Menu

Како да се откаже и да се отстрани облог на 1xBet (1хБет)?

История ставок 1хБет
За да направи иделен облог, играчот треба да се однесува кон обложувањето како да е работа. Важно е не само да се избере интересен натпревар, но и да се проанализира колку е голема веројатноста дека исходот ќе биде позитивен. Сепак никој неможе да знае однапред како ќе заврши спортскиот натпревар. Затоа поразите се неизбежни. Не е чудно тоа, што многу играчи се интересираат како да го откажат или да го отстранат облогот на 1xBet (1хБет). За тоа ќе стане збор во оваа статија.

Обложувалница 1хБет (1xBet): како да ги видете своите облози?

При додавањето на натпревари во тикетот, од десната страна на екранот се отвара мени за поставување на облозите. Откако корисникот ќе го подеси облогот (ја укажува сумата, го избира видот на облогот итн.) и откако ќе го постави, информацијата исчезнува од панелот. Затоа почетниците често прашуваат: „Како да ги видам своите облози во 1хБет (1xBet)“. Тоа е многу едноставна процедура која бара исполнување на неколку чекори:

  1. Влегување во Мој профил (ако играчот не е логиран).
  2. Преминување во разделот „Историја на облози“.
  3. Барање информација за сите облози кои биле поставени на сајтот на 1xBet (1хБет) во табелата.

Доколку корисникот направил многу облози, може да користи дополнителни филтри. Типувачот може да ги сортира облозите по категории („Билтен“ или „Livе“), состојба („Пресметано“, „Непресметано“), по време на пресметување, по вид (единечен, експрес и т.н.) висина на облогот, коефициент. Благодарение на таа удобна алатка играчите лесно ќе го најдат определениот облог во историјата на облози 1хБет (1xBet).

Како да го откажете облогот на 1хБет (1xBet)?

По поставување на облогот може да се појави потреба за негово отстранување. Постојат различни причини кои предизвикуваат корисниците да се откажат од својот облог:

  1. Грешки во времето на поставување на облогот. Корисникот може да избере погрешен исход, да укаже погрешна сума или да го постави облогот кога коефициентот се намалил.
  2. Се зголемила шансата за пораз. При анализата на натпреварот играчот сметал на еден исход. Меѓутоа, појавувањето на податоци за повреди, измени во составот на екипата, временските услови може да влијаат на ефективноста на спортистот или екипата.
  3. Потреба за парите. Типувачот има потреба да ги искористи парите за поприоритетен облог.

Без оглед на причините наведени погоре, корисникот сака да го откаже облогот во 1xBet (1хБет) со минимална загуба на средствата. Сепак, речиси е невозможно да се направи тоа. Секако, играчите може да се обратат во службата за поддршка и да замолат да се откаже облогот жалејќи се на грешка при неговото оформување. Меѓутоа, обложувалницата не е хуманитарна организација, затоа шансата да се врати облогот на тој начин е многу мала.

1хБет - продажа ставки

Затоа на играчите им преостануваат алтернативни начини за откажување на облозите во 1xBet (1хБет):

  • Опција „Продажба на облози“ во 1xBet (1хБет)*. Оваа услуга им е достапна на корисниците по поставувањето на облогот. Благодарение на оваа опција играчот може да врати дел од парите, со плаќање на провизија на обложувалницата за операцијата во вид на разлика меѓу почетната сума и понудената.
  • Опција „Осигурување на облогот“*. Играчот може да надомести се или дел од парите во случај на пораз. Сепак на почеток се плаќа провизија за користење на услугата.
  • Компензирање на грешен облог. Користење на дополнителни облози за покривање на потенцијално изгубени пари. На пример, ако играчот погрешил и поставил облог на тотал помалку (ТМ), а планирал на тотал повеќе (ТБ) и е уверен во исходот, тогаш може да стави уште еден облог – ТБ со поголема сума. Во тој случај играчот ќе го покрие изгубениот облог и ќе добие мала добивка. При пораз со ТБ и добивка со ТМ, загубата, исто така, ќе биде минимална, помала отколку при губење на облогот.

*Подетална информација за плаќањето на продажбата и осигурувањето можете да најдете во претходните статии на сајтот.

Како да го отстранете облогот на 1хБет (1xBet) од историјата?

Како што беше забележано и претходно, историјата на сите облози е објавена во разделот „Историја на облози“ кој е достапен во профилот на играчот. Тука корисниците може да го изберат потребниот опсег на датуми и да ги прегледаат сите облози. Покрај тоа, има копче „Избриши“. При кликање на копчето се појавува известување за бришење на облозите 1хБет (1xBet) на определен период. Доколку корисникот се согласува, историјата ќе биде отстранета. Во некои случаи корисникот може случајно да ги избрише облозите на 1хБет (1xBet). За да ја врати историјата потребно е да се обрати во службата за поддршка или да го побара целосниот запис на мејл. Последниот начин работи 100%.

Што ќе се случи доколку го отстранете облогот на 1хБет (1xBet)?

Меѓу почетниците често може да се слушне прашањето за тоа, како да се отстрани облог на 1хБет (1xBet)? Во тој случат играчите може да подразбираат и откажување на облог. За карактеристиките на откажување на облогот веќе пишувавме погоре, затоа нема да се повторуваме.

Покрај тоа, играчите дополнително ќе ги интересира дали постојат некакви ограничувања при постојано бришење на облозите во 1хБет (1xBet)? Според нашето искуство, не треба да има. Обложувалницата може да применува санкции во однос на играчите само во оние случаи, кога има јавно нарушување на правилата. На пример, во облогот е употребена вилушка. Доколку програмата дефинира таква измама, тогаш облогот ќе биде замрзнат и типувачот нема да биде исплатен на неговата сметка. Во тој случај потребно е да се обратите во службата за поддршка, а понекогаш и во суд за поврат на парите. Затоа советуваме да се запознаете со правилата на користење на сајтот на 1хБет (1xBet).


Читај исто така