Menu

Како да влезете во својот профил на 20Bet (20Бет)?

Понекогаш играчите имаат потешкотии со влегувањето во профилот на 20Bet (20Бет): не поминува лозинката, го изгубиле корисничкото име или профилот е блокиран. Во оваа статија ќе ги опишеме сите ситуации, кои можат да се појават за време на најавувањето на сајтот 20Бет (20Bet). Исто така, ќе понудиме варијанти за решавање на настанатите проблеми, за типувачите и понатаму да можат да ги користат услугите на обложувалницата.

Како да се најавете на сајтот 20Бет (20Bet)?

Играчот може да го користи профилот веднаш по регистрацијата на сајтот 20Бет (20Bet), само треба да премине на линкот во писмото (да го потврди создавањето на профилот), за автоматски да се најави на страницата. Ако корисникот влегува од друг компјутер или не го зачувал корисничкото име или лозинката во пребарувачот, исто така, нема да биде тешко да се најави. Типувачот треба само да премине на официјалниот сајт 20Bet (20Бет) и да кликне на копчето „Влези“ во горното мени. Во отворениот прозорец треба да ги наведе податоците за најавување – корисничко име (e-mail) и лозинка. При правилно внесени информации, играчот ќе биде пренасочен до својот профил.

Исто така, на сајтот може да се влезе преку телефон, преку мобилната апликација за iOS и Android. Формуларот за влезот, без разлика на дизајнот, ги има истите полиња. А апликацијата, сама по себе, има низа карактеристики, за кои ќе стане збор во одделна статија.

Влезот во профилот на 20Бет (20Bet) му дава можност на играчот да ги уредува своите лични податоци, да ја прегледува историјата на облози, да внесува и да повлекува пари од сметката, да се обраќа до службата за поддршка итн. Со други зборови, ова е контролна табла за управување на сајтот на обложувалницата. Затоа во случај на проблеми со најавувањето во профилот потребно е да се обратите во службата за поддршка на 20Bet (20Бет). За проблемите при влезот во корисничката сметка и варијантите за нивно решавање читајте во разделот подолу.

Страна заблокирована 20Бет

Кои проблеми се појавуваат при влегувањето на 20Bet (20Бет)?

Постојат неколку причини зошто кај играчите се појавуваат потешкотии при најавувањето на 20Бет (20Bet). Тие се блокирањето на сајтот од страна на обложувалницата, блокирањето на порталот од интернет-провајдерите, неправилно корисничко име или лозинка и блокирање на корисничката сметка. Решивме накратко да ја опишеме секоја од овие причини и начините за обновување на пристапот до линиот профилот на играчот.

Сајтот 20Бет не прифаќа играчи од одредени држави

Обложувалницата не само што ги развива своите услуги, но и пробува да работи на различни пазари. Има ситуации кога нудењето на услугите на корисници од поединечни земји не е исплатливо. Тогаш пристапот до порталот ќе биде ограничен за играчите, кои живеат во таква држава.

Ако веб-сајтот на 20Бет (20Bet) се вчитува, но на првиот екран се појавува известување „Пристапот до сајтот е ограничен“, тоа значи дека тој не работи во државата во која живее играчот. Овој проблем може да се реши со помош на VPN-сервис. Играчот сè уште ќе може да пристапи до својот профил, ако обложувалницата не донела решение за блокирање на корисничките сметки на одделни типувачи.

Сајтот 20Бет е блокиран во државата каде што живее играчот

Поради ограничувањата, кои се внесуваат во законите од властите на државите, корисниците можат да имаат потешкотии со пристапувањето до сајтот 20Бет (20Bet). Кога порталот не се вчитува и се појавува известувањето „Неуспешно поврзување со серверот“, тоа значи дека тој е блокиран од интернет-провајдерите. За стабилно поврзување до сајтот потребно е да се скрие IP-адресата и да се влезе од адреса, која припаѓа на друга држава. Во таков случај ќе помогне најавувањето на сајтот преку VPN. Уште една варијанта е влезот преку мобилната апликација, која има вграден VPN.

Восстановление пароля 20 Бет

Играчот ја заборавил лозинката и корисничкото име за 20Bet

Најчест проблем, заради кој не може да се влезе во профилот, е неправилно корисничко име или лозинка. При појава на соодветното известување, треба да се уверите дека сите симболи се внесени правилно и не е вклучен Caps Lock. Ако сè е во ред, а не можете да влезете на 20Bet (20Бет), не брзајте да правите нова корисничка сметка. Тоа ќе доведе до блокирање на двата профили и обложувалницата ќе ве внесе во црн список.
Пристапот до сајтот може да се обнови на овој начин:

  • Самостојно да се обнови корисничкото име, со помош на копчето „Ја заборавивте лозинката“ (на формуларот при најавувањето). Во отворениот прозорец треба да ја наведете електронската адреса или телефонскиот број, кој е поврзан со профилот. Обложувалницата ќе испрати порака со еднократен код за најавување. Понатаму треба да влезете на сајтот, да ја променете лозинката, да ја потврдите и да ја запомнете.
  • Да побарате помош од службата за поддршка. За ова треба да испратете e-mail или да напишете во чатот на обложувалницата. Во барањето треба да го опишете проблемот, да ги наведете своите лични податоци, електронската адреса (доколку се обраќате преку чат). Ако корисничкото име и лозинката се изгубени, тогаш треба да се приложат и скен-копии од документи кои го потврдуваат идентитетот на корисникот. По проверката на сите документи, лозинката ќе биде обновена.

Просечното време за решавање на барањето преку е-мејл или чат е 24 часа.
Поддержка 20Бет

Обложувалницата ја замрзнала или блокирала корисничката сметка на 20Бет

При нарушување на кои било правила на обложувалницата, администрацијата може да ја блокира корисничката сметка на корисникот. Исто така, ако профилот бил неактивен 3 месеци, обложувалницата има право да го замрзне. За обновување на пристапот до корисничката сметка ќе помогне службата за поддршка на сајтот. Потребно е да напишете на онлајн-чатот или на електронската адреса на 20Бет (20Bet).

Па така, при појава на какви било потешкотии со најавувањето на сајтот 20Bet (20Бет), прво треба да се разјасни причината. После тоа играчот може да дејствува според гореопишаниот алгоритам.


Читај исто така