Menu

Експреси на 1хБет (1xBet): составување и продавање на облози

Экспресс-ставка 1хБет
Кај типувачите-почетници се појавуваат многу прашања во однос на експресите. Во претходната статија „Како да се постави експрес-облог на 1xBet (1хБет)“ одговоривме на поголем дел од нив. Сепак, останаа неколку теми кои решивме да ги осветлиме во нов материјал. Читајте за карактеристиките на составувањето на комбиниран облог, за анти-експресите, експрес на денот и продажба на облог.

Како да се направи експрес-облог на 1xBet (1хБет)?

Обложувалницата 1xBet до најситен детал го измисли процесот на поставување облози на сајтот. За да се направи експрес на 1xBet корисникот треба само да ги избере посакуваните настани и да ги додаде во тикетот. За да го направи тоа потребно е да се кликне на коефициентот на исходот. По додавањето на два или повеќе избори во тикетот се појавува можност да се формира експрес-облог. Соодветниот облог ќе се појави во опаѓачкиот список со видови на облози. Понатаму типувачот ја укажува сумата на облогот и, следејќи ги останатите чекори, завршува со поставувањето на облогот.

Процедурата за создавање на експрес- облози на 1xBet (1хБет) не се разликува на веб-страната, програмата 1xWin и мобилната апликација. Разликата може да се забележи само во дизајнот на екраните, иако програмерите се трудат да ги подесат сите инструменти за облози во ист формат, за да го поедностават користењето на услугите на обложувалницата за почетниците.

Како сам да составиш експрес на 1xBet (1хБет)?

Како што беше забележано во претходниот раздел, процесот на создавање на експреси на сајтот на обложувалницата е едноставен. Затоа сите прашања кај играчите можат да се појават за време на составувањето на експрес-облозите: какви настани треба да се вклучат за облогот да успее? Постојат различни стратегии за формирање на добитни комбинирани облози. Покрај тоа, има услуги, каде може да се купи готова прогноза за експрес од успешни типувачи.

Дали вреди да се користат услугите на надворешните експерти? Тука играчот си одлучува сам. Сепак, според нас, подобро е самите да се научете да ги составувате експрес-облозите на 1xBet (1хБет). Подолу ќе наведеме неколку совети кои ќе ви помогнат правилно да ги составувате комбинациите, за да добиете максимален приход:

  1. Не плашете се од облози на нерешено. Во натпреварите каде што нема јавен фаворит коефициентите за победа на екипите се приближно еднакви. Затоа во вид на исход на дуелот може да изберете нерешено. Обично коефициентот во таквите облози е висок, а шансата за успех е прилично добра. Доколку ја погледнеме статистиката на фудбалските натпревари од популарните светски првенства, како нерешено завршува секој четврт дуел.
  2. Поставувајте вредни облози. Меѓу достапниот број на спортски настани за облози може да ги одбирате тие каде што победата на екипата е недооценета од страна на обложувалницата. Доколку типувачот добро го познава стилот на екипата и спортистите во насочените првенства, тогаш не треба да се обрнува внимание на понудениот фаворит. Најдобро е да се изигра против обложувалницата.
  3. Составувајте список на облози. Советуваме да водете дневник каде ќе ги запишувате потенцијалните натпревари кои можат да влезат во експрес. Откако корисникот ќе ги испише сите игри, ќе ги спореди коефициентите и уште еднаш ќе го процени успехот на едната или другата екипа/спортист, може да премине кон поставување на експрес-облози во 1xBet (1хБет).
  4. Не треба да се водите според високи коефициенти. Колку повеќе исходи има со висок коефициент во комбинација, толку е поголема шансата за губење на експресот. Запомнете дека ризикот треба да биде оправдан. Затоа не вреди да се составува експрес-облог каде повеќето настани имаат висока шанса за пораз.
  5. Правилно користење на пазарот. Искусните типувачи вешто ги оценуваат шансите на екипите и ги пресметуваат коефициентите за еден или друг вид на облог. На пример, ако во натпреварот има јавен фаворит и коефициентот за негова победа е низок, најдобро е да се искористи фора. Таквите детали во експресите на 1xBet (1хБет) ќе ви помогнат да го зголемите крајниот коефициент.
  6. Прелиминарна анализа на натпреварите. Вештината за анализирање на претходните игри е залог за успех на типувачот во облозите. За да се направи правилна прогноза на натпревар треба да се запознаете со претходните дуели и учеството на екипите/спортистите. Анализата на претходните натпревари е задолжителен елемент за составување на експреси.
  7. Откажете се од облози на омилени екипи. Доколку типувачот има омилена екипа или спортист не вреди да се вклучуваат игрите во кои тие учествуваат во експрес-облозите.Корисникот може банално да не го процени противникот доверуваќи се на силите на својот фаворит. Тоа, од своја страна, ќе доведе до губење на комбинацијата.
  8. Поставувајте експреси со мера. По добивањето на првата добивка од експрес играчите често се воодушевени од успехот. Сепак, не треба да се злоупотребува таквиот вид на облози. Всушност, голем број на настани во еден тикет е голем ризик за пораз. Затоа за составување на добитни експреси потребно е да се потроши многу време. Брзото формирање на комбинирани облози „на среќа“ може да се заврши лошо за типувачот.
  9. Користете бонуси од обложувалницата. Обложувалницата 1xBet (1хБет) ги мотивира корисниците кои поставуваат експрес-облози да вклучат повеќе од 10 исходи во тикет. Заради тоа обложувалницата го зголемува крајниот коефициент на определен множител. Искусните корисници можат да ги користат тие бонуси за добивање на дополнителна награда.

Экспресс-ставка 1хБет

Следејќи ги овие совети корисниците ќе можат да се научат правилно да составуваат експрес-облози на 1xBet (1хБет) и да заработуваат големи суми на комбинации.

Што е тоа анти-експрес во 1xBet (1хБет)?

Обложувалницата им нуди различни видови на 1хБет (1xBet) облози на своите корисници. Меѓу бројот на достапни видови на облози постојат и варијации на експрес-облозите. Покрај нив постојат и 1xBet (1хБет) анти-експреси . Преминувајќи на линкот кон статијата за видовите облози може да најдете дефиниција за анти-експресите. Тоа се облози кои ќе бидат добитни ако сите настани во купонот ќе изгубат. На тој начин овој вид на облог се пресметува по спротивна шема од онаа за експрес.

Многу почетници сметаат дека 1хБет (1xBet) е облог кој вклучува исходи на јавни аутсајдери. Според дефиницијата така и е, меѓутоа, во практиката облозите на јавните аутсајдери нема да му донесат големи победи на типувачот: ниските коефициенти и маржата на обложувалницата ќе го „изедат“ практично целиот приход. Затоа во анти-експресите треба да се вклучуваат настани каде исходот на натпреварот може да се промени во било која минута.

За да се направи анти-експрес на 1xBet (1хБет) корисникот треба да додаде 2 настани во тикетот и понатаму од опаѓачкиот список да го избере соодветниот тип на облог. Обложувалницата ќе ги пресмета коефициентите според нова формула. Со внесување на сумата на облогот може прелиминарно да се запознаете и со висината на губитокот и да преминете кон поставувањето на облогот. Со подетални правила за пресметувањето на анти-експресите може да се запознаете на сајтот на обложувалницата. За да го направите тоа треба да преминете кон страницата „ Правила“, линкот се наоѓа во менито подолу.

Како да се продаде експрес-облог на 1xBet (1хБет)?

Откако корисникот одбрал и составил експрес облог 1xBet (1хБет) пред натпреварот, можат да се појават вести за повреди во екипата/учесниците. Таквата ситуација може да ја прецрта целата комбинација формирана од типувачот. За да не го изгуби целиот облог, корисникот може да ја искористи услугата продажба на експреси на 1xBet (1хБет).

За да го продадете експрес-облогот 1xBet (1хБет) потребно е да влезете во вашиот профил и да преминете на разделот „Истоија на облози“. Тука се објавени информациите за одиграни и неодиграни облози од корисникот. Типувачот може да го избере саканиот експрес и да кликне на копчето „Продај“*. Во ново прозорче ќе се појави информација за компензација на сумата од страна на обложувалницата (која нема да биде максимална). Доколку играчот е задоволен од висината на повратот на експресот, тој може уште еднаш да кликне на копчето „Продај“. Откако ќе го стори тоа парите ќе бидат вратени на сметката на играчот во рок од 20 секунди.

*Ве молиме да обрнете внимание на тоа дека облог може да се продаде само пред почетокот на било кој од настаните во експресот.

Экспресс дня 1хБет

Што е тоа експрес на денот во 1xBet (1хБет)?

Многу често новите корисници се плашат да поставуваат експреси. Тоа е поврзано со недоволно искуство во типувањето и со незнаењето правилно да се состават комбинациите. Во таков случај играчите можат да се обратат за помош кај поискусни играчи, да купат прогнози од професионалци или да ги искористат понудите од 1хБет (1xBet). Последната варијанта или т.н. „Експрес на денот“ е достапна за сите корисници на обложувалницата.

Експрес на денот во 1хБет (1xBet) е понуда за комбинации на облози од страна на обложувалницата која вклучува настани за различни натпревари (најпрво топ-натпреварите). Играчите можат да постават на кој било експрес-облог. Во случај ако облогот е добитен, корисникот добива дополнителни 10% од добивката. Тоа е всушност причината зошто експресите на денот се толку интересни. Меѓутоа корисниците треба да сфатат дека обложувалницата не е заинтересирана за добивката на клиентите. Затоа играчите треба внимателно да ги проверат сите настани во експресот и да го изберат тој облог кој навистина може да победи.


melbet Portugal

Читај исто така