Menu

Гостинска сметка во 1хБет (1xBet)

Главниот проблем за почетниците претставува нивната неискусност и отсуството на стратегија за играње. Затоа многу почетници во обложувањето не би се откажале од можноста да научат како исплатливо да се обложуваат на сајтот на обложувалницата, без ризик за својот капитал. За да ја привлечат целната група, обложувалниците ја позајмија праксата на брокерите за користење на пробни (виртуелни) сметки. Обложувалницата 1хБет не е исклучок. Затоа во статијата ќе разгледаме што претставува гостинската сметка во 1хБет (1xBet), како да се добие и користи?

Поимот гостинска сметка во 1xBet (1хБет)

Како што беше забележано во воведот, гостинска или демо-сметка во 1xBet (1хБет) е виртуелна сметка од обложувалницата, која на почетниците им дава можност да се обложуваат на различни спортски настани без користење на лични средства. Оваа сметка на играчот му овозможува да се обложува со виртуелни средства. Па така, типувачот може да провери тактика или стратегија на играта, да се прилагоди, да сфати дали му одговара овој начин на заработка и после тоа да реши дали да регистрира вистинска сметка. Притоа, нема да ги потроши сопствените пари.
Демо-сметката на 1хБет (1xBet) е откритие за внимателните корисници, кои се сомневаат во вистинитоста на добивката и сакаат да се уверат во перспективноста на обложувањето. Затоа, можноста да се создаде ваква сметка на сајтот на обложувалницата е доста популарно барање меѓу корисниците.

Предности и недостатоци на демо-сметката од 1хБет (1xBet)

Благодарение на демо-сметката корисниците може да ја испробаат можностите на обложувалницата и да ги проверат своите вештини во обложувањето без вложување на лични средства. Сепак, оваа иницијатива од обложувалницата си има свои предности и недостатоци. Ќе ги разгледаме подетално.

Редактирование личных данных 1хБет

Како плус на гостинската сметка од 1хБет (1xBet) може да се смета можноста:

 • Да се добие финансиска независност – да се постави облог без ризик од губење на сопствените средства.
 • Да се запознае сајтот: да се погледнат сите функции, да се оценат предностите и недостатоците на обложувалницата за да се одлучи за вистинска регистрација.
 • Брзо регистрирање без поминување на идентификација.
 • Неограничен број за отварање на виртуелни сметки.
 • Обложување на секакви спортски настани без ограничување во „Билтенот“ и „Live“. На пример, да се испроба ланецот во 1хБет (1xBet).
 • Да се користат сите функции, достапни на реалната сметка.
 • Да се научи правилно да се поставуваат спортски облози, да се стекнува вештини и спортски инстинкт.
 • Да се сфати механизамот на работата на облозите, да се следи како „се движи“ облогот, да се видат предностите на различните коефициенти.
 • Да се почуствува самодовербата, да се оценат силите, да се сфати дали овој вид на дејност одговара, бидејќи спортското обложување не е активност погодна за сите.
 • Тестирање на различни тактики и стратегии, како сопствени, така и од интернет. Играчот може да ги изучува достапните облози во списокот на обложувалницата и да формира индивидуална тактика за обложување.
 • Да се добие непроценливо искуство и подготовка за реална игра.

Гостевой счет 1хБет

Недостатоци на 1xBet (1хБет) демо-сметката се:

 • Не може да се добие приход. Виртуелната добивка останува виртуелна.
 • Преоценување на сопствените можности по серија на успешни облози. Покрај тоа, играчот не може реално да ги процени сите ризици, бидејќи не постои вистински страв од губење на сопствените средства.
 • Отсуство на финансиска дисциплина и внимателно ракување со реалните средства. Играчот прави непромислени облози на големи суми без контролирање на својот баланс.
 • Трошење на време без резултат. Играње заради игра.

Гостинска сметка во 1xBet (1хБет): понуда на обложувалницата

Популарноста на демо-сметката се појави на средината на 2010-те кога на пазарот се појавија многу обложувалници кои мораа да конкурираат меѓу себе. Меѓутоа, наскоро компаниите сфатија дека губат приходи додека играчите долго време тренираат на демо-сметките. Обложувалницата 1xBet (1хБет) е една од првите која ги затвори гостинските сметки. Денес речиси не остана компанија за обложување, која на своите клиенти им нуди отварање на гостинска сметка и обложување преку виртуелни сметки.

Затоа, според состојбата од 2021 година, гостинската сметка во 1xBet (1хБет) не постои. Таа не може да се отвори, дури ако играчот се обрати во службата за поддршка. На сите барања корисниците ќе добијат еден одговор: „Сметките на сите играчи на сајтот се вистински. Може да користете бонус за прв депозит во 1хБет (1xBet) или други акции за добивање на дополнителни средства. Бонусите делумно ја заменуваат демо-сметката и ќе ви помогнат да ги проверете хипотезите за обложување и играње“.

Препорачуваме да се запознаете со сите понуди на обложувалницата на страницата „PROMO“.

Создавање на демо-сметка во 1хБет (1xBet)

Многу почетници на сајтот се обидуваат да најдат информации за демо-сметките во 1хБет (1xBet). Сепак, сите обиди ќе бидат неуспешни. Ќе го повториме горенаведеното, на сајтот на обложувалницата нема можност да се отвори демо-сметка. Гостинската сметка е неисплатлива за обложувалницата.

Запрос в поддержку 1хБет

Доколку почетниците сакаат стабилно да заработуваат преку обложување и да уживаат во спортските облози, потребно е да се регистрираат на официјалниот сајт на обложувалницата 1xBet (1хБет). Таа нуди голем избор на акции за почетниците и за постојаните корисници. На пример, може да се добиваат поени во рамките на бонус програмата или да се исполнат условите на одделно земени акции. На нашиот сајт може да ја прочитате статијата за популарните награди кои ги дава обложувалницата.

Демо-сметка од 1xBet (1хБет) во Telegram

На некои Telegram канали може да се најде лажна информација за начини, со чија помош може да се отвори демо-сметка на 1xBet (1хБет). Се раскажува како да се инсталира специјална програма, која навидум е направена од обложувалницата. По ова може да се создаде виртуелна сметка и да се управуваат облозите и игрите на 1хБет.

Сепак не треба да им се верува на ваквите информации. Поддршката на обложувалницата, на барањето за отварање на гостинска сметка во 1xBet (1хБет), јасно објаснува, дека не постои таква можност. А сите надворешни програми не се поддржани од компанијата и претставуваат фишинг. Нивните изработувачи се обидуваат да ги добијат личните податоци на играчите, кои тие ги внесуваат за време на инсталирањето на програмата. Затоа препорачуваме да се откажете од обидите за создавање на демо-сметка на сајтот на обложувалницата (за да не го изгубете пристапот и до другите сервиси) и регистрирајте се вистински.


Читај исто така