Menu

Зошто апликацијата 1xBet (1хБет) не работи?

Почему не работает приложение 1xBet
Реагирајќи на потребите на корисниците, обложувалницата 1хБет (1xBet) создаде неколку апликации за компјутери и мобилни уреди. Ние веќе зборувавме каде и како да се преземе апликацијата за обложување на 1xBet (1хБет). Сепак, кај некои играчи може да се појават проблеми кога апликацијата, заради една или друга причина, не сака да работи или не се отвара. Затоа во оваа статија ќе ги разгледаме сите можни варијанти и начините за отстранување на дефектите.

Зошто апликацијата 1хБет (1xBet) не работи?

На форумите за обложување типувачите често поставуваат прашања за правилното работење на апликацијата на обложувалницата. Ние собравме доволно информации на таа тема и ќе пробаме да ги опишеме причините зошто не работи програмата 1xBet.

Преземена е неработна верзија на апликацијата на 1хБет (1xBet)

Обложувалницата постојано ги обновува своите производи: програмата 1xWin, апликациите за Android и iOS. Затоа верзиите на производите кои биле објавени порано застаруваат и можат да работат неправилно. Покрај тоа, играчите често преземаат програми од неофицијални извори (не препорачуваме да го правите тоа), каде е објавена неофицијалната верзија. Заради ова, апликацијата 1хБет (1xBet) може да не се отвара на компјутерот или телефонот.

Ако програмата била преземена од официјалниот сајт на 1xBet (1хБет), тогаш треба да обрнете внимание на фајлот за инсталирање, кој може да биде оштетен. Во тој случај, пробајте уште еднаш да ја преземете програмата на уредот и да ја инсталирате.

Уредот не ја поддржува апликацијата 1xBet (1хБет)

За да ја инсталирате мобилната апликација на обложувалницата, телефонот треба да ги исполнува следниве минимални барања:

  • Android: 50-60 MB слободно место во меморијата на телефонот и верзија на Андроид не пониска од 4.1.
  • iOS: 108 MB слободно место во меморијата на Ајфонот и верзија на оперативниот систем iOS 9,3 и повисоко.

Програмата 1xWin е поддржана од оперативниот систем Windows, започнувајќи со XP. Потребно е 200 MB слободно место. Други барања нема. Доколку програмата за облози не се инсталира, можеби виновен е антивирусот. Пробајте да го исклучите.

Проблеми со поврзување на програмата на 1xBet (1хБет) со интернет

Доколку типувачот има проблеми со работата на апликацијата на телефонот или компјутерот, треба да се провери поврзувањето на Интернетот. Обично програмата треба да покаже известување за отсуство на мрежа. Сепак, подобро убедете се во работата на Интернет поврзувањето.

Уште една причина за отсуство на мрежа е блокирањето на обложувалницата од страна на локалните даватели на Интернет услуги. Тогаш апликацијата на 1xBet (1хБет) може да не работи и сообраќајот од севисот за играње ќе биде блокиран. Секако, програмерите ја надоградија програмата за обложување со VPN, но не секогаш сè работи правилно.

Вход в мобильную версию 1xBet

Обновување на апликациите на 1хБет (1xBet)

Обложувалницата 1хБет (1xBet) редовно ги обновува сите програми за обложување. Затоа по редовното обновување апликaцијата 1хБет (1xBet) може да не се отвара. Овој проблем го споделија многу играчи на форумот. Во овој случај, програмата треба да се избрише и да се преинсталира. Ако тоа нема да помогне, напишете во поддршката на сајтот и побарајте линк за претходната верзија на апликацијата за обложување. Не препорачуваме да преземате програми од други сајтови бидејќи можат да содржат вируси.

Проблеми со уредот: телефонот или компјутерот

Понекогаш апликацијата 1хБет (1xBet) не работи заради проблеми со самиот уред на типувачот. Станува збор за оперативниот систем (по редовното обновување) или други програми кои ја блокираат програмата за обложување. Во овој случај, треба да се вратите на претходната верзија на системот/да ја избришете програмата или да го почекате редовното обновување на апликацијата 1xBet (1хБет).

Доколку опишаните решенија нема да ви помогнат, препорачуваме да се обратите во службата за поддршка на обложувалницата. Најверојатно тие ќе ви понудат алтернативно решение.


Читај исто така