Unibet

UNIBET →UNIBET →


ℹ️ Општи податоци за Унибет (Unibet)

Обложувалницата Унибет (Unibet) на пазарот за онлајн обложување работи повеќе од 25 години. За тоа време брендот стекна светска популарност. Според информациите од обложувалницата, нејзините услуги ги користат повеќе од 10 милиони корисници од 160 држави во светот. На тој начин, порталот за играње е еден од најголемите на пазарот за спортско обложување и игри на среќа.

Брендот Unibet (Унибет) го управува холдингот Kindred Group, кој поседува уште десетина други популарни портали за играње. Затоа не зачудува тоа што обложувалницата води успешни рекламни кампањи, спонзорира спортски клубови и активно се развива. Во што се состои тајната на обложувалницата? За тоа ќе стане збор во прегледот.

©️ Лиценца за работа на Unibet (Унибет)

Обложувалницата Unibet (Унибет) своите услуги ги нуди легално преку веб-сајтот unibet.com, кој е достапен на 20-тина јазици. Исто така, за работата на порталот се користат различни лиценци. Ако играчот живее во Обединетото Кралство, Данска, Италија, Австралија, Франција, Белгија или Естонија, таму ќе важи националната лиценца. Играчите можат да ги бараат своите права во локалните судови, а обложувалницата се обврзува да се придржува до локалните закони.

Сите останати корисници на Унибет (Unibet) на сајтот се услужуваат со помош на дозволата од Управата за игри на среќа на Малта. Според дозволата MGA/B2C/106/2000 обложувалницата се придржува до политиката на одговорна игра и на посетителите им дозволува да го намалат поминатото време на порталот (треба да се внесат соодветни поставки на сајтот). Исто така, корисниците не мора да се грижат за личните податоци. Тие се добро заштитени.

Главная страница Юнибер

🖥️ Веб-сајт на Унибет (Unibet)

Сајтот на Унибет (Unibet) има стилски дизајн. Создавачите ги тргнале сите непотребни информации од почетната страница, оставајќи ги само картичките со понудата на обложувалницата. Останатите страници на порталот, исто така, не се преоптоварени со графика, текстови и анимации. Концизноста е клучна карактеристика на веб-сајтот unibet.com.
Уште една карактеристична црта на порталот е успешниот одбран спој на зелена, сива и бела боја на позадината, текстот и графичките елементи. Благодарение на ова, сите информации на сајтот лесно се восприемаат и очите не се заморуваат од интензивни бои и анимации. Покрај ова, достапните слики и скрипти се оптимизирани. Благодарение на ова, сајтот работи прилично брзо, иако тимот на програмери треба уште малку да поработи на ова.

Навигацијата на сајтот е, исто така, прилично удобна. Кон саканиот раздел може да се премине преку менито и дополнителните виџети на страниците. Покрај ова, на страниците има подмени и филтри (не се достапни за сите раздели), кои го поедноставуваат барањето на саканиот спортски настан или игра.

Веб-сајтот Unibet (Унибет) не е прилагоден за мобилни уреди. Сепак, корисниците можат да преминат во разделот „Апликации“ и да ја преземат програмата за обложување, слотови и покер. Апликациите се достапни за оперативните системи Android и iOS.

UNIBET →UNIBET →

🛂 Регистрација на Unibet (Унибет)

Креирањето на корисничка сметка на сајтот Unibet (Унибет) не се разликува од конкуренцијата. Играчот треба да го пополни формуларот за регистрација, кој се состои од 4 чекори. Најпрво треба да се наведат личните податоци: име, презиме, е-пошта, датум на раѓање и пол. Како второ, адресата и контакт телефон, да се избере валутата на сметката. Како трето, да се смисли сигурна лозинка и одговор на тајното прашање. И како последна, четврта етапа, да се согласи со правилата за користење на Unibet (Унибет).

По создавањето на корисничката сметка играчот ќе добие пристап до сајтот. Сепак, за внесување пари на сметката и за обложување треба да ги приложи податоците од личната карта. Во профилот може да се најде список со потребните документи за верификацијата на сметката.

Предности и недостатоци
  • Голем избор на облози и игри
  • 30+ акции и бонуси
  • 20 јазични верзии на сајтот
  • Мобилна апликација
  • Сајтот не оптимизиран за мобилни телефони
  • Мал избор на методи за плаќање
  • Нема поддршка на сите јазични верзии на сајтот

🎁 Бонуси и акции од Унибет (Unibet)

На сајтот на обложувалницата Унибет (Unibet) има раздел „Promotions“, кој е достапен само на на англиски јазик (содржината не е преведена на другите јазици на платформата). Тука на корисниците им се достапни повеќе од 20 понуди за спортско обложување и игри на среќа. Бидејќи понудите одвреме-навреме се менуваат, препорачуваме да ги проверете акциите директно пред да започнете да го користите сајтот.

Новите играчи можат да добијат до 50 евра бонус за добредојде. Сумата на наградата е еднаква на 100% од износот на пополнувањето и треба да се одигра во рок од 30 дена по добивањето. Исто така, корисниците имаат можност да се обложуваат без ризик (50% осигурување), да ја зголемат сумата на бонусот за депозит до 150 евра* во одредени денови од неделата, да започнат со бонус до 200 евра* во покер итн.

Повеќе акциски понуди можете да најдете на сајтот на Unibet (Унибет).

*Или еквивалент во друга валута.

Акции Юнибет

🎰 Облози и игри на Unibet (Унибет)

Обложувалницата Unibet (Унибет) може да се пофали со голем и разновиден избор на спортски, сајбер-спорт настани и игри на среќа. Вкупниот број на натпревари во месец е повеќе од 4 илјади, а на игри – 3 илјади. Притоа, бројот на игри на среќа многу брзо расте. Затоа корисниците секогаш можат да најдат нешто ново во понудата на обложувалницата.

Настаните за облозите пред натпревар и во живо се достапни во разделот „Спортски облози“. Благодарение на филтрите типувачот може да ја избере саканата дисциплина (достапни се повеќе од 30), или лигата, а понатаму и натпреварот. По ова може да се префрлува од еден во друг настан, кои се изведуваат во живо и се предвидени. Дополнителната статистика на натпреварите, различните варијанти на облози и можноста за онлајн следење на игрите – ова е силната страна на обложувалницата.

Игрите на среќа се поделени во различни раздели „Казино“, „Казино Live“, „Игри“, „Бинго“ и „Покер“. Секоја страница има посебни игри. Притоа, најголемиот број од нив го сочинуваат слотовите, достапни во „Казино“. Сепак, вреди да се спомене и разделот „Бинго“ каде што се собрани сите различни варијанти на оваа популарна игра со големи добивки. Притоа, бројот на игри на маса е прилично скромен.

UNIBET →UNIBET →

💳 Пополнување на депозитот и повлекување на добивката од Унибет (Unibet)

На сајтот Унибет (Unibet) се поддржуваат сите варијанти за безбедно плаќање. Нивниот број е мал и отстапува од конкуренцијата. Сепак, играчите не треба да имаат проблеми со внесувањето на пари на сметката или со повлекување на добивките. Корисниците можат да ги користат:

  • Картичките Visa и Mastercard.
  • Електронските паричници Skrill, Neteller и други.
  • Платежните системи ecoPayz, PayPal итн.

Обложувалницата е прилично конзервативна во однос на криптовалутите. Затоа на порталот засега нема можност за вршење операции со биткоини, лајткоини итн. Исто така, нема локални сервиси на плаќање и покрај тоа што обложувалницата има лиценца од многу локални регистратори.
Регистрация на Юнибет

📞 Unibet (Унибет): корисничка поддршка

Во случај на појавување на прашања или потешкотии при користењето на сервисот Unibet (Унибет) препорачуваме да ја посетите страницата „Help Center“. На неа ќе најдете одговори на многу прашања, полезни совети и инструкции. Сепак, разделот е достапен само на англиски јазик. Тука типувачите можат да влезат во група и да разговараат со други корисници на обложувалницата.

Исто така можат да се обратат до корисничката поддршка на Унибет (Unibet) по е-пошта или преку онлајн чат. Соодветните контакти можат да се најдат на страницата „Поврзи се со нас“. Обрнете внимание дека операторите владеат само неколку јазици.

*️⃣ Заклучок за обложувалницата Унибет (Unibet)

Обложувалницата Унибет (Unibet) има многугодишно искуство во работа на пазарот за онлајн обложување и играње. Затоа обложувалницата нуди голем избор на игри од сите видови. Секако, најзастапени се фудбалските натпревари и слотовите. Меѓутоа, има и доволно други интересни видови спорт и игри на среќа. Друга силна страна на обложувалницата претставува големиот избор на акции и бонуси. Исто така, треба да се издвои преводот на сајтот на 20 јазици и работата низ целиот свет.

Притоа, онлајн обложувалницата Unibet (Унибет) има и неколку недостатоци. Меѓу нив е неоптимизираниот веб-сајт, што го отежнува неговото користење преку телефон. Исто така, на порталот нема многу методи за плаќање и игри на маса. Покрај ова, не сите страници/раздели на сајтот се преведени. Затоа кај почетниците можат да се појават проблеми со користењето на сајтот.

UNIBET →UNIBET →

❔ Чести прашања за Unibet (Унибет):

✅ Колку лиценци има обложувалницата Унибет (Unibet)?

Обложувалницата Унибет (Unibet) своите услуги ги нуди како преку офшор лиценца од Управата за игри на среќа на Малта, така и преку национални дозволи. Обложувалницата постојано го зголемува бројот на лиценци и за време на пишувањето на статијата тие беа вкупно 8. Списокот на држави можете да го најдете во прегледот.

💵 Каков бонус за регистрација дава Unibet (Унибет)?

Корисниците можат да добијат бонус за прв депозит, кој изнесува до 50 евра или еквивалентна сума. Ова е класична варијанта на награда за добредојде, која може да се надополни со другите акции од обложувалницата Unibet (Унибет). Со нив можете да се запознаете на страницата „Promotions“.

📱 Дали има мобилна апликација од Унибет (Unibet)?

Обложувалницата Унибет (Unibet) на корисниците им нуди не една, туку неколку апликации. Ова е програма за обложување и сајбер-спорт, за казино (слотови, бинго, рулет итн.) и покер. Апликациите се поддржуваат од Android и iOS, редовно се обновуваат и овозможуваат пријатно поминување на времето преку обложување и играње.

💳 Кои методи за плаќање се достапни на Unibet (Унибет)?

Обложувалницата Unibet (Унибет) работи само со проверени сервиси и не поддржува многу сервиси за плаќање. Затоа на корисниците на обложувалницата им се достапни само картичките (Visa и Mastercard), електронските паричници (Skrill, Neteller итн.) и платежните системи (ecoPayz, PayPal и други). Подетални информации за варијантите за плаќање можете да најдете во профилот.


unibet FR unibet Portugal unibet RU unibet ελλαδα unibet AL unibet AM Unibet българия unibet BY Unibet KG Unibet KZ unibet MN unibet RS Unibet TJ Unibet UA