Menu

Како да се обложувате на 1xBet (1хБет) ако немате 18?

Обложувалницата 1xBet (1хБет) радо ги прифаќа корисниците од различни држави, не ограничувајќи го пристапот до облозите и игрите заради државјанството. Меѓутоа, компанијата, која користи лиценца од регистратор од Курасао, се обврзува да се придржува до општоприфатените принципи на чесна игра. Тие се однесуваат на правилната пресметка на добивките, нивната исплата и услужувањето на малололетниците. Затоа не зачудува тоа, што меѓу младите играчи често се појавува прашањето „Како да се поставуваат облози во 1xBet (1хБет) ако немаш 18? Подолу ќе дадеме одговор на него.

Како да се обложувате на 1хБет (1xBet) без лична карта?

Типувачите можат да се регистрираат на 1хБет (1xBet) без лична карта. Тоа не е забрането согласно правилата на обложувалницата. Напротив, на тој начин компанијата се обидува да привлече нови корисници, олеснувајќи ја процедурата за создавање корисничка сметка. Откако играчот ќе се регистрира на 1хБет (1xBet) без лична карта, тој може да внесе пари на својата сметка. Најчесто на таа етапа обложувалницата нема да го проверува идентитетот на корисникот. Затоа малолетните типувачи без проблем можат да го пополнуваат депозитот и да преминат кон обложување.

Па така, обложувањето на 1хБет (1xBet) без лична карта е возможно. Доволно е да се создаде сметка и да се пополни депозитот, што не бара приложување на копија од лична карта. Исто така, може да се поставуваат различни варијанти на облози и да се испробаат игрите на среќа. Меѓутоа, проблемот се појавува на етапата на повлекување на средствата. По добивањето на барање за повлекување на парите од сајтот, обложувалницата 1xBet (1хБет) задолжително ќе побара верификација на профилот. Во тој случај, потребно е да се пополни формуларот со личните податоци и да се приложи копија од националната лична карта, возачка дозвола или пасош.

Ако играчот нема лична карта (не е полнолетен) или податоците при регистрацијата се разликуваат од оние во личната карта (друг профил на играчот бил замрзнат) не ќе може да се повлечат парите. Покрај тоа, обложувалницата може да го замрзне или целосно да го избрише профилот на играчот. Решението зависи од тежината на „прекршокот“. При настанување на таква ситуација препорачуваме да се обратите во службата за поддршка на 1xBet.

Правила БК 1xBet

Како да се обложувате на 1xBet (1хБет) ако немате 18?

Во претходниот раздел разгледавме во кој случај обложувалницата од типувачите бара да ги приложат своите документи. Обично, тоа се случува на етапа на повлекување на парите од сметката за играње на личната сметка. Сепак, компанијата има право да побара проверка на идентитетот во кое било време. И тоа може да биде не само испраќање на копија од личната карта, туку и фотографирање со документот во близина на лицето.

Ако не обрнуваме внимание на ретките случаи кога малолетникот не може да го пополни својот депозит, секој почетник, кој нема 18, може да се обложува на 1xBet (1хБет). Покрај тоа, играчот може да добива големи добивки од поставување на спортски облози или игри. Меѓутоа, најголемиот проблем е нивното повлекување. Во статијата „Како да се повлечат парите од 1xBet (1хБет) без лична карта?“ се опишани проблемите и сите можни начини за нивно решавање. И покрај тоа што има варијанти како да се измами обложувалницата, тие не секогаш помагаат. Затоа при откривање на фактот дека играчот нема 18 година, обложувалницата 1хБет (1xBet) ќе ја блокира корисничката сметка. Во најдобар случај ќе биде замрзната до достигнување на полнолетство, во најлош – ќе биде избришана.
Доколку типувачот сè уште не наполнил 18 години и решил да проба да поигра на сајтот 1xBet (1хБет), па дури и победува, препорачуваме да се предаде на „лице место“. По обраќањето во службата за поддршка може да се договори за замрзнување на сметката. Во случај ако обложувалницата сама ќе го забележи нарушувањето на правилата на порталот од страна на типувачот, можеби и нема да го задржи профилот до наполнување на 18 години. Тој неповратно ќе биде избришан.

Како да поставувате облози без лична карта?

Ако играчот од мали години се интересира за спортски облози, најдобро е да ги користи емулаторите за обложување. Вакви сајтови може да се најдат на интернет ( за жал 1xBet (1хБет) нема гостинска сметка за почетници). При користењето на емулаторите корисникот може да научи правилно да ги прогнозира резултатите од настаните, да стекнува углед и искуство од поуспешните играчи. И најважното – не треба да внесува никакви средства на сметката. Сите облози без лична карта се изведуваат за сметка на виртуална валута. Сепак, при поставувањето на ваквите облози нема ни добивки.

Љубителите на игрите на среќа може да ко користат демото на 1хБет (1xBet). За разлика од обложувањето, обложувалницата има многу слотови со демонстрациска верзија. Благодарение на ова почетниците ќе можат да ги пробаат игрите и да видат која од нив најмногу ќе им одговара за во иднина. Исто така, обложувалницата не бара лична карта за обложувањето во демо режимот.


Читај исто така