Menu

Адреси на 1хБет (1xBet): пунктови за обложување

Обложувалницата 1хБет е една од најстарите и авторитетните на пазарот за спортско обложување во државите на ЗНД. Во статијата „1xBet: каква обложувалница е тоа?“ може да се најдат подетални информации за патот кој го поминала обложувалницата, додека да добие признание од милиони корисници. Денес обложувалницата се асоцира со онлајн обложување, иако компанијата својата дејност ја започна со мрежата на теренски пунктови за обложување. Дали 1хБет (1xBet) има адреса и каде да се најдат канцелариите на обложувалницата – ќе стане збор во статијата.

1xBet (1хБет): адреса во Москва и останатите делови на Русија

И покрај тоа што обложувалницата 1xBet (1хБет) потекнува од Русија, нејзината дејност е забранета на територијата на државата. Владата на Русија на обложувалниците им бара да имаат главна канцеларија на територијата на државата и да се откажат од нудење на игри на среќа. Обложувалницата 1хБет не се жртвуваше за да добие таква лиценца, бидејќи игрите на среќа играат важна улога во структурата на нејзиниот доход. Само слотовите на 1хБет (1xBet) се повеќе од 10 илјади, а секој втор посетител на обложувалницата игра и во казино. Затоа на територијата на Русија нема адреси на 1xBet.

Всушност, во 2010 година сите канцеларии на обложувалницата беа предадени на 1хСтавка (препорачуваме да го прочитате деталниот преглед на обложувалницата). Оваа компанија е сертифицирана и легално работи на територијата на Руската Федерација. А доколку се погледне повнимателно на неа, според функциите на сајтот и понудата на спортски облози таа не заостанува зад 1хБет. Во тоа нема ништо чудно, бидејќи 1xStavka е блиску поврзана со 1xBet. Затоа сите адреси на 1хБет (1xBet) во Москва, Санкт-Петербург, Казањ и во други градови на Русија денес работат под друго име. Информации за нив може да најдете на сајтот на обложувалницата 1хСтавка.

Адреса на 1хБет (1xBet) во Украина

Од 2009 до 2021 година, владата на Украина ја забрани дејноста на обложувалниците и казината, освен лотаријата. Затоа компаниите работеа скришум, под друг бренд или преку давање на своите услуги на интернет. Обложувалницата 1xBet (1хБет) не е исклучок. Компанијата долго време работеше во големите градови на државата „на црно“, во вид на интернет-кафе. Сепак, по заострувањето на проверките и казните, до 2017 година сите канцеларии на обложувалницата беа затворени. Затоа корисниците нема да најдат тековни адреси на 1хБет (1xBet) во Украина.

Контакты 1хБет

Секако, доколку се побара на интернет, може да се најдат сајтови со адреси на пунктови за обложување од 1xBet (1хБет) во Киев, Харков, Одеса, Љвов, Запорожје и други големи градови. Меѓутоа, овие информации се застарени. На наведените места нема канцеларии на обложувалницата.

И покрај тоа што од 2021 година обложувалниците можат да добијат лиценца за давање на своите услуги на територијата на Украина, обложувалницата 1хБет не брза со тој чекор. Компанијата прифаќа играчи преку својот сајт, кој не е блокиран на територијата на државата. Затоа теренски пунктови за обложување засега не се предвидени.

Теренски пунктови за прием на облози на 1xBet (1хБет) во други држави

Во повеќето држави во светот обложувалницата 1xBet работи исклучиво онлајн. Поставувањето на облози на спорт, сајбер спорт или играње казино може да се направи на платформата. Сепак, во Казахстан, Молдавија и во други држави може да се најдат канцеларии на обложувалницата. За играчите, кои навикнале да посетуваат пунктови за обложување ова е важна предност.

За жал, компанијата не дава информации за своите адреси на сајтот. Затоа потребно е да ги користете пребарувачите и самостојно да ги проверете тековните податоци. Исто така, може да напишете на чат или да се јавите на телефонскиот број за да ги дознаете адресите на 1xBet (1хБет). Доколку ги има на територијата на државата во која живее типувачот, оваа информација ќе биде дадена од службата за поддршка.


Читај исто така