Menu

Влез во профилот на Melbet (Мелбет)

Чести се случаите кога играчите не можат да влезат во својот Melbet (Мелбет) профил: или не одговара лозинката, или го заборавиле корисничкото име или пак ќе испадне дека профилот на играчот е блокиран. Исто така, прилично често типувачите се среќаваат со блокирање на сајтот на обложувалницата од страна на интернет-провајдерите. Во статијата подолу подетално ќе прочитате кои потешкотиии се јавуваат при влезот на сајтот Мелбет, а исто така, како да се решат едни или други проблеми кои се појуваат при најавувањето за и понатаму да можете да ги користете услугите на обложувалницата.

Обложувалница Мелбет (Melbet): проблеми со влезот во профилот

За да влезете на својата корисничка сметка потребно е да кликнете на копчето „Влез“ на официјалниот сајт на Мелбет, по што ќе треба да го внесете корисничкото име и лозинката. Корисничко име може да биде број на сметката или електронската адреса, со чија помош се регистриравте. Се чини дека е прилично едноставно, меѓутоа често се појавуваат проблеми со влезот во профилот на Мелбет (Melbet). Ќе раскажеме како да се справите со најпопуларните од нив:

  • Заборавена лозинка за влез во профилот на Мелбет (Melbet). Ако имате важечко корисничко име, но ја заборавивте лозинката, искористете го специјалниот формулар за враќање на лозинката. При најавување кликнете на копчето „Ја заборавив лозинката“ и внесете го својот телефонски број или електронската адреса, поврзани со вашата корисничка сметка. После тоа на наведениот број или адреса ќе пристигне смс-порака со линк за поврат на лозинката. Обично овој процес не трае повеќе од неколку минути.
  • Заборавено корисничко име и лозинка. Ако го заборавивте вашето корисничко име и лозинка или го загубивте пристапот до телефонскиот број/електронската адреса, во тој случај ќе мора да се обратите до службата за техничка поддршка на Melbet. За побрзо решавање на проблемот претходно подгответе документи, кои го потврдуваат вашиот идентитет како сопственик на корисничката сметка. За ова ќе биде потребно повеќе време, за разлика од првиот случај. Оваа процедура може да потрае до две недели, додека работниците на техничката поддршка не ги проверат сите потребни информации за обновување на вашиот пристап.

Кабинет Мелбет

  • Официјалниот сајт на Мелбет е блокиран. Друг прилично чест проблем кај играчите е кога и корисничкото име и лозинката се точни, но сајтот на обложувалницата е блокиран. Ова се случува, кога во државата на играчот игрите на среќа се забранети. Тогаш сите ресурси со слична тема ќе бидат блокирани од Интернет-провајдерите. Сепак, не се разочарувајте, постои прилично едноставно решение на ова недоразбирање. Искористете го огледалото за влез на сајтот. Огледалото е точна копија на сајтот, само на друг домен. Не треба одново да се регистрирате бидејќи лесно ќе можете да влезете со помош на своето корисничко име и лозинка. Бидејќи ова е истиот сајт, само под друг домен, не треба да се грижите за своите лични податоци, тие се чуваат безбедно. Повеќе информации за официјалните сајтови-копии на обложувалницата Melbet можете да најдете во одделна статија на нашиот блог.
  • Вашата корисничка смета е блокирана од обложувалницата. Ако сте ги нарушиле правилата за користење на обложувалницата Мелбет или персоналот на службата за безбедност се сомнева во вас, тогаш можат да ја блокираат вашата сметка. Во тој случај, исто така, ќе морате да се обратите во службата за поддршка. Ако ова е лажна тревога, не сте нарушувале ништо, имате само една сметка, не сте измамник и можете да го докажете тоа, тогаш по проверката ќе ви го вратат пристапот до вашата корисничка сметка.

На тој начин, најпрво треба да го одредите проблемот во врска со влезот во профилот Melbet (Мелбет) преку испробување на секој од опишаните начини. Ако не успеавте да добиете пристап до својата корисничка сметка, најдобро е веднаш да се обратите на е-мејл или во чат до службата за поддршка.

Карактеристики на профилот на Melbet (Мелбет)

При најавување на сајтот Melbet најгоре ќе ги видите основите информации за вашиот депозит, а отстрана – основните достапни опции. Исто така има мени со раздели, со чија помош играчот има можност да управува со разни аспекти од процесот на играње и финансиските операции. Директно од профилот на Мелбет (Melbet) може да се вклучи видео пренос за онлајн гледање на натпревар и во исто време, по желба, да се прави облог во живо.

История ставок Мелбет

Одликите на профилот на Melbet (Мелбет) можат да опишат преку следниве карактеристики:

  1. Едноставно и брзо пополнување на сметката. Се поддржуваат сите трансакции на сума поголема од 100 рубљи.
  2. Има лимит на минималната сума при повлекување на парите. На рускиот сајт Мелбет постои ограничување при повлекувањето на паричните средства во износ од 1000 рубљи, а за офшор верзијата потребниот лимит е 100 рубљи.
  3. Брз формулар за поврзување со службата за поддршка. Можете да го опишете својот проблем и да добиете квалификуван одговор од специјалистите.
  4. Удобна историја на натпреварите. Можете да ги погледнете резултатите од изминатите натпревари и настани за обложување на посебна страница. Тука има удобен филтер за класифицирање на облозите.
  5. Едноставно управување со личните информации. Голем дел од информациите нема да можете да ги промените по верификацијата на сметката. Сепак, постои можност да се сменат други лични информации. За останатите податоци треба да се обратите во службата за техничка поддршка.
  6. Едноставна историја на трансакции. Во профилот секогаш можете да погледнете колку средства имате и кога се повлечени од сметката за целата историја на вашите облози.

Во мобилната апликација Melbet достапни се истите функции на профилот како и на стандардната верзија на веб-сајтот. Затоа можете да изберете варијанта за влез на сајтот која вам ви одговара.


Читај исто така