Menu

Бонус од 22Bet (22Бет) при регистрација: износ и добивање награди

Денес речиси сите обложувалници, натпреварувајќи се за играчи, нудат различни бонуси и акции. Обложувалницата 22Бет (22Bet), исто така, нуди многу привлечна бонус политика. Широкиот спектар на бонус програми е наменет како за почетниците, така и за охрабрување на активните клиенти. Благодарение на различните акции кои ги изведува, обложувалницата на играчите со различен степен на приходи им дозволува да заработат дополнителни средства. Ова, пред се, се однесува на бонусот при регистрација од 22Bet (22Бет). За него денес ќе стане збор во новата статија.

Понудата на обложувалницата 22Бет (22Bet): бонус за регистрација

Откако играчот ќе се регистрира на 22Бет (22Bet), тој може да очекува бонус за добредојде од страна на обложувалницата. Во нејзината понуда достапни се две варијанти на награди за избор:

  • Бонус за регистрација во спортски облози. Обложувалницата 22Бет нуди награда до 122 евра*.
  • Бонус за добредојде од 22Bet (22Бет) за игри на среќа. Сумата на наградата може да достигне 300 евра*.

Ве молиме да обрнете внимание дека почетникот сам го избира бонусот за првиот депозит за време на внесувањето на парите на сметката. Исто така, ако тој не сака да се замара со одигрување на бонусот, тогаш може да се откаже од акциската понуда. За да го стори ова, за време на пополнувањето на сметката, потребно е да го штиклира полето „Се откажувам од сите бонуси“.

22Бет - бонус в казино

 

Добивање на бонус за добредојде од 22Bet (22Бет)

На официјалниот сајт на обложувалницата може да се најде тековната информација за бонусот за добредојде од 22Bet (22Бет). За ова, треба да премине во разделот „Бонуси“ и да избере една од акциите: награда за прв депозит за облози или казино. Како што беше забележано претходно, може да се избере само еден бонус.

За да се добие бонус за добредојде на 22Бет (22Bet), потребно е да се исполнат следниве барања:

  • Да се помине проверката на корисничката сметка. За ова, после регистрацијата на сајтот, играчот треба да ја пополни анкетата со лични податоци и контакти. Таа се наоѓа во профилот на типувачот. Обложувалницата, исто така, ќе побара копија од пасош или друг документ, кој го потврдува идентитетот. Откако сета информација за играчот ќе се провери, корисничката сметка ќе се смета за валидирана.
  • Да се пополни депозитот. За време на извршувањето на оваа операција потребно е да се избере видот на бонусот за регистрација од 22Bet (22Бет). Минималната сума за пополнување на сметката изнесува 1 евро*, а максималната 122 евра*.

За да не настанат проблеми со повлекувањето на заработените средства информацијата, која е наведена во профилот, треба да биде вистинита. Исто така, треба да се памти дека бонусот за регистрација во 22Бет (22Bet) е активен неколку дена по создавањето на профилот. Подоцна играчите ќе ја загубат можноста да добијат награда за добредојде за прв депозит.

Правила за одигрување на бонусот од 22Бет (22Bet) за прв депозит

Откако играчот ќе ја одреди наградата и ќе внесе пари на сметката, тој добива 100% од сумата на депозитот. На пример, за пополнување на сметката за 100 евра* обложувалницата на играчот ќе му додели уште 100 евра* на неговата бонус сметка. Овие средства можат да бидат одиграни според следнава шема:

  • Спортскиот бонус се одигрува во износ од 50 пати преку експреси. Минималниот коефициент за настанот е 1,40.
  • Наградата во казиното се одигрува во износ од 50 пати преку кои било игри на среќа.

Ве молиме да обрнете внимание дека за одигрување на играчот му се дадени 7 дена. По завршувањето на тој период, бонусот и добивката ќе бидат изгубени ако не се одиграат целосно. Бонусот се смета за одигран, ако на балансот на сметката останува сума која е помала од минималната сума за облог во валутата на сметката за играње, или при исполнување на сите услови за одигрување на бонус средствата.
Бонусы 22Бет
Секое поништување на бонусот и добивките од него може да доведат до некое нарушување на правилата на бонус програмата. Ова, исто така, е потпомогнато од откажувањето од приложување копии на документи за проверка на идентитетот. Затоа препорачуваме внимателно да ги прочитате правилата за бонус за регистрација на 22Bet (22Бет).

Само после исполнувањето на сите правила на акциите, средствата ќе легнат на основната сметка на играчот. Исплатата се извршува во рок од 24 часа.

*Или еквивалентна сума во друга валута.


melbet Portugal

Читај исто така