Menu

Алтернативни сајтови на 1хБет (1xBet)

Альтернативные сайты 1хБет
Обложувалницата 1хБет (1xBet) своите услуги ги нуди онлајн за корисниците од сите страни на светот. Меѓутоа, во некои држави, заради забрана на игри на среќа или непризнавање на офшор лиценцата, сајтот на обложувалницата е блокиран. Затоа типувачите треба да побараат алтернативен сајт на 1xBet или таканаречено огледало 1хБет, за кое веќе пишувавме на нашиот сајт. Сепак, сакаме да ја рашириме темата со нови материјали за пребарувањето дополнителни сајтови на обложувалницата и безбедноста при користењето.

Алтернативен сајт на 1xBet (1хБет): пребарување на адреси

Ако корисникот не може да ја отвори официјалната страница на 1xbet.com, тогаш треба да го побара алтернативниот портал 1хБет (1xBet). Како што забележавме во воведниот дел, обложувалницата на корисниците им предлага огледала. Тоа се сајтови, кои имаат поинакви адреси, но нивната база на податоци е синхронизирана. Затоа, при создавање на облог на еден портал, може да се управува со него од друг. На тој начин, типувачите не мора да користат VPN за промена на IP адресата и точката за приклучување или да ја инсталираат апликацијата за обложување на 1xBet (1хБет) .
За да најдете резервни сајтови на 1хБет (1xBet), може да ги искористете пребарувачите. Со помош на барањата „алтернативен сајт на 1xBet“ или „официјално огледало на 1хБет“ може да се најдат десетици сајтови, поддржувани од обложувалницата 1хБет. За жал, за да ја најдете бараната адреса ќе ви треба повеќе време. Бидејќи давателите на интернет услуги често ги блокираат новите домени на обложувалницата, информацијата во статиите може да биде застарена. Така, во моментот кога се пишуваше оваа статија, на типувачите им беа достапни овие резервни сајтови на 1xBet (1хБет): ua-1x-bet.com и 1-xbet1023192.top.

Безбедно користење на резервните сајтови на 1хБет (1xBet)

Покрај обложувалницата 1хБет (1xBet) која обезбедува алтернативни сајтови, со тоа се занимаваат и натрапниците. Тие се обидуваат да го копираат порталот за добивање на лични податоци од играчите, вклучувајќи ги и податоците од личната карта. Шемите на фишингот се доволно распространет трик на измамниците. Затоа треба да бидете внимателни кога преминувате на сајтови објавени на непроверени извори.

Зеркало 1xBet

Како да се дознае дали алтернативниот сајт на 1xBet (1хБет) е лажен? Треба да се обрне внимание на:

  • Проблемите со логирањето во профилот. При воведување на корисничкото име и лозинката се појавува грешка, иако сите податоци се точни. Исто така, профилот не изгледа така, како што изгледа на вистинскиот сајт на обложувалницата.
  • Главната страница, а имено нејзината статичност. Натпреварите на сајтот не одговараат со тековните списоци, резултатите и коефициентите не се обновуваат.
  • Страниците кои не работат, достапни во менито. Исто така, може да се забележи пренасочување кон официјалните страници на обложувалницата 1xBet (1хБет) при преминување во различни раздели на лажниот сајт.
  • Игри на среќа кои не работат во демо верзија.

При забележување на таков клониран сајт препорачуваме да не ги внесувате вашите лични податоци (корисничкото име и лозинката), а исто така, да не ги пренесувате податоците на вашата картичка. Во случај, доколку играчот забележал дека порталот е фалсификуван по предавањето на податоците, потребно е да ги смени корисничкото име и лозинката, а исто така, да го смени CVV кодот од картичката (ако тоа го дозволува банката, во спротивно – да ја обнови картичката). Покрај тоа, препорачуваме да се обратите во поддршката на официјалниот сајт на 1xBet (1хБет). Известете ги за лажното огледало, за обложувалницата да може да преземе мерки за негово блокирање.


Читај исто така