Menu

Бонуси и акции од Melbet (Мелбет)

Обложувалницата Мелбет (Melbet) има многу предности во споредба со другите конкуренти. Покрај големиот избор на спортски настани и интересни игри на среќа, можат се се издвојат и разновидни акции и специјални понуди. Покрај тоа, обложувалницата Melbet не заборава да ги охрабрува како новите корисници, така и веќе искусните типувачи. А бидејќи многу почетници се интересираат за бонусот за регистрација и другите награди во Мелбет, ние решивме подетално да ја разгледаме таа тема. Во статијата ќе раскажеме за некои од акциите на обложувалницата.

Топ бонуси од Melbet (Мелбет)

По регистрацијата на сајтот Мелбет (Melbet) пред играчот се отвара можност да ги користи акциските понуди (ако во поставките на профилот корисникот дал согласност за учество во бонус акциите). Тие се сместени во посебен раздел „PROMO“, во кој може да се премине преку менито. Благодарение на удобните филтри, корисникот може да ја класифицира понудата на „бонуси“ и „акции“. Бидејќи тие се разликуваат меѓу себе, ние решивме да ги издвоиме најинтересните понуди во посебни раздели во статијата. Во овој дел ќе стане збор за бонусите од Мелбет (Melbet).

Фрибети за добредојде од Melbet (Мелбет)

Покрај бонусот за регистрација во Melbet во износ од 100% од првиот депозит, обложувалницата на новите клиенти им нуди уште еден бонус – фрибет до 30 долари*. Тое е фиксна сума, која на играчот му се дава за бесплатен облог. Фрибетот не може да се комбинира со какви било други бонуси и понуди.

За да се добие бонус за добредојде во Мелбет, треба да се помине целосната регистрација, да се пополни депозитот со 10 долари* и да се постави облог на целата сума со коефициент не помал од 1,5. Условите треба да се исполнат во рок од 14 дена по добивањето на бонусот.

„Експрес на денот“ од Мелбет (Melbet)

Секој ден обложувалницата Мелбет на корисниците им нуди збирка од експреси. Играчот може да ја избере саканата комбинација и да постави облог. Во случај на добивка, играчот ќе добие 10% бонус на крајниот коефициент. Бидејќи не може да се додаваат и отстрануваат настани во „Експрес на денот“, препорачуваме добро да ги проанализирате натпреварите, за да не изберете неуспешни исходи.

100% поврат на експрес во Melbet (Мелбет)

Обложувалницата Мелбет (Melbet) на љубителите на експреси им ја нуди акцијата „7=6“. За учество во неа треба да се направат експреси со не помалку од 7 спортски настани и коефициент од 1,7. Во случај на еден недобитен настан од 7, типувачот ќе добие поврат на облогот. Во акцијата учествуваат преднатпреварски и лајв облози на кој било вид спорт.

Акции Мелбет

Подарок за роденден од Мелбет (Melbet)

Обложувалницата Мелбет (Melbet) со почит се однесува кон секој клиент и му дава подарок за роденден во вид на 20 бесплатни вртења. Тие се добиваат автоматски без дополнителни услови. Бесплатните вртења, исто така, не треба да се одигруваат.

Подарокот за роденден можат да го искористат играчите чија корисничка сметка била создадена пред повеќе од 30 дена, а сумата на депозитот за целото време на користење на сајтот изнесува не помалку од 100 долари*. Важно е профилот на играчот да биде пополнет со лични податоци и да е верифициран: да е потврден телефонскиот број и податоците од личната карта.

Бонус за 100 облози во Melbet (Мелбет)

На активните типувачи обложувалницата им нуди поттикнување за 100 направени облози. За добивање на бонус во Мелбет (Melbet) треба да се направат 100 облози за период не повеќе од 30 дена. Во оваа понуда се земаат предвид облози од „Билтенот“ (ординари и експреси) и „Билтен“ + „Live“ (експрес). Облозите се формираат на реални парични средства, со коефициент не помал од 1,3.

Бонусот се исплаќа на основната сметка веднаш по исполнувањето на сите услови. Неговата сума е еднаква на просечната вредност на сумата од 100 облози. Бројот на награди за направените облози не е ограничен, а самата понуда важи постојано.

Акции Мелбет (Melbet) за типувачите

Покрај бонусите, кои важат постојано, корисниците на Мелбет (Melbet) можат да ги искористат акциите. Од време на време обложувалницата додава/отстранува понуди. Затоа препорачуваме да се запознаете со тековните информации во разделот „PROMO“. Подолу се дадени некои интересни акции за време на пишување на статијата:

Акција „Можеш подолго“ од Мелбет (Melbet)

Акцијата „Можеш подолго“ од Мелбет (Melbet) е најдобрата награда за редовните играчи. Секој ден учесниците треба да составуваат експреси од три настани од „Билтенот“ и „Live“. Се брои тој експрес во денот со најголема сума на облогот и коефициент не помал од 2. За секои 7, 14, 21, 28, 35 и 42 дена од играта обложувалницата подарува бесплатни облози, кои можете да ги искористите во рок од 7 дена од моментот на добивањето.

Бонусы Мелбет

Секојдневен турнир „Games“ на Melbet (Мелбет)

За учество во секојдневниот турнир потребно е да се игра во Fast Games. За своите облози гемблерите добиваат поени, чиј број директно зависи од висината на облогот. Според правилата на акцијата, секој ден се извлекува една награда. Списокот на игри, кои влегуваат во турнирот, може да се менува, затоа е важно да се следат тековните информации на сајтот на обложувалницата.

Fast Games Day од Мелбет (Melbet)

Оваа акција важи постојано и е достапна само за активните корисници на обложувалницата Мелбет (Melbet), кои секојдневно вршат некакви операции на својата сметка. Секоја среда играчот може да добие 100% од сумата на пополнувањето на депозитот, но не повеќе од 100 долари* и 5 фриспинови за Lucky Wheel. За да станете учесник во акцијата доволно е да внесете депозит од 1 долар* во рок од 24 часа.

По добивањето на бонусот, играчот треба да ги одигра парите во 30-кратен износ во разделот „Fast Games“. Тоа може да го направи во рок од 24 часа од моментот на неговото добивање. Во спротивно ќе биде поништен.

*Или еквивалент во друга валута.

Според бројот на достапни бонуси и акции обложувалницата Мелбет (Melbet) не заостанува зад топ конкурентите. Затоа препорачуваме да се запознаете со понудата на обложувалницата за да добиете дополнителна добивка од спортското обложување и игрите на среќа.


Читај исто така