Menu

Бонус за добредојде во 20Бет (20Bet) за спорт и казино

Во услови на конкуренција на пазарот за обложување, обложувалниците се трудат да ги импресионираат клиентите со разновидните бонус програми. Покрај многуте акции, компаниите активно нудат почетни бонуси или т.н. награди за добредојде. Обложувалницата 20Бет не е исклучок. Почетниците можат да добијат бонус за добредојде од 20Bet (20Бет), достапен за спортски облози и казино. Колку изнесува и како да се добие? Одговорите на овие и други прашања побарајте ги во статијата.

Варијанти на бонус за добредојде од 20Bet (20Бет)

Најпопуларниот бонус за почетниците во сите обложувалници е наградата за добредојде во износ од 100% од сумата на првиот депозит. Сепак, за разлика од другите обложувалници, меѓу кои и ТОП обложувалниците, бонусот за добредојде од 20Bet (20Бет) може да се користи како за спортски облози, така и за игри на среќа во казиното. Играчот може да го избере типот на наградата и да ја користи во соодветните раздели на сајтот. Со достапните варијанти на бонуси за добредојде може да се запознаете во разделот „Promotions“, кој е достапен преку горното мени на сајтот.

Секој од бонусите за прв депозит на 20Бет (20Bet) има свои карактеристики. Затоа тој ќе биде интересен за различни групи корисници на платформата. Подетално за карактеристиките на наградите ќе стане збор во разделите подолу. Сега сакаме да го покажеме процесот за добивање на бонусот за добредојде на 20Bet (20Бет).

За добивање на награда за прв депозит играчот треба:

 • Да создаде корисничка сметка, со поминување на лесната регистрација на 20Бет (20Bet).
 • Да ја помине процедурата за проверка на идентитетот, во профилот да прикачи копија од лична карта и да ја потврди сопственоста на банкарската сметка или друг платежен систем.
 • Да го избере бонусот за добредојде: за спортски облози или за игри на среќа во казино.
 • Да ја пополни својата сметка за играње (сумата зависи од видот на бонусот).

Бонус на первый депозит в спорте 20Бет

Понатаму на бонус сметката ќе биде префрлена наградата во износ од 100% од сумата на првиот депозит, но не повеќе од граничната сума од 120 долари*. Исто така може да бидат доделени фриспинови (за бонус во казиното на 20Bet). Подетално за сумата на првото пополнување и максималниот износ на бонусот на прв депозит читајте во следните раздели.

Карактеристики на бонусот за добредојде за спорт од 20Бет (20Bet)

Како што беше забележано претходно, корисникот како бонус за добредојде во 20Бет (20Bet) може да избере награда за спортски облози. Таа може да биде до 100 долари* и ќе биде префрлена на посебна сметка за време на првиот депозит. Сепак, обрнете внимание дека минималната сума на пополнувањето треба да биде 10 долари*.

По добивањето на бонусот за добредојде за спорт од 20Bet (20Бет), играчот треба да ги исполни следните правила за негово одигрување:

 • 5 пати да ја одигра сумата на бонусот во рок од 14 дена.
 • Да прави единечни спортски облози со коефициент не помал од 1,5 и комбинирани облози со коефициент не помал од 1,7.
 • Да ја одигра целата сума, а не дел. Во спротивно, целиот бонус ќе биде анулиран.

Откако играчот ќе ги исполни условите на бонусот за прв депозит во 20Бет (20Bet), тој ќе биде префрлен на основната сметка и може да биде искористен согласно правилата на обложувалницата.

Бонус на первый депозит в казино 20Бет

Карактеристики на бонусот за добредојде за онлајн казино од 20Bet (20Бет)

Ако пред внесувањето на парите на сметката корисникот избрал бонус за добредојде за казино од 20Bet (20Бет), тој може да добие дополнителни средства за игри на среќа. Како и во случајот со наградата за спорт, парите ќе пристигнат на посебна сметка во износ од 100% од сумата на депозитот. Максималната сума на бонусот е еднаква на 120 долари*, а минималниот облог е 20 долари*. Покрај тоа, обложувалницата на корисниците им нуди 120 бесплатни вртења за Elvis Frog во слотот на Вегас. Тие се добиваат по оваа шема:

 • Првите 30 бесплатни вртења со добиваат веднаш по успешното активирање на бонусот.
 • Следните 30 бесплатни вртења се добиваат по 24 часа и тоа продолжува 3 дена.

За да го повлече бонусот за добредојде од 20Бет (20Bet) за казино, играчот треба:

 • 40 пати да ја одигра сумата на добиената награда во рок од 30 дена. Ова се однесува како на паричниот бонус, така и на сумата од фриспиновите.
 • За одигрување на парите може да се користат сите достапни слотови на сајтот, а за бесплатните вртења – слотот Elvis Frog.

Бонусот за добредојде се смета за одигран кога на балансот на сметката ќе остане сума помала од минималната сума за облог во валута на сметката за играње и се исполнети сите услови на одигрувањето.

По исполнувањето на сите правила на бонус програмата, во рок од еден час парите од бонус сметката ќе бидат префрлени на основната сметка на играчот. Во спротивно, може да се обратите во службата за поддршка на 20Bet (20Бет) за решавање на настанатите проблеми.

*Или еквивалент на таа сума во друга валута.


Читај исто така