Menu

Апликација 20Бет (20Bet) за IPhone: клучни карактеристики

Сите знаат дека иднината се крие во мобилните уреди. Луѓето поминуваат сè повеќе време на своите паметни телефони и сè повеќе активности извршуваат со нивна помош. Заради таа причина обложувалницата 20Бет, освен што направи прилагодлива мобилна верзија на својот сајт, изработи целосна апликација 20Бет (20Bet) за IPhone. Во овој материјал ќе разбереме каде да се преземе и како да се инсталира на телефон.

Апликација од 20Bet (20Бет) за Ајфон: инсталирање на програмата

Сопствениците на Ајфон имаат повеќе среќа отколку корисниците на оперативниот систем Android, бидејќи првите можат да ја преземат мобилната апликација 20Bet (20Бет) на својот телефон од App Store, кој претставува официјален пазар на брендот. Исто така, останува варијантата за преземање и инсталирање на апликацијата преку сајтот на обложувалницата. Во разделот „Мобилна апликација“ треба да го изберете системот и после ова секако ќе ве препратат на страницата App Store.

За да ја инсталирате мобилната апликација 20Bet (20Бет) на iOS треба:

 1. Да ја најдете апликацијата 20Бет во пребарувачот.
 2. Да кликнете „Инсталирај“ и да ја потврдете својата намера за преземање и инсталирање на програмата.
 3. Да влезете во својот профил на 20Bet преку мобилната апликација, користејќи го корисничкото име и лозинката (ако не можете да влезете во профилот на 20Бет, препорачуваме да прочитате посебна статија), или да се регистрирате со помош на е-мејл и телефонски број.

Има случаи кога инсталирањето на мобилната апликација 20Бет (20Bet) на iPhone е неуспешно. Причината се крие во блокирањето на страницата на маркетплејсот од страна на интернет провајдерите. Ако и вие имате такви потешкотии, направете ги следните чекори:

 1. Влезете во поставките на мобилниот телефон.
 2. Во разделот Apple ID, кликнете на „Прегледај Apple ID“ и внесете ја лозинката.
 3. Понатаму кликнете на „Измени ја државата или регионот“ во полето „Држава/регион“.
 4. Во понудениот список изберете држава, во која спортското обложување е дозволено, на пример Сингапур.
 5. Зачувајте ги промените.

Ако направивте сѐ како што треба, а проблемот сѐ уште постои, обратете се во службата за поддршка на обложувалницата. Таа ќе ви испрати инсталационен фајл на мобилната апликација 20Бет (20Bet) за Айфон. Но во тој случај ќе треба да ја инсталирате рачно. За тоа е потребно:

 1. Во поставките на телефонот да влезете во разделот „Основни“ – „Профили“ или „Профили и управување со уредот“ (зависно од верзијата на системот).
 1. Да ја потврдете довербата во произведувачот на апликацијата. За да го направете ова кликнете на името на профилот на произведувачот*, и изберете „Корпоративна програма“.
 2. Вратете се кон преземаниот фајл и инсталирајте ја мобилната апликација 20Bet (20Бет) на iOS рачно.

*Системот сам ќе го забележи инсталациониот фајл и ќе го покаже неговото име.

По успешното инсталирање, ќе можете да влезете во својот профил 20Bet на IPhone.

Предности на апликацијата за iOS од 20Bet (20Бет)

Една од предностите на апликацијата за iOS од 20Bet (20Бет) е тоа што на корисниците на Ајфон им се нудат истите функции, како и на сајтот на обложувалницата. Ќе ја разгледаме секоја од предностите посебно:

 • Live-обложување. Покрај можноста за обложување пред натпревар, мобилната апликација за iOS од 20Бет (20Bet) на луѓето им дава можност да учествуваат во обложување во живо. Со други зборови, можете да правите облози директно за време на тековниот настан. Оваа функција на типувачите им дава можност за поголема флексибилност при обложувањето и користење на уникатни коефициенти.
 • Онлајн пренос на натпреварите . Иако директните преноси се една од најбараните функции за спортско обложување низ светот, повеќето обложувалници сѐ уште не ја поддржуваат. Обложувалницата 20Bet на своите корисници им дава можност да ги користат онлајн преносите на натпреварите дури и преку мобилната апликација.
 • Cash Out. Ова е уште една функција, која можете да ја остварите преку мобилната апликација за iOS од 20Bet (20Бет). Cash Out на клиентите им дава значајна предност, затоа што тие можат да го пресметат својот облог порано, отколку вообичаено. Не заборавајте да ја искористете етикетата на тикетот, која се наоѓа во долниот дел од екранот, за да проверете дали Кешаутот е достапен за избраниот настан.
 • Резултати. Ако вашето работно време не ви дозволува да ги следите спортските настани во директен пренос, вие во секое време можете да влезете во мобилната апликација за iOS, во разделот „Резултати“ и да ги погледнете информациите кои ве интересираат. Тука ќе ги најдете последните резултати за некои од најпопуларните видови спорт.
 • Прогнози . Последната мобилната функција, која корисниците можат да ја пробаат, се нарекува „Прогнози“. Таа на играчите, кои вложиле најмалку 20 евра за последните неколку дена, им дава можност да добијат до 1000 евра (или еквивалентна сума) . За да ја добијат наградата, типувачите треба да го погодат крајниот исход на 10 претходно избрани спортски настани.

Приложение для мобильного 20Бет

На тој начин, мобилната апликација 20Бет за IPhone е удобен инструмент за обложување преку телефон.

Обложување преку апликацијата 20Бет (20Bet) на iOS

Процесот на обложување преку апликацијата 20Бет (20Bet) на iOS е прилично едноставен и интуитивно разбирлив, дури и за почетниците. За да се направи ова, потребни се неколку кликови на екранот:

 1. Влезете во саканиот раздел – „Билтен“, „Live“ или „Сајбер-спорт“.
 2. Изберете натпревар или дуел, на кој сакате да се обложите.
 3. Кликнете на коефициентот, додавајќи го изборот во тикет.
 4. Наведете ја сумата на облогот и неговиот вид.
 5. Кликнете на копчето „Направи облог“. После ова вашиот облог ќе биде прифатен од обложувалницата.

Статусот на сите свои облози можете да го погледнете во својот профил. Ако не сакате да се најавувате, можете едноставно да го внесете бројот на тикетот во формуларот на страницата „Провери тикет“.


Читај исто така