Menu

Апликација 22Бет (22Bet) за обложување на iOS

Сè повеќе корисници на обложувалницата 22Бет се обложуваат преку мобилните телефони. И покрај тоа што нејзиниот сајт е целосно адаптиран за екраните на смартфоните и брзо работи на уредите, сепак обложувањето преку апликацијата е многу поудобно. Затоа тимот за развој изработи мобилна апликација 22Бет (22Bet) за Android и iOS. За тоа, како изгледа и работи програмата на Андроид пишувавме во една од претходните статии. Во новиот материјал сакаме да раскажеме за мобилната апликација 22Bet (22Бет) за iOS.

Преземање и инсталирање на мобилната апликација 22Bet (22Бет) за ајфони

Корисниците на оперативниот систем iOS имаат предност во однос на сопствениците на смартфони за Android. Тие можат да ја преземат мобилната апликација 22Bet (22Бет) на својот ајфон директно од официјалниот App Store. Покрај тоа, линкот за апликацијата може да се најде и на сајтот на обложувалницата. Со преминување во разделот „Мобилна апликација“ и со избирање на инсталациониот фајл за iOS, играчот ќе биде препратен на страницата App Store.

Можноста да се направи инсталација директно од App Store значително го поедноставува процесот за инсталирање на програмата за почетниците. Во случај, ако сајтот на обложувалницата е блокиран, не треба да се бараат начини како да се заобиколи блокирањето на 22Бет (22Bet). Програмата брзо може да се преземе од официјалниот извор.

Процесот на инсталирање на мобилната апликација 22Bet (22Бет) на iOS изгледа вака:

 1. Преку пребарувачот да се најде апликацијата на обложувалницата.
 2. Со кликање на копчето „Инсталирај“ да се вклучи инсталацијата, претходно потврдувајќи го дејството и давајќи согласност за програмата.
 3. Авторизирање во мобилната апликација iOS со помош на корисничко име и лозинка. Почетниците можат да се регистрираат на 22Bet со помош на електронска пошта или телефонски број.

Во некои случаи корисниците можат да имаат потешкотии со инсталирањето на мобилната апликација 22Бет (22Bet) на iPhone. Страницата може да биде блокирана од страна на интернет-провајдерите. Во тој случај, играчот треба да ги изврши следниве чекори:

 1. Да премине во поставките на App Store на уредот.
 2. Да го отвори разделот Apple ID.
 3. Да кликне на копчето „Прегледај Apple ID“ и да ја внесе лозинката.
 4. Да ја избере точката „Држава/регион“ и да кликне на полето „Смени ја државата или регионот“.
 5. Во списокот да најде држава каде спортското обложување не е забрането, на пример во Кипар. Да ги зачува внесените измени.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Ако и овој чекор нема да помогне, може да проба да се обрати во службата за поддршка со молба за добивање на инсталациониот фајл на мобилната апликација 22Бет. Во тој случај играчот ќе треба рачно да ја инсталира апликацијата. За ова треба да ги изврши следниве чекори на телефонот:

 1. Да премине во поставките на телефонот, во разделот „Основни“ – „Профили“ или „Профили и управување со уредот“ (зависно од верзијата на системот).
 2. Да воспостави доверба за изработувачот на апликацијата. За ова треба да кликне на името на профилот на изработувачот* со наслов „Корпоративна програма“.

*Системот сам ќе го забележи инсталациониот фајл и ќе го прикаже неговото име.

 1. Откако ќе го потврди изборот може да се врати кон преземаниот фајл и рачно да ја инсталира мобилната апликација 22Bet (22Бет) на iOS.

По инсталирањето на апликацијата 22Бет може да се премине кон обложување.

Предности на апликацијата 22Бет (22Bet) за iOS

Мобилната апликација 22Бет (22Bet) е прилично популарна меѓу корисниците заради своите предности. Благодарение на користењето на програмата, играчите можат да добијат на:

 • Брзина на работата. Апликацијата 22Бет за iOS работи многу побрзо од мобилната верзија на сајтот.
 • Заобиколување на блокирањето на сајтот. Корисниците не треба да мислат кој VPN-сервис да го користат за менување на IP-адресата и точката на приклучување. Апликацијата има вградени функции за заобиколување на блокирањето на сајтот.
 • Голем избор на функции. Обложувањето преку мобилната апликација 22Бет (22Bet) за iOS е едноставно и удобно. Играчите можат да ги користат сите функции претставени на сајтот на обложувалницата.
 • Обложување на live настани. Играчите можат да поставуваат спортски и сајбер-спорт облози во живо. Покрај тоа, достапна е можноста за онлајн гледање на натпреварите.
 • 24/7 поддршка. Корисниците на обложувалницата 22Bet можат да побарат помош 24/7.

Треба да се забележи дека тимот за развој постојано ја обновува мобилната апликација на 22Bet за ајфон. Во секоја нова верзија играчите ќе најдат дополнителни опции за уште поудобно обложување. Затоа препорачуваме да ја користете најновата верзија на апликацијата.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Обложување преку мобилната апликација 22Bet (22Бет) на iOS

Во претходниот раздел ние ги изделивме клучните предности на мобилната апликација 22Bet (22Бет) за iOS. Освен горенаведените силни страни треба да се спомне и поставувањето на облозите. Процесот на обложување во програмата е едноставен и интуитивно разбирлив дури и за почетниците. За да се постави облог во програмата за ајфон, играчот треба:

 1. Да премине во потребниот раздел со спортски настани. Страниците „Билтен“ „Live“ или „Сајбер-спорт“ се дадени во вид на икони во горниот дел на екранот. Исто така, може да се најдат преку менито-хамбургер. Тоа се наоѓа во горниот десен агол на екранот.
 2. Да се запознае со спортските или сајбер-спорт натпреварите. Да најде интересен натпревар.
 3. Изборот со соодветниот коефициент да го додаде во тикетот.
 4. Да ја наведе сумата на облогот и да го избере видот (ако се додадени неколку настани).
 5. Да го заврши поставувањето на облогот со кликање на копчето „Направи облог“.

Откако облогот ќе биде направен, тој може да се следи преку профилот на корисникот. Играчот, исто така, може да го внесе бројот на тикетот во формуларот на страницата „Провери тикет“ за да не се логира на сајтот, што е доста удобно ако се користи компјутер за работа.


Читај исто така