Superbet

Superbet →Superbet →


📃 Воведни информации за Superbet (Супербет)

Обложувалницата Superbet (Супербет) беше лансирана во 2016 година во Романија. Со брендот управува компанијата SuperBet Interactive Ltd., која издвојува големи средства за промовирање на обложувалницата на локалниот пазар. Благодарение на активната маркетинг политика, обложувалницата стана прилично успешна во Романија, а од неодамна прифаќа корисници и од Полска. Во овие држави компанијата има лиценца за работа и за пунктовите за обложување и за интернет, иако во Полска работи само онлајн.

Корисниците на обложувалницата Супербет (Superbet) го издвојуваат удобниот веб-сајт, интересната понуда на спортски натпревари и игри на среќа. Во случај на појавување на прашања можете да се поврзете со професионалната поддршка и да добиете одговор на романски, полски и англиски јазик. Сепак, операторот ги нуди своите услуги исклучиво во две држави. Странците не можат да се регистрираат на порталот, што значајно го ограничува неговиот раст на меѓународниот пазар.

🤠 Дозвола за работа на Супербет (Superbet)

Обложувалницата Супербет (Superbet) има две лиценци, издадени од национални регистратори од Романија и Полска. Благодарение на овие дозволи операторот може да прифаќа и онлајн и офлајн корисници. Сепак, компанијата реши да работи преку интернет, што овозможува привлекување на голем број посетители за помал буџет, иако во Романија има канцеларии.

Регистрацијата на superbet.ro или superbet.pl е достапна само за романците, полјаците или странците кои имаат легален статус во овие држави. На посетителите од другите држави им преостанува само од страна да ги набљудуваат можностите на обложувалницата. Можеби во иднина компанијата ќе добие меѓународна лиценца и ќе ги привлекува играчите од различни држави во светот.

🌎 Карактеристики на сајтот Superbet (Супербет)

Сајтот на обложувалницата Superbet (Супербет) одговара на последните трендови за веб-дизајн. Сепак, тој не само што изгледа стилски, но и ги поседува сите неопходни функции за онлајн обложување и пријатна забава играјќи игри на среќа. На креирањето на порталот работеше професионален тим дизајнери и програмери, благодарение на кои сајтот superbet.ro (или полскиот еквивалент) ги има следниве карактеристики:

 • Впечатлив дизајн, во кој се спојуваат црвената, сивата и белата боја. Сликите на страниците на порталот го привлекуваат вниманието на корисниците, а текстот лесно се чита.
 • Има пребарувач за настаните и игрите. Благодарение на овие функции посетителите на сајтот брзо можат да преминат кон саканиот натпревар или игра на среќа.
 • Јасна структура на страниците. Од еден во друг раздел може да се премине преку горното мени. На страниците има дополнително мени, кое може да се користи за „подлабоко“ преминување кон спортските настани или игри.
 • Оптимизација на содржината на страниците според големината на екраните на мобилните уреди. Ова на типувачите им помага да ги користат сите функции на сајтот на своите паметни телефони. Покрај ова, може да се инсталира мобилната апликација за Android или iOS. Таа е достапна за преземање преку официјалните сајтови.
 • Лајв чат за брзо поврзување со поддршката на обложувалницата.

Порталот Супербет (Superbet) постојано се обновува и исправно работи на сите видови уреди. Ова го забележуваат и новите и постојаните корисници на обложувалницата.

Superbet →Superbet →

⚙️ Регистрација на Супербет (Superbet)

Обложувалницата Супербет (Superbet) се погрижи на сајтот да има поедноставен формулар за регистрација. Новите корисници треба само да наведат име, презиме, е-мејл, држава на раѓање, број од лична карта, а исто така, да измислат корисничко име и лозинка. Ова ќе биде доволно за добивање на пристап до корисничкиот профил.

По најавување на сајтот, новиот корисник задолжително треба да ја помине процедурата за верификација. Службата за безбедност на Superbet (Супербет) бара да се приложи копија од пасош за проверка на идентитетот. По поминувањето на проверката играчот добива целосен пристап до сите услуги на порталот, вклучувајќи пополнување на сметката и поставување на облози. Обично, верификацијата трае до 24 часа, но времето може да се зголеми ако се потребни дополнителни документи.

Предности и недостатоци
 • Голем избор на спортски натпревари за обложување
 • Виртуелен спорт
 • Два почетни бонуси со можност за избор
 • Има мобилна апликација
 • Регистрацијата е достапна само од Полска и Романија
 • Ниски коефициенти за обложување
 • Мал избор на игри на маса

⭐ Superbet (Супербет): акции за корисниците

На сајтот на обложувалницата има посебен раздел со акции за новите и постојаните корисници. Во него можете да влезете преку горното мени. Во разделот има повеќе од 10 акции, дел од кои важат постојано. Ќе ги издвоиме оние бонуси, кои според нас, се најинтересни за играчите:

 • Почетна награда во износ до 100 евра* за прв депозит при спортско обложување. Бонусот се добива за пополнување на сметката и треба да се одигра во рок од 30 дена.
 • Бонус за добредојде до 150 евра* за пополнување на сметката и за играње казино игри. Наградата се одигрува по шема опишана на сајтот на обложувалницата.
 • Зголемување на добивката за 100 пати при обложување на избрани спортски клубови. Максималниот износ на наградата изнесува 200 евра*.
 • Секојдневни бонуси за играње слотови. Обложувалницата ќе ги одреди победниците по случаен избор.

Актуелните информации за акциите можете да ги најдете на сајтот Супербет (Superbet).

*Или еквивалентна сума.

▶️ Супербет (Superbet): спорт и игри на среќа

На сајтот на обложувалницата Супербет (Superbet) достапни се сите популарни варијанти на игри. Обложувалницата активно ја шири својата понуда за да привлече нови и да ги задржи постојаните корисници. Со натпреварите и игрите можете да се запознаете во одделни раздели кои се издвоени во главното мени.

Обложувалницата Superbet (Супербет) ги нуди следниве видови игри:

 • Спортски облози. Можат да се постават облози на повеќе од 20 дисциплини во разделите „Sport“ и „Live“. На првата страница на типувачите им се достапни околу илјада натпревари дневно, а на втората – неколку стотици дневно.
 • Сајбер-спорт натпревари. Обложувалницата предлага обложување пред натпревар на игри и е-спорт настани кои се изведуваат во живо.
 • Виртуелен спорт. На порталот достапен е разделот „Virtuale“ каде може да се најде фудбал, кошарка, тенис и други видови спортови. Резултатот на натпреварот зависи од компјутерската програма.
 • Игри со карти. Претставени во класична варијанта (играње против компјутер) или во формат на натпреварување против делач. Игрите можат да се најдат на страниците „Casino“ и „Casino Live“ соодветно.
 • Рулет и извлекувања. Овој формат на игри е достапен во разделите „Casino“, „Casino Live“ и „Loto“. Варијантата на игри против делач стануваат се попопуларни.
 • Слотови. Неколку илјади автомати за играње се собрани на страницата „Casino“.
 • Бинго. Љубителите на оваа игра ќе најдат популарни формати на игри во разделот „Bingo“.

Како што беше забележано погоре, понудата на сајтот superbet.ro постојано се зголемува. Затоа посетители на порталот секогаш ќе можат да најдат нешто интересно за себе.

Superbet →Superbet →

💵 Superbet (Супербет): методи за плаќање

Програмерите на сајтот решија да не го издвојуваат описот на варијантите за плаќање во посебен раздел. Овие информации може да се најдат само по најавувањето на сајтот (во профилот). Сепак, целосна претстава може да се добие доколку се премине во футерот. Тука се понудени иконките на оние сервиси кои можат да се искористат за внесување и повлекување пари од сметката.

Во моментот кога ја пишувавме статијата на корисниците на Superbet (Супербет) им беа достапни банкарските трансакции, припејд картичките Playsafacard, картичките Visa и Mastercard, електронските паричници Neteller и Skrill, платежните системи PayPal и Revolut. Покрај ова, може да се користат и касите на теренските канцеларии во Романија.

Обложувалницата Супербет (Superbet) не зема провизија за пополнувањето на депозитот и повлекување на добивката. Сепак, при трансакциите треба да се земат предвид тарифите од страна на избраниот платежен сервис.

🆗 Корисничка поддршка на Супербет (Superbet)

Ако корисникот има прашања за работата на сервисот Супербет (Superbet), може да премине на страницата „FAQ“ или на романскиот сајт таа се нарекува „Întrebări frecvente“. Тука се понудени теми со десетина прашања-одговори за секоја. Посетителот може да ја користи навигацијата за преминување во саканиот раздел или да побара информации по клучни зборови преку формуларот за пребарување.

Исто така, може да се побара помош од поддршката на обложувалницата Superbet (Супербет). Таа е достапна преку live-чат, е-мејл и WhatsApp. Операторите се достапни само во работно време и на барањата одговараат од неколку минути (преку чат) до неколку часа (преку е-мејл). Помош може да се добие на англиски, романски и полски јазик.

📝 Заклучок за Superbet (Супербет)

Обложувалницата Superbet (Супербет) започна да ги нуди своите услуги во Романија во 2016 година. Благодарение на компетентната маркетинг политика, таа брзо стана една од најдобрите на пазарот. По неколку години брендот почна да работи во Полска. Денес компанијата прифаќа корисници исклучиво од овие држави, добивајќи национални лиценци од локалните регистратори.

Од силните страни на обложувалницата можат да се издвојат удобниот веб-сајт, мобилната апликација за обложување, големиот избор на натпревари за обложување, виртуелен спорт и игри на среќа од најдобрите програмери. Покрај ова, може да се издвои професионалната поддршка која прилично брзо ги затвара прашањата на корисниците. Сепак, обложувалницата Супербет (Superbet) е достапна само во две држави, што значајно го ограничува растот на нејзината популарност во другите држави.

Superbet →Superbet →

✅ Популарни прашања за Супербет (Superbet):

✅ Какви лиценци има Superbet (Супербет)?

Обложувалницата Superbet (Супербет) во својот арсенал има две лиценци. Првата е издадена од Националното биро за игри на среќа на Романија, втората од Министерството за финансии на Полска. Овие две лиценци на обложувалницата ѝ даваат можност да отвара мрежа на канцеларии и да нуди онлајн услуги. Притоа, регистрацијата на корисниците од други држави на порталот на обложувалницата е забранета.

💵 Каков бонус од Superbet (Супербет) може да очекуваат новите корисници?

Обложувалницата Superbet (Супербет) на корисниците им нуди да изберат еден од два почетни бонуси. Првата награда е погодна за типувачите и достигнува 100 евра*. Вториот бонус е за казино и може да стигне до 150 евра*. Наградата се добива за пополнување на сметката и треба да се одигра во рок од 30 дена.
*Или аналогна сума во локална валута.

📱 Дали Супербет (Superbet) има мобилна апликација?

И покрај тоа што сајтот Супербет (Superbet) е оптимизиран за малите екрани на паметните телефони, обложувалницата нуди и мобилна апликација за Android и iOS. Таа може да се преземе од официјалните сајтови. На тој начин, инсталирањето на програмата се изведува автоматски што е удобно за корисниците.

💳 Како да се внесуваат и повлекуваат пари од сметката на Superbet (Супербет)?

На сајтот на обложувалницата се поддржуваат сите популарни варијанти за плаќање. Во нив спаѓаат банкарските трансакции, картичките Mastercard и Visa, припејд-картичките Playsafacard, електронските паричници Skrill и Neteller, а исто така, платежните системи Revolut и PayPal. Покрај ова, корисниците во Романија можат да ги користат касите на пунктовите за обложување за извршување на паричните трансакции. Повеќе детали можете да дознаете во својот кориснички профил.


Superbet FR Superbet Portugal Superbet RU Superbet λλαδα Superbet AL Superbet BY Superbet KZ Superbet MN Superbet RS Superbet UA

Bet

Бонус до 100 евра за обложување и до 150 евра за казино

Регистрација Регистрација