Menu

Бонуси 22Bet (22Бет): бонуси и акции

Обложувалницата 22Бет на пазарот за игри на среќа се појави релативно скоро, но и покрај тоа подготви добри акции и 22Bet бонуси. Согласете се дека на крајот е убаво не само да се добие парична награда од правилно направен облог, но и дополнителни награди.

Актуелните бонуси на обложувалницата може да се најдат многу лесно. Доволно е да се премине во истоимениот раздел, кој се наоѓа во горниот дел на сајтот. Обложувалницата нуди акции како за облози на спортски настани, така и за казино. Подетално за нив читајте понатаму.

Спортски бонуси од 22Bet (22Бет)

Благодарение на филтерот корисниците може да ги подредат спортските и казино бонусите. Со кликање на копчето „Спорт“ ќе се отворат 6 картички со бонуси од 22Bet (22Бет).

Бонус за добредојде од 22Bet (22Бет) за спортски облози

Секој нов корисник на 22Бет (22Bet) може да добие дополнителни средства на својата бонус сметка. За ова треба само да ја помине комплетната регистрација на сајтот и да ги пополни сите полиња со лични податоци во профилот и да го внесе својот прв депозит. Максималниот бонус е 122 евра*. Повеќе информации за бонусот при регистрација во 22Bet (22Бет) може да прочитате во друга статија.

Бонус „Петочен Reload“ од 22Бет (22Bet)

Оваа акција функционира постојано. То ест секој петок вие може да добиетe до 100% од сумата на депозитот, до 100 евра*. Сè што треба да направите е да дадете согласност за учество во бонусните и акциските понуди на обложувалницата и да ја пополнете сметката во петок, најмалку со 1 евро*.

Бонусы спорт 22Бет

Овој бонус е достапен само за активните играчи. Ако и вие секој ден правите спортски облози и вршите какви било операции на својата сметка, храбро земете учество. Само запомнете дека „Петочниот Reload“ не може да се користи истовремено со други акции.

Бонус 22Bet (22Бет) за серија неуспешни облози

Ако ви се случило да имате црна линија и секоја ваш облог е недобитен, не очајувајте. Обложувалницата 22Бет (22Bet) ќе го подигне вашето борбено расположение со бонус поени.

Ако од 20 облози немате ни еден добитен, напишете во службата за поддршка на обложувалницата. Преку мејл задолжително наведете го бројот на вашата сметка и темата на писмото „Серија на неуспешни облози“. Бонусот во таков случај ќе биде следниот:

  • 20 неуспешни облози од 2 евра* – 3000 бонус поени;
  • 20 неуспешни облози од 5 евра* – 6000 бонус поени;
  • 20 неуспешни облози од 10 евра* – 10 000 бонус поени.

Рибејт бонус од 22Бет (22Bet)

Уште една редовна акција од 22Bet (22Бет) за активните типувачи. Програмата „Weekly Rebate“ предвидува компензација на дел од парите, потрошени на облози во претходната недела. Колку повеќе облози ќе правите, толку поголем ќе биде вашиот рибејт. Секоја недела обложувалницата ја пресметува сумата потрошена на спортски настани и ви враќа 0,3%. Притоа, минималната сума на рибејтот започнува со 1 евро*, а максималниот можен облог за овој бонус е 1000 евра*.

Секој вторник рибејтот автоматски ќе пристига на вашата сметка. За добивање на тој бонус, треба да поставувате спортски облози со коефициент не помал од 1,50.

Експрес на денот од 22Bet (22Бет)

На сајтот на обложувалницата 22Бет секојдневно може да се најдат повеќе од илјада спортски настани. Меѓу нив обложувалницата ги избира најсигурните и ги обединува во вид на 2 експреси: според билтен и live. Изберете го својот експрес од понудените варијанти и очекувајте добивка. Во случај ако вашиот експрес 22Bet (22Бет) победува, обложувалницата ќе го зголеми неговиот коефициент за 10 проценти.

Како да се направи експрес облог? Целосно поминете ја регистрацијата на сајтот 22Бет (22Bet) или, ако веќе имате корисничка сметка, логирајте се. Понатаму на почетната страница најдете ги разделите „Билтен“ и „Live“, каде што може да го изберете експресот на денот. Ви останува само да го поставите облогот.

Бонусы на спорт 22Бет

Вежбање на експрес облози во 22Бет (22Bet)

За да земете учество во оваа акција од 22Бет (22Bet), потребно е да направите експрес облози со минимум 7 настани. Притоа, коефициентот на секој настан треба да биде повисок од 1,8. Ако во тој експрес еден настан е недобитен, вие ќе добиете бонус од 22Бет (22Bet). Сумата на бонусот се одредува според висината на облогот:

  • Облог од 20 евра* – 1000 поени;
  • Облог од 50 евра* – 2000 поени;
  • Облог од 100 евра* – 5000 поени.

Како што гледате, во акцијата „Вежбање на експрес облози“ минималната сума на облогот е еднаква на 20 евра*.
Ве молиме да обрнете внимание дека акциите и бонусите од 22Бет (22Bet) се достапни само за тие играчи, кои целосно ја поминале регистрацијата, верификацијата и ги пополниле сите полиња со лични податоци на својот профил.

Бонуси за казино од 22Bet (22Бет)

При изборот на јазичето „Казино“ на страницата со бонуси, обложувалницата 22Bet (22Бет) нуди 3 картички со акции. Бројот може да се зголемува за сметка на периодичните награди. Затоа тековните информации може да ги погледнете на сајтот.

Ќе ги разгледаме накратко постојаните акции од 22Бет (22Bet) за казино:

Бонус 22Бет (22Bet) за прв депозит во казино

Бонусот за добредојде за новите играчи подразбира 100% компензација на првиот депозит. Максималната сума на компензацијата е 300 евра*. За да добиете бонус, треба целосно да ја поминете регистрацијата и да ги пополнете полињата со лични податоци. При пополнување на депозитот треба да се посочи дека наградата ќе биде за казино. Обрнете внимание дека минималната сума на депозитот е 3 евра*.

Бонусы казино 22Бет

Седмична трка од 22Bet (22Бет)

За да земете учество во акциите од 22Bet (22Бет), доволно е да играте во кои било слотови во казиното. За секој облог се пресметуваат бонуси: 1 евро* носи 100 поени во трката. На крајот на секоја седмица 50 играчи, кои собрале најмногу поени во турнирската табела, ќе добијат награди. Податоците во табелата се обновуваат секојдневно.

Бесплатни фриспинови секој ден во 22Бет (22Bet)

Секој ден од седмицата си има своја „Игра на денот“. Бонус играта се изведува во различно време, има различни суми на облози, а исто така, различни бонуси од 22Бет (22Bet). За да добиете награда треба навремено да ги исполнете условите на акцијата. Како награда ќе добиете бесплатни вртења. Бројот на бонуси и условите за нивно добивање може да се прочитаат на страницата со акции.

Сите бонуси, добиени од учества во акции од обложувалницата 22Bet (22Бет), треба да бидат одиграни. Начинот за одигрување и времето за исполнување на условите на бонусот се дадени на страницата со акции. Со нив може да се запознаете во разделот „Бонуси“ на сајтот на обложувалницата.

*Или еквивалент на таа сума во друга валута.


Читај исто така