Menu

Добивање и проверка на тикет во Мелбет (Melbet)

Веб-страницата на обложувалницата има удобен интерфејс за своите корисници. Затоа поставувањето на спортски облог во Melbet е прилично лесно, за кое пишувавме и порано. Сепак кај типувачите, кои само што започнале да ги користат услугите на обложувалницата, се појавуваат прашања на тема проверка на тикетот во Мелбет. Затоа ние решивме подетално да ја разгледаме оваа тема и во статијата да опишеме што претставува тикет, како да се добие и провери.

Поимот тикет во Melbet (Мелбет)

Ако порано не сте се среќавале со спортското обложување, темата треба да ја започнеме со поимот тикет во Мелбет (Melbet). Всушност, тоа е електронска сметка (чек), која ги потврдува поставените облози на сајтот на обложувалницата. Во тикетот се наведени сите информации за поставениот облог: називот на избраниот настан, датумот и времето на формирањето на облогот, видот, износот на сумата, коефициентот на исходот.

Тикетот може да се најде од десната страна на страницата на десктоп-верзијата на сајтот Melbet и во долниот дел од екранот преку мобилен уред. На почеток тој изгледа како „корпа“, бидејќи играчот во него ги собира сите податоци за идниот облог. За да се пополни тикет во Melbet (Мелбет) треба да се кликне на коефициентот за исходот на избраниот настан. Тој автоматски ќе влезе во „корпата“. Откако играчот ќе го потврди изборот, ќе се формира облог. Од тој момент може да се смета дека играчот добива тикет за спортски или сајбер-спорт облог.

История ставок Мелбет

Добивање на тикет во Мелбет (Melbet)

За да се добие тикет во Мелбет, единствено што треба е да се направи облог. За почеток потребно е да се најавите или да се регистрирате на сајтот Melbet. Понатаму треба да изберете спортски настан во разделите „Билтен“ или „Live“, да го одредите видот на облогот (ординар, експрес, ланец итн.), да го наведете исходот, да ја внесете сумата и да кликнете на коефициентот. Потоа потребно е да го потврдите облогот, преку кликање на „Постави облог“. Обрнете внимание дека во тикетот на Melbet (Мелбет) може да се вклучат еден или неколку исходи, а исто така, може да се состои од ординари или системи. Прифатениот облог подоцна не може да се промени или да се корегира.

Откако ќе се прифати облогот, обложувалницата автоматски издава тикет кој има свој број. Играчот може да го запише тој број за понатамошно следење на резултатите од облогот. Сепак, тоа не е задолжително. Обложувалницата Мелбет ги запишува информациите за сите облози на страницата „Историја на облози“. Тука се собрани сите информации за активностите на корисникот. Бараниот купон може да се најде според бројот, времето, сумата и други параметри.

Проверка купона Мелбет

Проверка на тикет на сајтот Melbet (Мелбет)

Откако ќе се формира тикетот и ќе се постави облог на Melbet, играчите можат да го проверат резултатот на натпреварот преку својот профил или преку посебна страница на сајтот на обложувалницата. Подетално ќе ги опишеме чекорите кои треба да се поминат за секоја од варијантите. Па така, тикетот на сајтот Мелбет (Melbet) може да се провери:

  • Преку „мој профил“ на сајтот Мелбет (Melbet). За тоа потребно е да се најавите на својот профил и да преминете во разделот „Историја на облози“. Сите активни облози тука ќе бидат дадени во список. Благодарение на удобните филтри, настаните брзо можат да се пронајдат. Преку избирање на саканиот облог може да се види неговиот статус, а исто така, бројот на тикетот, називот на настанот и екипата, видот на облогот, исходот, коефициентот, износот на сумата, очекуваната добивка (крајниот коефициент). По завршувањето на натпреварот облогот ќе биде пресметан. Во случај на добивка парите автоматски ќе пристигнат на сметката на корисникот, а тикетот ќе премине во архива. Недобитните облози, исто така, преминуваат во архивата.
  • Според бројот на тикетот на посебна Мелбет страница. Ако играчот го знае бројот на тикетот (го запишал за време на формирање на облогот), може да го провери без да се најавува на сајтот. За проверување на тикетот треба да преминете во футерот на страницата. Во менито „Полезно“ има раздел „Провери тикет“, кој треба да го посетите. Ќе се појави нов прозорец со поле, каде што треба да го внесете бројот на тикетот во Melbet (Мелбет) и, при потреба, да ја поминете проверката дека не сте робот. По кликање на копчето „Провери“ ќе се појави статус на тикетот со сите податоци за облогот. Обрнете внимание дека во случај на добивка известувањето ќе биде во зелена боја.

Опцијата „Провери тикет“ од Мелбет (Melbet) е многу полезна и барана од играчите. Знаејќи го бројот на тикетот, играчот брзо може да го провери резултатот на облогот без да се најавува. Затоа не е чудно тоа што оваа услуга е многу популарна меѓу играчите, кои немаат можност да се најават на својот профил.


Читај исто така