Menu

Апликација 22Бет (22Bet) за Android: користење за обложување

Денес во светот сè повеќе се цени мобилноста. Затоа смартфоните со постојан пристап до мрежата го придружуваат возрасниот човек речиси 24 часа на ден: на пат до работа, на пауза, дури за време на ручек или вечера многумина не се против да „повисат“ на интернет. Па зошто тоа време да не се помине убаво и корисно? Преземете ја апликацијата 22Бет (22Bet) и насладувајте се на комфорниот интерфејс и можноста за обложување од кое било место и во кое било време. За да направите облог преку мобилен телефон треба да бидете приклучени на интернет, што во наше време е нормална работа.

Преземање и инсталирање на апликацијата 22Bet (22Бет) за Android

Официјалната апликација на обложувалницата 22Бет (22Bet) за Android може да ја преземете само од нејзиниот сајт. За жал, компанијата Google забранува објавување на апликации за игри на среќа на својата платформа Google Play. Ова дополнително го усложнува процесот за инсталирање на програмата за мобилен телефон, особено кога играчите немаат пристап до официјалниот сајт (тој е блокиран на територијата на државата).

И покрај тоа што играчите немаат пристап до сајтот во сите држави, сепак не обидувајте се да ја барате и инсталирате апликацијата 22Бет (22Bet) од други извори. Во тој случај вие ризикувате да го изгубите пристапот до својот профил на сајтот. Измамниците можат да ги искористат вашите лични податоци за свои злонамерни цели. Единствено што ви препорачуваме е да ги користете ресурсите за заобиколување на блокирањето на сајтот 22Бет.

Па така, вие влеговте на официјалниот сајт 22Bet. Од десната страна на екранот, веднаш под тикетот има банер со наслов „Мобилни апликации 22Бет“. Кликнете на копчето „Повеќе“ и ќе се отвори нова страница, каде што ќе ви бидат понудени опциите за оперативниот систем за кој сакате да ја преземете апликацијата. Го избирате инсталациониот фајл преку линкот „Преземи апликација за Android“ и следете ги инструкциите за преземање. Тие се прилично едноставни:

 1. Во прозорецот кој ќе се отвори давате согласност за преземање.
 2. Преминете во поставките на телефонот. Во разделот „Безбедност“ дозволете инсталации од непознати извори.
 3. Кога лизгачот „Дозволи за овој извор“* ќе биде сменет во активна состојба, кликнете на копчето „Назад“.
 4. Отворете го инсталациониот фајл. Во прозорчето, кое ќе се појави, кликнете на копчето „Инсталирај“.
 5. Готово! Насладувајте се на предностите на мобилната апликација 22Бет за Android.

*По инсталирањето на апликацијата, поставките на телефонот може да ги вратите во првобитната состојба.

Мобильное приложение 22Бет для Android

Уште еднаш ќе напоменеме дека апликацијата е апсолутно безбедна за телефонот и за вас, ако е преземена според инструкциите на официјалниот сајт. Обложувалницата не снесува одговорност за безбедноста од користењето на мобилна апликација 22Bet за Android, преземена од други извори.

Предности на апликацијата 22Бет (22Bet) за Android

Со инсталирањето на апликацијата 22Bet (22Бет) на својот телефон, вие ќе бидете пријатно изненадени. Таа ги поддржува апсолутно сите можности на официјалниот сајт, а во некои сегменти дури има и свои предности. Ќе ги разгледаме најважните:

 • Брзина на работата. Дури и при слаб интернет сигнал, апликацијата работи прилично добро за разлика од мобилната верзија на сајтот.
 • Апликацијата е едноставна за користење, има интуитивно разбирлив интерфејс, притоа ги поддржува сите потребни функции за брзо и удобно обложување.
 • Голем избор на функции. Сетот на можности е аналоген на веб-верзијата на сајтот. Можете да правите класични облози, да ја следите играта во живо и да се обложувате, да гледате видео-преноси на натпреварите, да играте казино и многу други нешта.
 • Бонус за почетници. При инсталирање на апликацијата 22Bet (22Бет) за Android, новите играчи добиваат бонус за добредојде.
 • Статистика на live-настаните. Може да ги погледнете тековните настани и натпревари во живо, без претходна регистрација.
 • Деноноќен трансфер на парите. Можност за вршење на финансиски операции во кое било време од денот.
 • Онлајн чат. 24 часовен пристап до онлајн чатот на службата за поддршка.

Обложувалницата постојано ја обновува мобилната апликација 22Bet за Android, проширувајќи ги нејзините можности и усовршувајќи ги нејзините функции. Затоа следете ги новитетите и обновувајте ја верзијата за уште поудобно спортско обложување во 22Бет.

Скачивание мобильного приложения Андроид 22Бет

Обложување во апликацијата 22Bet (22Бет) на Android

Како што беше забележано претходно, апликацијата 22Bet е многу едноставна за користење. За да се постави облог, прво што треба да се направи да се избере видот на спортот (класичен или сајбер-спорт). Листата се наоѓа во горниот дел на екранот во вид на иконки или се крие во хамбургер-менито, во горниот лев агол на страницата.

Понатаму, на целиот екран на телефонот се прикажува табела со тековните настани. Кликнувате на саканиот коефициент и облогот се додава во тикетот. По ова ќе се отвори страница со тикетот. Тука треба да ја наведете сумата и видот на облогот (во случај ако има повеќе избори). Последниот чекор е да се постави тикетот, преку кликнување на соодветното копче. Облогот е направен!

Читај исто така