Menu

Видови лотарија и бинго на Мелбет (Melbet)

Покрај вообичаените Мелбет спортски облози, на сајтот на обложувалницата, исто така, можат да се најдат и повеќе „лесни“ игри. Од спортските облози можете да се одморите со различни видови брзи игри: карти, слотови, коцки итн. Исто така, кон бројот на популарни игри може да се додадат и лотаријата и бингото на Мелбет (Melbet). Некои варијанти на игри се слични со другите обложувалници, но на порталот, исто така, има и потполно ексклузивни игри. Обложувалницата се обидува да им угоди на своите клиенти и да е во чекор со времето, затоа ги објавува најинтересните, според мислењето на корисниците, лотарии и бинго. Подетално за овој правец на игри ќе стане збор во статијата.

Понуда на бинго игри и лотарија од Melbet (Мелбет)

Во моментот на пишување на статијата во разделот „Bingo“ од Мелбет (Melbet) беа понудени до 5 игри. Исто така, на страницата „Lottery“ има десетици извлекувања на лотарија. Сите игри се слични меѓу себе, бидејќи кеното и бингото имаат сличен принцип на игра. Сепак, бингото е порелаксирачка игра од кеното на Мелбет (Melbet). Играчот не треба сам да измислува среќни броеви, затоа што тие се понудени во билетот за лотарија.

Меѓу достапните игри особено популарно е кеното „Бинго Бум“ од Melbet (Мелбет). Многу играчи се одушевени од фактот дека ова бинго го нема во други обложувалници, т.е. е уникатно. Исто така, секој корисник може да ја испроба играта во демо режим, кој ќе му помогне да сфати дали му се допаѓа оваа варијанта на бинго од Мелбет и веќе потоа да донесе решение дали да игра со вистински пари или не.

Лотереи Мелбет

Ќе го опишеме принципот на кено игрите „Бинго Бум“ од Melbet (Мелбет). На корисничкиот билет се дадени 80 броеви, од 1 до 80. Играчот треба да избере од 1 до 10 броеви од тој список. Колку повеќе броеви ќе погоди во извлекувањето, толку поголема ќе биде добивката. Корисникот може да додаде неколку билети, притоа сумата на облогот ќе се зголеми пропорционално на бројот на билети. По започнувањето на играта лототронот по случаен избор (рандомно) ќе избере 20 броеви. Ако меѓу нив ќе се паднат оние кои ги избрал корисникот, тогаш тој ќе добие пари.

Карактеристики на бинго игрите и лотаријата на Мелбет (Melbet)

Правилата на онлајн лотото и бингото на Мелбет (Melbet) не се разликуваат многу од правилата на оваа игра во вистинскиот свет. Единствената карактеристика е тоа што главниот противник не е вистински човек, туку казино. Сепак, форматот „live“ на корисниците има дава можност да го набљудуваат водителот и лототронот преку видео преносот. Затоа обложувалницата не може да ги лажира резултатите од извлекувањето, за кое подетално пишувавме во статијата „Live-казино Melbet (Мелбет)“.

За разлика од другите казина, Мелбет на корисниците им нуди демо-режим (не е достапен за сите игри). За ова потребно е да се најавите на сајтот и понатаму да ја изберете саканата бинго игра или лотарија. По вчитувањето на собата, на екранот треба да се појави копчето „Демо-игра“. Ако е достапна , ќе можете да се запознаете со бингото/лотаријата најпрво преку користење на пари од Melbet, а дури потоа да се обложувате на свои средства.

Лотереи на Мелбет

Лотарија и бинго игри на Melbet (Мелбет)

За да се игра лотарија и бинго онлајн треба да се најдат соодветните раздели на сајтот Melbet. Понатаму треба да се влезе на страницата „Bingo“ или „Lottery“ и да се избере саканата игра. После ова ќе се отвори страница со билет, статистика на претходните извлекувања, а исто така, видео пренос на извлекувањето, во кој лототронот извлекува случајни броеви. На оваа страница играчот треба да избере од 1-10 броеви од 1 до 80. Притоа, има и специјални копчиња, кои ја олеснуваат играта: откажување на сите избрани броеви, копче за случаен избор (компјутерот избира случајна комбинација од 10 броеви), копче за излез од играта. Откако играчот ќе избере 10 броеви, останува уште да ја избере сумата на облогот и да кликне на соодветното копче.

Сите извлекувања се изведуваат во живо со пауза од неколку минути. Овој пристап на играчот му дава можност за обложување во кое било време. Износот на билетот зависи од избраната игра и може да изнесува од 1 до 10000 долари или еквивалентна сума. Корисникот во исто време може да купи неколку билети, за да ги зголеми своите шанси.
Обично, извлекувањето започнува по неколку минути. Лототронот избира 10 случајни броеви, а делачот ги озвучува. Ако има совпаѓање со билетот, тогаш соодветните броеви ќе бидат обележани со жолта боја. Сите останати избори кои ќе ги извлече лототронот на билетот ќе бидат прецртани. Кога лототронот ќе ги извлече сите 20 топчиња, извлекувањето ќе заврши. Ако играчот погоди 1 или повеќе броеви, тогаш тој добил. Колку повеќе совпаѓања, толку поголема ќе биде добивката.


Читај исто така