Menu

Како да се добие и искористи бесплатен облог на 1xBet (1хБет)?

Бесплатная ставка 1хБет
Обложувалницата 1xBet (1хБет) на почетниците и редовните корисници им нуди бесплатни облози. Со нивна помош тие можат да пробаат нови методологии во обложувањето и да добиваат бесплатни награди од обложувалницата. Каде да се земе фрибет и како да се користи на сајтот на обложувалницата? Подетално за тоа ќе стане збор во статијата.

Што означува бесплатен облог од 1хБет (1xBet)?

Под бесплатен облог 1хБет (1xBet) или фрибет се подразбира облог кој може да се постави на сајтот на обложувалницата без внесување на лични средства. Во тој случај, за облогот плаќа обложувалницата. Притоа, добивката се префрла на бонусната сметка, а не на основната и треба да се одигра според шемата опишана во условите на фрибетот.

Висината на бесплатниот облог зависи од обложувалницата. Обично сите обложувалници нудат високи фрибети за своите корисници. Меѓутоа, треба да бидете внимателни и да не се лажете на маркетиншките трикови. Треба да знаете дека колку е повисок фрибетот, толку се потешки условите за да се одигра. Што се однесува на 1xBet (1хБет), компанијата предлага прилично чесни правила за конвертирање на бесплатниот облог во парична награда.

Како да се добие бесплатен облог во 1хБет (1xBet)?

За корисниците на 1xBet (1хБет) достапни се следниве видови на фрибети:

  • За регистрација. Бесплатниот облог пристига откако ќе се создаде сметка и ќе се внесат пари на сметката. За тоа како да добиете бонус за првиот депозит на 1хБет (1xBet) ние пишувавме во претходната статија. Само ќе напоменеме дека максималната висина на бонусот изнесува 130 американски долари или еквивалент во локалната валута. Притоа, дополнителна наградата од 30 долари може да се добие со користење на нашиот промо код STAVKAWIN.
  • За промо поени. Активните корисници можат да добијат специјални поени за поставување на облози. За тоа што е промо поени во 1xBet (1хБет) веќе зборувавме. Накратко, тоа е аналог на кешбек кој играчот го добива за својата активност на сајтот. Ете каква програма за лојалност нуди обложувалницата. Добиените поени може да се конвертираат во промо кодови (за тоа има посебен раздел на сајтот на обложувалницата) и да се користат за облози и игри.
  • За учество во акции. Во разделот „PROMO“ може да се најдат десетици акции кои овозможуваат добивање на фрибети за облози и игри. Исто така, обложувалницата на победниците и учесниците во акции им дава промо поени кои може да се претворат во бесплатни облози. За тоа пишувавме погоре.
  • За роденден. Обложувалницата 1хБет (1xBet) за роденден ги поздравува своите корисници со фрибет.

Не многу често компанијата дава бесплатни облози во вид на компензации за потешкотии поврзани со сметката и други проблеми. Нема други начини за добивање на фрибети.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Кои се карактеристиките на користењето фрибет во 1хБет (1xBet)?

Новите играчи треба внимателно да се запознаат со условите за користењето бесплатни облози на 1хБет (1xBet). Најпрво има неколку ограничувања (нијанси) за тој вид на облози. Како второ, добиената добивка од фрибетот не значи автоматски добивање на пари. Средствата прво треба да се одиграат. И тука корисникот наидува на првото разочарување: не секогаш успева да се одигра целата сума и да се добие бонус на основната сметка.

Враќајќи се кон прашањето со ограничувањата, играчот треба да обрне внимание и на овие карактеристики на поставувањето на бесплатни облози:

  • Ограничен број на настани. Фрибет може да се постави само на определени видови на спорт или на настани пред натпревар.
  • Висок коефициент на облози. За добивање на награда, коефициентот на облогот не треба да биде помал од утврдената висина. Најчесто коефициентот треба да биде поголем од 1,50.
  • Ограничен вид на облози. Бесплатен облог на 1xBet (1хБет) може да се направи во експрес при определен број на исходи.

Откако ќе се исполнат овие услови и ќе се добие наградата, бонус парите треба да се одиграат. Тука, исто така, важат горенаведените ограничувања. Дополнително за нив може да се спомне минималната висина на облогот за одигрување. Обично сумата е за десет пати поголема од обичниот облог.

Дополнителни прашања на темата бесплатни облози од 1хБет (1xBet)

▶️ Како да се искористи бесплатниот облог во 1хБет (1xBet)?

Обложувалницата на играчите им нуди фрибети во вид на промо кодови. За да се искористи бесплатниот облог во 1хБет (1xBet) за време на поставувањето на облогот, во полето „Промо код“ треба да се наведе достапниот код со цифри и букви. Притоа, полето „Износ на облогот“ треба да го оставете празно. Во тој случај, обложувалницата сигурно ќе го земе предвид промо кодот и нема да ви одземе пари од основната сметка.

✅ Како да се направи бесплатен облог на 1xBet (1хБет)?

За поставување на бесплатен облог на 1xBet (1хБет) треба да се исполнат сите наведени услови во разделот „Бонуси и подароци“. Тие се состојат во одбирање на одреден вид на спорт, висина на коефициентот и вид на облогот за фрибет. Подетално за тие ограничувања е напишано во еден од разделите на статијата.

⏱️ За колку време може да се одигра бесплатниот облог на 1хБет (1xBet)?

По добивање на добивка од фрибет играчите имаат ограничено време за да ја одиграат. Точниот број на денови е наведен во условите на бесплатниот облог (види во разделот „Бонуси и подароци“). Сепак, просечно играчите имаат 30 дена за извршување на операциите поврзани со повлекувањето на бонус средствата на основната сметка.


Читај исто така