на новите корисници, така и на поискусните посетители на сајтот.

STSbet →STSbet →

🪙 Внесување и повлекување пари на СТСбет (STSbet)

Посетителите на сајтот не мора да креираат корисничка сметка за да ги оценат сите методи за плаќање на СТСбет (STSbet). Сè што треба е да преминат на страницата „Payments“ на која има список со сервиси и дополнителни податоци за лимитите за трансакциите и времето за обработка на барањата.
Кога се подготвуваше статијата корисниците можеа да користат:

 • Банкарски трансакции.
 • Картичките Mastercard и Visa.
 • Електронските паричници Neteller, Skrill итн.
 • Платежните системи ecoPayz, PayPal итн.

Обложувалницата STSbet (СТСбет) не зема провизија за трансакциите на парите и ги изведува согласно регулативите.

💡 Корисничка поддршка на STSbet (СТСбет)

Во случај на појава на прашања за работата на сајтот STSbet (СТСбет) корисниците можат да побараат помош од претставниците на службата за поддршка. За ова може да го користат лајв-чатот и електронската пошта. При обраќање преку чат, одговор ќе добијат во рок од 5 минути, а при користење на мејл за 30 минути.

Сепак, пред да се обратите во поддршката на СТСбет (STSbet), треба да се запознаете со информациите, собрани на страниците од разделот „Help“. Тука може да се дознаат методите за плаќање, да се прочитат одговорите на популарните прашања, правилата за користење на ресурсите итн. Информации има прилично многу, затоа типувачот прилично брзо ќе го реши настанатото прашање.

🤠 СТСбет (STSbet): заклучок за обложувалницата

Обложувалницата СТСбет (STSbet) започна да прифаќа корисници преку интернет во 2014 година. Притоа, таа е ориентирана на играчите од ЕУ државите: активно работи во Велика Британија, Германија и Полска. За жал, типувачите од ЗНД државите не се прифаќаат на сајтот, што претставува голем недостаток на обложувалницата. Кон другите минуси на обложувалницата можат да се додадат неадаптивниот дизајн на сајтот: обложувањето или играњето преку телефон е проблематично. Коефициентите за обложување, исто така, се мали.

Сепак, корисниците на обложувалницата STSbet (СТСбет) ги издвојуваат следниве предности: голем избор на спортски настани и игри на среќа, неколку почетни бонуси за новите корисници, мобилна апликација за обложување. Поддршката на порталот работи 24/7 и помага во решавањето на настанатите потешкотии, најчесто во корист на играчите. Затоа типувачите и играчите на игри на среќа кои живеат во ЕУ државите треба да обрнат внимание на stsbet.com.

STSbet →STSbet →

✳️ Популарни прашања за STSbet (СТСбет):

✅ Врз основа на каква лиценца работи СТСбет (STSbet)?

Обложувалницата СТСбет (STSbet) својата дејност ја изведува врз основа на лиценца од Комисијата за игри на среќа на Велика Британија и Управата за игри на среќа на Малта. Во првиот случај станува збор за национални лиценци, а во вториот за меѓународни. Обложувалницата ја користи имено малтешката лиценца за нудење на своите услуги во државите на ЕУ.

💵 Дали има бонус за регистрација на STSbet (СТСбет)?

За време на креирањето на корисничката сметка корисниците треба да изберат бонус за спортско обложување или казино. Во првиот случај сумата на наградата изнесува 10 евра*, а во вториот – до 100 евра*. Обрнете внимание дека може да се добие само еден почетен бонус. За тоа, како да се одигра, можете да се запознаете во разделот „Promotions“.
*Или еквивалентна сума.

📱Дали СТСбет (STSbet) има мобилна апликација ?

Тимот на програмери има создадено мобилна апликација СТСбет (STSbet), преку која можат да се внесуваат пари на сметката, да се поставуваат спортски облози, на сајбер-спорт, да се анализираат и прегледуваат натпреварите итн. Програмата е овозможена за оперативните системи Google и iOS. Последната верзија на апликацијата може да се преземе преку официјалните страници на PlayMarket и AppStore.

💳 Како да се внесат и повлечат пари од STSbet (СТСбет)?

Корисникот може да ги користи следниве варијанти за остварување на плаќањата: банкарски трансакции, картичките Visa и Mastercard, електронските паричници Skrill и Neteller, а исто така, платежните системи ecoPayz, PayPal итн. Обложувалницата STSbet (СТСбет) сите плаќања ги изведува речиси автоматски, 24/7.


STSbet FR STSbet RU STSbet λλαδα STSbet AL STSbet BY STSbet MN STSbet RS STSbet UA

Bet

Бонус од 10 евра за спорт и до 100 евра за казино

Регистрација Регистрација