Menu

Апликација за Android од 20Бет (20Bet): карактеристики и облози

Заради современото брзо темпо на животот луѓето ги ценат работите кои им заштедуваат време и ги прават секојдневните работи поедноставни и поудобни. Не се исклучок ни спортските облози во 20Бет, кои може да се поставуваат преку веб-сајт и мобилна апликација. Во првиот случај ова обложување е удобно, кога при рака имате компјутер со пристап до интернет. Во вториот доволно е да имате телефон со вклучен мобилен сообраќај, бидејќи обложувалницата нуди мобилна апликација за Android од 20Бет (20Bet). За тоа што претставува таа, како да не се приклучувате од компјутер и да се обложувате преку телефон итн., ќе стане збор во новата статија.

Инсталирање на мобилната апликација 20Bet (20Бет) на Андроид

Единствениот начин за правилно инсталирање на апликацијата 20Bet (20Бет) на Андроид е да се преземе од официјалниот сајт на обложувалницата. За жал, нема да ја најдете во Play Market, бидејќи обложувалницата користи офшор лиценца, која не е прифатена од компанијата Google. Затоа пристапот на програмерите на обложувалницата до маркетот на Андроид е забранет. Ова активно го користат измамниците, кои преку различни начини се обидуваат да ги дознаат вашите лични информации и да создадат лажни програми. Ве молиме да бидете внимателни и да не ја преземате апликацијата 20Бет (20Bet) од сомнителни извори. Ако не можете да влезете на сајтот на обложувалницата, искористете ги ресурсите за заобиколување на блокирањето на порталот. За одделни проблеми со влезот во профилот на 20Bet ние пишувавме во одделна статија.

Значи, на официјалниот сајт 20Бет постои раздел „Mobile App“. Кон него може да преминете преку главното мени. На страницата со апликацијата ќе ви понудат да скенирате QR-код и да преминете на линкот за вчитување на програмата.

Меѓутоа, пред да ја преземете програмата 20Bet (20Бет) на Android, треба да ги сменете поставките за безбедност. За ова влегуваме во „Поставки“ и во разделот „Безбедност“ ја вклучуваме опцијата „Дозволи инсталирање од непознати извори“. После ова може да ја преземете и инсталирате апликацијата 20Бет. Можно е да ви стигне информација за инсталирање на непроверена програма, но не треба да се плашите. Апликацијата 20Bet (20Бет), која е преземена од официјалниот сајт на обложувалницата, е апсолутно безбедна за телефонот. Згора на тоа, по завршувањето на инсталацијата, можете да ги вратете поставките на телефонот.

Код для скачивания приложения 20Бет

Можности на апликацијата за Андроид од 20Bet (20Бет)

Една од најсилните страни на апликацијата за Android од 20Bet (20Бет) се состои во постојаниот пристап до профилот. Корисниците имаат можност да се обложуваат и да управуваат со сметката во секое време и од секое место, без посетување на веб-сајтот. При користење на мобилната апликација типувачите нема да се сретнат со никакви потешкотии при обложувањето. За приклучување од единечни кон комбинирани облози доволен е само еден клик на екранот. Проверката и пресметката на настаните, исто така, се изведува со еден допир.

Освен тоа, изборите лесно се додаваат и се бришат, што е многу важно при обложувањето на пренослив уред. За љубителите на облози во живо постои услуга за преглед на натпреварите и брзо управување со настаните. Правењето на live-облози преку апликацијата од 20Бет (20Bet) за Андроид е исто така лесно, како и на компјутер.

Бидејќи понудата на обложувалницата 20Бет е прилично широка, играчите можат да се изгубат меѓу видовите спортови и облози. За побрзо пребарување на саканиот настан потребно е да го искористете пребарувачот. Исто така, на сајтот има филтри за класифицирање на натпреварите според избрани параметри.

Приложение для мобильного 20Бет

Користење на апликацијата 20Бет (20Bet) на Android

Обложувањето со помош на апликацијата 20Бет (20Bet) е прилично едноставна активност, бидејќи не постои апсолутно никаква разлика меѓу обложувањето на сајтот или преку програмата.

Целиот процес на обложување преку мобилната апликација 20Bet (20Бет) на Android изгледа вака:

  1. Најавување во апликацијата со користење на своето корисничко име и лозинка. Новодојдените можат да создадат корисничка сметка за неколку минути.
  2. Преминување во разделите „Sports Betting“ или „Live Betting“ преку менито, за пребарување на саканиот спортски или сајбер-спорт настан. Во првиот случај има преднатпреварски игри, а во вториот – во живо.
  3. Избирање на саканиот натпревар и додавање на коефициентот на изборот во тикет.
  4. Додавање на уште еден или неколку настани во тикет за поставување на комбиниран облог. За единичен облог доволен е 3-от чекор.
  5. Избирање на видот на облогот, наведување на сумата и кликање на копчето „Постави“.

На тој начин, обложувањето преку мобилната апликација 20Бет (20Bet) е прилично едноставно. Интуитивно разбирливиот интерфејс, брзината на работата и автономијата овозможуваат обложување во кое било време удобно за вас.


Читај исто така