Menu

Как да заработите на 1xBet (1хБет): совети и препораки

Как заработать на 1хБет
За многу почетници спортското обложување е пријатно поминување на времето. Затоа тие поставуваат облози несистематски, потпирајќи се на својата интуиција. Од друга страна, искусните играчи научија правилно да го анализираат и да го пресметуваат исходот на настаните. Користење на добро обмислена стратегија им помага да добијат стабилен приход од облогот. А што е со почетниците? Дали почетниците можат да заработуваат на 1xBet (1хБет)? За тоа ќе стане збор во нашата денешна статија.

Како да се заработи на облози во 1хБет (1xBet)?

Секој почетник треба да разбира дека обложувалницата пред се е бизнис. Главната цел на секој бизнис е заработување, Затоа 1хБет, нудејќи илјадници спортски настани на корисниците ги пресметала сите свои ризици и сигурно нема да остане во минус. Но ова не значи дека типувачите немаат шанси да заработат на облози во 1xBet. Бидејќи основниот приход на обложувалницата доаѓа од корисниците кои губат, за почетниците е битно да не влезат во таа група. Во тоа ќе ви помогне нашата школа за облози каде се собрани сите клучни совети за правилно поставување на облози.

На основа на материјалите од школата почетниците треба да обрнат внимание на:

  • Соодветна големина на банкролот. Постојат различни стратегии за заработка на облозите на 1хБет (1xBet). Меѓутоа сите тие советуваат да се земе предвид серијата на порази и да се има одредена сума за одигрување. Според нашето искуство висината на банкролот треба да биде еднаков на висината од 50 облози.
  • Информираност за видовите спорт . За правилна анализа на настаните и составување на прогноза потребно е не само да се разбираат основните правила на избраниот спорт, но и да се следат претходните игри на спортистите или екипите. Тоа ќе помогне да се оценат шансите за победа.
  • Профитабилни спортови. За да заработувате на 1xBet (1хБет) потребно е да ги изберете тие видови на спорт за кои коефициентите се повисоки отколку кај конкурентите, а маржата на обложувалницата е мала. Според мислењето на искусните играчи треба да се обрне внимание на тенисот.
  • Ниски коефициенти. Стратегијата за облози на фаворити има неколку недостатоци. Сепак, почетниците може добро да заработат и на ниски коефициенти. Колку е помала нивната висина, толку повеќе шанси за победа има спортистот/екипата.
  • Едноставни видови на облози. Обложувалницата им нуди на своите корисници различни варијанти за поставување на облози. Препорачуваме да започнете од единечни облози и да не користете сложени експреси. Составувањето на комбинирани облози е поволно само во случај доколку играчот има искуство во обложување.
  • Облози пред натпревар. Почетниците добро ќе поднаучат да ги прогнозираат игрите преку облози пред натпревар. Во тој случај има повеќе време за оценување на настаните и одредување на исходот.
  • Детална анализа на настаните. Прегледувањето на историјата од претходните средби на спортистите/екипите, а исто така оценките на експертите ќе овозможи правилно да ги испланирате исходите на настаните.

Опишаните совети ќе им помогнат на корисниците да ги минимизираат своите загуби и да почнат да заработуваат пари од облозите. Сепак, ги советуваме почетниците да ја поминат нашата школа за облози и да добијат повеќе знаења за типувањето.

Како да се заработи на 1хБет (1xBet) без вложување?

Облозите на спорт и игрите се поврзани со одредени ризици. Со поставување на облог корисникот треба да биде спремен и да изгуби. Затоа не зачудува фактот што многу типувачи- почетници се интересираат за тоа :„ Како да се заработи на 1хБет (1xBet) без вложување?“. За жал обложувалницата не дава таква можност. За да се постави облог потребно е да се внесе минимална сума од 1 долар на сметката или еквивалент на друга валута.

Колесо фортуны 1хБет

Откако ќе се внесат средствата на депозитот обложувалницата 1хБет (1xBet) на играчите им дава бонус за добредојде. Тој е еднаков на висината на пополнувањето, но не повеќе од 100 долари*(доколку не се зема предвид промо кодот) или аналогна сума во локална валута. Добиената парична награда може да се одигра или да се пренесе на основната сметка. Покрај тоа, корисниците можат да се запознаат со другите бонуси во разделот „PROMO“ и да ги минимизираат своите влогови во обложување.

Како бесплатно да се добијат пари на 1хБет (1xBet)?

Обложувалниците научија да применуваат различни маркетинг трикови за да привлечат нови клиенти. Затоа во нивната реклама може да се најдат информации за бесплатни облози, бонуси на прв, втор депозит итн. Обложувалницата 1xBet исто така се стреми да го прошири бројот на активни корисници на платформата. Затоа во рекламните кампањи има информации и за фрибети, фриспинови, бонуси за прв депозит и други акции. Сепак, за разлика од конкурентите, обложувалницата чесно ги исплаќа ветените награди. Покрај тоа, нив може да ги играат и почетници бидејќи условите се прилично чесни. Повеќе за бонус програмите од 1хБет може да се најде во статиите на нашиот сајт.

Што се однесува до добивањето на бесплатни пари на 1xBet (1хБет), обложувалницата нуди таква можност во рамки на одредени акции. На пример, почетниците, создавајќи профил можат да добијат бонус на првиот депозит . Тој изнесува 100% од сумата на внесувањето, но не повеќе од 100 долари*. Меѓутоа, може да се искористи дополнителен промо код и да се добијат уште 20 долари*. Информацијата за кодот се наоѓа во претходниот раздел.

Покрај бонусот за регистрација има и други понуди од обложувалницата. Со нив може да се запознаете во разделот „PROMO“. Меѓу нив играчот сигурно ќе најде акции кои ќе му овозможат бесплатно да добие пари на 1хБет (1xBet) при исполнување на одреден алгоритам на чекори.

*Или еквивалент во друга валута.

Акции и бонусы 1хБет

Како да се заработат поени во 1хБет (1xBet)?

Сите корисници на обложувалницата 1хБет, доколку не се откажале од бонус програмата, добиваат специјални поени за својата активност на сајтот. Не е тешко да се заработат 1xBet поените. За да добиете дополнителни поени потребно е:

  • Да поставувате облози на спорт. Колку е повисока сумата на облогот, толку поголем е бројот на поените.
  • Дополнувајте ја својата сметка. Обложувалницата дава награди во вид на поени за внесување на пари во депозитот. Тука, исто така, дејствува шемата која мотивира да се внесуваат поголеми суми.
  • Учествувајте во акции. На страницата „Promo“ има список со акциски понуди. Учеството во нив ќе ви донесе дополнителни поени.

Добиените поени се собираат на посебна сметка и можат да бидат претворени во бесплатни облози или вртења. За тоа како да ги користете бонус поените 1xBet (1хБет) пишувавме во одделна статија. Препорачуваме да ја прочитате.


Читај исто така