Menu

Бонуси и акции од 20Бет (20Bet)

Како и во понудата на која било друга обложувалница, и обложувалницата 20Бет има свои бонуси и акции. Некои од нив се прилично чести, на пример, бонусите за прв депозит или петочниот Reload. Но на сајтот, исто така, може да се најдат и уникатни и прилично поволни понуди, кои нема да ги најдете кај конкурентите. Во оваа статија ќе разгледаме какви бонуси и акции има во 20Бет (20Bet), а исто така, кои се нивните карактеристики и предности.

Видови бонуси на 20Бет (20Bet)

Можеби најпопуларното прашање меѓу корисниците, кои се запознаваат со нова обложувалница се однесува на наградите кои може да се добијат за време на користење на сајтот. Треба да се забележи дека обложувалницата не нуди баш многу бонуси на порталот 20Bet (20Бет), меѓутоа секој од нив е интересен сам по себе и заслужува внимание. Не е тешко да се најдат понудите. Во горниот дел на сајтот, во менито треба да се најде разделот „Promotions“. На малите екрани тој може да се наоѓа во списокот, кој се отвара откако ќе кликнете на трите точки.

За ваша удобност на сајтот е предвидено филтрирање на сите акции. Тие се делат на бонуси за спорт и акции за игри на среќа. Во секој раздел има по 5 понуди. Има уште една категорија „VIP“, но засега е празна. Можеби наскоро таму ќе се појави нешто уникатно за „VIP“ корисниците на 20Бет.

Бонусите за спортски облози, меѓу кои и за live спортски облози во 20Bet се предвидени за користење во облози на кои било дисциплини, достапни на сајтот на обложувалницата, додека бонусите за казино на 20Бет (20Bet) може да се користат во игри на среќа (рулет, блекџек, бакарат, покер, слотови и др.) соодветно.
Бонусы на спорт 20Бет
Исто така сакаме да обрнеме внимание на тоа дека има акции кои важат постојано (на пример, „Бонус за добредојде од 20Бет“ или „Reload“), а има и повремени, кои се изведуваат во определен ден, недела, месец или за некој празник. Затоа следете ги новитетите на официјалниот сајт на обложувалницата, за да не ја испуштете можноста да учествувате во супер поволна понуда.

Повеќето од бонусите на 20Бет (20Bet) нудат добивка во вид на парични средства на бонус сметката. За да се претворат во реални пари, за определено време треба да се исполнат барањата за одигрување. Ако не успеете во тоа, можете да ги повлечете или да ги искористете за игри по ваша желба. Но има и такви понуди, во кои нема да добиете пари, туку бесплатни фрибети или фриспинови. Како и да е, бесплатните облози или вртења се одлична почетна можност за добивање на вистински пари.

Популарни бонуси 20Bet (20Бет)

Без сомневање, најпопуларниот бонус од 20Bet (20Бет) е наградата за прв депозит, односно бонусот за добредојде. Него можат да го добијат апсолутно сите нови играчи, кои за прв пат создаваат профил на сајтот на обложувалницата. Треба да се забележи дека обложувалницата на играчите им нуди една награда за избор:

  • Бонус за добредојде за спортски облози (минимален облог 10 евра*, максимален 100 евра*).
  • Бонус за прв депозит за казино игри (минималната сума на пополнувањето на сметката е 20 евра*, максималната 120 евра*). Во последниот случај, освен пари на бонус сметката ќе добиете и дополнителни 120 фриспинови.

Бонус для казино 20Бет

Исто така, особено популарна е и акцијата наречена „Reload“. Името е еднакво и за спорт и за казино, но правилата малку се разликуваат:

  • За спорт е „Saturday Reload“. За да добиете дополнителни 10 евра* за своите игри, преку целата недела (од понеделник до петок) треба секој ден да се обложувате на минимална сума од 5 евра*.
  • За казино игрите – „Friday Reload“. Суштината на акцијата е во тоа да се направи депозит на минимум 20 евра* и да се добие 100% од пополнувањето (максимум 200 евра*) и дополнителни бесплатни вртења на бонус сметката.

Уште еден популарен и многу интересен бонус од 20Бет (20Bet) се нарекува „Прогнози“. Според правилата, секој играч има шанса да добие до 1000 евра*. Сè што треба е да направи облог со вкупна сума од 20 евра* за последните 5 дена и да го предвиди исходот на 10 понудени спортски настани. За сите погодени исходи вие добивате 1000 евра*. Ова е одлична можност за заработка на играчите, кои имаат добро развиена интуиција и/или аналитички вештини, како и на оние кои секогаш имаат среќа. Задолжително пробајте, можеби вие сте еден од нив.

*Или еквивалент на таа сума во друга валута.


Читај исто така